- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Lenne két esti, fárasztós kérdésem, tápegységgel kapcsolatban. Rövid sztory:Hozzám került egy tápegység, aminek a lábkiosztása nem éppen szabvány ATX, hanem XK480. Perpilllanat ott tartok, hogy 24 pinből, kb. 22 a helyén van, viszont kicsit itt elakadtam. Azaz nem akadtam el, csak megerősítést várok tőletek. Az első és lényeges kérdésem az lenne, hogy:
Egy szabványos ATX tápegység egyik pinjén -4.6V-ot mértünk multiméterrel. Ez azon a tápegységen egy fehér szinű kábel - /Konkrétan fogalmam sincs, hogy egy kábelen hogy mérhetek minusz értéket akkor, hogy ha a multiméter másik tüskéje éppen egy -12V-os (fekete) ágra van kötve. / -de ezt a kábelt már a másik tápon nem találtam meg. Mennyire lehet probléma, hogy ha a -4.6V os kábel helyére egy -12 V-os fekete kábelt kötök be? Elvileg nem baj, gyakorlatilag kétszer is megkérdezem, mielőtt megalkotom....
A másik pedig, hogy hiányzik nekem innen egy +5V-os ág is. Hogy ha áthidalom egy másik +5V-os, már bekötött Pinről a feszültséget, akkor az életképes, igaz? Áthidalás alatt azt értem, hogy a két pin között lesz egy átkötő kábel. Az egyikbe be lesz direkt vezetve a +5V és kijön egy szál, ami a másik pinbe csatlakozna. Ott már nem lesz direktbe kötött +5V csak az áthidaló szál.
Minden értelmes gondolatot meghallgatok, 1KW azért nagyot pukkan, ezt nem szeretném végignézni. Ha megtörténne, akkor azon szakadni fogok...
DD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Jövedelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest