Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6
üzenetére
Gagyibb tápokkal nekem működött a tűzőkapcsos módszer, csak a végén kb. 2 milinél be kellett hajlítanom a pöcök felé egy iciri-picirit, hogy rendesen benyomja azt, mert hát marad mellette egy minimális hely, és emiatt nem tudja benyomni kellőképpen.
Ezután kipróbáltam a Corsair tápommal is, azzal richtig nem sikerült. Pénzt költeni meg nem akartam egy pin remover-re, úgyhogy csináltam magamnak egy 100-as szögből.Vagy olvastam nemrég itt egy olyan trükköt, hogy teleszkópos rádióantenna letört végével csinálta valaki, annak akkora volt az átmérője pont, bár ez mázli kérdése.

Sajnos érvéghüvely ebben az esetben nem jó, mert sem a 1,5-es sem a 2,5-es nem ment rá.
1-est, 0,75-öst nem próbáltam, nem volt kéznél, de ha mész a villanyász boltba 4-esért, akkor kérjél minden méretből egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest