- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
emiki6 #15244 üzenetére
Gagyibb tápokkal nekem működött a tűzőkapcsos módszer, csak a végén kb. 2 milinél be kellett hajlítanom a pöcök felé egy iciri-picirit, hogy rendesen benyomja azt, mert hát marad mellette egy minimális hely, és emiatt nem tudja benyomni kellőképpen.
Ezután kipróbáltam a Corsair tápommal is, azzal richtig nem sikerült. Pénzt költeni meg nem akartam egy pin remover-re, úgyhogy csináltam magamnak egy 100-as szögből.Vagy olvastam nemrég itt egy olyan trükköt, hogy teleszkópos rádióantenna letört végével csinálta valaki, annak akkora volt az átmérője pont, bár ez mázli kérdése.
Sajnos érvéghüvely ebben az esetben nem jó, mert sem a 1,5-es sem a 2,5-es nem ment rá.
1-est, 0,75-öst nem próbáltam, nem volt kéznél, de ha mész a villanyász boltba 4-esért, akkor kérjél minden méretből egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest