- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Fél választ megtaláltam a következő képen,amit az új neonjaimhoz kapott inverter leírása...
Bővebben: link
És mivel a spirál neonom vezetéke 80 fokig és 300V-ig képes megbízhatóan üzemelni,így a spirál neon nem köthető normál inverterre...
Amúgy azóta a Thermaltake VA1000D típusú házamnak a gyári 80V AC inverterére rákötöttem és a másik (gyári fény) elalszik a terheléstől...
De 16V AC-re is rányomtam és valszeg ki is nyírtam,mert pattant egyet....
Bár még mindig vezeti az áramot,szal passz....Mindegy..nem zavar....Csak az zavar,hogy ez megint egy AQUA által szervízileg utólagosan visszamondott terméke...''merthogy ez kábel termék és erre nincs garancia''...
Hát nem is tom....5K egy hengeres kábelért,amin van egy spirál neon....szerintem nem egyszerű kábel....
De az a poén,hogy még vásárkor direkt rákérdeztem a fizikai és sztatikus jellemzőkre és a szervízre is és akkor teljes körűt mondtak...
Ennyit a mocskokról... Most már 20 felett van a marhaságuk...(VGA,CDROM,alaplap,ventik,EZ!!!,és hét tápegység
sorry az offért,de ki kellett adnom magambó
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest