- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Esetem a xiaomishop.hu-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, anyumnak kellene mobilinternetet választanom, de én se igazán vagyok tisztában velük.
Ő leginkább e-mail olvasásra, egy kis böngészésre használná, nem napi rendszerességgel, tehát szerintem egy 1Gb körüli csomag elég lenne számára.Ahogy néztem T-nél csak 3Gb-os van, drágán vagy feltöltös szintén elég drágán, kevés adatforgalommal, Pannont soha nem szerettem, így marad a Voda.
Náluk van 1Gb-os csomag, 2400-ért és ha jól láttam ehhez 2 év hűségidő van, amit mondjuk már annyira nem preferálok, jobb szeretem a hűségidő nélküli cuccokat, olyan viszont csak feltöltőkártyásnál van, aminek az egyszeri díja sok, a későbbieketpedig nem is értem.
Mi a sima Díj és mi az Összes Díj?
Ha mondjuk egy 30 napos ciklusba 1Gb-ot forgalmazunk akkor most 4000 vagy 1000Ft?Egy szó mint száz, szerintetek a leírt feltételek mellett mi érné meg a legjobban?
-
HXY
addikt
Az RTL szerint egyes belvárosi helyeken a Vodánál már elérhető akár a 168 megabites net is.
(21 megabyte = 168 megabit)itt van a videó: [link] 19:57-től
-
-
club1
veterán
A mobilnetet kétféleképpen tudod igénybe venni:
1., Vagy előfizetés mellé szolgáltatásként, azaz a meglévő - beszélgetésre használt - SIM-re aktívált szolgáltatásként,
2., vagy külön, önálló SIM-en.
Az első esetben vagy a meglévő telefonodon internetezel vele, vagy a telefonodon keresztül egy PC-n/notebookon. Utóbbi esetben a telefonodat vagy kábellel vagy Bluetooth kell a számítógéppel összekötni.
A második esetben kell egy adatkártya, amibe a mobilnet SIM-et belerakva, az adatkártyát a számítógéppel USB-n vagy PCMCIA/Expressz összekötve, az adatkártyát mint modemet használva lehet internetezni.
Az első esetre általában kisebb csomagokat és drágábban adnak a szolgáltatók.
A második esetben pedig vagy alá kell írni 1-2 évet az adatkártyáért cserébe, vagy azt meg kell venned.
És végül egy jó tanács: Pannon korlátlan netet ne vegyél, mert erősen korlátozzák, ezért pedig havi 5-6 ezer Ft nagyon sok! -
qestion
aktív tag
pannon mobilinternethez mi kell pontosan? Mbites... 1-2GB adat /hó min.
van asztali pc,
pannonos telefon? mit tudjon?
praktikum vagy valami feltöltőkártyás csomaggal? hűség nélkül?
egyéb technikai eszköz?
vagy ezek közül lehet nem is minden?[ Szerkesztve ]
a pálya
-
jani8903
csendes tag
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy napi rendszeres böngészésre, akár több órán keresztül, kis internetes játékra(főleg online póker) alkalmas lehet-e egy 7G-s csomag, vagy biztos h ezt a forgalmat túllépném ezekkel?
-
club1
veterán
Pannon éjjel-nappal változások március 1.-étől:
Belföldi használat esetén adatforgalmi korlátozás nélkül, az alábbi szabályok szerint használható:
1., Képi és szöveges tartalmak böngészése vagy e-mailezés esetén az előfizetés a hozzáférési sebesség lassítása nélkül használható. (Kiemelt forgalomtípus)
2., Netrádió, internetvideo (pl. YouTube, Videa), voice és video chat, multimédiás alkalmazások használata, on-line játékok használata, és egyéb, a kiemelt és nem támogatott forgalomtípusokba nem sorolható forgalomtípus esetén, amennyiben az Előfizető adatforgalma a megjelölt egyéb, valamint a nem támogatott forgalomtípusok összességét tekintve hét egymást követő nap alatt meghaladja az 1,5 GB-ot, a Szolgáltató az azt követő napon az egyéb forgalomtípusra vonatkozó le- és feltöltési sebességet lassítja. Az 1,5 GB elérése után az elérhető sebesség 32/32 kbps.
A lassítás automatikusan megszűnik, amennyiben a megadott időszakra eső adatforgalom 1,5 GB-nál alacsonyabb.3., Fájlmegosztás (pl. P2P (BitTorrent, eDonkey,…), FTP, OCH (Rapid Share), stb.) használata esetén: A teljes számlázási ciklus ideje alatt a fel- és letöltési sebesség: 32/32 kbps
Nos ennyit a Pannon korlátlan netről. Elértünk a modemes/betárcsázós internet sebességéhez... Részvétem az előfizetőiknek!
-
- = Zk = -
félisten
haliho
Szeretnek kerni egy kis segitseget. Szeretnem tudni, milyen mobilnet vasarlasi lehetosegeim vannak angliaban. Feltoltos erdekelne. Szerzodes nelkuli. Es mennyivel kell, lehet tolteni. Nalam a telon jelenleg olyan van, hogy fel gigaig ingyenes, havi 2k-ert. Ilyen kene.
Koszi koszi" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tonyo2
tag
Azért mindenhol lehet töltögetni, azt tiltják le aki éjjel nappal, gépet otthagyva, napi több filmet, stb. letölt, egész hónapban. Engem egyébként nem zavat a korlát, inkább a mobilinternet kisebb sebessége. Főleg az, hogy a gyakorlati sebessége köszönő viszonyban sincs az elméletivel. Kevesebb mint tizede... Gyakorlatilag böngészéskor is idegesítő néha.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
Jazz
veterán
Ha van valódi korlátlan 6Mb-es mobil net, akkor igen.
De van ilyen? Mert mindenhol ilyen "ÁL"korlátot olvasok.
A Korlátlan az ő értelmezésük szerint:
"Korlátlanul használhatod olyan korlátok között, hogy nem torrentezhetsz, nem tölthetsz huzamosabb ideig, szal nem terhelheted a hálózatot, különben lekapcsolnak, korlátlanul böngészhetsz és emilt nézegethetsz. Szóval korlátlanul használhatod az ő korlátolt megszorításaikkal." ,,|,,Ez a legtöbb helyen Apróbetűs Rész le van írva.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Fényhozó
tag
Üdv néktek!
Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy Vodafone USB-s modemem, amihez az előfiezést már kikapcsolták, mert nem tudtam fizetni. Kérdésem a következő volna, lehet még ezt a modemet használni, (Mondjuk egy feltöltős mobilnettel) vagy amikor az előfizetést kikapcsolják, letiltják a modemet is?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv
Gaming csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCQvXKx_PcvGCAcYzrdxzzcw?view_as=subscriber
-
Redcaster
őstag
Hali! Lenne egy kérdésem:
A telefonomra töltöttem le Opera Minit, és az lenne a kérdésem, hogy ez mennyibe kerül? Vagy meglehet oldani, hogy itthoni számítógépról internetmegosztást telóra, és akkor ha az Opera fizetős, akkor nem kell ezért az egészért fizetni? Nincs routerem, WiFim se. Fontos lenne. THX -
tonyo2
tag
Hi,
Nekem is hasonló problémám van.
Gondolkozok, hogy lecseréljem-e a 6Mb/s kábelnetemet a mobilra. Vagyis van mobilnetem, de nem akarom párhuzamosan mindkettőt fizetni.
Annyira nem hat meg azért ez a mobilnet.
Tanácstalan vagyok.A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
-
Declare
őstag
Hello!
Hát érdekes volt átolvasgatni ezt a frumot. Nekem most van egy T-mobilos internetem, egy Mobile Broadband Stick V modemmel és kb jövő január, februárig kell eldöntenem hogy megtartom ezt vagy rossz és nem kell. Szkeptikusan álltam a dologhoz, és hogy átolvastam a fórumot még szkeptikusabb lettem, DE. Kemény 1 napos használat után meglepően jól működik minden. Töltöttem le filmet is, olyan közel 1gb os nagyságban, végig átlagban 600k val jött (ez hol rövid ideig 4-500k, hol 800k volt). Feltöltés is egész jó, maxon olyan 160k val megy fel, de mondjuk ez instabilabbnak tűnt átlag 80-100k. Nekem ez is meglepő, de igazából ez a feltöltés nekem nem oszt nem szoroz, nem létkérdés, most csak tesztelem, nyúzom
. A netezés pedig zökkenőmentesen megy, gyorsan, stb...
Szóval most nem tudom mi a helyzet, hogy lehet ennyire eltérő vélemények. Lehet hogy ez most csak beetetés hogy minden ilyen szépen és jól megy és ha váltok nekem is nekáll szarakodni
Ahogy néztem lehet kapni ilyen 15-20k között olyan wifi routert amibe a sticket belenyomom és akkor notival wifin tudok netezni mint eddig. Nem tudjátok hogy ezeknek a routereknek van valami jelölésük, nevük (egy betű, vagy valami) ? Mert guglival találok ilyen routert de pl ha felmegyek egy gyártó oldalára ott nem tudom kiszűrni ezeket a routereket.
Meg kíváncsi vagyok azért mit mondotok, meg merjem lépni hogy a jelenlegi T-kábel netemet lemondjam a T-mobil netért? Vagy ez a mobil tényleg ennyire instabil lenne hosszútávonKöszi
-
doc
nagyúr
mindenhol ki kell fizetned a modemet es az adatforgalmat, egy barmilyen vezetekes szolgaltatonal sem usznad meg olcsobban, ha csak egy honapra kell (modem, bekotes, havidij)
esetleg megprobalhatod eladni miutan mar nem kell, igy nem kerul sokkal tobbe mint a forgalom maga
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Nem KELL, és akkor elveszik. Amúgy van rá 45 napod. Végül is mindegy, nekem megfelelne, csak 30 napra kéne.
Örülök hogy végre egy elégedett mobilnet használó. Ami azt jelenti hogy talán van egy szolgáltató ami jó is.
Szóval, számolva:
Indulócsomagban 2000Ft-os 1Gb nettel, modemmel, sim kártyával = 10k.
Na most ugyan ez 6000Ft-os 5Gb nettel értelemszerűen +4000Ft = 14k.
14k-ból úsznám meg az ideiglenes netet 1 hónapra kb. Ba*meg.
És más lehetőség gondolom nincs ami azonnali, én hűség mentes.free your mind
-
doc
nagyúr
nem KELL elhasznalnod, hagyhatod a kukaba kerulni is
a legnagyobb elonye ennek a konstrukcionak, hogy ha nem hasznalod, nem fizetsz
nyaron pl. harom honapig kulfoldon voltam, ez normal havidijasnal 3 havi dij lett volna feleslegesen, igy nem kerult egy fillerbe semnekem is a linkelt csomag van, meg is vagyok vele teljesen elegedve, nagysagrendekkel jobb a terereje mint a t-mobilnak volt
4500 ft-ert adjak az uj modemet, nem hiszem hogy sokkal olcsobban meg tudnad venni hasznaltan (en nem adom az enyemet
)
-
Jazz
veterán
Sehogy nem jön, csak ironizáltam, hogy a djuice csomagban lévő elvileg feltöltő kártyás internetet el kell használnod, csak 45 nap alatt. Ez nem sokban különbözik egy havidíjastól.
De lehet rosszul tudom. Tudnál mutatni linket? 30 napra kéne, kb. 3-5Gb. Djuice nem djuice, nem tudom mi a tö.m ez, csak olcsó legyen. Én csak ezt találtam: [link] Csak az egyben csomaggal az a baj, hogy kell venned egy baromi drága vadi új usb modemet. (inkább használtan)
free your mind
-
doc
nagyúr
kb ugy mukodik ahogy mondod, azzal a kulonbseggel hogy sokkal egyszerubb ha nem kulon veszed a sim kartyat es a modemet, hanem egyben, csaomagban. ugy olcsobb is
a 45 nap meg nem tudom hogy jon az elofizeteshez, a prepaid konstrukcio es az elofizetes pont egymas tokeletes ellentete, szoval a kettonek baromira semmi koze egymashoz
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Nekem 1 hónapra kéne azonnal (hűség nélkül) számítógépre mobilnet, minél olcsóbban.
Lövésem sem volt a témáról, utánaolvasgattam....elvagyok borzadva. Vodafone, T-mobil, ezt szidják nagyon. Pannon? És pontosan ez a fajta netezés hogy néz ki?1.: Veszek egy akármilyen pannon sim kártyát, lényeg csak hogy sim kártya legyen. Vagy használhatok egy meglévőt is ami mondjuk hagyományos telefon előfizetéses.
2.: Veszek 10k-értegy USB-s modemet vagy egy HSDPA-s telefont. (használt olcsó független USB modem gondolom előnyben.)
3.: Feltöltöm az 5Gb-os csomaggal (6000Ft)...
...amit felhasználhatok:
"Az adatcsomag 45 napon belül használható fel (az aktiválástól számítva). Ha nem használod fel ennyi idő alatt, a fennmaradó adatmennyiség elvész.
Ha a 45 nap lejárta előtt új adatcsomagot rendelsz, a korábban rendelt adatcsomagból fennmaradó adatmennyiség elvész."Feltöltő kártya: Lényege az lenne hogy annyi idő alatt használhatod fel ami neked tetszik, vagy amíg le nem jár a sim kártya. De itt 45 nap van! Azért 45, mert ha 30 lenne, az már ugyan az lenne mint egy havidíjas előfizetés? lol
free your mind
-
szakipeet
csendes tag
Én ajánlom a szolgáltató ügyfélszolgálatát, ott tudnak a kártyáddal bűvészkedni is hálózaton, de a beállításokat is el tuják mondani. Másik függő pont a készüléked, a kézikönyvben, vagy a gyártó oldalán nézd meg a szükséges beállításokat, a T-nél pedig asszem a mobilinternet menüben le vannak írva a főbb paraméterek. De gyanítom, hogy pont ez az egyik oka az msn állandó szaggatásának, nehogy már adatalapon telefonáljunk..
Sok cseresznyét hozzá! -
Maksifül
senior tag
válasz
szakipeet #72 üzenetére
Sima hívásokat nem szeretnék sem fogadni, sem kezdeményezni róla. Csak MSN-re, Skype-ra használnám, ha mód van rá, amely csak adatforgalmat generálna a 3GB-os határig.
Vajon hol tudnék pontosan utánajárni, hogy ez hogy működik, hogy kell beállítani, stb?Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
szakipeet
csendes tag
Elméletileg működik benne a hanghívás funkció is, és rendes telefonszáma is van, de gyakorlatilag lehet, hogy a szolgáltató szoftveresen blokkolja a funkciót. Ha skype/msn-képes telefonod van, az adatforgalmat generál, az műxik. De vigyázz, ha a sima hívás nincs blokkolva az marha drága percdíjjal ketyeg.
-
Maksifül
senior tag
Duplanetes akcióban kötöttem, vezetékes ADSL mellé, hogy a laptopon is tudjak netezni, ha megyek valahova. A kérdésem mindössze arra irányult, hogy ha nem a laptopon szeretném használni a netet, hanem mondjuk egy internetezésre, MSN-re, s hasonlókra is alkalmas hálózatfüggetlen mobiltelefonba teszem bele a SIM kártyát a mobilstick-ből, akkor ott ugyanúgy működik-e, mint egy normál SIM kártya, amit hívni lehet, arról telefonálni, stb.?
Bár gondolom telefonálni nem tudnék róla, hiszen ahhoz már generálódna ugye a telefonhívásonként percdíj is. De sms-t azt lehet küldeni a laptopról is, gondolom, a mobilról is lehetne akkor, és a számlán megjelenne annak a költsége is. Vagy rosszul okoskodok?
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
Ez T-mobilos, és 3GB a korlát, de utána sem számláznak többet, csak korlátozzák a számlázási időszak végéig a le- és feltöltési sebességet.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
doc
nagyúr
a djuice.hu-n kapsz valaszt minden kerdesre, amint megint mukodni fog
amit irtal, kb helytallo, de nem az adatforgalom hataraig enged netezni, hanem hogyha kifutsz az adott keretbol, akkor utana (meregdragan) forgalmi alapon szamlaznak, szoval nem art figyelni arra, hogy ha mar kozeledsz a vegehez (amirol sms-t is kapsz) akkor tolts fel ujabb 500/1000/2000 MB-tal -
Maksifül
senior tag
És akkor ehhez nem kell semmilyen más előfizetést vagy ilyesmit kötni a szolgáltatóval? Az adott mobilinternet adatforgalmáig tudom használni a SIM kártyát egy netezésre alkalmas telefonban, mintha a laptopba lenne dugva?
Ilyenkor hogy számolják az adatmennyiséget? Kell-e ezért külön fizetni akkor a szolgáltatónak?Bocsánat, de teljesen tájékozatlan vagyok e témakörben.
-
szakipeet
csendes tag
válasz
AndrasDHT #58 üzenetére
Na de jó, hogy benéztem... Nekem ugyanezt csinálja, vizsgálgattam arra jöttem rá, hogy a netforgalmat a HSPA sávon nyomja a stick. Ez még nem nagy felfedezés, CSAKHOGY, ha az UMTS-nek jobb a jelerőssége, a következő frissítésnél, ~10-12mp múlva átáll UMTS-re... Ilyenkor ugrik az MSN. De ez a rejtve kapcsolódás műkszik, mert itt adatcsomagokban kommunikál, arra meg mindig átvált HSPA-ra... Mintha sima weblapot töltenél.
De, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni.... -
Maksifül
senior tag
Azt szeretném kérdezni, hogy a mobilinternetes stickben lévő SIM kártyát lehet mobiltelefonban használni, ha az képes internetezésre, Skype, MSN, stb használatára?
-
baratka87
tag
Sziasztok!
Remélem nem rossz helyre írok. Koliban vagyok és most már haveromnak is lett laptopja, így szeretném megosztani a mobilnetet, ez egy vodafone mobilnet, huawei E220 usbs modem van. Egyik gépen Vista van, másikon win7.Próbáltam úgy megosztani hogy összekötöttem a két laptopot utp kábellel amelyikben az usb modem van annak ip cime 192.168.0.1,maszk 255.255.255.0, másik gépen ip cím 192.168.0.2,maszk 255.255.255.0 , és átjáró a 192.168.0.1.A vmclite beállításnál bekapcsoltam h megoszthatom másokkal az internetet. És sajnos mégsem lett net a másik gépen. Próbáltam adhoc kapcsolattal létrehoztam egy halozat1et amelyikben van az usbs modem, wep titkosítás 5 betűs jelszó, csatlakoztam erre,másik gépen ugyanígy létrehoz csatlakozik és net megint nincs rajta, pedig engedélyeztem a megosztást más felhasználóknak az internetet. A segítséget előre is köszönöm.
Üdv
-
válasz
AndrasDHT #58 üzenetére
Vicces történet, és a legjobb, hogy nem minden msn felhasználónévvel sz*pat
Nekem már jó, szerencsére. Az MSN beállításait végignyomkodtam, és valamitől jó lett. messenger topikban találsz egyéb alternatív tippeket is, nekem azok nem váltak be.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
AndrasDHT
csendes tag
ÜDV!
T-mobile mobilinternetet használok. Októbertől az MSN (Windows Live Messenger) folyamatosan, ~5-10mp-ként ledobál. T-mobile-ék azt mondták, hogy tudnak a hibáról, ideiglenes megoldásnak azt javasolták, hogy rejtve jelentkezzek be. 1 hónapnyi kínszenvedés (rejtve bejelentkezés&Ebuddy-zás) után ismét felhívtam őket, ahol frankón hülyének néztek, hogy ilyen problémám van. Lényeg, hogy mindent kipróbáltam már, újraraktam az msn-t vagy 20szor, kipróbáltam ugyanezzel a stickkel másik gépen, másik stickkel is, sőt, T-pontba is lementem, ott is kipróbáltuk egy 3.-al és azzal sem ment. T-mobile persze nem tesz semmit, ők csak az internetet adják, az h a messenger ledobál ha nem rejtve vagyok, különösképpen nem izgatja őket. Csak az az érdekes, hogy a mostani hívásomkor frankón nem hitték el hogy ilyen létezik és kizártnak tartották h 1 hónapja bárki is azt mondta volna, hogy tudnak a hibáról és hogy a rejtve bejelentkezés jó megoldás... Van valakinek valami ötlete? Nagyon kellemetlen Ebuddy-zni :/
András
-
doc
nagyúr
válasz
madkill669 #55 üzenetére
en prepaid djuice netet hasznalok, de meg semmilyen problemam nem volt vele...
-
madkill669
csendes tag
Még valami.
Ha valaki mobilnetet akar, az csak akkor kössön, ha pl laptopja van és sokat megy, és csak iwiwet meg ilyeneket nézeget. Youtube és társai kizárva. Mind3 szolg ígér, de egyik sem teljesít. Sajnos a mobilszélessáv eléggé kifejletlen és költséges mutatvány, emiatt könnyű teljesen kihasználni a hálózatot, ők pedig nem nézik tétlenül. Egyik sem... Minél többen csatlakoznak egy adott cellábol rá, ott annál lassabb lesz. És ha van ott egy tag, aki használni is akarja, akkor arra irgumburgum.
kerüljétek, vagy ha nem vagytok biztosak, elsőnek válasszatok feltöltőkaris opció közül és/vagy egy 3g képes telefonnról teszteljétek egy hónapig hűség nélkül. De nem hiszem, hogy sokaknak el fogja nyerni a tetszését..
-
madkill669
csendes tag
Nekem pannonos van, de aki teheti kerülje...
Kezdtem egy 5gbos csomaggal, 2év hűséggel. Nem volt probléma az elején, mivel nem volt 3g így az 1gbos bűvös határt sem tudtam átlépni. Egy évre rá jött a fejlesztés, lett 3g. Nemsokkal ut kijött a mobilnet éjjel-nappal csomag, amire azonnal váltottam, az ügyfélszolg azt mondta, nyugodtan, mivel ugyanolyan árba van a hűség nem hosszabbodik. Átváltottam, + 2 év hűség... Jött a második zuhany:Azt reklámozták, hogy abban az esetben a az adatforgalom a felhasználók között a szervertőr függetlenül zajlik, a szolgáltató jogosul a sebességet korlátozni amíg az tart!!!
Na én persze youtube stb., 1gb után korlátoztak (holott webes letöltés) felhívtam őket, mondták, hogy hát veszélyes voltam a hálóra, ezért van. nem tudtják mikor oldják. 2 hét múlva sikerült, ut 3 óra gép után megint stoppolt, ekkor mértem és kemény 500mega miatt.
Ekkor kitalálták, hogy számlazárásig tart minden esetben a korlátozás. Íg minden hónapom úgy kezdődik, hoögy számlazárás után 72 órán belül leveszik a korlátot (kihasználják az időt...) és egy jó 4-500 megás forg után korlátoznak és egész hónapba max 64kbit/seces sebességgel nyomom...Ismerősöm perelt - nyert, mivel a hűségnyilatkozat alatt nagy mértékben módosították a ÁSZF-et, amit nem lehetett volna szabad.
Nekem türelmem nem volt, így írtam egy kedves levelet az egyedi ügyfélkezelési csoportnak, hogy vagy bontják a hűséget vagy perelek, de bontották... -
AMD Power
titán
Korlátlan verzióból melyiket érdemes most köttetni? T-mob a legjobb most ha jól tudom.
-
doc
nagyúr
hat, en jartam mar par fele a vilagban, de sosem vettem mobilnetet
ha elofizetesest akarsz, akkor ahhoz biztos hogy kell valami, nem adnak csak ugy bemondasra, de biztos van feltoltokartyas mobilnet is, ahhoz meg nem hiszem hogy kernenek barmit is, ha meg megis, akkor meg kell vetetni valami munkatarssal/barattal -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki, hogy külföldön, hogy lehet mobil internetre szert tenni? (pontosabban Anglia érdekelne) Ha itthon megveszem akkor odakint tudom használni? Vagy inkább odakint kellene megvenni egyet? Bár hallottam olyat is, hogy odakint csak úgy lehet venni, ha van fél év munkaviszonya az embernek... ez igaz?
-
Valakinek megoldása D-LINK router + T-mobile 3G USB stick párosításra?
Probléma pontos leírása. -
segi67
csendes tag
Elég érdekes problémával találkoztam de mivel többféle internet elérést is kipróbáltam arra jutottam hogy ez a mobilinternet számlájára írható.
Van nekem egy vodafonos mobilinternetem megy is normálisan, de ha prohardver fórumot próbálom olvasni nem jelenik meg a fórum.
A fórum fő topikjait látom de ha valamelyiket kiválasztom akkor már az altopikokat sem látom és ezen belül a hozzászólásokat sem.,de észrevettem hogy ez a jelenség a hardver aprónál is fent áll nem látok egy darab terméket néha egy-két terméknél a hozzászólás megjelenik de az sem a helyén.Elég idegesítő hiba ha valaki találkozott ilyennel akkor légyszi írja meg mi a megoldás ha van rá! Küldök róla két képet: -
törölt tag
Üdv Mindenkinek!
Mobil internetet kellene megosztani két asztali gép között,úgy hogy a két user egymástól függetlenül tudjon szörfölni.Tippem volna,de azért tapasztaltabbak véleményének nagyon örülnék.
-a két gépet valamilyen módon össze kötni(crosslink vagy router ),
az egyikbe az usb modemet ,ő lenne a gazda a másik meg a felhasználó.Pl.Vodás mobilnet lenne.
Előre is köszi minenkinek!
-
Huvi00
tag
Hello
Lenne 1 kis problémám mobilinternettel Tmobilos mobil netem van és nem müködik .Ugyértem felragtam Windoz 7 64 biteset és bedugtam a sticket és nem ismeri fel semmit nem irki muter gépén bedugom bejön1 kisablak és telepiti itt semmi :S most másik neten vagyok Tmobilnal anyitmontak nincs tesztelve driver win7 en de elvieleg futni kéne neki enyit montak valakinek valami ötlet ?PLS hELP.
-
tgabort
csendes tag
Sziasztok! A közeljövőben szeretnék mobilnetet vásárolni ( fősuli miatt). A kérdésem az lenne,hogy melyik szolgáltatót ajánljátok ? A másik pedig, hogy mennyire lehet ezen a mobilneten multizni ?
"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétõl függ, amin át nézzük."
-
DjPremier
aktív tag
Üdv.Van egy ismim aki elöfizetett Voda Mobil internetre és számitogépen szeretne internetezni.Hogy kell beállitani,hogy menjen a net? XP-t használ. Elöre is köszi.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
gsc73
aktív tag
Válaszolok saját magamnak: nem kap saját publikus IP-t, így bizonyos alkalmazásokat (pl. ftp szerver, DC) nem lehet használni....
g.
[ Szerkesztve ]
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
T-mobilos mobil internet esetén (laptop+usb-s kütyü, tehát nem telefonon keresztül) a gép saját publikus IP címet kap, vagy csak a csoportnak van egy?
Köszi!
g.
kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.
-
odonye
csendes tag
sziasztok! Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem az én problémám csak valaki a segítségemet kérte, aki épp nincs net közelben. Vettek egy ilyen vodafone-os usb stick-et. Feltelepítették a vodafone connect lite(remélem nem tévedek, és jól írom) programot. jelzi, hogy talált hálózatot. De valamiért a gép nem ismeri fel a sticket. Szerinte nincs eszköz. Tud valaki segíteni, vannak itt általános ilyen jellegű hibák, amik megoldhatók? Köszönöm, előre is. Sajnos én sem tudok többet.
-
Andris_2
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy mobil internetes adatkártyáknak/usb modemeknek van IMEI száma és/vagy MAC address-e?
Köszi.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok!
ismimnek mobilnete van. pannon. 3G-s. azután szeretnénk érdeklődni, hogy hogy lehet megnövelni a TÉREREJÉT. ugyanis egy kővel kirakott pincébe költözött, és gyenge a vétel.
erről a termékről volna szó:köszönöm.
üdv.Zk[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
ismerősöm nevében írok,mert én sem vok tisztában a dologgal és a ti segítségeteket kérjük!
Pannon 5Gigás mobilnetje van és kérdése a következő:elérheti-e az adatforgalma havi szinten az 5gigát ha csak myvip,mms ,iwiw ,thpoker ilyesmi oldalakra használják,de kb napi 7órát?
esetleg vmi jól működő adatforgalomszámláló progit tudtok ajánlani?
Köszi előre is
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Duffm4n
csendes tag
Akár hdspa akár umts akár edge, Pannon mobilnetet ne vegyetek, a sok megszakadt letöltés a dühöngés, vagy az hogy a "nincs-csatlakoztatott-modem" hibaüzenet gyakori megjelenése, amit esetleg követhet egy system operation failed üzenet, (de lehet hogy az van előbb) károsíthatja a szívet, az agyat és az önbecsülést. Hogy egy játékot nem tudsz regisztrálni, mer el se indul a net, és ezért kérnek havonta hatezret. Ez jó hogy benne volt a szerződésben, de a minimum sebességet nem teljesítik (4kb/sec helyett 450-500 byte/sec)! Ha teljesítenék a minimumot, akkor meg mi ösztönzi őket arra, hogy az ígértet(és nem a maximumot) teljesítsék??? Hát
ez télleg jó szolgáltatás.
-
fv82
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm most fizetett elő mobilinternetre, de azzal hívott fel, hogy a gépbe bedugva figyelmeztet a win, hogy nem tud elegendő feszültséget adni az eszköznek. Miért lehet ez? Sajnos nem tudom egykönnyen kideríteni, hogy milyen XP és USB-k vannak a gépben. De alami athlonXP-s Asus alaplap.Telefonszámot mindig hívható formátumban küldj!
-
need
addikt
Üdv..
Ha esetleg nem jó helyre írnék küldjetek oda..
Bajban vagyok
Nem rég a T-Online hirdette laptopjait"Fijitsu Simens" m.társam vett ilyet én meg gyakoroltam rajta
biztonsági mentés vissza állítás de nem jött össze!
Nem áll fel a gép a vistára.
Van rajta egy rejtett partíció amit nem tudok elinditani..onnan kitudnám újra telepíteni
Hogy a jó francba tudom én azt elindítani vagy hogy tudok hozzá férni?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
chros
őstag
Sziasztok!
Anyu baratnoje szeretne mobilnetet (utazgat 2 varos kozott sokat: Baja, Bp) ...
Mik vannak egyaltalan? Mi most a legjobb? Megbizhatosag, ar dominal ...Koszi
-
Kapor_Ur
csendes tag
kicsit off, de talán idefér:
Tudnátok arra megoldást, hogy egy mobilinternet elérést "megosszak"? Tehát, van egy laptop, t-s mobilinternet előfizetéssel, megy is rendesen. Van vezetékes netem is, de ott épp szolgáltatót váltok, és az átmeneti időre szeretném használni a mobilnetet, nem a laptopon, hanem asztali gépen is. -
Des1gnR
őstag
Nagyjából megoldottam a problémát és gondoltam leírom
Szóval az MSN megosztási mappákat el kell felejteni(én töröltem is őket, mert hiába szüneteltettem mindig újra elindult)
A másik ami kell az az Opera (Firefoxhoz voltam szokva és nem tudtam átszokni semmi másra, de az Opera valami hihetetlen és iszonyatosan jó) szóval az operában van olyan funkció, hogy a flash reklámokat meg képeket két kattintással le lehet tiltani amivel kb felére csökkentheted az adatforgalmadatv+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Des1gnR
őstag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni mobilinternettel kapcsolatban...
Szóval ma vettem a T-mobilnál egy 3GB-os csomagot és szerintem túl nagy az adatforgalmam. 1 órás netezés után 25MB az adatforgalom átlagos netezés mellett (PH!, myVIP, MSN)
Szerintetek ez normális? ill. nektek mennyi szokott lenni?
A frissítéseket kikapcsoltam
Esetleg nincs valami tömörítés amit be kellene kapcsolnom és nem tudok róla?v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
moonguru
őstag
válasz
concret_hp #10 üzenetére
A válasz az hogy Vodás,örülj neki hogy csak ennyi bajod van vele...
Monitor Guru!
-
concret_hp
addikt
van egy vodás mobilnetem, amivel annyi a baj, hogy kb. naponta eygszer leszakadok, ami viszont nem vicces. kb. 2 hétig sosem volt ilyen, csak egy hete kb. firmware frissítés megvolt. huawei e220as usb-s modemről van szó. volt olyan is, hogy csak simán megállt az adatforgalom, meg olyan is, hogy észrevettem, hoyg eltűnt a net és látom, hogy a tálcán nincs meg a programja. a legtutibbnak eddig az a megoldás tűnt, hogy kihúzom, átdugom másik usb-be, ekkor egyből csatlakozik és megy tovább.
valakinek van ötlete hogy mitől lehet ez?vagy fullba vagy sehogy :D
-
POP3 (port: 110): mail.t-email.hu
IMAP4 (port: 143): mail.t-email.hu
APOP (port: 110): mail.t-email.hu
IMAPS (port: 993): mail.t-email.hu
SMTP (port: 25): mail.t-email.hufelhasználónév; az e-mail cím @t-email.hu előtti része
jelszó; a jelszóRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
netboy
senior tag
t-mobile mobil internet smtp és pop 3 címét valamint felhasználónév és jelszó formátumát meg tudnátok mondani?
-
doc
nagyúr
viszont ez a topic szerintem nem ide valo, at kene rakatni egy modival a megfelelo mobilos forumba, meg atnevezni, mert itt nem a mobilnet a tema, hanem a telefon
bar oszinten szolva szerintem uj topicot is felesleges volt nyitni -
lilien84
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Adatkábellel használom most, de ezzel is ugyanolyan hamar merül és ugyanúgy sokáig tart a töltés.
Amúgy a laptopomban ez van:
Connexant HDA 330 MDC (OTA) V.92 Modem -
Béló
aktív tag
hali sztem nem normális
hisz az én N80 am birja 5 órán keresztül: wifivel és az a bluetoothnál jobban eszi
valamint az adatkábel nem sziv le a telobol energiát: szal kimulófélben van az akkudelvileg használható mással is: hsdpa modemmel (elég drágák: egyes notikban alapbol megvan/ elő van készitve), berkaod a simedet és megy...
-
lilien84
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Vettem egy laptopot, és T-Mobilos internetet használok egy 3G-s Nokia N70-es telefonnal, bluetoot-szal és adatkábellel.
Normális az, hogy a napi 14 órás szinte folyamatos laptophasználattal ez a telefon naponta 3x lemerül, és a töltés 3-4 óráig tart? Ezelőtt 2 hetente bírta töltés nélkül, s 40 perc alatt feltöltődött.
Van erre valamilyen megoldás? Nem szeretném, ha tönkremenne a telefonom.
T-Mobilos usb modem stick-em nincs, mert nem vállalok 2 év hűségnyilatkozatot.
Szerintetek a T-Mobilos internetet másmilyen modemmel is használható? Ha igen, akkor milyennel?Köszi előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Alaplapok & Processzorok
- Eladó használt LG 27GR95QE-B UltraGear. 240Hz, 0.03ms, OLED
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest