- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Csataálca
- Ég veled, KEndre! :(
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Rommel6600 #799 üzenetére
A hotspotok aksiról mennek, de abban igazad van, hogy újra be kellene állítani.
Amit még tudnék javasolni, mint a kolléga fent: a Huawei Mobile Partnere, abban megadnál több kapcsolatot, a megfelelő apn-beállításokkal, ha nem megy magától.
Egyébként, én a helyedben egy hálózatfüggetlen 3g modemet vettem volna használtan, mert ott is vehetsz csak sim-et.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Rommel6600
őstag
Ezeket adták a kártyák mellé (ingyen).
Azt gondoltam ez így is menni fog, de az egyrészt amit mondasz plusz pénzbe kerül, másrészt gondolom nehezebb országonként átkonfigolni mint a szolgáltatók stickjeit szimplán bedugni, harmadrészt a legtöbb helyen laptoppal vannak ezek használva, az is szivargyújtóról, nincs 230V ahova bedughatnék egy ilyen hotspotot (gondolom annak kéne a hálózati feszültség). -
Rommel6600
őstag
Megnéztem a gyártó honlapját is, de még a terméket sem találtam meg rajta, a saját keresőjük sem talált semmit, így azt feladtam. De ennek majd utána nézek, bár ezt az APN dolgot nem tudom, hogy fogom majd megoldani, a legnagyobb gond, hogy fogalmam sincs mi ez
Beszerezni sem volt egyszerű őket a nyelv miatt. -
LámaZ
addikt
válasz
Rommel6600 #795 üzenetére
Akkor annyi modemmel játszol, ahány országba mész?
Miért nem veszel egy hálózatfüggetlen wifi hotspotot? Ráadásul arra több eszköz is csatlakozhat.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
club1
veterán
válasz
Rommel6600 #795 üzenetére
Ez kevesek problémája. Nekik a Huawei modemek gyári szoftvere ajánlott (Mobile Partner), amiben kézzel kell beállítani a megfelelő APN-eket.
-
Rommel6600
őstag
Sziasztok!
Egy mobilnetes problémám lenne:
Egy laptoppal szeretném használni a mobilnetet épp abban az országban amiben járok, ezért beszereztem szerb mts és román orange-os stick-et is, mindegyik helyi kártyával és pénzeszközzel fel van töltve. Viszont mind a szerb és a román stick márkája és tipusa is Huawei e173. Így épp az utoljára felinstallált stick applikációja jön be ha bedugom a modemet (például az mts-t bedugva elindul az orange connect betárcsázós programja) de hiába indítom el a modemnek megfelelő szolgáltató programját, az nem látja az eszközt csatlakoztatva.
Vagy csak annyi lenne a probléma, hogy most ezt magyarországról csinálom épp és itt nem elérhető se orange se mts hálózat? Mert ha elérhető lenne felcsatlakozna? (Ez viszont csak azért gyanús, mert nem lehetne feltöltős, vagy akármilyen mobilnettel roamingolni? A szolgáltató szempontjából nézve legalább gyorsan lefogyna róla a pénz és kész...)Mi a vélemény? Csak lehet valahogy használni több mobilnetes usb stick modemet egy gépen még ha a tipusok azonosak is, nem?
-
...az adott blue Net...: Januárban megrendelem a Blue Net M-et, márciusban a Blue Net S-t, májusban megint a Blue Net M-et. Ez nem működne? Két Blue Net M aktiválás között 120 nap telik el (január-május).
(791) chosa91: T-mobile Mobilnet: (Domino) Go!Net S 2 hónapig 90 ft / hónap, ha elfogy a keret, akkor 32/32 kbit-re lassítanak. Telenor Klikk 1.590 forint egy sim kártya, aktiválás napján megrendeled a szolgáltatást, 3 hónap után új kártyát veszel. Havi 590 forintért van 100 mbyte neted (amit vagy tudnak lassítani vagy nem, nincs túlforgalmazási díj), de Hardveraprón 500 forintért is árulnak új kártyákat.
-
"A kedvezmény igénybevételére meglévő blue mobile szolgáltatásán akkor van lehetősége, ha azon a bekapcsolást megelőző 90 napban nem aktiválta az adott blue Net adatdíjcsomagot."
Ez szerint Blue Net M 60 napig, utána Blue Net S újabb 60 napig, és utána megint megrendelhető akciósan a Blue Net M?
-
club1
veterán
Ez rengeteg mindentől függ. Ha türelmes vagy, akkor a legkisebbel is ellehetsz, csak 2-5 nap után következik 26-29 nap max. 32 kbps-on. Ha olyan böngészőt használsz, ami tömörített forgalmat használ és az emailjediet sem töltöd le a telefonra, akkor Net M körül. Ha rendes böngészőt használsz, akkor Net L - Relax M.
-
club1
veterán
-
chosa91
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Telefonom dual-simes és van egy Vodafone Kredit előfizetésem.
A kérdésem az volna, hogy mit ajánlanátok, ha a mobilomat használnám netezni Egyetemen, valamint utazásaim alkalmával is. Örülnék valami olyannak, amiben nincs túlforgalmazási díj és a havi keretemet sem löki meg túlságosan.
Net-nél miatt nem ragaszkodom a Voda-hoz (bármely más szolgáltatónál is hajlandó vagyok egy kártyás csomagot vásárolni nettel)."Find something boring, and make it funny!"
-
LámaZ
addikt
válasz
dscholtz1975 #781 üzenetére
Sztem tréhóm, 2k/hó. Web 'n walk, talán, és 1 giga adat.
Legyen minden jó!
-
dscholtz1975
csendes tag
Sziasztok,
azt meg lehet itt kérdezni, hogy melyik cégnek van jelenleg a legjobb paraméterekkel bíró feltöltőkártyás mobil internete? ( csak SIM, tablethez )
Mindhármat néztem, de túl sok az "apróbetűs" rész, összezavartakLényeg, hogy csak sima, egyszerű netezésre kéne, mindenféle extra nélkül, egy feltöltéssel lehetőség szerint minél tovább használni..
előre is köszönöm!
-
LámaZ
addikt
-
törölt tag
Sziasztok! Rövid és hülye kérdés: sima (beszéd) SIM kártyát lehet-e USB modemben használni, ha elő van fizetve internet díjcsomag?
-
sumsang
aktív tag
Tudnátok segíteni abban, hogy az internetet ICS-re hogyan kell konfigolni független készülékre Tmobil/dominó (GoNet M) és a Telenor/praktikum (klikk) szolgáltatáshoz.
Találtam pár beállítást, többek között a szolgáltatók honlapján is, de egyikkel sem akar indulni. -
club1
veterán
A műholdas net nem igazán konkurenciája a mobilnetnek, nem is hasonló a felhasználói rétegük és a használók száma is több nagyságrenddel más. Abban hasonlítanak talán egymáshoz, hogy jellemzően mind a két technológia forgalmi keretes, mivel egyiknél sem korlátlan a rendelkezésre álló sávszélesség, a műhold esetében ráadásul garantált a nagy késés.
-
LámaZ
addikt
Lassan a műholdas net is olcsóbb lesz, mint a mobilnet.
Legyen minden jó!
-
club1
veterán
Lehet, bár az egér nem ugrik...
A lényeg viszont az, hogy amikor becsukja a figyelmeztetést, akkor (azaz se előtte, se utána) egy sim lock-os modem nem talál hálózatot másik sim kártyával. A gyári (nem Vodafone-os) szoftverrel ilyenkor a modem kiírja, hogy add meg a feloldó kódot, amíg ezt nem adod be neki, ugyanaz a helyzet mint a Vodafone-os szoftverrel (tehát nem fogja tudni használni az új szolgáltató kártyáját).
Egy kivétel persze még lehet: Ha az indiai Vodafone-nak ez az Aircel valami azonos hálózatkóddal működő virtuális szolgáltatója, mert ebben az esetben az azonos kód miatt logikus, hogy nem kér a modem feloldó kódot. -
club1
veterán
Azért ez így egy kicsit érdekes volt, ennyire nem gagyi a modemek simlockja. Ha lenne az adott modemen ténylegesen sim lock, akkor nem jelent volna meg az Aircel 3G felírat, hiszen nem fogadta volna el a modem az új hálózatkódos kártyát.
Az is érdekes volt hogy apn beállítása nélkül behív egy másik szolgáltatóhoz és adatot forgalmaz. Gyanúm továbbá, hogy ilyen sebességgel nem is a mobilnettől kapta az adatokat... -
LámaZ
addikt
Na, nézd miket csinál ez ez "indián"!
Legyen minden jó!
-
laymiri
csendes tag
Huawei E3131 mobilinternet Tmobile stick nincs internet kapcsolat win7?
kaptam a tmobil -nál egy új mobil stick et gondoltam kipróbálom feltelepítettem minden ment rendben fel is kapcsolódtam de internet még sincs a gépen hálózati beállításoknál azt írja hogy Ipv-4 kapcsolat: nincs hálózati hozzáférés (a régi stickel internetelérést ir) másik gépen meg működik :SS... a régi stick el semmi probléma nincs tökéletesen működik az zte típusú mi lehet a probléma?? miért nincs net az új stickel?
-
7ER
aktív tag
Fw a legritkább esetben szokott tönkremenni. Ilyenkor tényleg segít egy frissítés, de én 5 év alatt már 2 modem esetében jártam meg. No ezek csak úgy tönkrementek és nem segített rajta semmi. Mint utóbb kiderült, az egyik szürke listán volt a szolgáltatóknál.
Mert ugye van Fehér lista: Engedélyezett hibátlan működésű eszköz, Szürke lista: Hibásan működő eszköz. Illetve Feket listás: Hálózati forgalmazástól eltiltva.
Mint megtudtam, ezek a szürke listás meghibásodott eszközök előbb-utóbb akár teljesen tönkre is mennek. -
LámaZ
addikt
K3772-Z modem bedöglött, valszeg új förmver kéne neki. Mit lehetne csinálni?
Legyen minden jó!
-
batman.
senior tag
Cserélték a Stick-et gariban újra, gondolom ezen újabb firmware van. Probléma megoldva.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
Hali!
A problémám: 64 bites Win7, T-Mobile MF195 Stick-et nem sikerül összehozni. Xp re automatikusan települ, de 32 bites win7-re is tettem már fel akkor a telepítőkészletet nem a stickről indítottam, hanem előtte letöltöttem. Pár napos az oprendszer, semmi hibát nem produkál, az „internet manager” –ből szereztem be frissebbet, közben a régit leszedtem, registry is pucolva volt, de nem érzékeli az eszközt pendrive-nak sem.
Köszi a választ!Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
LámaZ
addikt
Vagy itt van ez az olcsóbb.
Direkt néztem, hogy a 3G oda legyen írva. Persze, előtte körül kéne járni a dolgot, hogy biztos legyen az itthoni működés. De a legtöbb kínai ilyen cucc a kétfunkciós: WCDMA és GSM.Mindenesetre, ez az olcsóbb bankkártya méretű kütyü szerintem nem erősebb, mint az USB-s stick.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
Olyan 3G-s modemrúterre gondoltam, amelybe közvetlenül be lehet dugni a SIM-kártyát, és az USB-sticket „kidobod”. De nem tudom, hogy van-e ilyen... Ezért írtam, hogy a „Milyen routert?” topikban kell kérdezni, ott sok szakértő van.
Ez pl. biztos olyan, csak ugye picikét drága.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
runner 125
nagyúr
Félreértesz, nekem nem router kell, hanem _jelerősítő_. Amivel, a már meglévő USB modem stick jel adás-vételét fel tudom erősíteni.
Szerintem nekem ilyen kell.
Csak a gáz, h ezen a stick-en nincs antenna csatlakozás.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
LámaZ
addikt
válasz
runner 125 #750 üzenetére
Többféle van, például ezek, bár nem látok rajtuk antennát.
Szerintem a Milyen routert vegyek? fórumban is rá kellene kérdezni.Legyen minden jó!
-
LámaZ
addikt
válasz
runner 125 #748 üzenetére
Miért nem veszel egy (hordozható) 3G-s modemrútert?
Legyen minden jó!
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok!
Kint Ausztriában ahol most szeretnénk használni a Yesss! stick-es netjét, sajnos szar a lefedettség.
Eredetileg egy Huawei E173-as stick-kel adták. T-s stick-eknél láttam már olyan verziót, amin volt antenna csatlakozó, ezen sajna nincs.
Egy ilyen megoldással lehetne erősíteni valamennyit a vételen? Mert, alapvetően feláll a net, csak pl. egy skype beszélgetést már nem bír el, eldobálja és beszaggat."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
hegti
aktív tag
tegnap még le voltam korlátozva
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
rmartin94
aktív tag
Sebessége nekem per pillanat ilyen:
Általában olyan 1 és 3 Mbps között mozog a sebesség, a ping pedig olyan 55 és 90 között. De mivel nincs rá hűség ezért bármikor visszaviheted ha nem vagy elégedett vele.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
madmike
őstag
Ne haragudj de mindenféle elképzelés nélkül hogy a nyavalyában lehet tanácsot kérni? Nem elég csak annyi elképzelés, hogy mobil NETT-et akarok.
Ennél azért konkrétabb voltam. Leírtam, hogy kb 5gb-s csomagot szeretnék, ami használható valamennyire akkor is, ha bekorlátozzák és lehetőleg ne legyen hűségidős. Szerinted mit kellett volna még leírjak? Fekete sticket szeretnék, Pamela Anderson hozza házhoz, és le is pipázzon grátisz gyanánt.... Vagy mégis mit?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz
rmartin94 #738 üzenetére
szerintem anélkül is jó az ára. 4445 a 4gb-s.
telenornál, igaz olcsóbb lenne, mert ott 5gb-s van 4000-ért és adnak 1300ft kedvezményt, amiből lehet mondjuk korlátlan böngészést venni, de ott a 2év rablánc, nekem pedig nem hiszem, hogy 2 évig szükségem lenne rá, inkább 1 év, ugyhogy marad a Digi
Sebességről tudsz nyilatkozni?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
7ER
aktív tag
Ne haragudj de mindenféle elképzelés nélkül hogy a nyavalyában lehet tanácsot kérni? Nem elég csak annyi elképzelés, hogy mobil NETT-et akarok.
A másik meg az, hogy ma még nem, de holnap már lehet, hogy korlátozni tudnak. De az is lehet, hogy most is tudnak korlátozni, csak üzleti megfontolás miatt nem korlátoznak.Ugyanis a Telenor igen csak lemaradt ilyen-olyan okok miatt a pályán és most csak felzárkózni akar.
Az igazság odaát van. Itt nem tudja senki. -
rmartin94
aktív tag
Digihez Hauwei E3131-s2 típusú sticket adnak, szerződéskötésért nem kell fizetni, stickért is csak akkor kell fizetni 8000 ft-ot, ha szétbarmolod, vagy úgy viszed vissza, hogy van rajta külső sérülés. A DIGI-s mobilnet főleg akkor éri meg, ha van mellé DIGI TV-d, úgy olcsóbb jóval.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
madmike
őstag
hiába is mennék fel a telenor vagy a digi honlapjára, ott nem fogom megtudni, hogy nem tudják a mobilnetet korlátozni. Most hogy ezt tudom, valószínű közülök választok. Mire való egy fórum, ha nem erre?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
7ER
aktív tag
Szerintem nem javaslat kérdése ez.
Minden szolgáltatónak van oldala és meg kell nézni mit mennyiért kínálnak.
Feljegyezed az általad legjobbnak tartott és legmegfelelőbb szolgáltatást és arról kérj esetleg véleményt.
De hogy semmi támpontod nincs, csak mindössze ennyi: mit ajánlotok?
No ez egy kicsit különös. Te fizetsz, neked kell eldönteni ha van mit.
Jön majd 100 ember és 100 (ellen)javaslat lesz. . . -
madmike
őstag
válasz
rmartin94 #734 üzenetére
Ez a digi jónak tűnik, nincs hűség
Szerződéskötéskor mennyit kell fizetni? pl a stickért (nem találok róla infót)
Átlagosan milyen a sebessége?
Meg ha nem tudnak korlátozni akkor lehet előszőr kipróbálom az 1gb-st.
Milyen típusu sticket adnak hozzá?[ Szerkesztve ]
-
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy megszabadulok a T-home internetemtől és tv-mtől, mert 1 éve megkötöttem 8000ért és azóta folyamatosan 10.000 körüli csekkeket kapok, szóval bekaphatják.
Tv helyett lesz MindigTV, net helyett pedig valami stickes mobilnetben gondolkodok. Mit javasoltok? olyan 5gb adatforgalmas elég lenne szerintem, de nem bánnám, ha olyan lenne, amit ha korlátoznak, akkor is alkalmas emailezésre, vagy egyszerűbb oldalak böngészésére. Vagy létezik olyan amit el szoktak felejteni korlátozni?
Mit tudnátok javasolni?
Szempont lenne még hogy lehetőleg csak 1 évet kelljen aláírni.
Telenor hipernettel szemeztem (igaz ott 2 év a hűség), de ott a 10gb-s csomagot, korlátlan böngészéssel és 100gb éjszakai adatforgalommal megúsznám 5200ft-ból."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a "stick"-es mobilnetet a telefon tudja-e kezelni? (Android, Sony Ericsson Xperia Mini Pro, gyári 4.0.4, független, tethering megy rajta). Nem tudom, hogy az a rendszer (stickes mobilnet) hogy működik. Lehetséges, hogy jön egy Ausztria a jövőmben, és érdekelne, hogy kell-e a net wifin keresztüli osztásához stick-et vennem, hogy PC-n keresztül osszam, vagy elég, ha a telefonba beteszem a kapott SIM-et és wifin megosztom. Ez érdekelne, hogy mukodik-e telefonnal.
Köszi a válaszokat! -
7ER
aktív tag
"Ha egy mobilszolgáltató ad egy modemet, az meddig lehet hálózatfüggő?"
Jó kérdés. Szerintem addig, amíg nem függetleníted. Ma már (szerintem) nem érdekel ez senkit, Aki akar az függetlenít a törvény ellenére. Nem Te leszel az első aki megszegi ezt, de nem is az utolsó.Egyébként meg soha nem értettem miért SIMLOCK-olják a készülékeket, mert semmi értelme. . . Vannak országok, ahol erre már régen rájöttek a szolgáltatók. -
LámaZ
addikt
Én tudtam netezni ezzel a modemmel a vodás szoftverrel win 7 alatt.
-----Lenne egy kérdésem:
Ha egy mobilszolgáltató ad egy modemet, az meddig lehet hálózatfüggő?
Csak mert van egy ősrégi Huawei E220 modemem, szerintem lehet már majdnem 10 éves is, és ennyi idő után feljogosítva érzem magam arra, hogy más szolgáltatónál használjam.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
7ER
aktív tag
Szia.
Én is ezen a környéken lakok. Kérdésedre nagyjából ez a válaszom:
Ekkora sebességet ne várj. Nekem is Telenor net van, de a letöltési sebesség még soha nem volt 2.5 megabit/s felett. Ez is csak a hajnali órákban van. Napközben a letöltési sebesség általában 1megabit/s alatt van. A feltöltési sebesség kb a fele szokott lenni a letöltési sebességnek.
Ne higgy a reklámnak. -
kebel
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek:Az UPC 2,5 Mbites ADSL-jét (4244 Ft/hó) szeretném valami jobbra lecserélni.
Nézegetem a Telenor Hipernet Medium tarifacsomagját, ami 20/2 Mbit/s-t ajánl 4990 Ft/hó-ért.Szerintetek mennyire működőképes/használható/megbízható ez?
Pilisen lakom, a legközelebbi adótorony Nyáregyházán van, kb. 5 km-re tőlünk.
Ha nem jó, tudnátok tanácsolni helyette valami mást?
Előre is köszönöm.
-
sea
tag
Üdv!
T-mobilos Go!Net L és Relaxnet M díjcsomagom van, nagyvárosban lakok, itt nem nagyon lehet rá panaszom. Viszont elég gyakran utazgatok busszal, vonattal az országban és sokszor nagyon belassul de az is gyakori, hogy teljesen sötét foltok is vannak. Úgy halottam, hogy kb 60%-os az országos lefedettségük. Most jár le a hűségem, esetleg érdemes lenne Vodafonra váltani a mobilnet miatt? Ott ha minden igaz 93% a lefedettség. De olyat is hallottam, hogy igaz, hogy jobban le van fedve, viszont jóval lassabb is, gyakrabban szakad, a T-mobile stabilabb(már ahol van).Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
Kabóca1
csendes tag
Üdv! Én értem mire gondolsz, de ez a Magyarországon forgalmazott készülékek szoftverében nincs, a 173-hoz jó Mobile Partnerben meg nincs ilyen funkció, sőt egyikben sincs tudomásom szerint!
Gondolom Osztrák vagy Német modemekben láttad ezt a funkciót?
Sajnos az a járható út hogy kártya ki, tölt , rendel és kártya vissza!
Bár ha sms alapú a dolog akkor az van a Mobile Partnerben!
Bogozd ki![ Szerkesztve ]
Ne ragaszkodj semmihez az életben amitől nem tudsz fél perc alatt megválni ha a zsaruk befordulnak a sarkon!
-
aproo
tag
Kezdem érteni.
Tehát van 1 stichem ami somlikmentes.
Rajta 1 draiwer amivel csak használni betlitani tudom.( APN stb...)
Ehhez kell akkor 1 szolgáltatótól kapott/ patrnerprogi,amivel végül is a szolgáltatását használom. (pl feltöltökarisnál a napi-havi rendelés, pénzfeltöltés stb.) -
club1
veterán
A Mobile Partner nem free szoftver, független Huawei modemekhez jár.
Nem értem, mit értesz tarifacsomag kérés/rendelés alatt. Egy modem szoftverével ilyesmit nem teszünk, a modem szoftvere elsősorban arra való, hogy beállíthassuk benne, milyen paraméterekkel és hova hívjon be. A paramétereket pedig a szolgáltatók honlapján lehet megtalálni, alapból a Mobile Partner ilyesmit nem tartalmaz.[ Szerkesztve ]
-
aproo
tag
Hali.
Lenne 1 olyan kérdésem miszerint van 1 Huawei e173 stickem ehez kellene 1 független software.
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
En se csipazom annyira a sticket, de mostani gepbe WWAN kartya kellene, ami meg nem nagyon hasznalhato mashol, stick azert univerzalisabb, asztaliba is tudom hasznalni ha netan epp nem lenne net valamiert, szoval meg mindig jobb.
Koszi az infot, majd hatha jon valaki s add par tippet. -
Sziasztok,
T-mobile kinalatabol melyik modemet erdemes valasztani?
Melyikkel a legstabilabb a kapcsolat?
Esetleg a Hotspot +-t valaki probalta mar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Google Pixel 9a: ez a várható EU-s ár és színválaszték
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GF63 Thin 11SC 15.6" FHD IPS i5-11400H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest