Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS
    nagyúr
    válasz csacsi67 üzenetére #55926

Melyik link a nem jó?
    Kicsit diszleksziás módon írogatsz. Ha az vagy, akkor értem miért ilyen az irományod, ha viszont nem, akkor lehetnél picit igényesebb másokkal szemben, ha magaddal szemben nem is vagy :F

Beraktam egy oldal linket, ahonnan sokminden irányú online ügyintézésre van lehetősége Fottásoknak (ez az oldal 2021 márciusában került a böngészőm könyvjelzői közé, tehát jó ideje van erre lehetőség)
    telefon vásárláshoz erre az oldalra jutsz onnan meglévő ügyfél | új ügyfél

Ezen oldalakon van egy ilyesmi szövegezésű bekezdés:
    "Az igény beérkezése után, kollégáink felveszik veled a kapcsolatot az esetleges adatpontosítás, a szerződéskötés és a kiszállítási dátum egyeztetése miatt, és megválaszolják kérdéseidet. Ha elsőre nem érnek el, többször fognak próbálkozni, különböző időpontokban, sikertelen elérés esetében az igény lezárásra kerülhet. "

Szóval nem is értem mi a problémád...

#55924 gabor9991

"Találtam egyébként valami űrlapot flottásoknak...."

De ügyes vagy :R bár #55922-ben beraktam azt az oldalt, ahonnan egy kattintással el lehet érni amit sikerült is talán megtalálnod :DDD

Ami "központi" kiinduló oldal linket beraktam onnan kiindulva "elvileg" pont azt kapod, amit szeretnél:

Új előfizetés- és készülékvásárlás
    -> Meglévő ügyfél vagyok, vásárolok
    -> Még nincs előfizetésem, de szeretnék

mindkét esetben: "Az igény beérkezése után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés