- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Kedvező üzleti flotta Vodafone-os csomagjában van valaki rajtam kívül? Valami Iéj Zrt. kezelésébe került át elvileg. 2021. februárjában kötöttem szerződést velük, tehát elvileg most fog lejárni. Írtam emailt, h szeretném visszakapni a számot a nevemre és átmenni a Yetteles flottába. Erre vissza írnak, h a rendszerükben 2024. 06. 14-ig van hűségszerződésem és csak 50 000 Ft kötbér megfizetésével tudok előbb kilépni.. WTF?

Én teljesen biztos vagyok abban, hogy 2 évet írtam alá, nem értem mi ez a 2024. 06. 14. Most írtam nekik, hogy küldjék meg az eredeti szerződést, ahol fel van tüntetve a hűségidő hossza, de biztos vagyok abban, hogy 24 hónapot írtam alá..
Sajnos a saját szerződés példányomat nem találom...

Valaki járt hasonló cipőben?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Az EQ/kedvező üzleti flottához tudnátok adni egy telefonszámot? Köszönöm szépen
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Vodafone hálózaton kellene korlátlan, vagy nagy adatmennyiséget tartalmazó net. (Munkahelyemen a Telenor, Telekom kuka) Van valamilyen flottás alternatíva? Kedvező üzleti flottás lehetőséget ismerem..
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Ez az iqpro számla várása ez valami perverzió Nálatok??

-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Nekem iqpro korlátlannál budapesten szinte mindenütt 4G+ van. Oneplus 5
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
EQ-nál van telekomos korlátlan net is, vagy az csak telenoros hálón lehet?
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani, hogy iqpro korlátlan adatkártyánál mennyi az EU-ban felhasználható adatkeret? 2 GB, vagy 6 GB?
Köszönöm szépen
-
Hoorus
őstag
Tudja valaki, h mi ez a marhaság iqpro-nál, hogy most már valami bizonylatszámot kell megadni közleményként, ami minden hónapban más, a telefonszám helyett? Így lehetetlen rendszeres megbízást beállítani, ami eddig tök jól működött.. :/
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Vagy csak várj kicsit még türelmesen!

-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Iqpro korlátlan netes kártyáról véletlenül kiment egy sms. Mennyit fognak ezért felszámolni nekem?
Köszönöm a választ.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlátlan előfizetésem van, amit net apn-el használok. Ma megyek csehorazágba. Kell valamit állítanom, hogy kint menjen dolog rendesen? /főkártyám van természetesen, nem megosztó/
Köszi
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro adatkártyánál /főkártya/ a net apn-t külön kerni kell, hogy aktiválják? Jelenleg csak online apn esetén megy az adatforgalom.
-
Hoorus
őstag
Üdv Urak!
Azt lehet tudni, h iqpro korlátlan netes főkártyán aktív e a net apn? Most megosztóm van, ami net apn-el is megy, de kértem most egy másik előfizut is, ami főkártya lesz a roaming miatt.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Nekem megosztó van, az app írja nálam.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Megjött mindkettő.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Viszont iqpro-nál max. 150 mbps engedélyezett, ami átlagosan olyan 50-70 mbps valós sávszélesség. Tehát 4G+ szerintem nincs iqpro-nál. EQ-nál viszont nincs korlátozás sávszélben. Facebook csoportokban rakosgatják fel a 200+ mbps-os eredményeket. Akinek számít, annak ezt figyelembe kell azért venni.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlatlan netes kártyán tegnap lehúztam 12 gb-ot a ''kölcsönzőből'', most meg csak 3G-n csatlakozik a telefon. Lehet összefüggés? A Telenor korlározott volna?
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
4G+ nincs, sima 4G van. Olvasd el újra, amit írtam

-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlatlan adatkártya hogy viszonyul a roaming eltörléshez? Ez is használható lesz az EU-ban?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Nekem is így volt a korlátlan kártyával

-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Iqpro korlátlan adatkártya hogy áll jelenleg a roaming-al? Erdélybe kellene kimennem néhány órára és jól jönne, ha lenne közben mobilnetem.
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
iqpro-s kártyámra publikus IP-t szeretnék kérni, tehát az "online" APN-t "net"-re cserélni. iqpro-nál kell kérnem ezt, vagy közetlenül a Telenornál? Továbbá az új beállításokat automatikusan kiküldik az eszközre? (jelenleg mobiltelefon, de hamarosan 4G router lesz)
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
iQPro-nál az Online APN-t át lehet kérni "NET"-re? Ha jól értem az eddigieket, akkor a "NET" APN nem NAT-olt?!

Köszönöm a választ.
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
-
Hoorus
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- One mobilszolgáltatások
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Jogász topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Licencek
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

A kérdés persz költői..

Dr Bubo