Hirdetés
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
T. Hozzáértők!
Pár hónapja foglalkoztat egy androidos tv okosító beszerzése. Így találtam erre a topikra is, és gyűjtöm az infókat. Voltak jelöltek, amik aztán mindig „elvéreztek” valamin…
Mivel mindenképp box kivitelt szeretnék -csatik, hűtés, csönd- így először T-R42-re gondoltam, majd a Minix Neo X7 következett. Olvastam a T-s mizériáról (T-R42), meg a kernelek csere-beréléséről, hát számomra ez utóbbi sem túl csábító… (csak itthoni (Bp) vásárlás jöhet szóba, pl. gar. meg ügyintézés miatt)
Most azt javasoljátok, legjobb várni (két-három hetet?) az „újakra”. (pl. RK3288 chip)
Említitek –magasabb, jobb kategóriának?- a Tronsmart kütyüket. Az áramos boltban már kapható is egyik tipus: TRONSMART VEGA S89. A fentebb említett kettőhöz képest Szerintetek ez milyen?
Azt gondolom, -a Tőletek olvasottak alapján- jóval használhatóbb…
Leírom amire leginkább kellene :
Youtube, online tv jó minőségű (1080-as felbontás mókolás nélkül!) lejátszására, akár 50”-os megjelenítőn, teljes képernyő módban is. (ezt úgy értem, -pl. egy zenei videónál- töltse ki a teljes képernyőt a tartalom)
A szerény tudásom és eddigi „kutakodásom” alapján ez a Tronsmart akár meg is felelhet az elvárásaimnak.
Mp-nek van Dune-m, az azon futó youtube (plugin-os) a HD videókat -is- döbbenetesen jó minőségben tolja az említett méretű megjelenítőn. Csak a találati képességei „szerények”, az ismert okokból… A Googl-s droidos kütyüknél ez -tudtommal- nem így van, gyakorlatilag PC szintű a találatuk.
Köszönöm előre is a véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD FHD+ Érintőkijelző 159.990 Ft
- Intel Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G2 (Core I9 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest