- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
interstate76 #997 üzenetére
-
törölt tag
Viszont én már alig várom, hogy megint legyen nálam egy Riko. Izgalmasak az új linux lehetőségek. Ha jól értem, már nem muszály recoverybe flashelni a kernelt és a rendszer is lehet az Android mellett, a belső meghajtón. Van valami Grub -szerű rendszerbetöltő, aminél menüből lehet választani, hogy mi induljon. Sztem a két rendszerhez a 8GB kevés lesz, de a Rikonak a 802IV -ből és a 902 -ből is van 16GB -os változata. Nagyon kíváncsi vagyok arra a 902 -re. Ha tényleg arra is portolják a linuxot, akkor a lan -hoz és az analóg kimenetekhez nem használhattak olyan egyedi megoldásokat, mint a T-R42 és társainál. Sztem csak annyi a különbség a 802IV -hez képest, hogy az usb-lan adaptert integrálták a dobozba. Akkor viszont az AP -s 802IV custom kernelek, romok is jók lesznek rá (max a beépített kamera bukó, ami sztem egyébként is igazi minek).
-
törölt tag
Nem tudom, hogy csinálja. De ő romot és kernelt is heggeszt. Egyébként sem lehetetlen. A telókon az MHL -adapterrel is így működik és a tabokon is a HDMI kimenetnél. Tudom, hogy nem jó hasonlat, mert ott a kimenet független a rendszermegjelenítőtől, de vannak még nagy varázslók. Persze lehet, hogy én értem félre ezt:
"it's real 1080p kernel. The new kernel uses now video overlay which has great video performance. It uses 720p for GUI and real 1080p for video playback." -
vlevi
nagyúr
válasz
#79335424 #995 üzenetére
Azt hogy csinálja?
Youtube, Mx Player, satöbbi, tud felbontást váltani? Mert arról már hallotam, hogy PC-n lehetséges az ilyen, pl. MPC-HC tud olyat, hogy képfrekvenciált vált, ami a legjobban illeszkedik a film képfrissítéséhez, de droidon ez nekem újdonság lenne.
Nem csak arról van szó, hogy a lejátszók el tudják tüntetni a státuszsort, és így a teljes képen megy a vetítés? Mert ezt az mk808-n így csinálja a YT, és az MX
Igazából 40" tévén, 3-3,5méterről már majdnem mindegy, hogy 720, vagy 1080p. Mondjuk én filmeket nem nézek az mk808-al, szinte csak a YT videókat, illetve pár nascar, f1, indy, ... futamot, de azok amúgy is 720x400, jobb esetben 1280x720 felbontásúak. -
törölt tag
válasz
interstate76 #993 üzenetére
Wasser heggeszti odaát az új romját T-R42 -re. Le a kalappal a manus előtt, mert mindezt úgy teszi, hogy nincs is ilyen kütyüje! Kicsit beleolvastam a topikba és találtam egy érdekes mondatot. Ha jól értem, akkor a rendszer kimenete a szokásos 1280×672, de a videók valós 1080p -ben jelennek meg. Ideális összeállítás, bár gyanítom, hogy a játékok a rendszerkimenet kategóriába tartoznak.
-
Magnat
veterán
válasz
interstate76 #993 üzenetére
Köszi az összefoglalót, rom támogatottság és problémamentes működés tekintetében melyiket ajánlanád leginkább?
-
interstate76
addikt
Én elsősorban médialejátszásra használom (99%-ban HDrip minőségű sorozatok, 1%-ban full HD, de nem magas bitrátájú filmek, nem 5.1 DTS hanggal), emellett néha böngészgetek rajta, letöltögetek, gyakran szól rajta a Tune In Radio, plusz 2-3 hetente egyszer "beülök" a Real Racing 3-ba kocsikázni. Nem médialejátszó, nem bírkózik meg egyszerre annyi letöltéssel, mint az asztali gépem, a böngésző sem teljesen olyan, mint win alatt, nem ad ki igazi 5.1-es hangot (legalábbis az MK908-as, amit én használok jelenleg), és nincsenek rá olyan játékok, mint egy XBOX-ra, PS-re vagy egy komolyabb PC-re. Szóval sok mindent tud, de semmiben nem 100%-os, mint mondjuk egy brutál médiaplayer a saját műfajában. Ellenben a tudásához képest bagatell összegért tudja a fentieket, meg még egy csomó más dolgot (az asszony pl. fitneszprogit is használ rajta - nem kicsit jobb, mint telefonon vagy tableten), mindezt olyan kis fogyasztással, hogy szívem szerint zöldre festeném.
Összefoglalva: azt hiszem, a topiklakók nevében mondhatom, hogy ma már nehezen lennénk meg mini PC nélkül, annyi mindenre használható.
-
Magnat
veterán
Köszi mindenkinek, nyilván sokféle mkv van, arra gondoltam, h van-e olyan ember, aki médialejátszónak használja ilyen fileokkal. Az mkv-t lehet rosszul is kódolni és akkor pc-s videokártya sem tudja dekódolni, olyankor csak erőből lehet lejátszani cpu-val... De ha mondjuk 10 filmből 9-et elvisz, akkor már elégedett lennék.
-
törölt tag
interstate 76 -nak teljesen igaza van. Az 1080p mkv semmit sem jelent. Erre ugyanúgy lehet igennel, mint nemmel felelni. A legegyszerűbb, ha egy sample -t feldobsz egy tárra, fájlküldőre és megnézzük. Én most csak 3066 -on tudom megnézni. A jövő héten lesz nálam 3188 -as. Ha szerencsém lesz, akkor egy MK902.
-
-
Shader
aktív tag
Tegnap kb. 1 órát hajtottam az Asphalt7-et (1080p)+ttorrent. "Hidegebb" volt a vas, mint FinlessBob 720 ROM-jával.
T428 -
törölt tag
válasz
Ipadipad #981 üzenetére
Nem tudok ilyenről. Vannak un. "fejlesztői készletek". Ezek kész vasak, különböző bővítési lehetőségekkel, nagyrészt külső ház és egyéb csicsa nélkül. Ezekre lehet többféle oprendszert is tenni, de egyik sem olyan cucc, hogy kicsomagol - bedug - megy. Az MK902 -vel lehet, hogy rövidesen lesznek közvetlen tapasztalataim. Nálam egy MK802IV volt. Én sem tapasztaltam különösebb melegedést. Szerintem gyári órajelekkel működő romokkal nem jellemző a melegedés. Az MK908 elég elterjedt, a KR42 -re (bt. nélkül), TR42 -re (bt -al) sincs panaszáradat. Nyilván ezek a dobozosoknak a szellősebb kialakítás miatt a hőleadásuk is jobb.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy számodra mi a "használható Ubuntu", de nézz körül a Freaktab linux topikokban! Szerintem Neked is egyértelmű lesz, hogy Linux szempontból melyik típus a preferált.
-
törölt tag
válasz
Ipadipad #978 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy Shader általánosságban írt ezekről a kütyükről, ezért lenne néhány kiegészítésem. Ami a DVI -t illeti, én az összes kütyümet így használom és kép eddig majdnem mindegyikkel volt azonnal. Csak a 808 -on kellett kernelt mókolni. A hang már nem ennyire egyértelmű. Legalábbis analóg kimeneten. Nekem a Measy így nem ad ki hangot, de pl. a KR42 igen, de csak a saját kernelével. A bluetooth hangot mini PC -n nem próbáltam, de más eszközön igen és nekem a késés zavaró volt. Bár van olyan lejátszó, amelyiknél ezt lehet korrigálni. Én azt mondom, hogy az usb hangkártya a legolcsóbb és a legbiztosabb.
Ami az MK902 -t illeti, ez egy elég új cucc, sztem még "odaát" sincs vele tapasztalat. De érdekes darab, még akár sikeres (népszerű) is lehet. Bár hiányzik az IR, de én az MK802IV -ben (szintén Rikomagic) láttam IR lehetőségre utaló dolgokat és olvastam is olyat, hogy valaki összehozta egy usb -s IR -rel. Ami az érdekes ebben a cuccban, hogy a Riko ígéri ebből is a Linux verziót. Ez viszont nem enged meg olyan egyedi megoldásokat, mint amik a többi dobozosban vannak (pl. KR42, TR42, CS908, stb). -
Shader
aktív tag
válasz
Ipadipad #976 üzenetére
Gyári ROM-mal nem melegszik különösképpen (Custommal sem feltétlen).
Ahogy nézem, ezen van AV kimenet (3,5 mm Jack) azon át tudod vinni a hangot.
A kép valszeg átmegy, ahogy leírtad. (HDMI-DVI).
Hogy ne jelenjen meg a bill., használhatod az External Keyboard Helpert (fizetős). Viszont a magyar QWERTY kiosztással sem kell bíbelődni.
Antutu pontok kb. 18000-21000 között vannak, sztem jobb, mint a Note 2, tesztelj egyet le. -
Ipadipad
tag
sziasztok
kinéztem magamnak ezt a RKM-MK902-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHZ androidos mini box-ot
azt szeretném megtudni hogy ezek a készülékek mennyire melegednek ?
nettezésre / filmnézésre / skype (5mp kamera miat)
ezekre lenne használva napi szinten kb 5-6 órát.
rootolni meg egyéb romokat nem szeretnék rárakni
csak a nova launcher prime és kb ennyiplusz azt szeretném megkérdezni hogy ha veszek ez mellé 1 sima 19" monitort amin van dvi csatlakozo és hdmi to dvi átalakítóval rákötném akkor kép lenne ? (gondolom hang nem )
csak kérdés hogy akkor hogy legyen hang ? én bluetooth-os kis hangfalra gondoltam vagy ezek már tartalmaznak jack dugod ?galaxy note 2 -höz képest milyen sebességben van ez a készülék ? mert ahogy nézem note 2 (1.6ghz 4mag 2gb ram ) és ez a box is hasonló tulajdonsággal rendelkezik ( mert ha netán hasonló vagy jobb a sebessége annak én csak örülnék
)
még 1 utolsó kérdésem volna
ne haragudjatok
csak szeretek mindig alaposan utána járni mire költöm el a milliós fizetésem
ha megveszem ezt a boxo-t és usb-n keresztül rádugom a billentyűzetet... akkor hol lehetne beállítani azt hogy a képernyőn ne jelenjen meg külön a billentyűzet ? az maradjon rejtve
előre is köszönöm szépen a segítséget
-
rudi77
tag
Jellen pillanatba milyen készüléket érdemes vásárolni amire van használható ubuntu?
-
Shader
aktív tag
-
Pinochet
tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Átépítésbe kezdtünk és az lett az eredménye, hogy az eddig hdmi- vezetékkel összekötött számítógép és tv túl messze került egymástól. Ezért nézegetem ezeket az android stickeket vagy a boxokat. Mire kellene figyelni vásárlásnál? A legontosabb, hogy arra tudjam használni, hogy pl serviio-val áttoljam a videót és úgy tudjam nézni a tv-n. Mik azok a specifikációk amik minimum kellenek? Rootolni kell? Előre is köszi a segítséget!
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Megérkezett a Logitech 710 gamepad. Kipróbáltam pár játékot: Shadowgun, N.O.V.A, Asphalt Heat....
A shadowgunt be tudtam állítani, viszont a többinél csak korlátozottan műkszik a gamepad.
A HFW tartalmazza a Tincore Keymappert, de rengeteg a beállítás, kissé bonyolult.
A kérdésem, hogy be lehet-e állítani ezt rendesen? Vagy van-e más ilyen keymapper erre, kell még vmit csinálni, hogy minden funkció működjön rajta?
Kösz! -
Magnat
veterán
Sziasztok,
pár hete már feltettem a kérdést a másik topikban, de mostanra tisztázódott: ismerősöm szeretne egy 4 magos ilyen csodát venni. Nem buherátor típus, de rom csere meg ilyen-olyan konfigolás belefér (én csinálom meg úgyis
), viszont nem ártana, ha stabilan működne. Tudnátok konkrét típust ajánlani? Full HD-ban lenne használva, szóval ilyen stabil rom kellene majd hozzá. Jah és valszeg MKV fileokat játszana le, ez megoldott már ilyen felbontás mellett stabilan?
-
gagarin70
tag
>DE a wifi az sajna nem.
Sajnos a tapasztalat hasonló. Igen hasonló. Viszont az érdekes az, hogy a böngésző böngész, azaz megnyitja a honlapokat, de a Play Store pl. azt mondja, hogy nincs kapcsolat. Pedig fullon van kapcsolat, nekem is 20 centire van a routertől.
Nem tudom mi a különbség, ha a wifi ikon fehér vagy kék, de nekem fehér. Más kütyükön kék szokott lenni, illetve, ha rendben megy, akkor itt is.Próbáltad feltenni a Rico gyári ROM-ot (amit a honlapjukról le lehet tölteni)?
-
winchi
újonc
válasz
gagarin70 #940 üzenetére
Nem értem rá a napokban tesztelni a készüléket, de utolsó ami bevált nálam a Neomode 1.7
Gyorsaság rendben filmlejátszás is megy, nem akadozik.
DE a wifi az sajna nem. Csatlakozik, használható, még gyors is pár percig aztán kezd akadozni, nem találja a hálózatot, egy idő után semmit sem lát és ha kikapcsolom magától visszakapcsol de nem talál semmit. Kb 20 centire van a router. Csak akkor tudom kikapcsolni ha ujraindítom.
Nem tudom mi lehet.
Ha esetleg van valakinek ötlete azt megköszönném.
Ja és az 1.7-es rommal nem melegszik annyira mint előtte. -
törölt tag
válasz
#79335424 #962 üzenetére
Update:
Most látom, hogy az csak a letöltési link. Itt a Freaktab topik is hozzá. -
törölt tag
válasz
-=lacko=- #958 üzenetére
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
A 2. képen egyértelműen látszik a Realtek 8188. Szóval ha ez egy MK809III, akkor egy ehhez a típushoz is való olyan rom kell, amihez olyasmi van írva, hogy "Realtek", "RTL", "Old Wifi". Ha már a CC idézve lett, akkor itt egy tapasztalat (#247) és benne a link.
Ami a driver kérdést illeti, lehet, hogy sikerül. Én csak azt tudom erről, hogy tele a net az általad is említett Win8, valamint usb3 felismerési és flashelési problémával. Én nem vacakolnék azzal, hogy Win8 alatt kísérletezgessek. Kerítenék egy gépet kompatibilisebb oprendszerrel, vagy trükköznék egyet erre a gépre. -
-=lacko=-
csendes tag
válasz
donjohnson #959 üzenetére
köszi, ezek a driverek már megvannak, a gond az hogy amikor ismeretlen eszközként felismeri a win8 az eszközt akkor ezeket nem fogadja el.
-
-=lacko=-
csendes tag
Sziasztok!
van egy ilyen eszközöm MK809 III:
[link]
[link]tudnátok ajánlani rá rom-ot?
illetve az a problémám hogy win8 alatt nem tudom feltenni a driverét. Próbáltam úgy is hogy újraindítom a win8-at driver validat nélkül de nem ismeri fel. Az eszközt rákapcsoltam a recovery módban, ismeretlen eszköznek látszik.a segítséget előre is köszönöm.
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
van itt olyan, aki csak a tv usb portjáról használja az eszközt? 1A-es hdd feliratú portra gondolok. -
gagarin70
tag
válasz
#79335424 #953 üzenetére
Ja, ezt én is nézegettem a menüben, nem is értettem, mire való. Azért elég hardcore gamernek kell lenni, hogy valaki vakon a telefonján vagy a tableten megtalálja azokat a piros és kék gombokat
Mármint a gamepad utánzat szoftverre gondolok.
Gondoltam, ha már van egy ilyenem, akkor azzal mégiscsak egyszerűbb lenne. De még nem találtam olyan játékot, amivel működne. Igy viszont meglehetősen használhatatlan...
-
interstate76
addikt
válasz
Rudiaszarvas #949 üzenetére
Szívesen!
Van még egy megoldás: aktív usb hub-ot kellene használnod, az ad kakót a merevlemezednek is.
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
interstate76 #945 üzenetére
Nem, nem kap. Nincs olyan kábelem hozzá. Eredetileg csak sima samsung usb kábelt kaptam hozzá. Megpròbálom akkor sd-ről lejátszani.
Kösz a tippet!
-
gagarin70
tag
válasz
#79335424 #941 üzenetére
Köszi, hosszas kutakodás után (a topikját végigolvasva) végülis is én is erre jutottam, fel is tettem, fut rendesen, de azért messze nem bug mentes. Hol ez hol az szórakozik.
Ha már a videót emlitetted, nekem ezzel a rommal is.... egyszerűen túl sötét. Ugyanolyan TV beállitásokkal más forrásból jó a kép, itt a (lejátszó) fényerőt maxra tolva is sötét. Máshol (játékok, stb.) nem tapasztalom ezt.
-
gagarin70
tag
Valaki használ gamepad-et?
Van egy ilyenem, és próbálok rájönni, egyáltalán mi az a játék, amihez használható. (Ebben nem nagyon segit az, hogy soha életemben nem volt konzolom, ergo ilyen tipusú irányitóval sem volt dolgom).
Nem mondom, azt sem bánnám, ha az Angry Birds iszonyat bonyolúlt irányitása menne, de esetleg más is jól jönne. Feltettem az Asphalt nevű csodát, hát az mndent csinál, csak kormányozni nem lehet (merthogy nem tudom emulálni a tablet giroszkópját).
Ezen felül: hogy lehet megoldani, hogy - ha már végre csatlakozott - minden inditásnál automatikusan ott legyen és ne kelljen szarakodni újra, hogy működésre birjam?
Elsősorban 5-7-9 éves gyerekeknek kellene, hogy végre ne az én kütyüjeimet nyúlják le (laptop, tablet, telefon) , az egész sticket alapvetően ezért vettem... az air mouse-szal max. Angry Birds-öt lehet irányitani, ez a basz néha megy, néha nem.... kéne valami rendes megoldás.
Kösz!
-
interstate76
addikt
válasz
Rudiaszarvas #944 üzenetére
Szia!
A vinyó kap külső tápot?
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
A köv kérdésem lenne. Lehet v.kinél is előfordult már.
Fineless 1.6-os rom van fent a gépen.... A jobb minőségű filmeket alig tudom lejátszani illetve lejátssza csak néha gondol egyet és újraindul a film..... Mitől lehet? Sokféle videolejátszót próbáltam, Samsung külső vinyóról olvassa a filmet.
V.kinek v.mi ötlet? -
törölt tag
válasz
gagarin70 #940 üzenetére
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
Régebben írtam már, hogy kaptam tesztre egy CC401BT -t (alias Riko MK802IV). Ezért előfordulok a CC fórumán is. Több helyen írták, hogy ez a cucc a gyári romokkal laggol videónál (framesync bug). Odaát többen írták, hogy Neomode új 1.7 -ese jó hatással van a kütyüre. Sajnos, az "enyém" még mindíg döglött, így személyesen nem tudtam kipróbálni. -
gagarin70
tag
válasz
#79335424 #934 üzenetére
Nálam sem torzul, szépen kitölti a képet (nem full HD plazma).
Visszatérve az AP6210-es chipre (amivel nem megy egy FB ROM sem): meliyk ROM-ot próbáljam ki?
A Lewy-féle ugyan megy, de bosszantóan sokszor (és random) újrainditja magát.
Tegyem fel a gyári Rico ROM-ot, amit winchi kartárs javasolt? Vagy az egyik Neomod ROM-ot?
Köszi!
Érdekesség: a Tronsmart air mouse-t már majdnem kihajitottam, mert használhatatlan volt, és láss csodát: amikor a stickre rákötöttem egy USB HUB-ot (hogy legyen hely másnak is) és abba tettem azt a kis vevő baszt, egyből tökéletesen ment, még több méterről is.
-
törölt tag
Így már értem. Nem ismerem névről azt a programot és nem értettem, hogy lehet kevés az S2 egy eccerű távirányításhoz. Screen mirroringot én is csináltam. A Finless -ben levő Wimo -t használtam. Biztos valami más módon jut a megoldáshoz, mert nem úgy tűnt, hogy az S2 -t különösebben megviselte volna a feladat.
-
géeles
aktív tag
Nálam is tök jó...
-
törölt tag
Érdekes, hogy én nem veszek észre ilyen torzulást. De miért is kéne torzuljon? Mindkét felbontás 16:9 -es. Ugyanazt a sticket használom fullHD led monitoron és 1366x768 -as led TV -n. A képnagyító csúszkával fel kell húznom a képet, hogy kitöltse a TV -t. De torzulás nincs, mivel a nagyítás oldalarányos.
-
dzsoni999
csendes tag
Üdv. Van valakinek tapasztalata, hogy milyen aplikációval irányítható a stick tabletről?
-
vlevi
nagyúr
válasz
gagarin70 #931 üzenetére
Ha nem FullHD a tévé akkor sz**ság van.
Azért, mert a HD Ready tévék felbontása 1366x768, míg a kütyü 1280x720-at ad. Ez a kettő viszont sehogy sem hozható közös nevezőre, ahhoz, hogy normális felbontás legyen belőle
Méginkább rettenet lehet egy 1024x768, de szélesvásznú plazmán a kép.
Egy FullHD tévén azért néz ki elfogadhatóan az 1280x720 kép, mert az 1,5-es felskálázással megvan. -
Shader
aktív tag
-
gagarin70
tag
Szétberheltem a cuccot, de nem tudom, mit hol kellene keresni.... inkább csináltam egy-egy képet a két oldaláról
Ez az egyik oldal és ez a másik oldal.
(Bocs, nem túl jó mobilos képek.)Most akkor én mit vettem?
Egyébként valószinűleg igazad van, mert a bootolás első képe az ez a logo.
Node az általad linkelt oldalon nem MK908 ROM van... akkor nem is azt a kütyüt kaptam?
Ja, tegnap feltettem a Lewy HFW 2.0.3-as Romot, az megy, de nem vagyok vele igazán megelégedve, nem szép a képe és sokszor újrainditja magát.
Köszi!
-
törölt tag
Dehogynincs különböző kódjuk! Az eccerű adaptereknél van x kód (frekvencia) és ezeket variálják. Szóval van kód, de ettől még összeakadhat, ha épp két, egyforma kódolású találkozik. A Logitech egy más kérdés. Nekik van valami multiizé (nem jut eszembe a neve) technológiájuk, ami egy vevővel, több eszköz vezérlését teszi lehetővé. Utána kell nézni, hogy azokban (mert nem mindegyik ilyen) van -e valami külön "összebarátkoztatási" eljárás. Ha nincs, akkor ott nagy valószínűséggel lehet galiba.
-
winchi
újonc
válasz
gagarin70 #914 üzenetére
Valószínűleg ugyan az a probléma nálad is mint nálam.
Nem a 908 alaplap van benne.
Szedd szét, nézd meg és ha nem írja az alaplapon, hogy MK908 V..., akkor Rico-s van neked is.http://www.rikomagic.com/en/download/download_22_1.html
Válasz ki a neked megfelelőt AP vagy RTL
Rakd fel és menni fog.
Kíváncsi vagyok milyen lesz a wifi, nálam nagyon akad, szétkapcsol. -
winchi
újonc
válasz
#79335424 #915 üzenetére
Megoldódott minden!
Működik!
A Rico hivatalos oldaláról leszedtem a megfelelő rom-ot, AP6210
Neomode custom rom.
Minden király csak akadozik a wifi.
Kipróbáltam több kernelt is de nem javult.Hétfőn v kedden megjön a 3A-es táp, remélem megoldódik a probléma, wifi meg az ujraindulás.
-
fila
senior tag
Ha veszek egy új K360 logitech bill-t, ami a PC-re lenne kötve, össze fog akadni az ugyanabban a szobában lévő TV-Stickre kötött K400-al? Lehet majd egyszerre használni a kettőt, anélkül, hogy zavarja egymást?
-
RVR400
veterán
Tud valaki jó és működő mozgásérzékelős játékokat? Pl olyat, mint amilyenek az MK808B-n vannak.
-
gagarin70
tag
válasz
#79335424 #915 üzenetére
>Gondolom, bekapcsoltad gyári rommal, nem egyből flasheltél.
Ez igy van, megnéztem, kiváncsi voltam... nem kellett volna?
Hát, hogy milyen volt az asztal, arra nemigen emlékszem, de jobban megnézve pont olyan volt, mint ez itt: http://www.youtube.com/watch?v=5s8JdNniV8EBazi nagy kurzor, ja, az volt.
>RTL modulos (2013. juli előtti gyártású), vagy AP modulos (juli utáni gyártású)? Korábban leírtam, hogy mi az >alaplapon a különbség.
Huhh, erről fogalmam nincs. októberben rendeltem a Geekbuyingtól, akkor feltételezhetően már az újabb, nem? Vagy ennek semmi köze hozzá?
Egyébként mi a jelentősége, x ROM egyikkel megy, másikkal nem?Kösz!
-
törölt tag
Gondolom, bekapcsoltad gyári rommal, nem egyből flasheltél. Milyen volt az asztal? A Riko egy jellegzetes launcher -t használ. Kékes szegélyű ikonok és bazi nagy egérmutató. Ja, és ami még fontos! RTL modulos (2013. juli előtti gyártású), vagy AP modulos (juli utáni gyártású)? Korábban leírtam, hogy mi az alaplapon a különbség.
-
gagarin70
tag
Megpróbáltam flashelni az MK908 II-t, de nem jártam túl sok szerencsével. Mindenben követtem a readme file tanácsait, beléptem, rendszer felismerte flash módban, rátoltam a sima 720-as romot, nem változtattam semmin, szépen végigfutott, rédugtam a TV-re és semmi.... megpróbáltam megint - megint semmi. Nem észleli a TV (még ha a készülék fut is).
Rátettem az 1.5-ös romot, ugyanez a helyzet.Mit javasoltok?
Valamit elcsesztem, vagy próbálkozzak más romokkal? Ha igen, mivel?
Nem hiszem, hogy van különbség a 908 és a 908 II között... vagy tévedek?
Van olyan, akinek ugyanilyen készüléke van és sikerült a flash? Hol lehet a hiba?
Köszi!!
-
Shader
aktív tag
-
Shader
aktív tag
válasz
dzsoni999 #909 üzenetére
USB-vel szerintem nem kell külön progi. Telepíti a saját drivereit, a nyelv és bevitel menüben kiválasztod, (vagy csatlakoztatáskor fel is ajánlja). Aztán ott az albeállításoknál lesznek még lehetőségek. Ha van, állítsd natív gamepadra. De lehet, hogy bekonfigurálja alapból magát.
Air mouse-ról nincs tapasztalatom, de ezzel szemezgetek: [link] -
winchi
újonc
Szétszedtem a készüléket, hogy megnézzem az alaplapon melyik változat van nekem a V1 vagy a V3.
Meglepetés!
Nem találtam semmilyen feliratot, aminek rajta kellett volna lennie. Gogli-képek, vajon mi lehet ez.
Megtaláltam!
Ricomagic MK802iv. a benti panel.Ezért nem müködtek a 809-es romok.
Magyar oldalon nem találtam még semmit erről a problémáról, de nem csak én vagyok ezzel. Angolul van még.
Nekiállok utánaolvasni milyen romok stb. vannak ehhez a cucchoz.Beszámolok még a tapasztalatokról.
Ja! A 220volt-ban vettem MK908-nak, papírokkal, garanciával. Most akkor mi van?
-
winchi
újonc
MK908-ra felraktam Bob Romját (1.6). A készülék nem csinál semmit, el sem indul, a kék led világít.Megpróbáltam másik Rom-ot felrakni, minden rendben megy a Flashelés alat, sikeres, minden ok.DE nem indul. Sima fekete képernyő és semmi. Többféle romot próbáltam, mindkét flashelési módszert kipróbáltam, minden renben megy. DE nem indul el a készülék.
Mi lehet a baja?
Egyelőre gyári 2A tápot használok, még nem jött meg a 3A-s. Lehet, hogy ez a gond? A gyári rommal működött a 2A-s, igaz ha valami erőpróbáló dolgot indítottam akkor ujra indult, de netezni, filmezni lehetett.
Megpróbáltam másik mini USB kábelt, így sem megy.
Ha valakinek van jó ötlete, azt nagyon megköszönném! -
Shader
aktív tag
válasz
dzsoni999 #905 üzenetére
Megoldhatod Sony Dualshock 3 gamepaddal, ez BT-s. Kell hozzá a Playról a Dualshock app( 525Huf), elindítod, USB-n összedug, driverek felmennek, USB lehúz. A beállításokban a Syxaxis-nál (nyelv és bevitel) átállítod natív gamepadra. És játszol.
Vagy valamilyen más gyártmányú rádiós gamepaddal. (Lehetőleg 2,4GHz-es legyen) pl. Logitech 710. -
dzsoni999
csendes tag
Segítségeteket kérem. Beszereztem egy MK809-es tv boxot. (RK3188 Android 4.2.2, 2/8 Gb, BT) A profibb játékok irányítását hogyan tudom megoldani? Bármilyen megoldás érdekel. (air mouse, tablet, joy pad, más..) Egyenlőre csak egyszerű egérrel használom, az meg elég kevés játék kezelésére alkalmas.
-
Shader
aktív tag
Közben jobban megnézve a Hybrid FW 2.0.3 beta CWM recovery-s.
-
törölt tag
A "CWM bázisú ROM" kifejezés szerintem teljesen értelmetlen. A ROM -nincs összekapcsolva a CWM -mel. A recovery egy partíció, amire "bármi" flashelhető ROM -tól függetlenül (pl. Android - Picuntu Linux dualboot esetén a Linux kernelét kell a recoverybe flashelni. Ebben az esetben Android alatt a "reboot recovery" a Picuntu indítását jelenti). Ha Te a Finless -t úgy Flasheled, hogy a "recovery" -nél egy hozzá való CWM -et tallózol be, akkor lesz "CWM bázisú ROM" -od. 3066 -on még ennyi sem kell, egyszerűen felmásolod a mikroSD -re a CWM -et, és "update" -ként települ ("Samusan" no Wipe). Sajnos, 3188 -on a mikroSD -s update nem működik out of the box, így arra marad a PC -s lehetőség. Elvileg terminálból is megoldható. Ennek a módszernek Neomode a motorja a Freaktabon.
Az SGS 2 -t elég behatóan ismerem, sokáig futott nálam GB -vel, most pedig Wanam JB -vel használom (AOSP alap). Soha nem hallottam futó oprendszer alatt végrehajtott Nandroid mentésről. Olyan van, hogy beállítod és elindítod a mentést, majd a teló elvégzi automatikusan. De ekkor is ki kell kapcsoljon, hisz a CWM a recovery -ben van, annak eléréséhez pedig reboot kell. Egyébként nem értem, hogy miért nem tudod elérni.
1.: Custom romokban szokott lenni leállító alkalmazás. Annak van recovery -ben indító opciója.
2.: Titanium Backup menüjében is van ilyen lehetőség.
3.: Android Terminal Emulator. Megnyitod, beírod:
su
majd enter. Aztán:
reboot recovery
majd enter. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest