- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megkéred Vargalexet, hogy forgasson kernelt hozzá. A 3188 -nak más a kernele, a 808 -hoz való modul nem lesz jó. Eddig minden 3188 -nál ugyanaz a linux kernel volt az alap, de már van újabb kernel. Épp tegnap írtam róla. Egyébként ez már korábban is szóba került és Vargalex azt írta, hogy szívesen megcsinálja,
csak kell neki egy kernel hozzá. Vagy, ha Finless -t használsz, akkor Bobtól is megkérdezheted, hogy nem -e lehetne -e?
-
gghrtz
őstag
Hello! Olyan kerdesem lenne, hogy tlwn823n wifi adaptert hogy lehet ravenni, hogy menjen mk908 alatt? (Mk808 alatt ment) finless 1.7 van fent. Masik kerdesem az lenne, hogy hol tudok venni olyan kis hutobordakat, amiket ra tudok applikalni a szerkentyure?
-
törölt tag
Van, amiből létezik Recovery -s változat, de én azt, mondom, hogy Flashtool. CWM -mel pl. nem tudsz tárméret -paramétert beállítani. Tehát ha a Tied most 2GB -os, akkor nem rakhatsz fel olyat, ami 4GB -osról lett mentve. Elvileg van vmi Tool, amivel össze lehet rakni egy Flashtool -lal felrakható romot CWM -képesre, de még nem próbáltam. Ha érdekel, akkor a Freaktabon van CWM recovery -s topik. A 3066 -oson alkalmazott mikrosd -ről frissítés gyári recoveryvel nem működik 3188 -on, mert azonosítási hibát ad.
-
kisda
aktív tag
Hogyan lehet feltenni finless ROM-ot ezekre a 4 magos TV boxokra? Mi kell hozzá? Recovery vagy Flashtool?
-
törölt tag
-
kisda
aktív tag
TV Box-ot hogyan szoktátok kikapcsolni? Simán elveszitek tőle a tápot?
-
Mike88
senior tag
Érdekes, nálam pont fordítva van, de csak wifin keresztül, LAN-on keresztül természetesen megy xbmc-vel, mx-el egyaránt. Lövésem sincs mi lehet gond. Épp a grown ups 2-t néztem 1-2 hete, ugyanúgy mwt release-t.
A justxbmc ezt elvégzi helyetted, mint ahogy írtam is. Esetleg még azt próbáld meg, hogy a februárit, amit az előző hsz-ben linkeltem, plusz az xml file, bár ha nem megy a dolog justxbmc-vel, akkor sok esélyt nem látok rá, de hátha. -
rudi77
tag
-
Mike88
senior tag
Nem rosszból, ne vedd magadra, de az ilyen újra és újra előjövő linkek, s különböző hozzászólások miatt a mai napig vannak, akik abban a hitben élnek, hogy nincs hardveres dekódolású XBMC.
Rudi77-nek nem megoldás ez sajnos, mert nála az sem jön össze, aminek össze kellene jönni.
JustXBMC eleve a telepítéssel együtt másolja az xbmc mappába az advancedsettings.xml filet, továbbá a playcorefactory.xml filet, s hardveres dekódolású, ezen kívül http://mirrors.xbmc.org/test-builds/android/ oldalon februárban közzétett is hardveres dekódolású, ez azóta már törölve lett. A frissebbeket nem teszteltem, a februárit innen letölthetitek, ha kell valakinek: [link]
advancedsettings.xml filet pedig innen: [link]
Ennél "hardverebb" dekódolású XBMC már nem igen lehetséges. Ez utóbbi fut nálam mk808-on, NAS-ról mennek a HD mkv-k, s a justxbmc fut nálam T-R42-n, szintén nincs vele probléma.
Az .xml filet a mnt/sdcard/android/data/xbmc/files/.xbmc/userdata mappába kell másolni az első indítás után! A "februárinál" is jobb bemásolni. UG802-nél nálam nem volt erre szükség, de mk808-nál már igen. -
kisda
aktív tag
Ma megjött végre a CX-919 II RK 3188 SoC-al ( dupla wifi antennás).
Próbálta már valaki az Onlive alkalmazást? (konzol játékokkal játszhatunk androidon) Kipróbáltam egy ps3 BT karral, de valahogy lassú a játékmenet, kb 20 fps lehet. MTK 6589 quad SoC-os telefonon is próbáltam, ott sokkal játszhatóbb.
Valaki akinek RK3188 van próbálja már ki legyenszives. Ti mivel játszatok TV Box-on?
-
rudi77
tag
Játékra xbox360 joy a legjobb?
-
PcCar
tag
válasz
nextman #1182 üzenetére
Én annyira nem sajnálnám a helyedben.
Ránézésre nem lehet valami túl jó a hőelvezetés hatásfoka,
hacsak nem aluminium a külső burkolat és közvetlen fizikai
kapcsolatban van a cpu-val.
Másrészt sokszor a megegyező hardverelemek ellenére sem
kompatibilisek a szoftverek más gyártók termékeivel.
Valószínűleg az MK908II is legfőképp a nagyon jó ár/érték aránya
miatt a legjobban támogatott mini pc-k között fog helyet kapni.
Kinézetnek a többség számára szerintem nincs túl nagy jelentősége
egy stick kialakítású eszköznél, ami valószínűleg a tv háta mögött lesz elhelyezve.
Persze tisztában vagyok vele, hogy a kinézet sokak számára fontosabb,
mint a jó ár/érték arány, vagy a jó support. -
PcCar
tag
Sziasztok !
Nemrég megérkezett egy MK908II mini pc.
Korábban az MK808B után egy MK908 mini pc-t használtam rövid ideig,
nem sok időm volt vele foglalkozni, ráadásul nagyon megtetszett egy ismerősömnek, így azzal nincs sok tapasztalatom.
Sajnos itt a topikban nem sok véleményt találtam az MK908II-ről,
így külföldi fórumokon olvasgattam, leginkább Finless Bob pozitív tapasztalatai
alapján ismét az MK széria egyik remek ár/érték(szerintem) arányú készülékét választottam.
Leírások szerint az újabb szoftverbe a Rockchip is "belenyúlt",
többek között a videó lejátszás képességein is javítottak.Képek alapján fel sem tűnt, hogy szakítottak az MK széria megjelenése óta használt alaplap és külső burkolat méreteivel, MK908II szélesebb, vékonyabb külső házat kapott, amit a szélesebb alaplap indokol.
Az MK908II gyakorlatilag egy teljesen új mini pc, szoftverek sem kompatibilisek
a korábbi MK908 szériával.Jó minőségű, stabilan rögzített micro usb csatlakozókat kapott, itt kevésbé kell attól tartani, hogy egy véletlen "lerántással" leszakítjuk a panelról a csatlakozót.
MK908II Stock TV Launcher szoftverrel érkezett.
Viszonylag rövid próbálgatás alatt nem találkoztam semmilyen hibával,
stabilan jól működött a mini pc, tv launcher nagyon jól néz ki.
Egyáltalán nem használom a mini pc-t videó lejátszásra, azért kipróbáltam
egy full HD mkv-t wifin az előre telepített ehome media centerrel DLNA szerverről(pc), ami meglepően jól működött. 25 perc alatt egyszer sem állt meg a videó.
Mindössze gyors jeleneteknél, távoli kameraállásoknál volt érzékelhető némi "döcögés".
Örömmel tapasztaltam, hogy a Beállítások/Audio/Sound Device Manager
menüpontban, a ROCKCHIP HDMI PASSTHROUGH beállítást kijelölve,
az erősítőm átkapcsolt Dolby Digital üzemmódba és a hangszórokon
nagyon jó minőségben megjelent az 5.1
Korábban az MK808B-vel tesztelt külső kiegészítők is mind jól működtek.
- Noname kínai usb hangkártya
- Logitech usb hangkártya
- Logitech webkamera
- Logitech Rumblepad 2 vezeték nélküli gamepad
- AX88772A / AX88772B usb lan adapter
- Huawei E303 HSPA usb modemJól működő TV Launcher firmware után kipróbáltam a nemrég megjelent
Finless ROM 1.5a -tFinless bob leírása alapján gyakorlatilag a jól működő stock (tv launcer) rom alapja, kisebb módosításokkal.
(részletek a fenti linken)
Eddig egyetlen hibát találtam, ékezetes karakterek előjönnek, viszont nem lehet rákattintani.
Ezt gyorsan orvosoltam egy tetöltött Jelly Bean keyboard alkalmazással.
Fent felsorolt külső kiegészítők itt is hibátlanul működnek.
Ennél a romnál tökéletesen megy a Full HD mkv wifin,
Itt a korábbi romnál tapasztalt "döcögéssel" sem találkoztam.Úgy tűnik sokat fejlődtek a mini pc-k.
Most először találkoztam olyan mini pc-vel(MK908II/Finless 1.5a),
ahol a tv-m beépített médialejátszójával megegyező minőségben tudtam
lejátszani hibátlanul egy Full HD MKV videót, Dolby Digital 5.1 hangal.Elnézést, egy picit hosszúra sikerült, talán segít valakinek támpontot adni
a "melyik mini pc-t válasszam?" kérdéshez. -
rudi77
tag
Kipróbáltam én is de sajna mikor indítom a filmet kilép az xbmc.
Kezdem a bizalmamat elveszítenem. Van egy készülékem ami nem tud lejátszani rendesen egy filmet. (ami távirányítóval is rendesen működik és smb-t is támogatja)Kiprobáltam a wasser rom-ot hát nagyon nem stabil az se.
-
RudY
addikt
Nemrég belebotlottam egy cikkbe: [How to: XBMC with perfect HD (1080p) support on Android (mk802 III)] talán hasznos lehet többeknek.
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Itthon elérhető a G910 gamepad? Nincs kedvem heteket várni a postásra. -
Athus
csendes tag
Sziasztok!Remélem jó helyre írom a hozzászólásomat.Én egy [link] ilyen szörnyeteggel szemezgetek.Sajnos a lakásban csak egy régi fajta,analóg Sony TV található,de van rajta ugye RCA csatlakozó.Abban tudnátok segíteni,hogy a kép vajon milyen lenne?Leginkább médiára lenne:filmek,sorozatok,zene meg egy kis netezés.
Köszönöm előre is!
Üdvözlettel: Attila
-
törölt tag
Ma frissült a Dolphin. Eddig sem volt lassú, de ez az új verzió sebességben szerintem üt mindent, mint a Lola-T. Bár nem tagadom, hogy elfogult Dolphin -fan vagyok.
-
RudY
addikt
válasz
gagarin70 #1172 üzenetére
Fázol? Én már reszketek az idegtől, Tincore Keymapper is megoldaná, csak türelem kellene és némi hozzáértés...mindkettő elfogyott
-
rudi77
tag
Másik dolog:
Tudtok valami ubuntu telepítést a T-R42 készülékre? (nem picuntu) -
törölt tag
válasz
kicsibacsi #1163 üzenetére
Ettől még nem "örülünk". Csupán a tényt állapítottam meg. Egy teló kapcsán friss ez a tapasztalat. Az egyik otg -vel működik, a másikkal nem. Persze ez is kínai eredetű kütyü.
Gamepad ügyben totál nem vagyok illetékes. De nem emiatt hívják így? Az maga a Game, hogy a pad működjön. Ha győzöl, játszhatsz tovább. -
RudY
addikt
válasz
kicsibacsi #1161 üzenetére
Elvileg nincs, vagy OTG vagy nem. Néhány kábel eleve nem alkalmas rá, de ez csak próbánál derül ki, pl. csak töltésre alkalmas. Egyes telefonokhoz, autós töltőkhöz adtak (vagy még adnak is talán) ilyeneket.
Viszont T-R42- höz minek is ehhez az OTG kimenet? Akkor érdemes azon próbálkozni, ha már foglalt esetleg a másik két USB aljzat.
Eszköz/USB/ Connect to PC - ez ne legyen kipipálva.
Egy reboot után már fel kell ismernie az OTG porton bármit, pendrive, kártyaolvasó, 2,4GHz adapter stb., persze a megfelelő átalakítóval (OTG Micro USB-B -> USB aljzat). Gamepad-ot felismeri, de még mindig szenvedés aaz egyes játékokhoz való beállítgatás -
törölt tag
válasz
kicsibacsi #1161 üzenetére
Van. Gőzöm sincs, hogy mi, de biztos, hogy van.
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Otg kábelek közt lehet különbség? T-R42 készüléket szeretnék párosítani PS3 paddal,videókat megnézve,de sehogy sem sikerül!
Megköszönöm ha Valaki segít! -
rudi77
tag
T-R42 valaki tudja hogy kell felrakni xbmc + external MX player-t hogy müködjön?
-
gghrtz
őstag
Tudtok megoldast arra, hogy lehetne megoldani az egyszeru gyors szovegkijelolest android alatt?( es a ctrl+c es ctrl+v hasznalatat?) koszi
-
Mike88
senior tag
Nálam abszolút nincs smb-n akadás (xbmc-vel), sőt az 1080p-s mkv-k is mennek wifin keresztül, pedig ugyebár 65mbps-es a wifi modul. Kicsit kerekedett ettől a szemem, mert eddig abban a hitben voltam, hogy a wifi modul miatt nem megy. Wasser 1.3-as romját használom, azt bánom, hogy az előző verzióknál nem néztem rá erre, hogy azoknál is akadásmentes-e.
XBMC-ből eddig a februári hardveres dekódolásút használtam, most pedig a justxbmc-t. advancedsettings.xml file-t másoltad a megfelelő helyre (amennyiben az xbmc-t magad telepítetted)?vlevi a legtöbbel azért foglalkoznak, nem? Szal eddig ami egy picit is felkapott volt, azzal mindig volt, 'ki foglalkozott.
-
vlevi
nagyúr
De jó lenne tudni, hogy valamelyik gyár foglalkozik-e a 4.4 frissítéssel!
Szemezgetek egy TR42-vel, de jó lenne tudni, hogy melyik gyártó foglalkozik a ketyeréivel, és ad majd ki rá frissítést, mert akkor inkább azt venném.
De a TR42-nek meg az az előnye, ahogy láttam, hogy a freaktabon foglalkoznak vele. -
rudi77
tag
TR-42 nekem smb-n keresztül akad egy kicsit az xbmc lejátszás.
Más player-el nem akad.
Lehet valahogy orvosolni? -
PcCar
tag
Nem fog működni semmilyen "döntögetős" játékkal.
Gyro mouse -
Shader
aktív tag
Megérkezett a Giroszkópos légegér.
Vajon össze lehet hozni bármilyen játékkal a giro funkcióját?
Asphalt8-cal próbáltam, de maga a giroszkóp nem működött.
Van valakinek tapasztalata erről?
Köszi! -
Shader
aktív tag
Múlt héten volt a Geeken Imito QX2 35$-ért.
Persze, már az első akciós órákban elvitték. -
gghrtz
őstag
Nekem van elado mk808 lewy rommal, 7000+ Posta DE toltot nem adok hozza.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #1144 üzenetére
Az lehet, hogy Neked jó, de általában is? Pl. én nem vennék magamnak TR-42 -t, de ez nem jelenti azt, hogy nem jó. Csak más a felhasználás módja. Van összehasonlítási alapod más készülékekkel, vagy más romokkal? Tudod, hogy mik szoktak lenni az általános problémák? Mert írhatok pár különbséget. Figyelembe vetted, hogy ez egy ajándék? Kicsomagol, bedug, használ. Hogy néz az ki, hogy "Jó kis kütyü ugye? Majd ha veszel hozzá beviteli eszközt, akkor ki is próbálhatod." Egyébként van benne oyan funkció is, amit más kütyüben még nem láttam működni. A lan kapcsolatot tovább tudja osztani wifin úgy, hogy a sticken is használható marad a net. Még streamelni is tudtam vele (480p -vel próbáltam, nem fullHD BD Rip -pel).
-
törölt tag
válasz
donjohnson #1142 üzenetére
Hidd el, én írtam volna a legszívesebben a 401BT -t, mivel a CC adott nekem ilyet tesztelésre. Már a másodikat, mert az első kómába zuhant egy flashelésnél. De mégsem írtam és emiatt van némi lelkiiseretfurdalásom. De nekik is elmondtam, hogy úgy adják, hogy ettől még nekem az igazság sokkal fontosabb, nem fogok valótlant írni egy ilyen kütyü miatt. Ez az új, szeptemberi rom rosszabb, mint a videólaggos előző. Nem a CC tehet róla, ennek az adatainál már egyértelműen látszik, hogy Riko rom. Tudjuk azt is, hogy orvosolhatóak az ilyen problémák, csak egy ajándéknál más a szitu. Meg aztán ott a táv, a beépített lan, stb.
-
törölt tag
Ajándéknak a legolcsóbbat keresed? Tulajdonképpen eléred azzal is a célt, sokat fog gonolni rád. Csak hát.... Szerintem hazai viszonylatban ez a T-R42 jó vételnek tűnik (nem reklám, nincs közöm a bóthoz
). Arra érdemes rákérdezni, hogy a képen látható IR távval adják, vagy 2,4Ghz -essel, mert a peifikációban csak táv. van. Sztem az IR a jobb választás, mert 2,4Ghz -esből könnyen beszerezhető sokféle, de kompatibilis IR -ből nem nagyon.
-
fila
senior tag
válasz
donjohnson #1137 üzenetére
Boltból szeretném, garival, ajándékba lenne.
-
fila
senior tag
Itthon most melyik a legolcsóbb ilyen 4 magos csoda?
Kellene karácsonyra, Kínából már nem jönne meg.
-
Zol77
aktív tag
-
rudi77
tag
Rendeltem egy MK888B készüléket kínából.
Minden szépen működött de sajna frissités után nem megy lan meg a wifi.
Raktam már fel stock wasser picuntu romot de nem megy a lan meg a wifi.
Arra gondolok hogy valami clone a t-r42 és más lan chip van benne.Vagy meghalt a lan benne?
Valakinek ötlet? -
Hali1975
tag
Sziasztok ,
mar jartam a MK808topikban:ide iranyitottak.Gond:
Adott egy T-R42es androidos media lejatszo. Egy ismerosnek vettem ajandekba. nagyon jo kis kutyu .
De: HDMI-n gyonyoru a kep es minden OK , FHD-ban is.
AV-n/ami miatt ezt vettem ,mert egy regi kepcsoves tvre lenne kotve/ viszont kicsit kasas, illetve inkab ugy tunik,hogy a frissitesi frekvencia miatt kicsit fut a kep koezepen ,tetejen.
A beallitasok kozott a TV-kimenetnel csak PAL/NTSc van.Annyit azota sikerult megoldanom,hogy egy rca-scart atalakitot hasznalva ez a gond megszunt.
Tehat jo kep ,persze a crtnek megfelelo felbontassal.De jott egy masik gond:-(!
Ha egy filmet/mindegy milyen formatumot, felbontast/ szeretnek lejatszani, akkor a HDMI-n kuldve a 42"ra tokeletesen fut es gyonyoru a kep, ha az av-n kuldom ki a jelet ,akkor meg lathatoan lassu a lejatszas.
Mi lehet a gond?
Avagy itt szimplan az analog kimenet ennyire rossz lenne?Az a gondom ,hogy vagy regi kepcsoves tvre vagy crt-s monitorra lenne kotve:-(! Igy viszont nem toltene be azt a szerepet, amiert kapja-medialejatszo bonuszkent kis szamitogep.
Elore is koszonom a segitseget
Udv:
-
akaroly
újonc
Szia Zol77 !
Kérdezném, hogy még mindig a 875. hsz.-ben javasolt 1080p-s kernelt és a Wasser féle 1.2-es fw-t használod a T-R42-n?
Ha igen, egy hónap használat után változott-e valamit a véleményed, jól működik a gép? Stabil? Nem melegszik jobban?
Most vettem egy ilyen gépet, érdemes erre frissíteni? Kösz! -
vlevi
nagyúr
Beindult a kitkat "biznisz".
Egyelőre még OFF, de ha az rk3188 chipsetes táblákra elkezdenek kijönni a kitkatok (állítólag a Pipo ra is úton van), akkor lehet bizakodni. -
Shader
aktív tag
válasz
kicsibacsi #1125 üzenetére
Atya-gatya!
Most nézem, hogy ez még csak "elküldve"! "Has been sent out".
Akkor mit csinált 2 hétig?
Azt hittem, már a vámra átadták.
Azért köszi! -
kicsibacsi
csendes tag
Ne legyél megijedve!
Nekem ez volt a menet:
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:4399 Millisecond
2013-12-04 12:04, Item information : Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2013-12-04 10:30, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013-12-02 08:05, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013-12-02 07:06, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013-11-29 13:41, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013-11-29 11:40, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013-11-27 16:27, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013-11-27 16:24, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013-11-11 16:08, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroadOrigin Country - Singapore:Tracking Consuming:1232 Millisecond
2013-11-27 00:00, Arrived at overseas (Country code: HU)
2013-11-13 00:00, Despatched to overseas (Country code: HU)
2013-11-11 00:00, Received from customer -
Shader
aktív tag
Üdv!
OFFAz előzőekben is említett vámolások kapcsán: 5 napja, hogy a geekbuying átadta a vámra a küldeményemet, de azóta nincs hír róla.
Elképzelhető, hogy én is levele fogok kapni első körben, azért késik?
Köszi!ON
-
törölt tag
Én egy kicsit szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Értem én, hogy gördülékeny, meg csodás felhasználói élmény, de a háttérben nem ennyire rózsás a helyzet. Eddig ahány fejlesztővel kommunikáltam, mindnek az volt az álláspontja, hogy az újabb Android verziók több korlátozást hoznak, mint lehetőséget. Ez a miniPC -s vonal pedig soxor a korlátok feszegetéséről szól. Egy példa az ilyen vakuljp...szt megoldásokra. Emlékeztek, hogy Froyo környékén mennyit fikázták a droidot, hogy akadozik? Bezzeg a szifon! Ebben van némi igazság optimalizáció terén is, de a lényeg, hogy az Androiddal ellentétben, az IOS a legmagasabb prioritási szinten kezelte a felhasználói felületet. Ha hozzáértél a képernyőhöz, akkor megállt a letöltés, és még sok más háttérfolyamat. Ha két feladat összidejét nézzük, akkor semmivel sem volt gyorsabb, de a felhasználó gördülékenynek érezte. Hát én nem vágyom ilyen trükkökre.
-
vlevi
nagyúr
Ezt nem tudom, olvastátok-e már. A Rockchip dolgozik a kitkaton, az rk3188-hoz.
[link] -
RudY
addikt
válasz
kicsibacsi #1116 üzenetére
Ebay-nek még mindig megvan az az előnye, hogy megbeszélhető az eladóval okosan a csomag. Nem is értem miért erőltetik sokan a cégektől való vásárlást, holott eleve alacsonyabb az értékhatár és a tapasztalatok alapján szinte biztosan megáll a szerveknél. Utólag is lehet próbálkozni, ahogy Somatom is írta, vagy bejön, vagy házi őrizet, de legalább használhatod a kütyüt
-
törölt tag
válasz
kicsibacsi #1116 üzenetére
Tőlem EZT a kis szösszenetet kapták tavaly.
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok!
Már egy pár napja az országban van a T-R42 készülékem.
Ma kaptam is ajánlott levelet! Küldjek Nekik adatokat a Postai küldemény vámkezelésével kapcsolatban!
El vagyok kapva! -
rudi77
tag
Hát nagyon meg vagyok kavarodva.
K-R42 más néven Mk888 nincs bluetooth
T-R42 más néven Mk888b frissebb verzió + bluetoothJó gondolom?
-
fradelma
csendes tag
válasz
viperabácsi #1111 üzenetére
78$ volt az "egydarabos" megrendelés. "Nem jut eszembe" honnan, de ő lesz a hosszú távú kapcsolatom. Tőle jön a nullszaldós 5 db-os tétel amit írtam korábban, ha a héten lesz 5 jelentkező.
Lesz?
Ki kéri kb. karácsonyra? PÜ-ben ...
Kicsit más: Van valakinek infója arról, hogy az Rk 3188 4.8V - 6V-os tartományban akkuról tud-e dolgozni, van-e a TV-okosítóban belül tápfesz szabályozás, stb...
Még mindig egy külső akkupack csatlakozásban gondolkodom:
4*1.2V (NiMh,
6 V*-os Pb
2*3.7V LiPoElőre is THX...
-
fradelma
csendes tag
válasz
#79335424 #1109 üzenetére
A legtöbb Ubuntus/Picuntus program, ami kell, az nekik is megvan, és ha kértem csomagot(programot) 3-4 nap alatt elkészült, és tudott magyarul, mint én
. Sűrűn frissítik a csomagokat, (ATI/nVidia driver Pl.) és bár nem "gyári" (az eredeti UHU-s csapat késziti -amik nagyon stabilak és megbízhatóak voltak), hasonlóan elégedett voltam az eddigi UBK-s csomagokkal. Ha valami hibát találtam, pár nap és "megjavult". A Firefoxot pl gyorsabban frissitik szinte mindig, mint az Ubuntu (a stabil verziókra!!!). A kernelben nem ilyen gyorsak, de éppen ezért kevesebb kernel-hibás akadásra-javításra van szükség. Egész jó kompromisszum -nekem- a frissítés/megbízhatóság mutatójuk.
Remélem a háttérben próbálgatják az ARM-os kerneles verziót, sok
-t kapnának érte
u.i: ...és a magyar viszonyokhoz alkalmazkodva jól gazdálkoddik az UHU a hw-erőforrásokkal, ami az xUbunturól nem mondható el. Van "gazdaságosabb" verziója is az ubuntunak, ott meg -ha jól láttam kb 2 éve- kevés program/frissítés volt.
-
donjohnson
addikt
válasz
fradelma #1103 üzenetére
PicUntu 4.5 már van hozzá, ha az is jó neked.
jah, látom már ismered.
-
fradelma
csendes tag
válasz
#79335424 #1105 üzenetére
LINUX:
Az Ubuntu(Picuntu)-ból lehet "ihletet" meríteni.
Sajnos én nem értek hozzá, amit sajnálok, mert nagy durranás lenne (jó értelemben)
bluetooth:
A Bt 3.0- én sem értem egésszen, minden hasonló 4.0-t ír, szerintem ebben is 4.0 van.Valaki tudna segíteni megismerni/tesztelni: nincs HDMI-s megjelenítőm "kéznél". (Bp.)
Nemtom, hogy az a -0.2V 5V-nál kritikus-e.
Valaki aki jobb angolos nálam, tudna esetleg info-t nézni?
-
törölt tag
-
fradelma
csendes tag
KÉRDÉS: ha a hálózati táp helyett 4*NiMh(4*1.2V=4.8V !!!) akkupakkot "adok neki", az elég feszültség?
-
fradelma
csendes tag
Megjött a sajátom
Amit írtak róla (dboz+dokumentáció):
ANDROID MINI PC
WiFi: AP 6210 (2.4GHz)
Bt: 3.0
Miracast/DLNA: támogatott (még nem tudom mit jelent a gyakorlatban)
Flash: 8GB
RAM: 2GB DDR3
CPU: Q-Core 1,65GHz (Rockchip 3188)
GPU: Mali 400 MP4 500 MHz
I/O:
micro USB1 for OTG,
micro USB2 for Power Supply,
USB port HOST,
HDMI (normal) HDMI 1.3,
micro card slot for micro SD card (TF)Megpróbálok beszélni az UHU-Linuxosokkal/UHU Baráti Körrel, hátha "heggesztenek hozzá egy Linuxot
-
gghrtz
őstag
Hogy megy a keszuleken a nativ 1080p felbontas? ( nem film!) most van egy rk3188-as 1920x1280-as tableten, de azon egesz elfogadhato a sebesseg remelem az mk908-on is az lesz. Bar biztos, hogy ez is relativ dolog, mert egerrel hasznalva lassabnak tunhet, mint tapicskolva. Erosen gondolkozom a linuxon. Bongeszes jo rajta? Mert akkor rakapcsolnam a monitorra, es akkor mk908+linux kombo menne gepet meg csak nagy neha kapcsolnam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest