- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi77
tag
Cynmate CM-V4 érdemes beruházni?
Milyen készülék szoftvere egyezne meg vele? -
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #1085 üzenetére
közben megoldottam a problémát. végigpróbálgattam ugye az összes gapps csomagból a news and weather alkalmazást, de egyiket se engedte telepíteni a 401bt-re. utána véletlenül rátaláltam erre a play-en és szerencsére működik. olyan mint a gyári, van widget, és be lehet állítani teljesen magyarra.
-
fPApi
őstag
Van arra valami mód, hogy (ha már hálózaton van) elérjük a hálózaton keresztül pl. PC-ről a tárhelyet?
-
vlevi
nagyúr
válasz
#79335424 #1091 üzenetére
Ez tényleg így van. Még, ha van is 720x576 (azaz hagyományos PAL) felbontású kimenet az eszközön, akkor is rettenetes a kép. Sokévvel ezelőtt volt S-Video kimenetes videókártyám, és CRT TV-m, egyszerkétszer megpróbáltam, hát, siralmas volt az eredmény. A film az tényleg olyasmi volt, amilyennek lennie kell, de szövegek olvasására használhatatlan.
Csak össze kell hasonlítani egy TV adást, hogy az adásban kiírt apróbb feliratokat (például mobilhirdetés 500Ft+ÁFA/perc apróbetűs szövegét) mennyire tudod elolvasni. Hát, saccperkábé ugyanannyira (azaz egyáltalán nem) lesz olvasható az, amit a böngésző megjelenít.
Kicsit lehet segíteni rajta, ha a betűméretet feljebb veszi az ember, de akkor meg már csak annyi tartalom fér ki a TV képernyőjére a böngészőben, mint egy átlag mobiltelefonra. -
törölt tag
válasz
handrash #1089 üzenetére
Milyen TV az? VGA bemenetes, vagy hagyományos, katódsugárcsöves, 720x576 felbontással? Ha az utóbbi, akkor gondold át a dolgot! Nekem a Measy -n van analóg kimenet. A felbontás és az eltérő megjelenítési technológia miatt a filmnézésen kívül, használhatatlan hagyományos TV -n.
-
vlevi
nagyúr
válasz
handrash #1089 üzenetére
Ezeken egyiken sincs bemenet. Csak ki. Ilyesféle bemenete csak a videómagnóknak, DVD felvevőknek van, mert csak ezek tudnak mit kezdeni egy analóg bemenettel (felvételhez).
Esetleg még szóbajöhető versenyző a CS968.
Ez a CS968 azért is tetszik nekem, a sok USB csatlakozón túl, hogy a képen a geekbuyingnál gyárilag EU-s töltő van odarajzolva hozzá. Nem átalakítós. -
handrash
őstag
válasz
donjohnson #1088 üzenetére
Köszönöm!
A 220V üzletnél a terméklapon AV bemenetet írnak. Hülyeség? Az én TV-men nincs HDMI. -
handrash
őstag
Ismertek olyan androidos boxot, a min AV kimenet (scart,rca vagy jack) is van?
-
törölt tag
Már a Measy logjában is feltűntek induláskor furcsa csatlakozások szerverekhez, amik időnként errorba futnak, majd ismétlődnek. Most a négymagoson is látom ugyanezt. Aztán rájöttem, hogy a nem is létező OTA csatlakozgat a Rockchip szerveréhez. Belenézek a beállítások - táblagépről - további rendszerfrissítésekbe, hát alapból be van kapcsolva az automatikus keresés! No, gyorsan kikapcsoltam, aztán Titaniumban a SystemUpdate alkalmazást leállítottam, majd le is fagyasztottam. Most béke van.
-
donjohnson
addikt
ha nem támogat dlna-t a tv-d, akkor ezzel felokosíthatod és így hálózaton keresztül le tudja játszani a rá küldött képet androidos vagy ios-es okostelefonról.
más: azt nem tudjátok, hogy a hírek és időjárás (GenieWidget.apk) alkalmazást hogyan lehetne felvarázsolni a 401bt-re? mert próbáltam telepíteni többféle verziót és mindegyiknél azt írta, hogy nincs telepítve.
-
varmi2
nagyúr
-
törölt tag
válasz
janos1988 #1082 üzenetére
Igen, nálam is így működik. Egy Logitech MK220 -as kombóm van. Még egy USB -s hang is rá van dugva a DVI miatt. A lan adaptert külön kell beszerezni. A CC is árul hozzá, DE!!! Több fajta van a webshopjukban, és ott csak a csatlakozó szerint van megkülönböztetés. A múlt héten, egy beszélgetés során kiderült, hogy ezekben a chip is eltérő, épp csak sehol sincs feltüntetve. A mini PC -khez (meg sztem az összes Androidos eszközhöz) olyan adapter kell, amiben ASIX88772A, vagy B chip van. Nem tudom, hogy a CC -nél ez melyik, de ehhez kell ragaszkodni. A többit (pl. RD9700) a kernel USB 1.1 -es eszközként azonosítja és csak ezen a sebességen kommunikál.
Egyébkként ha még nem vagy tisztában azzal, hogy pontosan mit várhatsz egy ilyen kütyütől, akkor azt javaslom, hogy rendeld a CC -től neten, postai kézbesítéssel. Így van 8nap elállási lehetőséged, ami alatt kipróbálhatod. Egyébként a CC nél a root nem garanciavesztő beavatkozás (a telóknál sem), ráadásul ez a stick pre -rootolt. Vagyis csak Supersu és Busybox kell a teljességhez. -
janos1988
addikt
válasz
#79335424 #1077 üzenetére
Akkor a CC401BT lesz. Köszi. Viszont az a kérdésem, hogy egy mezei wifis Logitech egér + bill kombó jó lesz hozzá (ez van most ugyanis)? Illetve kell hozzá külön olyan kábel, amivel az RJ45-s lan netet csatlakoztatni lehessen hozzá vagy azt tartalmaz a doboz? És ez a kettő lehet egyszerre csatlakoztatva hozzá? Ugy értem, hogy az otg-s kábel az a micro usbn megy, ugye?
-
törölt tag
válasz
janos1988 #1079 üzenetére
A böngészés módja nem mindegy. A flash elég megterhelő és az addonok is terhelik a vasat. Meg aztán egy TV -n az ember nem mobilnézetben szeretné látni az oldalakat.
A játékról nem is szólva. A specifikáció szerint a GPU ugyanaz, csakhogy az már nincs benne, hogy 3066 -on kb. 280Mhz -en, 3188 -on kb.500Mhz -en dolgozik (azért kb., mert típusonként, kernelenként eltérő).
Szerintem karcsú lesz a kétmagos. Vagy emeld a kreditet, vagy mondj le az itthoni beszerzés/gari kényelméről, biztonságáról. Vagy a felhasználói élmény szintjét illetően kell megalkuvónak lenned és akkor marad a kétmagos. -
törölt tag
válasz
donjohnson #1078 üzenetére
Az normál, hogy nyomva kell tartani, mindegyiken így van. Az egeret viszed a betű fölé, azzal választod ki. Csak itt rosszak az egérpozíció koordinátái, nem tudod fölé vinni.
Direkt nem áthoztam a cuccaimat másik kütyüről, hanem mindent új telepítéssel csináltam, hogy ne legyenek a háttérben kliensazonosítási problémák. Akartam írni egy hozzászólást, de még nem volt telepítve az EKH. Így bukott ki a dolog. -
donjohnson
addikt
válasz
#79335424 #1076 üzenetére
enable popup more keys panel-re gondolsz?
engedélyeztem, de sajnos nálam is ugyanez a hiba. rákattintok az ékezetes betűre és nem írja be. tényleg elég ciki.szerk: akarom mondani, rá se lehet kattintani, mert nyomva kell tartani a bal egérgombot, hogy fennmaradjon a popup, de ha elengedem, akkor meg eltűnik.
-
törölt tag
válasz
janos1988 #1075 üzenetére
Tulképp mire akarod használni?
A CC201BT = MK808BT = RK3066 = DualCore, 1GB RAM
A CC401BT = MK802IV (Rikomagic) = RK3188 = QuadCore, 2GB RAM
Teljesítményben komoly különbség van a kettő között és a RAM sem mellékes. Ez nem teló, egy otthoni környezetben használt böngésző símán kirántja a 3066 alól a RAM -ot. -
törölt tag
válasz
donjohnson #1073 üzenetére
Ó, azóta már kb. 8frissítésen meg egy hardvercserén is túl vannak (RTL modul - júliustól APmodul). Ez a második ilyen nálam, úgyhogy van viszonyítási alapom. Az előző rom nekem jobban bejött, csak hát ugye az a fránya videólagg. De majd nézek rá valami custom romot. 720 -as lesz, mert ez az 1080 nálam nemgyerebe.
Nézd meg légyszi, hogy nálad működnek -e a képernyős szövegbevitelnél az ékezetes karakterek! A bevitel menüben vannak az Android bill extra beállításainál ezek a felugró lehetőségek. Én kb. 800 -ra viszahúzom a várakozási időt. Fel is jönnek a karakterek, csak az egérrel nem tudok rájuk kattintani. Csúf hibának tűnik.A Wayteq az Amlogic kiemelt partnere. Az Amlogic -nak nincs SOC -ja MP4 -es Malival. Szóval a GPU is gyengébb.
-
janos1988
addikt
válasz
donjohnson #1073 üzenetére
Akkor marad a Concorde Mini PC 201. Erről olvastam most tesztet. Jónak tűnik.
Somatom: Nincs csak ez a két lehetőség.
-
donjohnson
addikt
válasz
#79335424 #1069 üzenetére
igen, még nagyon friss.
hdmi-n használom samsung tv-vel és tökéletesen működik. nem villog a kép.
4.2.2 van rajta, ez is szeptemberi. úgy látszik lefrissítették, mert a bolt honlapján 4.1.1-el reklámozzák.janos1988: fuso-t szerintem ne vegyél. nagyon gyenge wifi modul van benne.
-
janos1988
addikt
válasz
donjohnson #1068 üzenetére
Két lehetőség van.
Melyiket érdemes? Ami kezel egy standard wifis Logitech egér + bill kombót.
-
törölt tag
válasz
donjohnson #1068 üzenetére
Van egy friss 401BT -d? Segíts légyszi, mert tegnap óta küzdök vele, mint disznó a jégen, de nem akarja a tutit. Az enyémen egy szeptemberi rom van. Ez 1080 -as és valamit alkothattak benne a videólaggal kapcsolatban. Nálam ugyanis állandóan másodpercekre eltűnik a kép. A rendszer fut, csak a képkimenet "hagy ki". Gyanítom, hogy azért, mert DVI -t használok és ez bekavar. Neked milyen rom van rajta, illetve HDMI -n működik rendesen?
-
donjohnson
addikt
válasz
janos1988 #1067 üzenetére
én épp ma vettem egy ilyet: concorde 401bt
ha olcsóbban akarod megúszni, akkor nézegesd a hardveraprót. múlt héten volt egy egész jó vétel, csak elvitték. -
janos1988
addikt
Tudtok olyan normálisabb sticket mondani, amit itthon is meg lehet venni, belefér 15-20k-ba?
-
nextman
aktív tag
Maga az egy hulyeseg, hogy eleve nem androidot tesznek a tv-re, meg piszok gyenge hardvert tesznek bele, amitol egy telefonban erosebb van.
Ez ahogy irtatok, csak uzletpolitika, lassitjak vele a felfejlodes utemet, akadalya nem lenne, hogy ilyen okos tv-ket gyartsanak. -
-
RudY
addikt
Ezt a gondolatot vittem tovább:
A vinyót meg nem szeretném hol a boxba, hol a tv-be dugni ha esetleg szeretne filmet nézni.
TV-re kötve USB-n droidos box és más is eléri (nyilván nem a HDMI csatlakozásra gondoltam)
Persze vannak root-nak veszélyei, de megéri, persze ez típusfüggő is, a Samu D szériájából lehetett még kihozni a legtöbb pluszt, azóta szűkítik a kört. -
törölt tag
Így már világos, csak a "TV -gyártók orrolnak a stickekre" szövegkörnyezet megtévesztett. Szerintem lehetséges lenne, mert ennek semmi köze a HDMI -hez. Ha igazad lenne, akkor a hangerőt sem lehetne a stickről változtatni, hisz az is a HDMI -n megy ki. A program nem a TV -t utasítja, hanem még a sticken belül változtat a kimeneti jelen. A lejátszó sem lehet a bűnös, mert az oprendszerben is van opció a fényerő változtatására, de rendszer szinten sem működik. A parancs próbálkozik, de állandóan errorba fut (a logból kiolvasható). A jelenség sztem alapvetően Mali -hiba, vagy fejlesztési hiányosság.
-
Shader
aktív tag
ATV semmiképpen nem fér hozzá a stickre kötött tárolókhoz, az előttem már leírtak miatt (A HDMI nem vezérlő kábel+két teljesen eltérő rendszernek és professzornak kell/ene egymással kommunikálni).
Ha valaki összedugta a pl. telóját a stickkel, láthatja, azt sem mondja fapacsker.
A Samu TV ROOT-olásán én is gondolkodtam/kutakodtam egy ideig, de 260 ropis "kütyü" téglásításáról végül is letettem. Sztem nem is oldaná meg a dolgot.
Valszeg a Tv gyártók ki is vannak kattanva az Android (Google) nyomulásán, ahol tudnak keresztbe tesznek.
Ezért sem lehet pl. fényerőt állítani a sticken. -
törölt tag
Azért van benne egy halvány logika, bár valóban nem működne a háttértárról. De a belső tár talán igen, ha otg -n, mass storage -ben van rádugva. Akkor ez nem gép, hanem eszköz, nem stick, hanem pendrive. Azt nem tudom, hogy a TV lekezelné -e ebbéli minőségében, de a háttértárat biztos nem. De ha a TV tud hálózatból nyomulni, akkor a stick lehet szerver.
-
varmi2
nagyúr
Az elgondolásodban az az alapvető hiba, hogy a boxot a tv-re nem usb-n kötöd, hanem hdmi kábellel, és a hdmi kábel, csak hangot és képet tud átküldni, usb-t nem. Így a tv media lejátszója, hogy láthatná, a boxra kötött háttértárat? Sehogy. A box usb-n nem ad képet, hogy azzal kötsd a tvre.
-
ftibor
csendes tag
válasz
interstate76 #1049 üzenetére
téma lezárva, még a végén bünti lesz a sok off-ból.
Köszi srácok. -
interstate76
addikt
Hátsimi? Az milyen program? Kerestem Playen, de nem dobott ki semmit...
Bocs!
-
ftibor
csendes tag
válasz
interstate76 #1046 üzenetére
Köszi a sok jó tanácsot.
Egy kis hátsimivel szerintem mindent kezelni tudok majd.
Amúgy szerintem rátolok egy dlna szervert és már minden rendben, max nem tud beletekerni a filmbe, nagy-kaland. -
interstate76
addikt
Nálunk az asszony a kalandjátékokat szereti, ill. fitneszelni szokott a Workout Trainer-rel, szóval én ezt javaslom csalinak. Ha pedig szeret zenét hallgatni valamelyik lépre csalogatandó menyecske, akkor a TuneIn Radio-ban mindenféle műfajt megtalál magának (én pl. mindig ezt hallgatom, ha unom a saját zenetáram, vagy ha utóbbi valami miatt nincs kéznél).
Lehet, Somatom indíttatásával meg kellene nyitni a "Mini PC-s csalialkalmazások hölgyek/lányok részére"-topikot!
-
törölt tag
Én próbáltam. Volt egy kis vita, szóba kerültek a hajszinek, de nem lett belőle különalvás. Kezelhető a szitu.Telepíts egy pár olyan alkalmazást, amit zabálnak a csajok! Mutasd meg neki, hamar meg fogja szeretni az új kütyüt. Sztem egyszerűbb és célravezetőbb, mint számítástechnikai trükkökkel bíbelődni.
-
ftibor
csendes tag
-
Ipadipad
tag
egyszerübb ha media box-ra kötöd a vinyot a boxot meg a tv-re és akkor tv-n a boxot is eléred(tárhelyét is) + onnan a vinyot is
tv > box > vinyoszerintem igy sokkal egyszerübb mert a box-ban lévö lejátszó (pl mx player) szinte minden féle videot képes lejátszani
(már ha androidos box-ot szeretnél
)
bár nem értem hogy mért szeretnéd külön külön
ha 1x azért veszed a boxot hogy még okosabb legyen az okostévénél
igy számomra érthetlen mért szeretnél TV >> vinyo << box
max külön külön ugy tudom elképzelni hogy veszel 1 usb elosztot és akkor ugy kötöd rá mind2 készülékre a vinyot ,,, viszont ilyet még nem probáltam igy nemtudom hogy müködne e
viszont ha sima vinyo akkor ilyen HDD dockoloval lehet hogy müködne
-
ftibor
csendes tag
Üdv.
Vásárolni szeretnék egy tv box-ot, viszont előtte érdekelne egy dolog.
Amennyiben a tv box-ot összekötöm a tv-vel (van benne médialejátszó) usb-n keresztül, akkor a tv érzékeli a tv box háttértárát?
Van egy külső vinyóm, arról nézünk filmet. Amennyiben vennék egy ilyen boxot, akkor a vinyó lenne összekötve a boxxal, a box pedig a tv-vel, de a tv médialejátszójának kellene látni a vinyón lévő dolgokat.
vinyó -> tvbox <- tv
Sajnos asszony nem szereti az új kütyüket, ragaszkodik a megszokott dolgokhoz.
Jól megmagyaráztam mi.
Valaki próbált már ilyent? -
fotosjani
aktív tag
-
TripleB
senior tag
válasz
#79335424 #1030 üzenetére
Köszönöm a választ!
Most ezt néztem ki
Vagy egy tronsmart mk908II . Nem tudom melyik lenne a jobb. -
kazan23
aktív tag
Sziasztok, egy jó ideje nem követtem a fórumot és látom, hogy azóta újabb SoC-k jelentek meg, valamint bizonyára fejlődtek némileg a dolgok.
Hadd kérdezzem meg, hogy LAN-on FHD mozik lejátszása (+RWD+FFWD) XBMC-vel és sokcsatornás hang (mondjuk 5.1) optikai kiküldése (Toslinkl/SPDIF) fronton van-e már megoldás, ami "kiválthat" egy klasszikus mediaplayert?
Neoék X5-tel való hitegetései idején lett elegem, hogy "na, majd EZ", "talán majd a következő FW", stb...fb-n követtem őket, jó darabig mire kiderült, hogy csak hype marketing -
törölt tag
válasz
TripleB #1029 üzenetére
Dobozos aktív hub -bal.
Vagy stick aktív hub -bal.
Vagy stick dokkolóval, külön táppal.
Vagy HDD -hez Y kábel, aminek az egyik ágára kell egy táp.
Vagy ha van a TV -nek külön a HDD -k meghajtására tervezett usb portja, akkor az Y -kábel arra is csatlakoztatható.
Vagy szétkapod a dobozost, fúrsz rajta egy lyukat és egy lengő tápcsatlakozó kívülre, a másik vége pedig a portokra. Persze a kikapcsolhatóság mikéntjét is ki kell találni. Sztem kb. ezek a lehetőségek. -
törölt tag
válasz
Ipadipad #1024 üzenetére
Ma voltam a forgalmazónál, de nem érkezett meg. Szólnak, ha megérkezik. De legalább megint van működő 802IV -em. Remélem, lesz időm foglalkozni vele, mert kipróbálnék ezt-azt. Közben kicsit képeztem magam Raspberry -ből Arduino -ból, meg Xbee -ből. Na, az is egy kalandos téma.
-
Shader
aktív tag
válasz
fotosjani #1021 üzenetére
Igazából nem hardware függő, hogy nehéz-e beállítani egy gamepadot.
Ebből a szempontból mindegy,hogy vezetékes, 2,4 rádiós, vagy bluetoothos.
Én BT és 2,4 Ghz kipróbálása után a 2,4Ghz rádiósokat ajánlanám, ha kérdeznek. Stabilabbnak,gyorsabbnak tűnik. (BT-s hez kellhet plusz segédprogi pl. Sixaxis).
Bármelyiket is vásárolsz, kell egy remap progi (bill. kiosztó). Kivéve pár játék, ami úgy van megírva,hogy van benne gamepad beállítás. Jellemzően a Gameloft játékok nem ilyenek.
Pl.: Tincore Keymapper.
El lehet vele bütykölődni,de nem veszélyes. -
fotosjani
aktív tag
Ez is jó lehet? játékok vezérléséhez.
Kell bűvészkedni a beállításával, vagy egy amatőr is életet tud lehelni belé?
Előre is köszi az infót. -
Shader
aktív tag
Black Friday a Geegbuyingon...
-
törölt tag
Persze, hogy lehet. Csak akkor megint kábel, oda a kompakt kialakítás előnye. Akkor sztem inkább egy stick, aktív dokkolóban, ugyanennyiért. Az 5.1 és az analóg videokimenet bukó. De ezek kb. sz@rt sem érnek.Egy usb hang párszáz forint de ezzel megvan a mikrofonbemenet is.
-
Magnat
veterán
válasz
interstate76 #1015 üzenetére
Igent ezt értem, de a passzív hubra (tehát a beépített aljzatra) miért nem lehet egy aktív hubot tenni és abba dugni a hdd-t, ez nem világos számomra.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #1015 üzenetére
Így van. Ezért javasoltam helyette a dokkolót és még egy tápot. Annak két tápbemenete van. Tulképp passzív és aktív hub is lehet és erről kap tápot a stick. Vagyis bármit csatlakoztatsz, annak az árama nem a sticken megy át. 3xusb (ebből egy okosan elöl a vezérlő eszköz adapterének), egy kártyaolvasó és egy "főkapcsoló". A stick otg -je pedig megmarad a lan -nak.
-
interstate76
addikt
Somatom szerintem a beépített usb-csatlakozókra írta, hogy passzív hubként működnek, szóval hiába van több usb-bemenet egy dobozos cuccon, mint egy stick-en, a rádugott dolgok nem kapnak több áramot, és ezen nem tudsz változtatni.
Az aktív külső hub az egy külön történet - ha azt használsz, az viszont stickhez is jó.
Konklúzió: olyan eszközöknél tudod kihasználni a dobozos mini PC-k több usb-csatiját, amelyek áramfelvétele minimális.
-
törölt tag
Aki sűrűn olvassa a topikot, az tudja, hogy így szoktak kezdődni az igények, aztán jönnek azok a szituk, amikre most még nem is gondolsz.
1. Bármelyiket veszed, a mókolást nem fogod megúszni. Itt jön be a közösségi háttér jelentősége.
Először válasszuk ketté ouya -ra és a többire. Ha csak a matekot nézzük, akkor GPU -ban az ouya erősebb, ami filmnézésnél, játéknál előnyös. Prociban gyengébb, ráadásul 40nm -es (a többi 28). Tehát jobban melegszik. Akinek Tegra 3 -as telója van, az ismeri a melegedési jelenséget. 1GB ram (a többiben 2GB). Ez a különbség tartós böngészőhasználatnál érződik. Az ouya -t nem ismerem, de úgy tudom, hogy az alapból nem az Androidos szoftverboltot (Play) használja. Szubjektív véleményhez javaslom ezt a Freaktab ouya vs 3188 topikot.
2. Jöjjenek a 3188 -asok. Ha játékot akarsz vezérelni, akkor sztem a kékfog fontos. Ez nincs a K-R42 -ben. Ha hálózatról szeretnéd lejátszani azokat a videókat, akkor a leggyorsabb elméleti sebessége a K-R42 -nek van (150mbs, a többinek 65). A dobozosakhoz nem kell külön adapter. Wifi esetén is egy kicsit jobbak, mert nincs zsúfolva bennük a cucc, így kisebb az interferencia. Én nem vagyok wifi párti, az én véleményem, hogy ha teheted, akkor használj lan -t! Ha fontos az infra táv, akkor dobozos. Egy 2,4Ghz -es táv bármelyikhez jó és ezeket fillérekért utánad vágják.
Ha a videókat HDD -ről, usb -n szeretnéd, az egy másik szitu. Elsőre azt gondolná az ember, hogy a dobozos a tuti, mert ezeken több usb port van. DE! Mivel ugyanaz a 2A táp van rajtuk így több áram nem jut a portokra. Tehát ez gyakorlatilag egy beépített passzív hub és nincs lehetőség aktívvá tenni. Így viszont nem tud meghajtani egy HDD -t, tehát csak külső tápos jöhet szóba.
A dobozosokon van külön AV kimenet, de ez a Te szempontodból lényegtelen.
Nos, e támpontok alapján a döntés rajtad áll, itt senki nem fogja írni, hogy ezt, vagy azt vedd meg, mert az a tuti. Dobozosom még nem volt (de úgy néz ki, hogy rövidesen lesz), a jelenlegi tapasztalataim alapján vennék egy 908II -t, egy Measy dokkolót, még egy 2A -s tápot, egy Asix88772 chipes lan adaptert. Ezek a kiegészítők kb. 20 dollár körül vannak összértékben. Ehhez még esetleg egy táv, vagy játékvezérlő, ízlés szerint. De ez csak egy vélemény!!! -
6120
tag
válasz
#79335424 #1002 üzenetére
Ha úgy tennék fel egy kérdést, hogy ezek közül melyiket ajánlanátok ezek közül:
mk908ii
K-R42
T-R42
Neo x7
ouya
a következő cél(ok)ra:
alapvetően egy régi LCD tv-m van, csak hd-readyt tud. 95%ban fimnézésre kellene (nagyobbrészt 1-4gigás avik és mkv lejátszása) a maradékban talán nyomognék valami játékot is.
Viszonylag egyszerű júzer vagyok; nem akarnék ROMot módosítgani. Egy egyszerű plug&play eszköz kellene. Van ilyen?
Vagy vegyek kétszer annyiért egy ps3-at?
kösz a segítséget! -
nextman
aktív tag
Karacsonyra rendelek magamnak egy tronsmartot
.
Van valakinek tapasztalata vele?
Mennyi az eselye, hogy megvamoljak, ha postan jon? -
törölt tag
Jó kérdés, nem tudom. Talán a megjelenítő (TV) kapcsolódáskor kiírja a felbontást. Ha a rendszer és a videó overlay nélkül, ugyanazon a felbontáson megy ki, akkor egyszerű, mert azonos DPI értéken, 1080 -on sokkal kisebbek az ikonok. Ahogy utána olvastam, ennél az új trükközésnél egy 1080 -as kernel van, és a build.prop -ban van egy overlay bejegyzés. Vagyis lebutítják a rendszerképet. Ez az egész egy új, Neo X7 gyári romban volt, onnan indult az ötlet. De úgy látom, hogy vannak még vele gondok. Bob csinált egy új romot, de inkább egy "hagyományos", húzott kernellel publikálta külön 720 -ban és 1080 -ban.
-
törölt tag
válasz
interstate76 #1001 üzenetére
#997: +1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest