- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
6800 - 6701
10585 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
-
drr
őstag
Végre az országban van a cucc!!! Legrosszabb esetben is hétvégén megjön

-
MGa73
tag
-
törölt tag
-
MGa73
tag
-
törölt tag
-
MGa73
tag
-
törölt tag
-
MGa73
tag
-
törölt tag
-
MGa73
tag
-
Teagol
aktív tag
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?
A kernelt most nem tudom megnézni

Próbáltam menteni sd-re, a gépre, külső hdd-re, tök mindegy neki.
Valamit tilt a nyomorult, mert próbaképpen kipróbáltam mobilról és tabletról is, azoknál simán futott a letöltés. Próbáltam több oldalról is, az eredmény u. a. volt.
Felmegy néhány kb/s-ra, aztán visszaáll nullára. A tableten ugyan ezekkel a programokkal majdnem 2 mb/s-ot jelzett ... -
törölt tag
-
törölt tag
-
MGa73
tag
-
PcCar
tag
Sőt a leírás szerint már nincs is benne OTG.
Concorde mini pc felhasználók írták, hogy nem adnak hozzá OTG kábelt.
(külön megvásárolható az oldalukon 1289Ft-ért)
Viszont a táp csatlakozó még mindig usb kapcsolatnak minősül.
De úgy néz ki működik a marketing, ha egy nap alatt eladták a 200db-os készletet.. -
MGa73
tag
PLEASE NOTE!
While I have tested this pretty extensively, YOUR ARE A BETA TESTER RIGHT NOW! Use at your own risk!Another NOTE for Clones or V2:
This is not for CLONE units or the ug802 V2 with built in camera and/or MIC!
If you have one of those, then see my Measy UG2 ROM for that model.Mondjuk az enyémben nincs kamera az tény, de nem is nagyon láttam olyat ami kamerás. Korábban a freaktab a V2-nek a RELTEK 8188 szerelt WIFI-s változatot említette. Ezért gondoltam....de mostmár teljesen zavaros a kép és nem tudom, hogy lesz WIFI-m. Legjobb lenne ha az MK802 IIIs vagy III szoftvere rámenne az UG802-re bár abban sem tudom milyen a wifi modul.
-
törölt tag
-
MGa73
tag
Azt irjak a forumokon, hogy a Measy UG2 ROM al probalkozzak ay UG802re. A gondom csak az, hogy ilyet nem talalok.
-
törölt tag
-
richome
tag
Megint képforgatós széthúzós kérdésem van.
Tud valaki megoldást arra, hogy ha már nem is forgatja el a képet egy "álló" játéknál, ami egész jó haladás, ne húzza szét a képet hanem inkább arányát megtartva középen keskeny sávba működjön, akkor is, ha két oldalon "keskeny" fekete sáv látható?
sokat olvasgattam, keresgettem, progikkal próbálkoztam, de nem sikerült megoldanom.
Pl. ez a fontos játék el nem fordul szerencsére, de széthúzva használhatatlan.
-
törölt tag
Szolgálati közlemény!

A Concorde (admin) tegnap (szinte időben) megjelentette a fórumon, hogy forgalomba hozták a BT -típust. Állításuk szerint az "új" model 903 -as modult tartalmaz. (Vagyis tulképp erdeti MK808B, nem klón). Bár mint tudjuk, ez szinte lehetetlen, mert a Concorde egy ettől eltérő, speciális, saját, 1080p -s romot használ, valamint a Concorde stickek minden usb portja otg -s!

-
törölt tag
Logitech MK 220 -al nekem működött. Távirányítós légizém nincs, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Régebbi CWM -eknél volt olyan, hogy ha rendszerből rebootoltad recovery -be, akkor nem ment a bill. Ezért írtam úgy a leírást, hogy csatlakoztatott bill -nél, reset gomb és úgy a táp. De újabb CWM -nél úgy tudom, hogy a reboot -tal is müxik a bill.
-
vlevi
nagyúr
Logitech mk250 is működik a recoveryben.
Illik neki, hiszen hardveres fel-le gombok nélkül eléggé lehetetlen lenne használni.
-
itanczos
senior tag
Mintha nekem sem ment volt az RC11 recovery-ben...
A vezetékes bill és a vezetéknélküli Logitech MK220-al viszont ment! -
JohnnyWeiss
tag
-
itanczos
senior tag
KIZS kernele nagyon kihasználja a kütyü határait!
Nekem sem megy vele az mk808-am.
Valszeg volt olyan hw változtatás, amivel változtak a ketyere határai. -
itanczos
senior tag
Az mk808-ban és a hasonló kütyükben nincs HW ÓRA! Nem csak akku nincs, hanem az óra chip (RTC) sem!
Volt itt szó már többször is a router automata csatorna beállításáról és annak tiltásáról, mert attól jobb lesz a vétel.
Szerinte ez nem igaz!!!! Hiszen ez csakis arra való, hogy mikor bekapcsolod a router-t megnézi milyen csatornák foglaltak a környéken és a legkevésbé foglaltat állítja be, de utána a következő ki-bekapcsolásig azon marad fixen!! Onnantól teljesen megegyezik a fix beállítással! Tehát SZERINTEM csak városi legenda az, hogy ha fix-re állítod, jobb lesz a wifi kapcsolat...Az viszont előfordulhat, hogy az aktuális wifi csatorna, frekvencia interferál a vezeték nélküli egér, bill. által használt frekvenciával.
Torrent: ne várjunk el egy alapjaiban a fő felhasználói felületet prioritással kezelő rendszertől, hogy a háttérben torrent-ezzen. Tudjuk, hogy a torrent letöltés nem egy sima ftp művelet!!! Számolás igényes! Ezért nem az igazi egyik program sem! Mert maga a kernel és az android rendszer nem erre lett kitalálva! Ha ezen változtatnak, mint mondjuk a picuntu, akkor meg sérül a felhasználói élmény!
-
MGa73
tag
-
MGa73
tag
Szia...most nem vagyok gepkozelben de a freaktabrol szedtem és ami most rajta van kifejezetten ug802 hoz készült. Az 1.7 is a fájl neve is mindkét esetben ug802...zip volt. Az 1.7 nel az alapesetet tettem fel (kernel.ing) de a könyvtárban van több kernel is amiből választani lehet. Érdemes próbálkozni? Egyébiránt az 1.8 al rosszabb antutu értékét produkál mint az eredeti gyári szofttal
-
törölt tag
-
törölt tag
-
oba
addikt
finless 1.7c alatt dropolja a wifit rendesen az mk808
nincs nyoma, status soron ugyanúgy ott van az aktív wifi ikonja, sőt beállítások/wifi -nél is azt írja hogy kapcsolódva van a hálózathoz, de net az nincs
wifi ki/be kapcsolás, és utána megint egy ideig van net, majd random idő után megint ugyanaz
hybryd fw és gyári fw alatt nem csinál ilyet
wtf?

-
MGa73
tag
Sziasztok! Mindig ujabb problema. Ra szerettem volna rakni az ug802re *myAudios egy cwm recoveryt. Annyira sikerult, hogy flasheles utan elindult rogton recovery modban es ujra inditaskor mar csak a myaudio logo jott be. Mivel nem tudtam flash modban elinditani nem maradt mas hatra vagy vissyaviszem vagy szetszedem. Mivel erdekelt a belseje ezert neki ugrottam es bankkartyaval serulesmentesen sikerult szetszedni. Talaltam benne egy aprocska mikrokapcsolot amit megnyomva es az usbt a laptophoz csatlakoztatva sikerult flash modba raknom. Eloszor ratettem finless 1.7 et de mivel a wifi nem mukodott e helyett felraktam az 1.8 betat. Wifim tovabbra sincs.A wifi chip tipusa Realtek RTL8188EUS. Van vmi trukk arra, hogy e menjen?
-
Liar
tag
Szia, van erre egy tökéletes és ingyenes alkalmazás, romtól függetlenül:
full!screen
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.tsorn.FullScreen&hl=huupdate: bocs, valamiért nem megy a linkelés
-
Marvinn
tag
-
Teagol
aktív tag
Sziasztok!
Áááááá! Egy kis segítségre lenne szükségem!
MK 802 1GB DDR3 Hónapok óta szívok vele.Torrent - letölt, beállít, csiga lassú, vagy nem is indul el. Wifi rendben van.
tTorrent megvásárolva, uTorrent, aTorrent - ugyan az a hiba.
Rámértem a sebességre hibátlan.Tettem rá Lubuntut, kipróbáltam a torrentet ott is, azon szakított, HIBÁTLANUL! Viszont a gép maga lassú volt.
Android alatt frissítettem, a hiba továbbra is fennáll, tiltja a torrentet. Próbáltam felülírni a tiltást, de nem történt semmi. Kaptam ötletet, hogy tölt, csak nem írja ki, de sajnos nem így van.
Van valami ötletetek, hogy tudnám beüzemelni, erre vettem

Köszönöm!
-
Z_T
aktív tag
Tedd fel a Finless 1.7c-t, ebben benne van a tálcaeltüntető funkció!
-
ludus
aktív tag
Szerintem semmi köze hozzá.!Nekem tegnap néhány torrenttől úgy belassult a 808 hogy még távoli asztalról (webkey) is csak nagy nehezen tudtam elérni a cuccot és kilőni néhány taskot hátha megtáltosodik a gép tőle! Természetesen az RC11 nem volt bekapcsolva. Ami az érdekes hogy ilyenkor top-pal megnézve a terhelést egyáltalán nem nagy értékek vannak a listában.
Érdekes jelenség az egyszer biztos... -
törölt tag
Vagy custom rom kell hozzá, vagy a Hide Bottom Bar progi a Play -ről. Lehet, hogy az utóbbihoz root kell.
-
gdsantos87
csendes tag
Igazatok volt, miután kipipáltam az automata időt és csináltam egy biztonsági mentést, úgy már megjegyezte a beállításokat.
Köszönöm mindenkinek mégegyszer !
Valaki tud megoldást , hogy az alsó "tálcát", hogy lehet netezés közben és nem gyári videoplayer használatával eltünteni. Ez számomra elég fontos lenne, hogy statikus képtartalom túl sokáig ne legyen a plazma tv paneljén.
A megoldásokat előre is köszönöm !

-
JohnnyWeiss
tag
Sziasztok!
Pár hete olvasom a fórumot és nagyon sok segítséget találtam itt. Tegnap érkezett meg az MK808-am a geekbuying-tól. Feltettem a Fineless 1.7c-t Kizs 1080p-s kernelével és egyelőre teljesen jól működik minden.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok egy FULL mentést csinálni a kütyüről. Arra gondolok, hogy a rom is és minden beállításom le legyen mentve egyben. Gyakorlatilag egy aktuális image-et szeretnék.
Van erre valami megoldás? Előre is köszi a segítséget.
Üdv. -
An_drew
csendes tag
-
hamizoli
tag
-
Szotka
tag
-
drr
őstag
-
hamizoli
tag
Egy hétig bírta az eu-s tápom.
De a droid túlélte.
Jelenleg a tv-m service usb-ről kap energiát(másik töltő, usb port nincs)

-
An_drew
csendes tag
vargalex, minden simán ment, felismeri, az OTG portra dugtam:
USB 1-1: new high speed USB device number 2 using usb20_otg
USB 1-1: New USB device found, idVendor=148f, idProduct=3070
USB 1-1: New USB device, strings: Mfr=1, Product=2, SerialNumber=3
USB 1-1: Product: 802.11 n WLAN
USB 1-1: Manufacturer: RalinkEz nagyon Ralink 3070 szagú, a Windows pedig Atherosnak ismeri fel..

Mit tegyek?
-
sonye
senior tag
-
bayliner
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
-
richome
tag
Hozzá kell tennem még, hogy:
Marhajó, hogy átállítottam, csak böngészés vagy play használat közben is most veszem észre, milyen jó, hogy nem akad az egér és sokkal gyorsabb az élet így
Valamint ha erre más is rászánja magát, többek között pl. lakótelepen, nagyobb házakban előbb egy wifi analyzerrel nézze meg a környezete leterhelt csatornáit és a legkevésbé terheltre állítsa a routerét, illetve a szabadabbak közül próbálkozzon vezetéknélküli eszközével kevésbé akadozót találni stbstb -
vitezfeher
tag
-
eldvor
csendes tag
-
richome
tag
Kipróbáltam de hirtelen.
WiFI csatornát átállítottam az eddigi fix 5 – 2.432GHZ-ről
fix 8 – 2.447GHZ-re. Yutyubbal kipróbáltam, csoda, de
az első 1-2 mp-ig picit akadt, de ez inkább proci terhelés
utána viszont hosszabb betöltések alatt nem akadt az egerem.
Már csak azzal kellene eljátszani, hogy az MK808 melyik csatornákon
a gyorsabb és azok közül kellene kiválasztani a vezetéknélküli eszközök
számára legtávolabbit, hogy ne akadjanak. Nagy guruk tudtok erre tutit?
ez magyarázat lehet az akadozó játékra is, ha az letöltöget közben!
/tudom, kereső és ez már kitárgyalva/ -
vargalex
félisten
Szia!
Valamiért úgy értettem, hogy áramtalanítás esetén minden beállításod elveszik. Az idő beállítás természetes, mert nincs saját akkuja. Ezért érdemes automatikusra állítani.
-
sonye
senior tag
Na akkor hajrá

Egyébként pipáld be, hogy neten kérje le az időt, gyorsabb is lesz.
Nincs a kütyüben semmi elem az alaplapon, ezért nem jegyzi meg a beállításokat.
Az MK802-m esetén is ezt utáltam, sajna ez mindegyik esetén hiba.
Ezért úgy is meg lehet oldani, hogy USB-n kapja az áramot és wifi induljon rögtön, ha már egyszer összecsatlakozott. Ilyenkor a TV-re kötve elindul, mikor a Tv kikapcs, akkor meg kikapcsol.Ne szenvedj semmilyen távirányítóval. Legalább is nekem ez a véleményem. jó ez a flymouse RC11 meg RC12, de egy idő után engem idegesített. Maradtam a jól bevált egér+bill kombónál. Egyébként nekem egy régi Logitech EX100-as párosom van, azzal gyönyörűen megy. Az újabbak is biztosan mennek vele.
Ha kötsz hozzá bill.-t akkor External keybord helpert szerezd be hozzá és teljes értékűen működik majd minden. (Nálam még az extra funkcióbillentyűk is mennek. Akár ki is tudom kapcsolni a kütyüt.) -
gdsantos87
csendes tag
-
gdsantos87
csendes tag
Köszönöm mindenkinek !

Na szóval eddig, beállítottam a dátumot időt, a dátumot közép-európai-ra (+1) így a google play-be már betudtam jelentkezni. Az automatikus idő nincs kipipálva. Viszont megpróbáltam mégegyszer kihúzni, hogy elmentődik-e a beállítás, de sajnos nem. Úgyhogy egyelőre bekapcsolva hagyom.
A telóra letöltött távkapcs, nem annyira rossz hozzá, nem tudjátok, hogy normál távkapcsot nem árulnak hozzá, nem a bill+egér kombó érdekelne, mivel elsősorban filmnézésre használnám, netezés minimális lenne + egy kis meccs nézés, amit a tv nem ad, arra jó az android remote-os alkalmazása.
Jah még annyi, hogy van arra megoldás hogy a tálcát (nem találok rá jobb szó) el lehet-e tüntetni, mert 1-2 videoplayer-nél amit letöltöttem, nem tünik el az alsó csíkon látható ikonok, csak a gyári playereknél.
Bocs, ha hosszú voltam, remélem még nem írtátok le itt ezeket ezerszer, lehet még másoknak is hasznosak lesznek ezek a dolgok.
-
sonye
senior tag
-
richome
tag
-
sonye
senior tag
Eddig semmi hiba, repül mint a szél.
És nagyon jó, hogy csak bekapcsolom a monitort és nem kell se wifit indítani se semmit.Szerintem jobban ki lehet nyírni a ketyerét a kihúzás visszadugás miatt.
Sőt 40mp+wif szinkron, hát ennyi idő alatt a PC-m elindul, tehát fölösleges macera. -
richome
tag
Nekem /eredeti rommal/ is kreál hasonlót, de akkor, ha netről tölt, pl. youtube film nézése közben akad a kurzoz RC11-12, egér, bármi. Lehet marhaság, de én azt érzem, hogy a wifi freki és az távegerek frekije akadna. Majd rászánom magam, hogy a routert átállítsam, pontosabban elállítsam valami fix csatornára, hátha akkor kevésbé akadnak, max feleslegesen tökölök vele, ha nincs jobb 5lete valakinek.
Azt, hogy rom baja lenne, nem hiszem, mert totál letöltés mértéken függvényében akad az egér is...
szerintem -
PcCar
tag
"Dátum és Idő" menüben állítsd be az időzónát GMT+01:00, Közép-európai idő-re.
"Autómatikus dátum és idő" -nél pipáld ki a négyzetet.Amennyiben be van kapcsolva a wifi, minden bekapcsoláskor
be fogja állítani a pontos időt és nem lesz 8 órás elcsúszás.Felesleges kikapcsolni, négy hónapja folyamatosan bekapcsolva használom
problémamentesen. -
SsPL711
addikt
Automatikus datum es ido be van pipalva?
-
vargalex
félisten
Szia!
Az, hogy a táp kihúzására ezeket elfelejti, egyáltalán nem normális működés (mondjuk nekem nem concorde-om van).
-
ibmfan
tag
-
gdsantos87
csendes tag
-
sonye
senior tag
hát nem húzd ki a tápját.
nekem már 1 hete megy a kicsike. -
gdsantos87
csendes tag
Igen, Bluetooth-os, wifi jel erősség végig max, vagy eggyel kisebb. Kikapcsolni úgy tudom, hogy a tápot kihúzom, vszsont a dátumot minden alkalommal újra kell állítanom, mert 1970. xx. xx jön be + az óra is 8 órát siet. Google play is úgy működik csak, hogy minden egyes indításnál az alkalmazásoknál törölnöm kell a gyorsítótárat és az adatokat, ezek a dolgok egy cseppet pepecselősek nekem, minden áldott indításnál...

Egyelőre ott tartok, hogy visszaküldöm, köv. hét kedden, de remélem addig sikerül ezeket a hibákat orvosolni.
Remélem tudtok itt majd segíteni benne

-
energiezolee
aktív tag
-
An_drew
csendes tag
-
Mike88
senior tag
Valaki esetleg tudna nekem segíteni? Ha hibás terméket kapok a geekbuyingtól, akkor ezt hol s miként tudom nekik jelezni?
-
Zirowe
nagyúr
-
Marvinn
tag
-
SsPL711
addikt
Nekem is Concorde 201-es van. Semmi ilyet nem tapasztaltam.
Már vagy 100x volt újraindítva.
BlueTooth van benne?
Wifi jel elég erős, nem az a baj, hogy eldobálja a wifi-t?
Ezt a felhasználónév/jelszó dolgot nem nagyon értem.(google account?) -
Zirowe
nagyúr
Akadt egy kis problémám: RufuszX leírása alapján raktam fel a finless 1.7c romot Kizs 1080p kerneljével és minden rendben volt.
Aztán ugye kiderült, hogy egy régebbi Kizs kernelt raktam fel (azt,ami direkt download linkben volt), ezért gondoltam felrakom a frissebbet (aminek a hsz-e van linkelve, ahol a letöltési link van).
Újraraktam az 1.7c-t az új Kizs 1080p kernellel, viszont amikor vége lett a flashelésnek, a kék led nem kapcsolt be, illetve tv-re kötve se bootolt be a készülék.
Megismételtem vagy 3x, de mindig ugyanaz volt, aztán flasheltem simán az 1.7c-t a benne lévő alap 720p kernellel, azzal már bootolt rendesen, megpróbáltam megint Kizsével, de megint csak semmi.Mi lehet a problémája?
Sima mk808. -
An_drew
csendes tag
Az idő/dátum be van helyesen állítva? Mert akkor szokott ilyesmit csinálni

-
Marvinn
tag
Jáááj
a tű varrásra való, nem gombot nyomogatni.. a kapcsolót tönkreteszitek vele.. gémkapocs!! annak többnyire nem hegyes a vége. -
gdsantos87
csendes tag
Üdv !
Most jött meg a cucc, ami egy concorde 201 (808) , olyan problémám lenne, hogy 2. indításnál nem tudtam a google play-be belépni, no connection üzenetet írt ki, valamint sok weblapnál ezt az üzenetet dobta ki : the site's security certificate is not trusted . 1 indításnál minden tökéletesen működött megadtam a felh. nevemet és a jelszót le is töltöttem 1-2 alkalmazást, viszont 2. indításnál már, mint írtam több hibába ütköztem...
Ha valaki tud valamilyen megoldást, az írjon.
-
itanczos
senior tag
-
itanczos
senior tag
-
SsPL711
addikt
-
itanczos
senior tag
-
Miknik
csendes tag
-
Arti1
aktív tag
-
itanczos
senior tag
-
An_drew
csendes tag
-
itanczos
senior tag
-
SsPL711
addikt
Bocs, de lenne egy láma kérdésem.
Letöltöttem, SGS2-re az MK802 III Remote appot, de nem látja az MK-t.
Kell valamit telepíteni az MK-ra, hogy felismerje az SGS2-re telepített remote app, az ugyan azon a wifin lévő MK-t?
Vagy ez csak custom ROM-okkal működik?
Gyári 4.1.1-van az MK-n, szintén gyárilag root-olva.
(*MK = MK808B)Előre is köszi a segítséget.
-
vargalex
félisten
-
Miknik
csendes tag
-
Miknik
csendes tag
-
vargalex
félisten
-
zorromoto
senior tag
szevasztok
A ROM mahinálására szeretnék megoldást Mac-osx alatt.létezik erre is toolkitt?
thx -
RufuszX
senior tag
-
energiezolee
aktív tag
-
An_drew
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
6800 - 6701
10585 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)! Viszont továbbra is a Concorde stickje az egyetlen, amelyik gyári 1080p -s (legalábbis addig, amíg vki meg nem feszíti őket ezért a specifikációért).

De a droid túlélte.