- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
7800 - 7701
10585 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
adabra
senior tag
Köszi. A külső HDD egy létező darab, emiatt nem vennék másikat. De egy aktív USB hub megoldás lehet. Illetve az USB kábele is Y alakú, pont azért, hogy lehessen +áramot adni neki.
Torrentezni nem akarnék vele, hanem a család notebook-jairól oda másolnám a mentéseket, fotókat, videókat.
Vagyis nem lenne sok párhuzamos írás-olvasás, de az az egy menjen min 10 MB/sec sebességgel. -
gghrtz
őstag
-
PcCar
tag
-
vlevi
nagyúr
-
adabra
senior tag
Sziasztok!
Mennyire használható egy ilyen eszköz NAS-ként? (Wifi-n vagy USB-ethernet csatlakozóval)
2,5" -ös külső HDD-t kötnék rá, csak nem tudom, hogy ad-e elég áramot az USB, vagy valami aktív USB hub szükséges hozzá.Kösz
-
Yssy
csendes tag
-
törölt tag
-
vlevi
nagyúr
Ráadásul a párhuzamos írást valami eszméletlen lassan oldják meg a flash memóriák. Márpedig a torrent tipikusan ilyen, még ha 1 filet töltesz le, akkor is rendszerint több seedertől, 20-25 helyre akarna írni néhány kb-ot darabokat a torrent, és erre a flash memória egyáltalán nem alkalmas.
Aki nem hiszi, próbálja ki, hogy egy néhány száz kb méretű, de rengeteg apró bizbaszt, pl. ikon gyűjteményt rámásolni egyszerre három példányban.
Torrentre mindenképpen HDD kell. -
otoaak
tag
-
törölt tag
-
gghrtz
őstag
-
Szotka
tag
-
petipetya
nagyúr
Még valami. Torrenthez a class10-és sd ajánlott?
-
csjohnny
tag
-
terra052
őstag
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
Két lehetőség jut eszembe. Nem tudom, MK -n melyik romban, de Measy -n Finless 1.7 -ben maga a rom tartalmaz képernyőzár lehetőséget. A másik egy jelszavazható launcher. Ez nem enged alkalmazást indítani jelszó nélkül.
A telós távirányítás nálam instabil (akadozik, késik, laggol), ha terhelve van a kütyü wifije. Pedig viszonylag optimális a terhelés elosztás, mert az SGS2 5GHz -en kommunikál a routerrel, a stick meg 2,4 -en. -
törölt tag
-
justice84
aktív tag
Hali,
Olyan kérdésem lenne hogy a pl: Beach Buggy és az ehhez hasonló játékokat ami nem egy NFS rálehet venni hogy menjen az Rc12 billel vagy mindenképp be kell szerezni egy Xbox 360 kontrollert? Hétvégén jön a keresztfiam és biztos ez lesz az első kérdése hogy játszhat e vele
Esetleg a Droidmote mennyire használható? -
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ma jött meg az mk808, így egyenlőre csak beköszönő és kereső státuszban leszek. Bekapcsoltam, felmentem a wifire, telepítettem a mobilon jól bevált ttorrent pro-t és leszedtem egy 1080-as videót (valami jég titkai a címe, az ncore-on találtam nagy hirtelen) - érdekesség, hogy a tévé (LG 19LD320) önmagában nem viszi az mkv-t, ha azt a hátuljába dugottt pendrive-ról akarom lejátszani. Az mk808 viszont szépen vitte, ahogy a youtube videókat is.
Persze mindezek előtt elvégeztem az alap beállításokat, mivel nekem is csúnya volt a kép. Szerencsére itt láttam az utolsó pár hsz-ben, hogy a felbontás beállítása után kell egy restart - utána már szép lett a kép. Meg is köszönöm az első segítséget, amit a topicban kaptam.

A kütyüt két dolog miatt vásároltam:
- az sd-re akarom leszedni a sorozatokat és arról nézni (torrent)
- kedvelem a mobilokról szóló youtube videókat, fel vagyok iratkozva pár csatornára, ezeket is a kütyüről szándékozom nézni.A teló képes a DLNA-ra, így például a galériából már simán lejátszottam a képeket/videókat a tévén. Ez tetszik (jobb, mint amikor a HDMI kábellel kötöttem össze a telót + tévét), ezért a DLNA kihasználásának lehetőségeire is rákeresek majd.
Örömmel látom, hogy a kütyü folyamatosan üzemel még akkor is, ha a tévét "kikapcsolom" - igazából ez csak egy készenléti mód a tévén, mert csak a konnektorból való kihúzással lehet totálisan lekapcsolni. Speciel ez most praktikussá teszi a használatot. Itt viszont egy fontos problémám van, mégpedig a biztonság. Elég cigány dolog egyenként jelszóval levédeni a Gmailt és minden egyéb alkalmazást. Valami képernyőzár félét kellene telepíteni, ami bekapcsol x idő után - sajnos ilyet még nem találtam.
Távirányítót nem vettem hozzá. Egyenlőre elvagyok egy egérrel, de inkább az androidos telót használnám erre, ha már minden egy közös wifi hálózatra van csatlakozva. Ez ügyben is kutatnom kell majd.
-
MGa73
tag
A HD Ready TV-n nekem sem megy LG32". Mindkét kütyüt próbáltam nekem UG802 és MK802IIIs van. 720p-s kernellel sem megy bármit csinálok. A másik TV-men tökéletesen van kép minkét eszközzel, sőt HDMI-DVI átalakítón keresztül a HD Ready LCD monitoron is. Ez utóbbi esetben, hogy legyen hang vettem egy USB-s hangkártyát.
Engem is érdekelne a megoldás a problémára ha egyáltalán van. -
terra052
őstag
-
mimey
tag
-
törölt tag
-
terra052
őstag
-
Szotka
tag
-
törölt tag
-
terra052
őstag
-
Szotka
tag
-
terra052
őstag
-
Szotka
tag
-
terra052
őstag
A tv hd ready jelzésű 5-6 éves darab, 720p-t ismeri csak fel hdmi-n keresztül.
Az 1080p jelre meg sem mukkan, "Nincs jel"...
Ugyanebben a fórumban volt már erről szó, csak megoldást nem találtam még rá...
A 720p kernel is 1080p jelet ad ki hdmi-n, vagy felismeri a tv 720p-nek?
Vagy van esetleg valami kütyü, ami lekonvertál 720p-re,
remélem így már érthetőbb
-
sonye
senior tag
-
törölt tag
-
Yssy
csendes tag
-
terra052
őstag
-
Z_T
aktív tag
-
itanczos
senior tag
-
Z_T
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
" torrentet kegyetlenül lassan tölt le"
Én a ttorrent pro-t használom (meg kell venni), azzal nekem megy a 3.7-3.8megás letöltés is, ami a max elérhető, mert 30-as netem van. Van úgy, hogy 10-15 torrent megy folyamatosan, és még közben nagyjából használható a gép.
Videó lejátszásra sajnos az xbmc, akármennyire is szeretnénk, egyelőre nem jó, mert nincs hardveres gyorsítás. Az egyik legjobb a gyári videólejátszó, csak az nem jegyzi meg a videó poziciót, ha kilépsz. Vagy a másik a wondershare player. Nekem az több formátumot ismert fel és játszott le jól, mint az mx player.
Szerintem a gyári rommal is mennie kell ezeknek a dolgoknak, de a finless 1.7-el mindenképpen. -
Tejföl
tag
Sziasztok, 2 hete vagyok tulajdonosa egy MK808-nak.
Szuper készülék, csak arra nem tudom használni amire szeretném, torrentet kegyetlenül lassan tölt le, filmet szinte alig alig tud elindítani (720p mkv). Ha esetleg bárki tudna adni valami ötletet, hogy hogyan oldhatnám meg a filmek szaggatás nélküli lejátszást. azt megköszönném. Gyakorlatilag minden film szaggat, ami meg nem az meg 2x fut egymás mellett
Tényleg jó lenne ha tudnám használni, de jelenleg nem nagyon megy.
Egyébként Angry Birds tuti rajta -
törölt tag
-
richome
tag
-
tozso76
aktív tag
-
tozso76
aktív tag
-
janos.cs
tag
[Akit erdekel] annak lehet azon agyalnia hogy rendeljen vagy sem uj kutyut.
Root is megoldott mar a Tronsmart T428ra. -
törölt tag
Nem arról van szó, hogy könnyebb. Ha csak azzal a távval használja, akkor jó megoldás. Viszont ez minden bevitelnél ezt a beállítást használja. Az EKH -ban van lehetőség több beviteli módot is beállítani. Ha jól emlékszem, amit írtál, az tulképp az F -gombok funkcióit írja át. Nekem van olyan billem, amin az F -ek mellett, külön médiavezérlő gombok is vannak. Ott pl. ez a beállítás már nem optimális.
-
törölt tag
-
törölt tag
Antutu szerint is? Ha 720 -ról átváltasz 1080 -ra, akkor össze kell menjenek az ikonok a képen. Ez csak úgy kerülhető el, ha váltáskor vmi program átírja a DPI értéket 160 -ról, 240 -re. Ennek érvényesüléséhez viszont reboot kell. 1080 -as opció minden kütyü menüjében van. Csak nem csinál semmit.
-
richome
tag
én a lanos kérdésedre válaszolok.
Mini ketyerére usb-lan átalakítók vannak.
Keress rá a típusra ha érdekel, hogy ne rosszat vegyél! /chip miatt/
Amibe van lan csati, az már nem olyan kicsi, de nem is túl nagy.
Geekbuying-on vagy sok más oldalon találsz ilyeneket,
kb. 4 kis stick méretűek, ami azért még nem mondható nagynak. -
tozso76
aktív tag
Probaltam a keresot de nem talaltam egyertelmu valaszt...
Van lehetoseg 1080p 23.976hz kimeneti jelet valasztani? Ezt a frissitesi frekit az xbmc-nek is meg lehet adni?
Meg egy kerdes: van olyan androidos minipc, amin van lan csati?
meg egy kerdes: xbmc es torrent (20-30 file seed-elessel) tud egyszerre futni akadas nelkul? -
gghrtz
őstag
-
csjohnny
tag
RC11-nél működik és nem kell hozzá EKH és más program sem, igaz EKH-val könnyebb lehet megoldani.
A következő a teendő:
/system/usr/keylayout mappát megkeresed valamilyen fájlkezelővel ami root jogosultságal tud módosításokat végezni a fájlokon.
Ide lemásolod a generic.kl fájlt egy ilyen névvel: Vendor_0c45_Product_7403.kl RC11 esetén.RC12 esetén szerintem a generic.kl fájt kell szerkeszteni.
ezeket a sorokat megkeresed és erre átírod őket, vagy ahogy tetszik:
key 59 EXPLORER
key 60 MENU
key 61 APP_SWITCH
key 62 HOME
key 63 ENVELOPE
key 64 MUSIC
key 65 MEDIA_REWIND
key 66 MEDIA_PLAY_PAUSE
key 67 MEDIA_FAST_FORWARD
key 68 VOLUME_MUTEchmod 644 -re megváltoztatod a jogosultságát a fájlnak, majd újraindítod a rendszert.
-
otoaak
tag
-
törölt tag
-
azozo
senior tag
-
justice84
aktív tag
-
törölt tag
-
justice84
aktív tag
Hali,
Ma én is tulaja lettem egy MK808-nak eddig nagyon tetszik. A kütyüvel semmi gond de a hozzá kapott RC12 (Measy) keyboard-on a funkció billentyűk pl:hangerő, mail,home stb nem mennek.Ebben kérném a segítségetek be kell állítani még valamit még az MK808-on vagy valami app kell még mellé?
-
törölt tag
-
Szotka
tag
-
törölt tag
-
Szotka
tag
-
törölt tag
-
Szotka
tag
-
törölt tag
Melyikre gondolsz, hogy árt neki? A vinyóra, vagy az MK -ra? A régebbi stickeken egyáltalán nem volt szoftveres kikapcsoló. Az volt a normál módszer a kikapcsolásra, hogy áramtalanítottad. Ami a vinyót illeti, ha leállítottad az MK -t, akkor biztos nincs adatáramlás. Miért ne húzhatnád ki? Mk -n belül nem tudok olyan megoldást, ami áramtalanítja az usb portot is. Többen használnak távirányítós konnektort. Létezik lanon vezérlhető kapcsoló is. Ezzel bármikor, akár távolról is tudsz kapcsolni. Elvileg egy automatizáló programnak meg lehet adni, hogy rendszerleállás előtt küldje ki a vinyókikapcsoló parancsot. De ez nem müxik laptopvinyós háttértárakkal.
-
Szotka
tag
-
Z_T
aktív tag
-
Szotka
tag
Olyan kérdésem lenne hogy a külső hdd t nem
kapcsolja le amikor kikapcsolom az mk_t.
Ugyanúgy kap áramot. Csak Aramtalanitasra
kapcsol ki de szerintem ez nem tesz neki jót.
Ötlet? -
törölt tag
Mire gondolsz? A wifi adapterre? Írd be itt a gyorskeresőbe és átfogó képet fogsz kapni róla. De itt egy kis konkrétum. Köszönjük Vargalex!
Ami a BT -t illeti, én CM rommal használtam MK808 -on, usb BT adaptert. Szerintem a kernel modul kevés hozzá, a rom is kell tartalmazzon ezt-azt, ami a CM -ben megvan. A stabilitás más kérdés. Azzal nem voltam elégedett, viszont az még egy nagyon pre CM volt. -
janos.cs
tag
-
törölt tag
Akkor sztem alap MK808. FHD tudomásom szerint jelenleg egyik kütyün sincs hackelés nélkül és a 808 jól hackelhető. Véleményem szerint az 1080 -as kernelek kizárólag hw -es dekódolással lejátszható filmek esetén jelenthetnek előnyt.. Minden más esetben több a hátrányuk, mint az előnyük. Azt nem tudom, hogy játékok esetén mi
a helyzet, de sztem nem túl rózsás.
Mielőtt wifire akasztod, vegyél majd egy kompatibilis usb-wifi adaptert! Az többet tud, mint bármelyik kütyü beépített modulja. -
maláj
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
Hááát... Látványos ficsőr, de mindennapi használatban lehetnek bosszantó (többnyire Murphy) jelenségek. Mindíg akkor van a teló lemerülőben, amikor épp távirányítanék. Az meg zabálja az akksit.
Kicsit luxus lenne csak ezért tartani egy Droidot (hacsak nem ingyé, egy letiltott). Ha nem csak erre van, akkor tuti, hogy elfelejted a repcsi üzemmódot és a hónapok óta, most először sikerrel kecsegtető mission közben csörög az anyós a vasárnapi vendégség miatt. Aztán az is okozhat problémát, hogy ugyanazon a csatornán próbál kommunikálni az eszközzel, amin épp egy HD streamet tol a router. A fizikai gombok hiánya sem előnyös. Lenéz, felnéz, lenéz, felnéz..... -
azozo
senior tag
-
maláj
addikt
melyik most a legjobb ketyere ???
iMito MX1 vagy iMito MX2 vagy MK808 valamelyik verziója ???
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a tippeket, ötleteket! Kicsit körülnéztem a távirányító témában. Leírom, mire jutottam. Ez természetesen szubjektív vélemény, az én szempontjaim szerint. Ha jól értettem a leírásokat, az IpazzPort kiesett, mert a külön médiavezérlő nem müxik 2.4 -en, csak IR -en. A Mele F10 is kiesett a pixisből, mert az IR csak a Mele Lejátszóval kommunikál. Az olcsó kategóriában találtam két érdekeset:
T2
Rikomagic
A T2 -nél magasabb a DPI, meg van valami szoftveres "rezgéscsillapító". Mintha több tengelye is lenne, ami talán játékoknál lehet jó (viszont ez nálam nem szempont). Úgy gondolom, hogy precízebb lehet az irányítás. A Rikomagic viszont talán több funkcióra tanítható.
Magasabb árfekvésben is találtam két érdekeset:
Q7
Rikomagic
Viszont itt már az én elvárásaim is magasabbak. A Q7 -tel az a bajom, hogy nincs IR, a Rikomagic meg nem világítós és egyikre sem lehet fejhallgatót dugni (lásd Measy RC13, vagy IpazzPort, de azokkal még több bajom van).
Úgyhogy ha nincs durva ellenvélemény, akkor megrendelem valamelyiket az olcsóbbikból és kivárom, hátha eccer lesz egy tuti. -
adabra
senior tag
Elnézést az off miatt, csak a saját topic nem igazán pörög (össz. 12 hozzászólás van)...
UG008-cal kapcsolatban kérdezném: a kütyü alkalmas arra, hogy
1. USB-n egy külső HDD-t rádugjak,
2. azt samba -n keresztül normális sebességgel elérjem (nyilván a router-re etherneten csatlakozna)
3. A TV pedig DLNA-n keresztül játszaná le a filmeket a külső HDD-ről ( vagyis nem HDMI-n menne a cucc, hanem a hálózaton keresztül; a családnak már most is elég bonyolult a sok eszköz...)
?Gyakorlatilag egy DLNA képes NAS -t szeretnék, passzív hűtéssel (és lehetőleg nem vásárolnék újabb merevlemezt).
Köszönöm
szerk: persze TV-re közvetlenül is rákötném HDMI-vel, de nem ez lenne az elsődleges használat
-
Z_T
aktív tag
-
sonye
senior tag
Help!
Valamiért a terminal emulatorbwn nem tudok drivert telepíteni.
Permitted denied infót kapok. BT drúvert szeretnék felrakni.
Leheó, hogy nincs rootolva a kütyü vagy mi miatt nem engedi? -
vargalex
félisten
-
vlevi
nagyúr
-
Szotka
tag
Olyan kérdésem lenne hogy a külső hdd t nem kapcsolja le amikor kikapcsolom az mk_t. Ugyanúgy kap áramot. Csak Aramtalanitasra kapcsol ki de szerintem ez nem tesz neki jót.
Ötlet? -
mimey
tag
-
itanczos
senior tag
-
törölt tag
Köszi! Árban tényleg verhetetlen. Viszont a minőség elég kérdéses. Te próbáltad már? Pár dollárral többért találtam olyat, ami egy kicsit távirányítóbbnak néz ki. Aztán így tovább, eljutottam a Mele F10 -ig. Úgy láttam, IpazzPort -ban is van kétoldalas. Csak jó lenne némi tapasztalat infó. Pl., hogy lehet -e tanítani az IR -t? Vettem egy aktív hangcuccot. Elvileg távirányítós, de amit adtak hozzá, ahelyett jobb, ha odamegyek. Tök jó lenne kiváltani.
-
vlevi
nagyúr
Valakinek van tippje működő??? DLNA szerver alkalmazásra az mk808-hoz? Nem lejátszót keresek, hanem szervert, mert kvázi NAS-ként használom az mk808-t, azzal töltök le, és szeretném a dolgokat tévén megnézni, ami nincs közvetlenül rákötve az mk808-ra.
Próbáltam már vagy tucat félét, de nagy többségük a file formátumok nagy részén elhasal. XBMC-ben is van pl. DLNA szerver, de mkv-t nem tud. Meg sok másfélét sem, és nem tudom hogyan lehetne rávenni. Samsung tévém van, amin szeretném a filmeket (forma1-et, satöbbit) nézni. -
coo
csendes tag
-
törölt tag
Hiba ezt a kütyüt médialejátszóként hirdetni. Le lehet vele játszani filmet, de ez egy általános célú számítógép, nem médialejátszó célhardver.
-
törölt tag
Bemutatókhoz rendelnék hadonászós távirányítót. Olyat keresek, amin csak az egérfunkciók és a médiavezérlők vannak. A billentyűzet nem kell, vagy legyen jól elkülönítve. Van vkinek ilyennel tapasztalata?
-
b-csigabiga
csendes tag
-
törölt tag
Szerintem d. Úgy emlékszem, hogy átkeverés nélkül kitolja sztereóban. Vagyis halkabb lesz.
-
smithsys
senior tag
Hát nem lesz!

-
törölt tag
Én nem javaslom. Ha minden igaz, akkor ez egy UG802. De nem tudni, hogy melyik verzió. Azt írja, hogy 4.0, de szerintem 4.1 van rajta. Itt, a topikban vki már küzdött ilyennel. Az egy resetgomb nélküli klón verzió volt. De ha leszámítjuk a szívásfaktort, akkor is csak 4 Gigás a belső tár és nincs külön otg, vagyis csak egy usb portja van. Ha a hazai beszerzést/garanciát preferálod, akkor inkább a Concorde 201 -et (MK808) javaslom. Abból árul BT -st is a Concorde.
-
b-csigabiga
csendes tag
Most jutott eszembe!
Ezzel a szerkezettel lejátszhatóak a különböző mkv, iso, stb file-ok! De mi lesz az 5.1 hanggal?
a. elveszik,
b. HDMI-n megjelenhet,
c. vegyél USB-s hangkártyát pl. amelyiknek S/PDIF kimenete is van, és "hadszójjjjjjóóón"!!!
d. örülj ha szereó hangot kapsz a TV-n!próbáltam utána olvasni, de nem tisztult ki a kép.
köszi, BCsB
-
törölt tag
Nem tudom, hogy mi a különbség, mert csak pro -t használtam, de abban van teljes értékű remap. Akár hexakód alapján is. DE! Az EKH -t csupán egy szoftveres billentyűzetként érzékeli az Android. A remap az EKH beállításaiban tárolódik, így csak annak használatakor érvényesül. Ha le van állítva a kütyü, akkor nem fut az Android, így az EKH sem, tehát nincs remap sem. A kívánt funkcióhoz a távirányítót kéne remapolni, vagy a sticket. Vannak olyan beviteli eszközök, amiknél a remapra van szoftveres lehetőség. A stick és az Android nem feltétlenül tartoznak össze. Azt viszont nem tudom, hogy leállított oprendszernél mi érzékeli a bevitelt. Gondolom, valami BIOS -szerű lehet, de nem tudom, hogy ez hol van tárolva.
-
Rolfy
csendes tag
Értem, köszönöm. Gondoltam, hogy kell lennie valami trükknek, csak kipróbáltam a Nexus 7-esemen egy vezeték nélküli billentyűzettel, amin van touchpad, és ha megnyomtam az egér gombot, az rögtön nyitott és nem lapozott pl. a főképernyőn lapozható Youtube ajánlón, ami lefelé lapozható egyébként.
Visszatérve a Nexus 7-re, az is táblagép, mégis van értesítési terület fent, kettő is

-
vitko6
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
7800 - 7701
10585 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Apple asztali gépek
- AMD FX
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Mac mini m4 hibátlan dobozos 2026.10.13. Apple jótállás
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Gtx 1060 6GB/ I5 6600K/ 16GB/ 128GB SSD/ 1TB HDD/ Win 11/ Garancia
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- AKCIÓ! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest