- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
4400 - 4301
10585 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yssy
csendes tag
When your Android-powered device is in USB host mode, it acts as the USB host, powers the bus, and enumerates connected USB devices. USB host mode is supported in Android 3.1 and higher.
Androidról akarsz kezdeményezni, azaz androidra fejleszteni egy programot ami kiolvassa a kliensed adatait ha jól értelmezem?
Nem foglalkoztam még ilyennel, de a fenti linkről elindulhatsz, vagy pl.: [link]
De lehet találni egy-két leírást ha keresgélsz...
Szerk.: na igen a driver kérdés, de ez eszköztől függ, meg hogy az adatot hogyan akarja szolgáltatni a hostnak.
-
lajozs
aktív tag
OTG-n keresztül sok mobil/tablet tud host üzemmódot. Ez a kütyü is.
A gond az, hogy mint minden ilyen kapcsolatnál, a gazdagépnek fel kell ismernie a perifériát. Kell tehát a driver. Nos, ez az, amire az Android még halványan van ellátva a gyártók által (beleértve feltehetően a Te adatgyűjtő ketyerédet is). -
CsendbenJáró
csendes tag
Tisztelt Somatom!
Kérdezlek Téged, és bárkit, akinek van ötlete. Még külföldön sem találok ilyen tartalmat. Adatgyűjtésre kéne egy gép, és mivel ezek a kütyük kicsik, pont alkalmas lenne a célra.
Maga a problémafelvetés:
Az USB kétféleképpen működik: Host és Kliens (Javítsatok ki, ha tévedek).
A PC a Host, ő kezdeményez, a Pendrive, nyomtató a Kliens, ő válaszol.Namármost az adatgyűjtő, amely a mért adatokat átalakítja elektronikus formába, egy USB-s eszköz, Kliens üzemmódú. Vagyis csak olyan eszközzel lehet kiolvasni belőle, amely Host-ként viselkedik. A tabletek, és okostelefonok viszont Kliens üzemmódúak.
Ezek a kütyük viszont tudnak Host-ként viselkedni, így tökéletesen alkalmasak volnának a feladatra.
(Például feltételezem, ha egy ilyenre feltennék egy Ubuntut, és az egyik USB portjára nyomtatót dugnék, akkor képes lenne nyomtatni rá.)
Tehát az a kérdésem, hogy tud-e valaki olyan fórumot, vagy bármi forrást, amely foglalkozik azzal, hogy hogyan kommunikáljunk USB-n Androidos kütyüvel.
-
GrandS
senior tag
Melyik kernelt érdemes felrakni, a 720-ast vagy a 1080-ast?
Nekem a 1080 van fenn, aprók az ikonok, álló a play.
Ha csak a kernelt akarom cserélni, hogyan kell eljárni?Kösz!
-
Sera26
aktív tag
-
hombember
csendes tag
-
cSuwwi
senior tag
-
mimey
tag
Szia!
Neked hogy sikerült rávenni az XBMC-t live tv vételre, esetleg tvheadend-del?
Ebay-ről rendeltem egy dvb-t usb 2.0-ás stick-et, és a TP-Link 1043ND router-embe dugva nem tudom konfigolni a tvheadend-et (tuti user error), így még semmilyen adát nem tudtam kicsikarni belőle.
Vagy XBMC-vel úgy is működne a dolog, ha direktben az MK808 OTG portjába dugom a dvb-t sticket?
Vagy esetleg Te be tudtad valahogy állítani az XBMC-t, hogy simán netes tv-ként működjön?Előre is köszönöm a válaszod/válaszotok.
-
Sera26
aktív tag
A "küldemény vám állítva" már tuti azt jelenti, hogy nem úszom meg a vámköltséget+ÁFA-t?

-
ballu
tag
-
sirarcheer
senior tag
-
janos.cs
tag
-
lajozs
aktív tag
-
RexpecT
addikt
Valakinek van ötlete, hogy miért akadozik a 8-10GB-os 720p film(pendriveon és DLNA-n is), a legújabb MX Playert használom.

-
Fritz Teufel
addikt
-
törölt tag
-
törölt tag
-
konzi
aktív tag
miota megerkezett (mk808) be van kapcsolva allandoan,de nem tapasztalom hogy melegedne. valaki hasznalja meg igy??
-
Z_T
aktív tag
-
Marko_
tag
Sziasztok!
Ezeket a masinákat (mk808b, minix neo x5) rá lehet valahogy kötni hagyományos crt tv-re, vagy csak hdmi-vel lehet operálni? Illetve dts hangot ki lehet-e csikarni az erősítő felé?
Köszi,
Márk
-
Zolee0828
csendes tag
-
GrandS
senior tag
1, Hogy lehet a WiFi billentyűn a task-managert elővarázsolni?
2, Az 1.6-os ROM van fenn, 1920-as felbontással. A Play állóban jelenik meg, nem látom az alját. Át lehet fekvőre állítani, avagy hogy lehet a billentyűvel le-fel mozgatni?Kösz!
-
törölt tag
Annyit tennék hozzá, hogy az MX2 -ben ugyanúgy vissza van fogva a proci, mint az 1 -ben, szvsz nem lennél előrébb a hűtéssel. Mókolni nem nagyon lehet egyik MX -et sem, mert a Mediatec titkolózik a modulok forráskódját illetően. Cserébe nem is kell mókolni, úgy jó, ahogy van. Viszont én nem használom játékra.
-
Liar
tag
-
Zolee0828
csendes tag
Közi a választ!
Esetleg mások véleménye a kütyüről???
Én úgy látom a lírásból, hogy ez nem tud magyarul vagy csak nem említik... lehetséges, hogy tud? Én játszani nem akarok vele csak böngészni és filmet nézni...
Esetleg mások véleménye a kütyüről???
http://dx.com/p/gv07t-android-4-1-1-dual-core-mini-pc-w-bluetooth-air-mouse-keyboard-ddr3-1g-nandflash-8g-172764?utm_rid=26358413&utm_source=myshopping&utm_medium=pcs&utm_campaign=myshoppingau&tc=aud -
PcCar
tag
Képeken gyakorlatilag egy Imito Mx1 logó nélküli MX1 látható.
Ha mindenképp Mx-et szeretnél, inkább az Mx2-t javasolnám.
MX1-en nincs hűtés, teljesen zárt házat kapott.
Netezésre, kisebb erőforrás igényes alkalmazásokhoz hosszú távon is alkalmas lehet a gyári rommal, korlátozott órajellel.
Ha sokat szeretnél játszani, erőforrás igényes alkalmazásokat, filmeket futtatni, "tunning" romokkal kisérletezni, hosszú távon "leolvadhat" a processzor.
Nemsokkal az Mx1 után megjelent Mx2 hardveresen megegyezik az Mx1-el, csak "normális" hűtést kapott.
Persze ez nézőpont kérdése, van akinek fontosabb a slim design.
Annyira azért nem gyanúsan olcsó az ár.
Geekbuying-nál pl az MK808B+RC11 ingyen postával 73 usd és 8-10 nap alatt megkapod, dx-nél 1-2 hónap a szállítási idő. -
Zolee0828
csendes tag
Hi!
Valaki találkozott már ezzel: GV07T Android 4.1.1 Dual-Core Mini PC w/ Bluetooth
Nagyon hasonlít az MX-1-re a paraméterek is megegyeznek... szerintetek van valami különbség???
a DX-en most ezzel az RC 11-el gyanúsan jó áron van.
http://dx.com/p/gv07t-android-4-1-1-dual-core-mini-pc-w-bluetooth-air-mouse-keyboard-ddr3-1g-nandflash-8g-172764A "guruk"-tól várnék véleményt....
Köszi
-
Liar
tag
Boot képernyőrő testreszabás itt: ...hsz_2892-2892.html és itt: ...hsz_3611-3611.html.
lajozs (#4370):
Az én mk808-am annak idején úgy jött meg, hogy gyárilag rootolt volt. Ami érdekes, hogy nem volt rajta Superuser, vagy ilyesmi, kérdés nélkül adott mindennek su jogot. -
ballu
tag
-
lajozs
aktív tag
Nem tudom, csak engem lep-e meg: a root-olatlan MX2 a gyári szoftverével (tehát semmi buhera) beenged a gyökérbe (system stb.), holott eleddig csak a rút egyedek (telefonok, tabok) tették ezt lehetővé.
Ez így működne a minik világában? -
lajozs
aktív tag
-
törölt tag
-
lajozs
aktív tag
Ugyanilyen változást hozott a p1000-es tablet megjelenítésénél a Change DPI app-al való játszadozás. Ott az eredeti (tablet kinézetű) ICS nem akarta teljes képernyőnél eltüntetni az info sávot (holott be volt pipálva a Beállításokban), így kedvenc navi programom alul kezelt adatai takarásba kerültek. 160-ról 240 dpi-re átállítottam, és azóta is bódottág. A telefon-kinézet a 7"-os tabletnél nemhogy zavarna, de jól is jön.
(Jó, tudom, build.prop is van a világon, de ezzel a kis progival kényelmesebb...) -
törölt tag
Akkor ez egy MK808II ,vagyis egy MK808b, bt. nélkül. Eddig ok. De vagy abba a hibába esünk, hogy nem 1080, vagy abba, hogy normál TV -távolságból nagyító kell az ikonokhoz. Ha megoldjuk mindkét problémát, akkor kapjuk azt a mellékhatást, hogy a Play -nek nem lesz szimpi a kütyü. Aztán ott van a lassulás, vagy a fagyás attól függően, hogy hova "tekerjük" a procit. Helyes ez az okfejtés? Lesz -e gyorsulás attól, hogy az 1080 -as firmnél csak 720 -ra állítjuk a felbontást? Egyáltalán mi történik ilyen esetben a képpel, az ikonokkal?
-
sirarcheer
senior tag
-
törölt tag
Köszi! Érdekel ez a fonál, nem szeretnék elkanyarodni tőle. Ezért csak megjegyzem, hogy sztem a linkelt képeknél vmi más gond van. 720 -nál sem lenne szabad mobilnézetben megjelennie. Ott is a tab nézetet kéne használja. Már amennyiben az MK -ról és nem egy 720 -as kijelzőjű mobilról van szó.
-
PcCar
tag
Valós felbontás így nem derül ki, a beillesztett kép nem sokat segít mivel mindegyik 720p firm-nél ugyanezekből a "virtuális" felbontásokból lehet válogatni.
Feltennének egy antutu screenshotot az tényleg többet elárulna.
Valós 1080p sem lenne meglepő, már egy ideje elérhető MK808-hoz, gondolom nem nehéz megadni más fantázianevet a kernel/build info-hoz.
Készülékházra X db felett bármilyen feliratot kérhetsz a gyártótól.
Viszont a belső ismét egy új MK808 alaplapról árulkodik, vagyis egy az egyben megegyezik az MK808B-vel, csak az RK903 helyett RK901-el szerelték.(ezt a változatot még nem láttam)Concorde MK808

MK808B

-
törölt tag
Nem biztos, hogy DLNA -val, de mindenképpen megoldható. Viszont néhány feltételnek teljesülnie kell hozzá és az sem mind1, hogy milyen felbontású videót szeretnél átküldeni.
-
sirarcheer
senior tag
MK808B-shez van, írtam is hogy Nálam nagyon lassú volt.
Az ikonok nagyon picik voltak, de play működött meg a programok is nagyobb felbontásra való arcukat mutatták.
Úgy értem hogy jelenleg egy mobil telefon méretben látsz mindent az 1080p firmware-el meg egy 10" tablet méretben.
Példa:
Ttorrent pro a 720P firmwarrel sok infót a fejlécre rak ki vagy elrejtve. Az 1080P firmware-rel viszont megjelenik egy bal oldali sáv pár infóval.
720p_meret
1080p_meret -
törölt tag
Hát igen. Nevezhetjük wake on usb -nek.
Az adatvesztéshez sztem nincs köze, hisz teljesen szabályos megoldás a táp -ki. Na, ha annál nem történik adatvesztés, akkor.... Egyébként ez furcsa is nekem, mert én korábban még nem találkoztam olyan számítástechnikai eszközzel, aminél ez lett volna a normál kikapcsolás módja. -
törölt tag
Írtam Concorde -éknak az 1080p -ről (is). Akinek 808 -a van és érdekli a szitu, az legyen kedves, nézzen át a
Concorde topik -jába és segítsen kinyomozni az igazságot! Ha igazuk van, akkor tartozom nekik egy sűrű bocsánatkéréssel. De én nem találom ezt a gyári, 1080p -s firmet. Kíváncsi lennék, milyen felbontást mutat róla az AnTuTu és hogy mi történik, ha a menüben visszaállítják 720 -ra. Meg az ikonméretek/Play kompatibilitás megoldása is érdekelne. -
CsendbenJáró
csendes tag
-
Fritz Teufel
addikt
Mivel még nem használtam ilyen készüléket és itt vannak olyanok, akik jóval tapasztaltabbak nálam, lenne egy kérdésem amire nem láttam választ vagy csak nem merült fel mint probléma/lehetőség. Nevezetesen az érdekelne, hogy ezek a kütyük mennyire alkalmasak DLNA kapcsolatra. Van egy Samsung Galaxy Tab 2-es táblám, amin nincs HDMI jelkimenet, a tévémen meg nincs DLNA. Ilyen eszközzel gondoltam az inkompatibilitási problémát áthidalni. Lehetséges?
-
törölt tag
Nem tudom és szkeptikus vagyok a megoldást illetően. Az én meglátásomban a hd, az attól hd, hogy abban a felbontásban rögzítette a kamera. A többi csak szemfényvesztés. Videószerkesztőben láttam ehhez hasonló megoldást, de az nem a játék kategória volt. Az ilyen programoknak komoly számítási teljesítményű gép kell és még azzal is renderel, vagyis nem realtime. Nem hiszem, hogy ilyet tudna realtime egy lejátszó. SZERINTEM!
-
törölt tag
Ezt én másképp tapasztaltam. Igaz, csak MX -en próbáltam, de sztem a többin is működik. Többször volt tárgyalva, hogy alt+ctrl+del hosszan nyomás (kb. 3mp.), majd némi várakozás után elindul. Ez csak olyan bill. -ről működik, ami alapból tartalmazza ezt a három billentyűt, illetve vszínűleg olyannal is, ahol maga a bill. átprogramozható. Persze ez felveti azt a kérdést, hogy mit is értünk leállítás alatt. Mert jelen esetben az usb portnak működnie kell és kell legyen vmi, ami értelmezi a kapott parancsot. Vagyis a szoftveres leállítás, az tulképp nem leállítás.
-
CsendbenJáró
csendes tag
Mivel nincs rajta infra port, ha a szoftvert leállítod, csak hardveresen lehet bekapcsolni (vagyis áramtalanítás és áram alá helyezés).
A rootolt androidon lehet boot logót cserélni, és az 1.6-os rootolt, szóval elviekben olyan képet raksz be, amilyet akarsz. (Hogy hogyan, azt nem tudom).
-
Tauzer
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár "esztétikai" kérdésem az MK808B sticket illetően. Az első: az oké, hogy most már szoftveresen is kikapcsolható, de mi van a bakapcsolással? Az továbbra is kihúzom-bedugom módszer, vagy van rá valami megoldás (pl: Vezérlő ami tudja ezt)? A második: az csak esztétikai dolog, rom-olás előtt ugye a boot képernyő az egy google tv logo volt és egy android felirat, most meg egy elég ocsmány villogó logó ami gondolom az 1.6ot készítő műve. Erre van lehetőség, hogy a rom megmaradásával együtt vissza lehessen állítani kezdeti állapotára? Köszi szépen! -
pistike75
csendes tag
Sziasztok!
Kb 2 hete rendeltem a dx.com-ról egy ilyen kütyüt, eltelt 10 nap, nem történt semmi, aztán jött egy levél, hogy bocsi, de raktárkészlet nuku, feltöltésre várnak, ha várok megköszönik, ha nem, akkor visszautalják a pénzt.
Mivel nem írták, hogy meddig kéne várnom, a türelmem meg erősen véges, ezért pár nap múlva visszakértem a pénzt, amit egy órán belül vissza is paypaloztak.
De mivel erősen viszket a seggem egy ilyen kütyü után, így tegnap reggel 8 óra magasságában megrendeltem egyet az ebay-en egy londoni cégtől. 11-kor jött a levél, hogy postára adták, így most 2-4 napon belül a Brit Királyi Posta
gyorsaságától függően elviekben meg is fogom kapni....
Várom már, várom....
Így most 10-12 euróval volt drágább + szállítási költség... de sajna kizárt, hogy egy hónapot várjak még..
-
sirarcheer
senior tag
-
gaga76
csendes tag
Passzív USB Hub van rajta. 3 vinyóval. Az lenne a gond?
-
sirarcheer
senior tag
1. Milyen programokat telepítesz rá?
2. Van rajta esetleg passziv USB hub, többféle kütyüvel?Nekem szintén ilyen eszköz van, tegnap raktam rá a Finless 1.6-ot, de sem ezzel sem a gyári firmware-rel nem csinált ilyet, pedig én soha nem kapcsolom ki.
Nálam egy RC11-es vevő és egy tápos külső winyó van rajta csak, és Chrome,Ttorrent,TotalCommander,MXplayer programok.#4336
Felraktam az XBMC-t ez tényleg jobb, viszont ehhez nekem kéne valami HD plugint leszednem?
Mert a sima avit szépen lejátszotta,de 720p HD film kockásan és néhol inverz színekkel.Azoktól kérdezném akik szintén HD Ready tévéjük van hogy náluk is a tv beállításnál a Scale- csúszkát minimumra kell venni? Mert nálam lelóg a két széle a képnek.
A minimum értéken pedig alul felül lesz csík. -
gaga76
csendes tag
Mi lehat a probléma MK808 B-nél , hogy váratlan időpontban elmegy a kép és kék led is kialszik a készüléken és utána semmilyen módon nem lehet elindítani? A táp 2A-es. Utána mindig csak az újra flash-elés segít rajta. Onnantól újra tökéletesen működik minden funkció. Rejtélyes a számomra. Most mk808b finless 1.5 van a készüléken.
Tud valaki rá valamilyen magyarázatot és orvoslást a problémára? Különben ha üzemel nagyon jó kis készülék. Előre is köszönöm!!! -
András1980
tag
-
törölt tag
Nem tudom, mit értesz "felskálázás" alatt. Ha azt, hogy a tömörített kép blokkjaiban, a környező képpontok alapján továbbiakat generál a felbontás javítása érdekében, akkor nem, ilyet nem tud. De természetesen, fullscreen beállítás esetén, arányosan széthúzza a képet, amíg az valamelyik kiterjedésében eléri a megjelenítőn lehetséges legnagyobb méretet.
-
András1980
tag
Sziasztok!
Lassan megérkezik az én ilyen kis kütyüm is.
Ehhez kérdezném a következőt és előre is bocs, ha volt már ez tárgyalva, de nem akarok visszaolvasni több száz bejegyzést. Biztos van itt vki, aki kapásból meg tudja nekem írni a választ, amit előre is köszönök.Kérdésem az lenne, hogy az alacsonyabb felbontású videókat a lejátszásnál felskálázza-e ez a kis szerkezet hd-re, vagy full hd-re függően attól, hogy mi van neki beállítva felbontásra.
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
-
vlevi
nagyúr
-
EmThor
addikt
-
Tauzer
csendes tag
-
vlevi
nagyúr
Arról nem is beszélve, hogy ez egy egymagos (valószínűleg) Allwinner A10-es gép.
Az meg nagyonnagyondenagyonkevés. Van tapasztalatom, a táblám is ilyen, és levélolvasáson kívül csak egyszerű netezésre alkalmas, videóból már a 720p-st is csak diavetítő módban képes játszani.Ha a sticknél kicsit több kell, de kell a 4-es droid, akkor a Minix NeoX5-öt kell nézegetni. De én is csak "nézegetem" a webshopok kínálatát.
[link]
Ezen látszólag van optikai hangkimenet. Aztán, hogy mennyit ér, nem tudom. Mert olvasataim szerint a droidos ketyerék enyhén szólva kihívásokkal küszködnek a rendes hangkiadás terén.
-
EmThor
addikt
edigital oldalan talaltam ezt az androidos media lejatszot. Hardwerileg hasonlo a topikban latottakhoz. Viszont draga. Nem kicsit. Ilyet szeretnek, 4-es android es wifi OK, de itt sincs optikai hang-kimenet... ja es ehhez jar valami hulye iranyito, pedig sajat usb-vevos logitech eger-bill szettem jo lenne hasznalni.
-
Z_T
aktív tag
Tegnap rengeteget próbálgattam az XBMC-t. Nem biztos, hogy a legújabb a legjobb.
Először a V12 utáni Alpha-t próbáltam, de nem ment a videó lejátszás. A final Frodo-nál nem működik a Navi-X, Add-on, egy korábbinál nem jött az Al Jazeera live, nem jöttek a feliratok a filmekhez, szóval voltak gondok.
A vége az lett, hogy visszarakram azt az RC3-t (február 2.) amivel minden OK!!!
(mk808, Finless 1.6, 2dark4u @720 1.4)Szóval jó ez az XBMC, csak próbálkozni kell!
-
sirarcheer
senior tag
-
cSuwwi
senior tag
Aki nem találná: 808B finless 1.6
-
cSuwwi
senior tag
-
törölt tag
Azt csak a legvégső esetben. Először keress egy olyat, ami a tiedre való és nem a 808 -ra. A kettő más belül! Pont a wifi és a bt. modul a különbség. Ha azzal nem jó, akkor keress egy romot, amit úgy írnak, hogy a "fake" verzióhoz való. Volt ugyanis egy széria, amit Madiatek (MX1) modulokkal szereltek.
-
Tauzer
csendes tag
-
Tauzer
csendes tag
Szerintem ez a sima mk 808-as rom volt az eredmenyt elnezve.
-
Tauzer
csendes tag
-
sirarcheer
senior tag
-
törölt tag
Nem tudom, hogy mit követtem el, de úgy tűnik, hogy feketelistára kerültem Aliéknál. Először arra a Kimdecent B12 -re mutattak fityiszt. Aztán rendeltem egy adag MX1 -et, de csak nem akart postára kerülni. Még az ünnepek előtt rákérdeztem a kereskedőre, hogy nem -e tart előszilvesztert, de válaszra sem méltatott. Ma kaptam egy értesítőt a banktól, hogy visszautalták az árát. Kedves gesztus, csak nem vagyok vele előrébb. Viszont legalább lassan rendben lesz a Paypalom. Már be tudtam lépni. Sőt! Írtam nekik, hogy engedélyezzék a keresztnév / vezetéknév cserét. Mellékeltem egy képet a jogsimról és másnap kaptam a választ, hogy ok.
-
somnia
senior tag
-
törölt tag
-
Tauzer
csendes tag
Sziasztok!
Amióta felraktam az MK808B stickemre a Finless féle 1.6os ROM-ot azóta nem lehet bekapcsolni se a wifit, se a bluetooth-ot. Mit kéne még tenni vele hogy működjön? -
iff
senior tag
Akkor ez tárgytalan
-
sirarcheer
senior tag
-
iff
senior tag
Sziasztok!
Beneveznék én is hasonló kütyübe.

POV HDMI Smart tv ez a hivatalos neve. [link]
Operating system Google Android 4.1 Jelly Bean
Processor Dual Core RK3066 1.6 GHz
System memory 1 GB DDR3
Storage memory 4 GB
WiFi 802.11 b/g/n
USB Connections 1x mini USB (charging), 1x USB 2.0
Specifications sheetErről valakinek van tapasztalata?
Elvileg van hozzá billentyűzet.
Tartozékairól nem találtam semmit. pl.: töltőBoltban venném 5év gart mondtak. ára: 27e
Találtam más helyet és ott 30-on felül volt.Ezt találtam róla: video gondolom a menü variálható más launcherrel, video2

-
vlevi
nagyúr
"PC-t kikötöm a TV-re"
Az nekem is ki van vezetve, de sokkal macerásabb számítógépen filmet nézni, még így, TV-re kivezetve is, mint a tévéről. Például nincs távirányítóm. Igaz, az XBMC-hez lehetne tenni, de akkor se olyan.Én mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a Samu tévém sokféle filmformátumot lejátszik, így nem nagyon hiányzik a külön lejátszó, viszont azért néha jó lenne, ha letöltögetéshez otthagyhatnám, és nem a számítógépet kellene bekapcsolva hagyni.
-
EmThor
addikt
Köszönöm! Még azon gondolkodok, hogy a PC-t kikötöm a TV-re HDMI porton, és az alaplapi optikai kimeneten meg kiküldöm a hangot. Ez a legegyszerűbb.
Csak tettem már tönkre TV hdmi-jét úgy, hogy a tv ki volt kapcsolva, a gép be volt kapcsolva, úgy kötöttem össze. Tanulság? Mindkét eszköz legyen kikapcsolva amíg összekötöd, onnantól kezdve gondolom gond nem lehet.
-
vlevi
nagyúr
Az Egreat R6s már szinte mindent lejátszik.
Nézz át a médialejátszós topicba, mert most ahogy olvastam, kétféle fikázós témakör van.
Az egyik, hogy a Realtek 1186 chipsetek a 24p filmlejátszást csak 99.99%-ban csinálják jól. A másik, hogy az Sigma chipes lejátszóknak valami gondja van a hangokkal.
Ne kérdezd, hogy a valóságban ez mit jelent, nekem nincs semmilyen médialejátszóm, csak olvasgattam mások hozzászólásait.Az Egreat R6-st nézegetem én is, főleg a pro-t belőle (meg ezeket a droidos stickeket is, a fene essen belé
), a pro változaton van rendes SATA csatlakozó oldalt, csak rá kell dugni a vinyót. Az R160 pedig kicsit drágább, de abba bele lehet tenni a vinyót. -
EmThor
addikt
Köszönöm az infókat mindenkinek!
A helyzet az, hogy volt egy WD TV első generációs lejátszóm, de az új mkv-kat nem viszi.
E helyett PS3-on néztem a filmeket (mpeg-re és m2ts-re átkódolva, megvolt 2-3 perc alatt).Viszont eladom a játékaimat, bd és dvd filmjeimet, PS konzoljaimat, és a PS3-ból pedig hiányozna a youtube kliens, nem rég óta van de sokat használtam.
A TV-m pedig egy 1080p-s plazma, de nem játszik le semmi, nincs rajta USB.
Egyszerűbb lenne megvárni egy új TV-t, ami visz mindent, van benne LAN, de akkor ezt is adhatom el...
Habár egy jobb médialejátszó, ha tényleg jóféle, akkor visz mindent ha a TV esetleg egyszer nem is, feliratot, 3D-s cuccot, stb.Köszönöm a tippeket még egyszer!
-
doggie
aktív tag
Én azt mondanám neked, ha a kompromisszumokért cserébe (5.1, 1080p) hajlandó vagy értékelni a plusz tudását és olcsó árát, akkor esetleg érdekes lehet számodra ez a ketyere, de ha mögé nézek a soraidnak, akkor inkább vegyél egy jól bevált médialejátszót (wd, asus, ac.ryan, dune...stb). Az áruk min. 2x-es a droidos stick-hez képest, de nincs vele fejvakargatás, teszik a dolgukat (filmet és hangot lejátszanak).
Elnézést obalix-től, természetesen Emthor-nak ment a válasz.
-
oba
addikt
-
Liar
tag
Szia, bocs, nem hagyhatom ki, de összegyűjtöttem neked a releváns információkat ide.
Az én véleményem: ha nem extra sürgős, akkor a helyedben várnék pár hónapot, szerintem addigra eldől, hogy jelenlegi ketyerékkel megy-e normálisan a dolog, vagy jön ki valami újdonság, ahol minden oké, és az ár is megfizethető. -
oba
addikt
majd az okosabbak pontosítanak ha tévednék, de én úgy tudom, hogy ezek az androidos stickek nem adnak le 5.1 -es hangot a hdmi -n keresztül... szóval utána már hiába "bűvészkedsz" nem fogsz tudni 5.1 -es hangot kicsikarni belőle
ha médialejátszót keresel komoly képességekkel, akkor szerintem hanyagold ezeket a stickeket
ezek arra jók, hogy a tv -n androidozz (de persze lehet velük hd filmeket is nézni, de elsősorban nem arra lettek kitalálva)találsz olyan médialejátszókat is amúgy amikben van wifi + youtube kliens... "tv okosító" néven csúfolják őket, szerintem azokkal jobban jársz ilyen téren (mármint 5.1 és társaira értem)
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
egy rövid kérdésem volna csupán, még egyelőre tapogatózok.
Szóval, gondolkodom egy "sima" médialejátszón vagy egy ilyen mini android PC-n.
Rákötnék egy vinyót is, ezzel úgy olvasom stabil a 720p/1080p mkv lejátszás.A lényeg, hogy van egy Logitech Z-5500-as hangfalszettem itthon, és nem szeretném
kihasználatlanul hagyni. Egy médialejátszón van dedikált optikai hangkimenet ugye,
ott tiszta a helyzet, megy ki az 5.1.
Egy ilyen androidos mini pc-vel mi a helyzet? Ez a Minix Geo G4 pl. szimpatikus.
Mert csak egy HDMI kimenet van rajta. A TV-men láttam viszont, hogy van egy optikai kimenet hátul.
Szóval kaphatok 5.1-es hangot azáltal, hogy az androidos mini pc-ről kimegy a kép és a hang
hdmi-vel a tv-re, a tévéről pedig optikával a hangfalszettre?Egy ilyen eszköz hasznosabbnak tűnik, mint egy "sima" média lejátszó.
Az igényem egyébként csak a video lejátszás és egy stabil youtube kliens, ezek a legfontosabbak.Köszönöm
-
Flexy90
senior tag
-
Z_T
aktív tag
-
kunasgabi
tag
-
Liar
tag
-
Liar
tag
Köszi a tippet! A linkent oldalon lévő letölthető nem ment, viszont onnan könnyen áttaláltam ide.
Letöltöttem az rtl8711.zip-et, a benne található fájlt átneveztem rkwifi.ko-ra és bemásoltam a /system/lib/modules-ba, majd 644 jogot adtam neki. Ezek után leállítottam a wifit, rádugtam az usb-wifit és visszakapcsoltam. Ment is mint az álom.
Persze az eredeti rkwifi.ko-t lementettem, mert így most a belső wifi nem megy. Próbáltam az eredeti nevén insmoddal telepíteni, de úgy valamiért mindig a belső wifi indult el a ki-be kapcs után.
Most írtam egy-egy shellscriptet az eredeti illetve az usb-s wifi lecserélésére, így viszonylag egyszerű váltogatni, de igazából nincs nagy jelentősége, mert így fogom hagyni.Azt nem tudom csak, hogy tudnám tesztelni a sebességét. Hozza a szolgáltatóm maximumát, de az végülis nem valami hűde: 12Mbps. NAS-om nincs, ha a gépemen osztok meg valamit, akkor onnan (másik PC-vel sem) tudok 4-5Mbps-nél nagyobb sebességgel másolni. Ez fogalmam sincs mitől lehet
-
kunasgabi
tag
-
claire78
senior tag
-
inverterbolt
csendes tag
Sziasztok!
A gyári beállításokra való visszaállásnál PIN kódot kér, de mi lehet a PIN kód?
Próbáltam a szokásosokat, de nem sikerül. -
interstate76
addikt
-
daved14
tag
-
cSuwwi
senior tag
xbmc-vel is lehet próbálkozni az már komplett rendszer, nem kell keresgélni lejátszót, kodeket, stb.
nekem eddig nas-on minidlna, a boxon pedig mxplayer + dnla kliens-el próbáltam. a minidlna régi verziói nem viszik át a külső feliratokat
mindez wifivel (720p-vel jól ment, 1080p-vel kódolástól függően akadt)
tegnap feltettem az xbmc szervert a boxra (nincs fent a playen, a hivatalos oldalán kell a test-buildek között keresni olyat, amiben van hw gyorsítás). megfelelő könyvtár/fájlneveknél szépen kategorizál mindent, leszedi a borítókat, elég látványos.
bár menne dlna-ról is, de inkább leállítottam, és helyette az nfs megosztást állítottam be (gyorsabb mint a sima samba share), 720p itt is jó, 1080-nál akad, de a wifinek tudom be. ha megjön az új usb-lan adapterem (AX88772B remelhetoleg) akkor jol fog menni
Új hozzászólás Aktív témák
-
4400 - 4301
10585 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mazda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robot fűnyírók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Milyen routert?
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most mondjuk berendeltem jó pár Ledet eBay-en mivel azokban még nem csalódtam