Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Ez csak az én véleményem lesz szintén. Ma már hotmindegy mi van a ragasztós matricára írva. Hogy azt a gépet maga a temu rakja össze vagy a tesco totál mindegy. Az alkatrészek a lényegek azok meg jók. Hűtésre: az én gépem ahogy írtam korábban ka borzasztóan hangós volt. YT-on rákeresve windows rejtett beállítását értelmesre beállítva a hőfok és a hang is jó lett. Szerintem elég nehéz kifogni olyat ami direkt rossz és hangos (magyarán állíthatatlan)
De az való igaz acemagix gépe itt szerintem senkinek nincs még
Donki Hóte: Azért annyire nem
A banki app ugyis (szerencséére már) a részvényeket is az adott árfolyamon hozzáadja a számlámhoz tehát mintha el lenne adva jelzi mennyim van összesen. De ugye csak papíron mert amíg nem adom el addig úgye nincs még értéke. De így legalább látom mindig számolgatás nélkül mennyim lenne ha eladnám... jó sok mert csak a nyereségadó lesz egy laza 10 misi
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Microsoft Excel topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Társasjáték topic
- VR topik
- Formula-1
- Megvannak a Forza Horizon 6 gépigényei, a régebbi PC-k is fellélegezhetnek
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 9700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest