Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Ez csak az én véleményem lesz szintén. Ma már hotmindegy mi van a ragasztós matricára írva. Hogy azt a gépet maga a temu rakja össze vagy a tesco totál mindegy. Az alkatrészek a lényegek azok meg jók. Hűtésre: az én gépem ahogy írtam korábban ka borzasztóan hangós volt. YT-on rákeresve windows rejtett beállítását értelmesre beállítva a hőfok és a hang is jó lett. Szerintem elég nehéz kifogni olyat ami direkt rossz és hangos (magyarán állíthatatlan)
De az való igaz acemagix gépe itt szerintem senkinek nincs még
Donki Hóte: Azért annyire nem
A banki app ugyis (szerencséére már) a részvényeket is az adott árfolyamon hozzáadja a számlámhoz tehát mintha el lenne adva jelzi mennyim van összesen. De ugye csak papíron mert amíg nem adom el addig úgye nincs még értéke. De így legalább látom mindig számolgatás nélkül mennyim lenne ha eladnám... jó sok mert csak a nyereségadó lesz egy laza 10 misi
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 7
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- HP ProLiant DL360e G8 8xSFF 1U 2xE5-2450L (16 mag/32 szál), 144GB DDR3, iLO4, B120i, P410 1GB BBU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- LG 32MR50C-B Monitor
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest