- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi #25454 üzenetére
Itt a gép ami megy róla.
A hozzászólás elött pár nappal lett összerakva, és a különbség annyi a kettő között , hogy az enyém 16-19v -os adapterrel üzemeltethető.Nekem egy 19 v 60 wattos hp kocka hajtja egyenlőre. -
zed1983
őstag
válasz
viperabácsi #25454 üzenetére
Mit hajtasz róla? És külső táppal?
Mióta van meg neked?illetve a Z2 atx és a Z3 atx között mi a különbség?
-
A Gázos
csendes tag
válasz
viperabácsi #25389 üzenetére
Nyilván... csak akkor legalább működne az előlapi dugasz ha lassabban is..
amit te linkeltél, azzal elvesztem a hátlapi dugókat. Akkor inkább maradjon hátul a 3.0 és elöl lesz 2.0 -
válasz
viperabácsi #25215 üzenetére
Bizony. Pedig ha 3cm-rel szélesebbre tervezte volna a házat, akkor oldalra befért volna akár 2db 120mm-es venti is... mondjuk két ULV Noctua, akár 7V-on.
-
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #25121 üzenetére
De ezen csak 2db SATA csatlakozó van és abból is csak az egyik SATAIII-as.
-
Ispy
nagyúr
válasz
viperabácsi #25044 üzenetére
Nem, így fix.
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #25039 üzenetére
Eddig én is eljutottam
A kérdés arra irányult volna, hogy hol árulnak ilyet, illetve van-e készen, vagy mindenképp forrasztóst kell vegyek (sajna eddig csak panelba valót találtam, ami nekem a legrosszabb megoldás adná)
radi8tor1:
"Nem minden pico wide inputos, pont ezért kérdeztem."
és nálad rámegy egy standard 19V-os acer töltő? Az enyémre nem. A PICO-n sokkal inkább egy általános alljzat van. (most nem mérem meg, de a kommersz "barrel"-ekre hajaz leginkább) -
fogtunder
nagyúr
válasz
viperabácsi #25019 üzenetére
mondjuk ezért, mert a kb. ezen a szinten lévő R9 280x TDP-je több, mint kétszer nagyobb, mint a GTX 970-nek.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
viperabácsi #24908 üzenetére
Okksa. Köszi.
(#24909) zed1983:
Hát most gyorsan meglestem mi ez. Jó ez a Philips részen. Nem is tudtam hogy ilyen keményen nyomják az ipart.Kíváncsi leszek hogy milyen lesz ez a lap a Thermaltake Core V21-es házban.
Illetve még egy kérdésem lenne. Szerintetek hülyeség lenne hogy ebbe a házba a VGA-t majdnem kitenném legszélre és egy riser kábellel kötném a lapra? Biztonságos az olyan?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
viperabácsi #24906 üzenetére
Köszi a választ.
Az még jobb.
Unobxing vidit nem találtam pedig kerestem...
Antenna az gondolom hagyományos a leggyakrabban használt antenna kell hozzá igaz?
Illetve a pulzálós dologra ezt leltem de nem tudom mire fel pulzál így. [link]
-
fogtunder
nagyúr
válasz
viperabácsi #24901 üzenetére
A hűtést hogy tervezed? Csak mert az X360 hűtése alapból elég fos volt, de legalább nagyon hangos.
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #24766 üzenetére
Nyilván jó, mert nincs a táp az alaplap felett, pont arról beszéltem, hogy az a hülyeség.
-
Patice
nagyúr
válasz
viperabácsi #24746 üzenetére
OK. Köszi!
Amit flashpointer írt, arra még ránézek.
-
válasz
viperabácsi #24710 üzenetére
Ja, pofás ház, XBOX alternatívának tök jó!
De nekem most inkább az Antec ISK600 tetszik. -
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #24678 üzenetére
Max load-nak a Z3-ATX-200-nál is 8A van megadva, mint a PicoPSU-160-XT-nél. 96W elég karcsú, ha a kiszemelt CPU és VGA TDP-jét nézed. Ha ragaszkodsz a procihoz, akkor esetleg egy fogyasztásmérővel kipróbálhatod, hogy mennyi a tényleges fogyasztás és szükség esetén alulfeszeléssel és/vagy a fogyasztási limit maximalizálásával belőheted a megfelelő paramétereket. Lehet, hogy ideig óráig járathatod a tápot a gyári specifikáció fölött, de az semmiképp sem a hosszú élet záloga, csak saját felelősségre...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szerintem a gyári túlhajtás miatt, az Asusnak is van nem OC verziója tápcsati nélkül, a Gigának szintén. lehet, hogy bebiztosítják magukat, ha esetleg az átlagosnál nagyobb feszültséget kellene adni a GPU-nak, ami már lehet pont határérték.
-
Mercutio_
félisten
válasz
viperabácsi #24683 üzenetére
A sima GTX 750-től is 30%-kal elmarad a HD7750 DDR5 és az a legnagyobb amin nincs tápcsati. Ebben a fogyasztási osztályban most durván lelépte az Nvidia az ATI-t.
-
Polllen
félisten
válasz
viperabácsi #24683 üzenetére
Szerintem ilyen amd vga nincs.
-
flashpointer
őstag
válasz
viperabácsi #24681 üzenetére
Igen de azt nem írta mekkora felso fogyasztás volt neki engedélyezve a biosban mert egy 55-set is lehet 35-re korlátozni.
-
flashpointer
őstag
válasz
Szerintem azt csak csökkentett teljesítményű CPU-val vinné el, de próbáld ki mert engem is érdekel
-
válasz
viperabácsi #24656 üzenetére
Ezt pontosítsuk: a legtöbb gyártó nem rak rá, viszont pl. a Giga rakott tápcsatit a GTX750Ti OC Windforce-ra:
-
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #24662 üzenetére
-
flashpointer
őstag
válasz
Egy csomó helyen ki lett már beszélve miért írnak annyi ajánlottat.
Nekem is az i3 55w+gtx 750-et egy 160w-os táp viszi ami 12v-on 10A-t ad le és nagyon jól elvan.
Úgyhogy ezért remélem hogy az ugyanilyen paneltáppal is ugyanígy el lesz (: -
Ispy
nagyúr
válasz
Nem tudom, a weboldalon ezt írják, gondolom a táp soha nem fog leadni pont 300-at, legyen mondjuk 80%, tehát az már csak 250, ebből ha leveszek mindent, akkor lehet marad benne 50-60 tartalék, szóval nem azt van, hogy az alatt nem megy, csak ez az optimális.
-
Ispy
nagyúr
válasz
viperabácsi #24652 üzenetére
Nekem Palit Kalmx GTX750ti-m van és ennek az ajánlott tápja 300W min.
Itt ki tudod kalkulálni, hogy mi az ajánlott méret, ettől függetlenül lehet, hogy elviszi, nagy terhelés mellett nagyon maxon futna szerintem.
Nekem csak SSD-van benne és így 286 Watt jött ki (igaz 750ti-t nem találtam, csak 760-at).
-
imibogyo
veterán
válasz
viperabácsi #24608 üzenetére
Igen emlékszem rá. Már akkor is tetszett a világos-sötét kontraszt.
(#24614) mintAdarab: köszi a tippeket és hajrá. Várom a képeket. Már én is tervezem a következőt, hogy az már ne egy ilyen összedobott valami legyen, hanem jól átgondolt alapos munka. Erre annyira kevés időm volt, hogy "on the fly" ment a tervezés és gyártás, nem készült még egy 3d-s skicc sem előtte, meg is látszik van amit már most máshogy csinálnék, pedig még be sem fejeztem. Lehet előveszem valamelyik régebbi 3d-s tervemet.
-
trufa12
addikt
válasz
viperabácsi #24611 üzenetére
Köszönöm a választ
-
zed1983
őstag
válasz
viperabácsi #24547 üzenetére
Az szinte ugyan az mint a Pico PSU 160XT nem?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
viperabácsi #24498 üzenetére
Szia
ehhez a konfighoz mekkora táp kell?
Üdv
-
rewolt
csendes tag
válasz
viperabácsi #24498 üzenetére
Meg néztem , de szerintem karcsú lenne ez a 2 mag. Tudom HT, de egy játék ki tudja használni a HT-t?
-
rewolt
csendes tag
válasz
viperabácsi #24493 üzenetére
Hát öööö. Azért ez nem az a kategória amiről beszéltünk,de nagyon szép konfig.
Szeretnék 100 forint alatt maradni a lappal és procival. -
Gaben01
őstag
válasz
viperabácsi #24470 üzenetére
Köszönöm a tippet.
mintAdarab: erős a gyanúm, hogy Szeged
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #24472 üzenetére
egy kerület/utca esetleg?
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #24470 üzenetére
(ez melyik bontó volt?)
-
válasz
viperabácsi #24449 üzenetére
Nekem tetszik, az adatlapja is biztató, de más nem volt tőle elájulva. Inkább a 160XT-t venném.
(#24450) imibogyo
Ha találsz rövid M.2-est, jó áron, akkor persze nem gond.Z87-tel kapcsolatban meg... meh. Belegondolva csak a VRM-hűtés, és a jobb audio lenne számomra az igazi előny, tuningot nem tervezek, szóval nem biztos, hogy nekem megérné. Egyenlőre önmarcangolok.
(Wifi is hasznos lehet, de a driveren kívül nem találom, hogy milyen szoftvert adnának hozzá, és hogy hogyan lehet vezérelni?
)
-
Gabesz26
senior tag
válasz
viperabácsi #24442 üzenetére
Szerintem Dell DA-2-t lenne érdemes keresni hozzá, használtan elég jó áron mennek. Ár/értékben szerintem annál jobbat nehezen találni (érdemes ezt elolvasni, ha volt már akkor bocsánat)
Láttam sokan kerestek pico+külső tápot, nekem lehet lesz egy eladó 160-XT + Dell DA-2, ha valakit érdekel keressen meg privátban. Azért a feltételes, mert megvan már az utód egy HDPlex 250W HiFi + lin. táp személyében, de nem várt nehézségek adódtak és nem volt még időm összerakni, addig pedig nem akarom ezt eladni. Holnap estére válik biztossá
-
válasz
viperabácsi #24442 üzenetére
Passz, ez a bajom nekem is a pico-val, és paneltápokkal: nem találok normális töltőt, amit nem kellene buherálni, csak rádugni, és biztosan vinné a rendszert max. terhelésen is.
(#24445) zed1983
dGPU-s rendszerbe én minimum a 160XT-t venném.
Normál, nem "T"-s Pentium-ot picit alulfeszelve közel ugyanolyan fogyasztás érhető el, mint a "T"-s procikkal - ezért nem adnék ki plusz pénzt. -
válasz
viperabácsi #24440 üzenetére
Wireless-Bolt esetleg?
Ehhez a konfighoz szvsz elég a 120W-os pico is (+ noti adapter). -
rover45
őstag
válasz
viperabácsi #24298 üzenetére
Próbáld https helyett http-vel, [linkelem]
Amúgy is töltöttem fel mai képeket
Lecsiszoltam a festéket az házról és hála az égnek, találtam itthon egy egész flakon alapozót, így le is tudtam alapozni.
Arra gondoltam matt fehérre fújom és mivel találtam itthon egy matt, akril lakkot is, szerintem az lesz a végső réteg rajta
Hülyeség fehérre fújni szerintetek?Más: a 3,5" helyre szeretnék egy előlapi kártyaolvasó+usb hub dolgot venni. Elég egy usb csati az elejére, de az 3.0 legyen, ahogy a kártyaolvasó is. Kis keresgélés után erre akadtam. A csatlakozót nézve a kártyaolvasója is 3.0 felületen csatlakozik.
Továbbá szükségem lenne egy msata -sata átalakítóra. Vettem az előző gépemhez egy msata ssd-t, de azt nem vitték el a géppel, így beüzemelném. Bármilyen márkátlan jó a célra? Vagy van valami, amire figyelnem kell? -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
viperabácsi #24270 üzenetére
Most venném, sajna csak ennyire van keret. Eredetileg is egy i3+GTX 750 TI+8GB RAM-ot terveztem, de nekem az i5 jobban tetszik.
Az asztali jóval erősebb lesz(SSD, i7, GTX 660 > ezt tartom meg). -
DR|FTK|NG
veterán
válasz
viperabácsi #24263 üzenetére
Köszönöm
-
rover45
őstag
válasz
viperabácsi #24265 üzenetére
Jól hangzik
Gondolom nem akad sűrűn
-
rover45
őstag
válasz
viperabácsi #24263 üzenetére
Oh, világ életemben Asusos voltam/vagyok
Nagyon szeretem a cuccaikat és soha semmi holmijukban nem csalódtam eddig
Máig van egy tusl2-c lapom, benne egy 1740re húzott Cerkával, meg egy Asus iPanellel, imádom
Valójában Asrock holmim nem volt soha, mint most ez a H77M-ITX, de nagyon nagyon pozitívan csalódtam benne, jobb vételnek érzem, mint a P8H77-ITXet újonnan
Gigabyteom sem volt soha, talán max egy billentyűzet
Előítéletes vagyok a Gigabyte márkával, pedig belegondolva okom nincs ráDe ez szerintem így van rendjén, hála az égnek különbözőek vagyunk
-
rover45
őstag
válasz
viperabácsi #24221 üzenetére
Van jelenleg is egy Antec ISK100 házam otthon
Nagyon szeretem, most épp a szüleim használják
Abban egy i3-3220T van és szerintem értelmes zajszint mellett ennél komolyabb dolgot nem is kell beletenni ebbe a házba
De szeretnék valami komolyabbat, amit szívem szerint szintén némának építenék.
Annyiban adok igazat az atx tápnak, hogy idővel szívesen tennék bele valami komolyabb vga-t, bár egyenlőre tökéletesen elégnek érzem az integráltat magamnak.
Az atx táptól csak a hangja és az esetleges többletfogyasztás riaszt vissza.
Itt a [link] a paneltápos Prodigy-ről -
fogtunder
nagyúr
válasz
viperabácsi #24179 üzenetére
nekem egy Samsung 840 120GB van, azzal elégedett vagyok, annak ellenére, hogy ment az elején az ekézés a TLC miatt, közel 2 év napi szintű használat mellett (laptopban, sok hibernálással) 95%-os.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
viperabácsi #24177 üzenetére
ezt a lapot néztem már az Intel LAN miatt, azért nem voltam biztos benne, mert semmilyen GB cuccom nem volt eddig.
az elite 130 volt a másik versenyző a Core V1 mellett, viszont nem tetszik annyira, de utána olvasok, hátha meggyőz valami.
köszi
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #24144 üzenetére
Aztán ez meg hogy jön ide? AM1-es konfigról volt szó.
-
sysrq
őstag
válasz
viperabácsi #23988 üzenetére
Szia!
Látom képbe került a hirdetésem, elmondanám mit vitt a tápegység. Egy A75-ős alaplapban volt társul egy A4-3400-al, egy SSD, egy noti HDD (7200), meg egy 3 TB-os WDvel. Ezzel még a Half Life 2-öt is játszottam. Az tény hogy a tuning pláne a fesz. emelés még csak meg sem fordult a fejemben, és az FM2 + A10-5800 el sem indult vele. De az AMD 65 Wattot ír az Intel meg 54 Wattot, ami még kevesebb is. Kár hogy nem vagy Budapesti, felajánlanák egy próbát. -
válasz
viperabácsi #24005 üzenetére
Ja, valamiért az volt bennem, hogy egy mITX Csifit akarsz venni. Kicsit sok itt mostanában a forgalom...
Teljesítményre szerintem jó az a táp, de nem szabványos méretű, és úgy nehéz lesz házat találni hozzá. Vagy elnéztem, és TFX?
-
Gabesz26
senior tag
válasz
viperabácsi #23997 üzenetére
Egészen biztos, hogy elbírná (nálam 2TB-os HDD + SSD + 65W TDP-s AMD APU-val semmi gond).
A 2,5"-os HDD az ha jól emlékszem nem a 12V-os ágat terheli, az msata-t azt sajnos nem tudom. Szerintem nálad ezzel a felállással elég egy olyan táp ami 5-6A-t tud a 12V-os ágon.
Utánanéztem a linkelt 120-as picoPSU-nak az 7A-t tud 12V-on, szóval elég az is
-
válasz
viperabácsi #24000 üzenetére
Meg.
Madzaggal akarod a ház hátuljára kötözni? Az sajnos nem lenne túl jó, a 60mm-es ventinyílásokat teljesen letakarná...(#23999) Iginotus
Silverstone ML05, ML06, ML07, SG08 Lite, SG09, SG10 -
válasz
viperabácsi #23997 üzenetére
Ahhoz szvsz nem kell a 160W, elég a korábban linkelt 120-as.
Bár ha később kell a kakaó, akkor nem árt, csak úgy az 20k helyett 30k (DC adapterrel együtt).Ha nem lenne ilyen húzós ára, és egy kicsit többet tudna leadni, akkor én is belevágnék...
-
Gabesz26
senior tag
válasz
viperabácsi #23995 üzenetére
PicoPSU-ban azért létezik nagyobb teljesítményű is. A picoPSU-160-XT (de még akár a 150-XT is) a 12V-os ágon leadott 8A-al bőven elég lenne a leírt konfighoz.
Szerk.: de lehet félreértettem és nem a teljesítmény miatt vetnéd el. Árban valószínű jobb lenne az SFX...
-
mrbig25
őstag
válasz
viperabácsi #23991 üzenetére
"Akkor ne is gondolkodjak panel táp vonalon?"
Gondolkodhatsz, csak Magyarországon ettől komolyabbat nem kapsz.
Ha belefér a külföldi rendelés, akkor a Realan-nak vannak komolyabb teljesítményű paneltápjai.Ha pedig gyorsban kell, országon belülről, akkor PicoPSU.
Külső kockának pedig egy 80-90W körüli elég szerintem.
-
mrbig25
őstag
válasz
viperabácsi #23988 üzenetére
Az a táp 12V-on maximum csak 4A-t tud tartósan leadni, ami 48W-ot jelent.
A leendő proci TDP-je 54W + az alaplap fogyasztása, stb...szóval még alulfeszelve se lenne igazán jó.Az a paneltáp leginkább a kis fogyasztású, integrált procis ITX lapokhoz megfelelő.
-
flashpointer
őstag
válasz
viperabácsi #23985 üzenetére
Nekem is hasonló van csak alpenföhn (silvretta) méretre hőcsőszámra pont ugyanilyen,tdp 55w legkisebb fordulaton idle 36fok 1550rpm épp hogy hallatszódik, render közben meg kb 72-3 és 2400-2600 fordulat de legkisebb fordulatszintre van beállítva a biosban.
-
válasz
viperabácsi #23978 üzenetére
Nem tudom, mire vagy kíváncsi. Ugyan eléggé hosszú a beállítások listája, de nagy varázslást ne tervezz - ez a lap nem arról szól.
(#23980) viperabácsi
Ja, az persze. Mostanság minden Giga UEFI BIOS-nak hasonló a felépítése - az FM2+-os itx lapomnál is majdnem ugyanígy nézett ki. -
válasz
viperabácsi #23976 üzenetére
Bizony jó az, az enyém még ráadásul diszkós is!
-
válasz
viperabácsi #23972 üzenetére
GIGABYTE GA-B85N olcsóbb, tudja az mSATA SSD-ket kezelni, és a hangkimenet is jobb rajta.
(#23975) viperabácsi
Azon nincs belső usb3 csati, és csak 3db SATA-ja van, bár az még épp elég lehet.(#23971) burny
+1, a hűtése engem se győz meg, inkább vennék egy akármilyen Sugo-t, vagy CM Elite-et. Esetleg Csifit. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #23972 üzenetére
Én a PLUS-t választanám mindenképpen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #23858 üzenetére
Óh, hát odáig nem is mentem az aukció olvasásában.
-
imibogyo
veterán
válasz
viperabácsi #23843 üzenetére
Ez mondjuk jó lehet. Gondolom egy kis teljesítményű kártyánál amúgy sem túl nagy gond a X1-es pci-e. Ilyesmit gondoltam csak bele. Régebben kísérleteztem riser-el, akkor vegyesek voltak a tapasztalataim, de végülis itt most nem olyan kardinális kérdés a sávszélesség, nem egy csúcs kártyáról van szó.
-
válasz
viperabácsi #23410 üzenetére
Az bizony, viszont ha fekvő ház kell, akkor inkább egy ML03, vagy egy GD05.
-
hszilard666
veterán
válasz
viperabácsi #23407 üzenetére
Szerintem ez.
-
Steve1207
veterán
válasz
viperabácsi #23007 üzenetére
[link] Átlagos a hangja, semmi kivetnivaló nincs ebben.
-
kisza25
félisten
válasz
viperabácsi #22919 üzenetére
elvileg a non K procin is tudsz húzni max turbo +2-t
nekem az i5 3470 megy 3,8Ghz-en Asrock z77e-itx ben -
F34R
nagyúr
válasz
viperabácsi #22919 üzenetére
Az utolso mondatra voltam kivancsi, attol hogy meg nem tuningolok, orakon keresztul megy terheles alatt a proci es azert jo lenne a stabil feszultseg.
-
F34R
nagyúr
válasz
viperabácsi #22911 üzenetére
pedig en azt hittem hogy msi mindig is jobb-tartosabb lapot keszitett mint asus. modjuk kiarjak az oldalukra hogy ilyen overclock award meg anyam kinja de tappelatas meg nincs rajtuk normalis. Azt joforman tenyleg csak az Asus kapott. Most egy naiv ember aki nem ert a lapokhoz az nem fogja tudni mi neki a jo. az en lapomon sincs rendes digi tapellatas. Az mas kerdes hogy nem tuningolok, de nem csak annak fuggvenyeben pakoltak ra... neked is K nelkuli i7-d van megis megerte ilyen lapot venned ?
-
válasz
viperabácsi #22713 üzenetére
Mert MSI Gaming-ből van most aprón eladó példány...
Nagyon komoly az az Asus deszka!
-
válasz
viperabácsi #22700 üzenetére
Ügyes, de ahogy látom, nem fér el benne túl sok háttértár - magyarul ez egy picit tágasabb Silverstone SG05.
-
Mercutio_
félisten
válasz
viperabácsi #22675 üzenetére
1150-es lapok integrált táppal, a ThinITX-ek, de azoknál a szabvány notiramokat ír elő, valamint a pci-express slotra is 25W max terhelést ad meg.
-
HookR
addikt
válasz
AM1 foglalattal az ASRock AM1H-ITX. LGA1150-esről nincs tudomásom.
-
viperabácsi
addikt
válasz
1150 lett volna
-
Pista0001
addikt
válasz
viperabácsi #22640 üzenetére
En a caseking.de-n láttam, onnan szoktam ilyesmit rendelni, mert külföldön élek.
Más: csak nem hagy nyugodni az ML05/06. Kb 2/3-a a PC-Q07-nek (7 liter a több mint 11 ellenében), szóval lehet, hogy mégis fogok vacakolni vele, viszont dobom a hiúságot, és ML05 lesz, ha elkel a Lian-li.
-
burny
aktív tag
válasz
viperabácsi #22640 üzenetére
Még csak 1 helyen, de valószínűleg nemsokára több helyen [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
viperabácsi #22338 üzenetére
Ki veszem a nagygepembol az ssd-et es atrakom ma este a kicsibe hogy probaljam ki.
Egyik csatin sem mukodik.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
viperabácsi #22336 üzenetére
Megvolt, semmi elorelepes
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
viperabácsi #22324 üzenetére
Egyenlore szivok vele. latja UEFI-ben egy 60 gb-os SSD-et (SATA II, OCZ Vertex 2). Probaltam portokat cserelgetni, kabelt, semmi. Visszont a DVD irot meg a HDD-ot latja, azzal minden rendben van.
-
Goose-T
veterán
válasz
viperabácsi #21921 üzenetére
Nekem pl. még a fémházas gép is zavarja a szobaantennás MindigTV vételt. Ha be van kapcsolva a gép, lecsökken a vétel minősége, és időnként szétesik a kép. Persze a gép közvetlenül a TV mögött van, ha távolabb lenne, akkor nyilván nem zavarná annyira.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21924 üzenetére
Igen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21922 üzenetére
Úgy tűnik ez működhet.
Feltéve, ha kapsz ilyen WiFi modult. -
hszilard666
veterán
válasz
viperabácsi #21749 üzenetére
Még meglássuk
Nagyon fasza lenne, de először még csak kompakt ha összejött több talicskányi zseton talán belefogok egy durvább vízbe csak sajnos jelenleg nincs rá "időm" ha érted mire gondolok.
(#21751) cain69:
Haswellt nem szeretnék mert nem sokkal erősebb a mostani procimnál, az impact meg horror ár
De azért köszönöm. -
hszilard666
veterán
válasz
viperabácsi #21747 üzenetére
Aranyos
Nálam gaming itx build lesz
Vizezve
Nem lesz kevés a VRM hűtése? Minimum 4.8ghz et szeretnék kicsikarni belőle.
-
hszilard666
veterán
válasz
viperabácsi #21745 üzenetére
Szuper, köszönöm szépen!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21472 üzenetére
A linkelt oldalon tudod beszerezni és a többi infót is ott találod.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21383 üzenetére
De, csak arról nem csináltam képet.
Talán 60-65 fok körül lehetett. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #21381 üzenetére
-
Pista0001
addikt
válasz
viperabácsi #21066 üzenetére
Az enyém kb 3-4 hónappal a gari lejárta után adta meg magát.
-
Mercutio_
félisten
válasz
viperabácsi #21064 üzenetére
Nagyon egyénfüggő kinek mi hangos/halk. Én eladtam a Seasonic SS 350ET tápot mert hiába volt szinte hangtalan egy nagyon minimális búgú hang tartományban hallottam, aki megvette az pedig lehajolt hozzá a földre, mert azt hitte nem indult el.
-
Pista0001
addikt
válasz
viperabácsi #21064 üzenetére
Az enyém morgott, aztán el is pusztult azóta. Kicsit csalódtam benne.
-
Rick4
félisten
válasz
viperabácsi #20955 üzenetére
Legalább egy dolog kilőve.
-
Rick4
félisten
válasz
viperabácsi #20953 üzenetére
Épp lehetne az is, de mondom, betettem a lap- proci helyére pár napig a H61Mv-ITX + G2020 kombót, természetesen drivereket feltettem, de minden maradt, a rendszer is, ha volt, a vírus is. Az a másik lap + proci nem allergiás a vírusra?
-
válasz
viperabácsi #20919 üzenetére
Nekem van egy ilyen FSP tápom (helyesebben 1 maradt az 5 ből) de már GF8800-al is terheltem már
Kíváncsi voltam összeomlik-e de bírta a gyűrődést (igaz,hogy 10 perc után már elég tekintélyes hangja volt a ventijének) -
Andrewhouse
aktív tag
válasz
viperabácsi #20919 üzenetére
Ilyen kisebb tápok 200Watt 300Watt között?
Igazából nem használnám ki a nagyobb tápokat csak ezek a cumók lesznek benne...........
-
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #20843 üzenetére
Németjuhász a kutyus?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20825 üzenetére
Hálózaton NAS-om van.
Merci: 2 eszköznek van táp.
-
HookR
addikt
válasz
viperabácsi #20692 üzenetére
Mini-ITX lap hosszúságú AMD-s dVGA-nak az MSI R9 270X Gaming ITX érkezik hamarosan - anandtech.com / youtube
(#20698) imibogyo: "Ha jól értem az ezen tápok terhelhetőségét, akkor elvileg a gépemet simán el kellene vinnie egy mondjuk 150W-os PicoPSU-nak, egy mondjuk DELL DA-2-vel igaz?"
Ha a CPU-t nem a PicoPSU-n keresztül, hanem közvetlen a DA-2-ről eteted, akkor igen. Amúgy a PicoPSU 12V-on huzamosabb ideig csak 96W-ot tud leadni.(#20705) regger: "Ez volt megadva tápként az 5350 alatt: PSU: No name 350w."
#818 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #20692 üzenetére
-
sb
veterán
válasz
viperabácsi #20416 üzenetére
A tuningoltat is behozza majdnem, 5-8% különbség lehet kb. köztük.
A többi-t nem nagyon értem, amit írtál...CPU tuning hogy jön ide?
A táp miért ne bírná? A 750 Ti max 75W-ot tud felvenni a PCIe-ről, tehát ezt tuningolva sem fogja átlépni. Ennél a 7850 alapon is többet eszik. Tehát ha nem elég a táp az a 7850-nél lesz gond előbb. -
Grave_444
nagyúr
válasz
viperabácsi #20418 üzenetére
Rosszul tudod, procitól függ. Egy Haswell I5-öt se kell húzni ha mellé tuningold 7850-et teszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest