Új hozzászólás Aktív témák

• Alex123

senior tag

válasz user137 #3831 üzenetére

Köszönöm, de nekem meg tetszik! :DD

Még nem lettek elrendezve de a fotó nagyon csalóka, mivel a teljes tápból kilógó kábelrengeteget áthúztuk körben az odd- tartó kereten, így már nem lóg be semmi a ház elején lévő venti és a ramok meg a procihűtő közé, szabad a légáramlás - erre külön odafigyeltünk...

A fotón látható kaotikus, pókhálószerű kábelszövevény kinnt van a ház oldalánál, tehát nem zavar be semmibe, max lehetne szebb is, de mint írtam 1ccer csak ha lesz még egy kis időm/türelmem, az első képen is látható kábelrendező spirálokkal lesz megoldva.... :)

Amúgy sztem nagyon csendes maga a ház, nincs gondom a szellőzéssel sem (az első ventin nem csak optikai tuning (blue led), hanem akusztikai is végre lett hajtva, ugyanis a gyári 26,6 dbA-s hoz képest "csak" 19-20 dbA-s hangforrást jelent...

Szintén le lettek szabályozva a Hawk ventilátorai is, netre szinte hangtalan, ha kell - akkor viszont odateszi magát!

A táp ventivel nincs gondom, a CPU-n lévőt meg 1ccer csak lecserélem majd, amint lesz egy kis zsé rá.

- Alex -

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés