Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• btudos

nagyúr

Tápkérdésben szeretnék segítséget kérni.

Sharkoon CA-I ház aktív lakója jelenleg egy Giga B85N Phoenix lapban egy i3-4330, 8 GB RAM, egy SSD és egy 3,5"-es HDD. Később elképzelhető, hogy a 3,5"-es HDD kidobásával (vagy megtartásával, de ez a szellőzés miatt kevésbé valószínű) dGPU-t kapna a szerkezet, akár erősebb processzorral. Ezt a tömböt egy most már jó néhány éves FSP Hexa 400 hajtja, amivel nagy bajom nincs, de a ventilátora már nem mindig képes csöndben maradni, és a fölösleges kábelek elhelyezése sem egyszerű a szűk helyen.

Gondolkodom már egy ideje, de nem jutottam előrébb. A jövőre nézve nagyobb mozgástérrel rendelkeznék, ha egy hasonló teljesítményű SFX tápot vennék, és szereznék vagy csináltatnék hozzá SFX-ATX átalakítót, de a kábelek miatt igazából egy moduláris/félmoduláris szerkezet jönne jól, amiből viszont az én alacsony teljesítményigényemmel nem igazán találtam itthon. Emiatt gondolkodtam el, hogy mégis maradok az ATX tápoknál, ott könnyebb lenne megfelelő tápot találnom, de később korlátot jelenthet, ha másik házba költöznék.

Szerintetek mivel járnék a legjobban, van esetleg konkrét javaslatotok?

Új hozzászólás Aktív témák