- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
user137 #2902 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy a venti is kikerül a házból.
Nem nagy és ráadásul szellős is a ház így nem hinném, hogy nagyon ártana a hiánya.
Szóval a cpu és táp ventije elegendő szerintem. Max az egyik oldallapra fel lehet tenni egy ház ventit, ha nagyon muszáj."ne várjál sokra az SG05-től" Jókor szólsz, megvettem!
(#2903) Osibaa
Nem tudom, hogy nyeklik-nyaklik-e, de nem tudom mire gondolt pontosan user137 a kijelentésével.
Nem szoktam szétszedni, ha egyszer összeraktam a gépet és most az asztal igen stabilnak tűnik ( az előzetes video tesztekben sem láttam hű, de nagy nyeklést-nyaklást) ill. az előlapja is tetszik akár milyen műanyag is legyen.
Pláne, hogy végre nem egy "zongoralakk fekete" kivitel ami ma nagy divat.
Amúgy egy 5 napos példányra tettem szert 18k-t, ami mégsem 25k.
Na, mindegy is nekem első ránézésre tetszik, végre hazaértem vele és lassan szemügyre veszem a dolgokat.(#2905) ZCoyote
Miért a béna futár cégre bíztad a szállítást?
(#2907) canniball
Gratulálok!
, hogy végre sikerült döntened.
Neked mi a véleményed róla?
Milyen tápot tettél bele? pico-t?
Ventit azért nem tesztelted, mert elvan a konfigod anélkül is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged