- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Vissza a PC Masterrace-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cedric G.
csendes tag
válasz DigitXT #7080 üzenetére
Igazából már vagy 1 hónapja be sem indítottam mert nem volt időm vele foglalkozni. Pár percig azért kellett indítózni mire beröffent, és utána picit fulladozott majd abbahagyta és hibátlanul ment, utána már pöccre indult de 2 nap múlva megint kicsit hűvösebb volt akkor meg megint fulladozott. Nem értem mi baja lehet. Automata szivató azért nem lehet szerintem mert meleg motornál is jelentkezett már fulladozás és ha csak a szívató lenne az csak hidegen fulladozna. Az a baj, hogy megbízható szerelő ismerős csak jó messze van itt a közelben csak kókány szerelők vannak és ráadásul jó drágán, szóval jobban öltözködnek mint motort szerelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Sorozatok
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- 40 és 50 m-es nagy optikás lézeres távolságmérő Budapesten a legjobb áron! elemmel
- Fémházas, vezetéknélküli IR kamera
- 3,6 és 11 KW-os Type 2 elektromos autó töltők, 11KW utcai töltőkábel budapesten
- XML LED-es zseblámpa! Iszonyat fényerő! 15W XHP 50.2 ledes fejlámpa érkezett!!!
- Minőségi csaptelep új dobozos konyha, fürdőszoba