Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Én eddig WRT54G v5-tel és WRT54GL v1.1-es hardverrel találkoztam, azoknál a ház alján lévő címkére rá volt írva ez a hw-verziószám.
Ez a remote management helyi hálóból lehet, hogy nem a valós körülményeket produkálja. Az én routerem is regisztrál dinamikus dns-címet. Idegen / beállított portokkal ugyanazt csinálja, mint amit leírtál, megfűszerezve némi furcsasággal. (Az egyik belső kliensen időnként webszerver fut, így eleve oda van irányítva a http-port, de ha azt is letiltom, a külső dns-címet beírva egy harmadik, wds-kapcsolatban lévő AP konfigja jelentkezik be, amelyen viszont szintúgy tiltva van a távoli konfig..). Szóval nagyon nem tűnik reálisnak a kép.
Port forward: nincsenek előre felvett, kitöltetlen sorok (dd-wrt v23 sp2-es verzió), ezért valószínűnek tartom, hogy itt csak a konfig-memória (nvram) mérete korlátozza a forward-bejegyzések számát, ha pedig ez így van, akkor a gyakorlatban szinte ''korlátlan'' lehetőséged van erre. A dd-wrt leírásában sem találtam erre vonatkozó limitet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- ASUS routerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest