Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Én eddig WRT54G v5-tel és WRT54GL v1.1-es hardverrel találkoztam, azoknál a ház alján lévő címkére rá volt írva ez a hw-verziószám.
Ez a remote management helyi hálóból lehet, hogy nem a valós körülményeket produkálja. Az én routerem is regisztrál dinamikus dns-címet. Idegen / beállított portokkal ugyanazt csinálja, mint amit leírtál, megfűszerezve némi furcsasággal. (Az egyik belső kliensen időnként webszerver fut, így eleve oda van irányítva a http-port, de ha azt is letiltom, a külső dns-címet beírva egy harmadik, wds-kapcsolatban lévő AP konfigja jelentkezik be, amelyen viszont szintúgy tiltva van a távoli konfig..). Szóval nagyon nem tűnik reálisnak a kép.
Port forward: nincsenek előre felvett, kitöltetlen sorok (dd-wrt v23 sp2-es verzió), ezért valószínűnek tartom, hogy itt csak a konfig-memória (nvram) mérete korlátozza a forward-bejegyzések számát, ha pedig ez így van, akkor a gyakorlatban szinte ''korlátlan'' lehetőséged van erre. A dd-wrt leírásában sem találtam erre vonatkozó limitet.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest