- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rival
aktív tag
Nem bántam meg, hogy rászántam némi többlet pénzt, és egy GL-t választottam.
A DD-WRT-vel olyan dolgokat meg tudok csinálni, amiről az előző router még távolról sem hallott. Pl. legutóbb Erdélyben voltunk, de nekem azért dolgoznom is kellett. Volt broadband net, úgyhogy onnan VPN-en csatlakoztam az itthoni hálózatomhoz, WOL-nal bekapcsoltam az asztali gépem, leszedtem róla, amire szükségem volt, és nem volt nálam, majd kikapcsoltam. Anyu nyomtatójára pedig távolról kinyomtattam, ami neki kellett (össze vagyunk kötve WDS-sel). Mindezt a dd-wrt vpn-es firmware-jével. Emellett később kicsit feltuningoltam a routert egy 256MB-s SD kártyával, így a legszükségesebb dolgokat bárhol is vagyok, a rá telepített FTP szerveren keresztül elérem róla. Persze a biztonság kedvéért előtte SSH-val be kell jelentkezzek, különben nem működik az FTP.
Meg ilyen nyalánkságok...
Nagy segítségemre volt: [link]
Továbbá: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest