- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunreal
tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, eddig még nem találtam választ a kérdésemre. Remélem valakinek van valami sütnivalója, mert nekem már elfogyott..
Na szóval:
Van nekem egy Linksys WRT54G (5. generációs) routerem. A legújabb gyári firmware frissítve. Kábellel megy a gépembe.
Tehát:
Adott egy program vagy egy játék, példa okáért mondjuk Counter-Strike. Ha szeretném lekérni az összes szervert, akkor elmegy kb. 100-150 darabig és meghal. Hiába kattintok bármely szerverre, ilyen 2000MS-t ír ki és nem tud csatlakozni. Várnom kell kb. 1 percet és újból tudja pingelni a szervereket. Ha valaki ismeri az 'All seeing eye programot', akkor abban is ugyanezt műveli, ha pár száz szervert megpingel. (Itt is ha eléri azt a kritikus ping mennyiséget, akkor olyan 1 percig letilt és semmit sem tudok csinálni. Összes szerver halott ilyenkor és belépni se lehet sehova.) Ha pedig mondjuk letöltök egy proxy listát és egy programmal gyorsan szeretnék rajta végigmenni, hogy melyik jó még, akkor megcsinál belőlle pár százat és a többit rossznak mutatja. Ahogy eltelik az a bizonyos nem tudom hány másodperc vagy perc, akkor megint életre kell. A routerben kikapcsoltam szinte mindent már.
Ezelőtt egy másik (SMC) router használtam, de azzal semmi gond nem volt. Annyi szervert találtam, amennyit csak lehetett.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv, HuNReal
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dali Opticon LCR mk2 fekete hangfalpár
- Asus P7P55 LX LGA 1156 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest