Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunreal

tag

Sziasztok!

Még új vagyok itt, eddig még nem találtam választ a kérdésemre. Remélem valakinek van valami sütnivalója, mert nekem már elfogyott..

Na szóval:

Van nekem egy Linksys WRT54G (5. generációs) routerem. A legújabb gyári firmware frissítve. Kábellel megy a gépembe.

Tehát:

Adott egy program vagy egy játék, példa okáért mondjuk Counter-Strike. Ha szeretném lekérni az összes szervert, akkor elmegy kb. 100-150 darabig és meghal. Hiába kattintok bármely szerverre, ilyen 2000MS-t ír ki és nem tud csatlakozni. Várnom kell kb. 1 percet és újból tudja pingelni a szervereket. Ha valaki ismeri az 'All seeing eye programot', akkor abban is ugyanezt műveli, ha pár száz szervert megpingel. (Itt is ha eléri azt a kritikus ping mennyiséget, akkor olyan 1 percig letilt és semmit sem tudok csinálni. Összes szerver halott ilyenkor és belépni se lehet sehova.) Ha pedig mondjuk letöltök egy proxy listát és egy programmal gyorsan szeretnék rajta végigmenni, hogy melyik jó még, akkor megcsinál belőlle pár százat és a többit rossznak mutatja. Ahogy eltelik az a bizonyos nem tudom hány másodperc vagy perc, akkor megint életre kell. A routerben kikapcsoltam szinte mindent már.
    Ezelőtt egy másik (SMC) router használtam, de azzal semmi gond nem volt. Annyi szervert találtam, amennyit csak lehetett.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv, HuNReal

Új hozzászólás Aktív témák