Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Linksys WRT54G/GL/GS router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12501) Intruder2k5 válasza beller (#12500) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Szia!

Az eredeti Tomato szerintem nem tud ilyet, tegyél fel Shibby félét, abban van BW Limiter! De abban is leginkább IP/MAC címekre tudsz limitálni, és nem WiFi/kábel alapon!

tomato-ND-1.28.5x-109-VPN.trx

[ Szerkesztve ]

(#12502) beller válasza Intruder2k5 (#12501) üzenetére


beller
aktív tag

Először is köszönöm a választ. Azt hiszem rosszul fejeztem ki magam. Shibby féle Tomato van, azt gondoltam az 1.28 az önmagában már Shibby féle, bocsánat érte. A másik, hogy az nekem jó, ha MAC címre tudok limitálni. Igazából az a cél, hogy egy-egy letöltés alkalmával ne vigye el a letöltő a teljes sávszélességet. Légyszíves segíts abban, hol tudom MAC vagy IP cím alapján a letöltés sebességét korlátozni.

(#12503) Intruder2k5 válasza beller (#12502) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Ezt a Bandwidth Limiter menüben tudod megtenni!

(#12504) Z-Tom-ee


Z-Tom-ee
csendes tag

Üdv mindenkinek!

Rég jártam erre, de ha már benéztem, gondoltam felteszek egy régóta megoldatlan kérdést. Fw frissítéshez annó nagyon jól bejött a SkyNet nevű program, de már jó ideje nem tudja frissíteni az adatbázisát netről és így használhatatlan a cfe fájl generátora. Tud erre valaki alternatívát? Esetleg ha lenne valakinek egy működő adatbázisa, az is jól jönne...

Előre is köszönöm!

(#12505) And válasza Z-Tom-ee (#12504) üzenetére


And
veterán

Mihez kell CFE? Mert néha tényleg nagyon jól jön, például teljesen kitörölt flash esetén, de ez nem túl gyakori eset. 'Egyszerű' frissítéshez nem igazán kell. Linux-alapú gyári firmware-eknél még 3rd-party fw-re váltáshoz sem. Igazából az a CFE-generátor sem nagyon csinált mást, mint az ismert CFE-k kódjában kiscerélte a MAC-címeket. Egyébként sem feltétlenül van minden típushoz külön-külön CFE (néha viszont még azonos típus eltérő hardververzióinál is más).

(#12506) beller válasza Intruder2k5 (#12503) üzenetére


beller
aktív tag

Hát segítséget kérek még ha szabad. Itt vagyok a BW Limiternél, beírom az adott gép ip címét. Utána jön egy DL Rate, DLCeil, ULRate, ULCeil, Priority, TCP Limit UDP Limit. Ezek mit jelentenek? Ha mondjuk 500 KB/s-ra szeretném maximálni a letöltést akkor hova mit kell írni?

(#12507) Intruder2k5 válasza beller (#12506) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

A fentebb linkelt oldalon elég részletesen le van írva, hogy melyik cellába mi kell írni! Olvastad?

(#12508) beller válasza Intruder2k5 (#12507) üzenetére


beller
aktív tag

Bocsánat. Nem. Most belefogok és köszönöm.

(#12509) daninet


daninet
veterán

Üdv!
Adott egy ilyen G router, rajta Tomato Firmware v1.28.1816. Wifi-n a sebesség nem éri el a 2Mbps-ot sem! LAN-on pörög-forog-repül.
Minden beállítás default, egyedül egy másik csatornára tettem át ahol nincs router a tömbben. Próbáltam több üres csatornával is.
2 telefon és egy laptop csatlakozik rá. Ha bedugom LAN-on a laptopot akkor rendben van a sebesség.
Találkozott ilyennel valaki? Mit lehet tenni?

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#12510) And válasza daninet (#12509) üzenetére


And
veterán

Mekkora a kapcsolódási (link-) sebesség, amit a laptop visszajelez? Vagy közvetlen közelről sem megy normálisan, akkor sem, ha a két telefon nem csatlakozik?
(Amúgy a b/g-wifi sávját olyan más szabványú eszközök is foglalják, amelyek a wifi-klienssel és szoftverekkel láthatatlanok maradnak, tehát nem egyértelmű, hogy 'üres' az adott csatorna. Persze ha nagyon közelről, például azonos légtérből sem megy rendesen, akkor valószínűleg más a gond forrása.)

(#12511) daninet válasza And (#12510) üzenetére


daninet
veterán

2m-re van légvonalban a router ezért gyanús.
De most odatettem ahol a szomszédé van, és megjavult :D (eddig csak az üres helyeket próbálgattam, ezek szerint nem véletlen volt üres)
kösz a tippet :)

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#12512) Integra


Integra
titán

srácok kéne egy kis segítség :K

adott egy t-home féle ZTE ZXDSL 931VII V2.0 dsl modem+router, gyári fw-vel, semmi módosítás. ezt a bázis router. van egy wrt54gl routerem, amelyre feltettem a dd-wrt v24-sp1 std fw-t. mindkét router működik rendben. próbálom beállítani a linksys routert, hogy a zte wifijét tovább erősítsem a házban (repeater bridges asszem a hivatalos megnevezése), de valamiért nem megy, bárhogy is próbálom.
guglizok ezerrel, olvasom a dd-wrt wiki-t, és ezt a leírást követem most. az első kérdésem az lenne, hogy ez a leírás működik e másnál?
bármit csinálok egyszerűen nem továbbítja a linksys a zte wifi-jét :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12513) Integra válasza Integra (#12512) üzenetére


Integra
titán

a status-wireless tabon pedig a linksys látja a zte routert, azonosítja is mac addressel és ott van, hogy 30%-os jelerősséggel fogja is a jelet a zte-től. csak éppen nem adja tovább az internetet wifin.. :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12514) Intruder2k5 válasza Integra (#12513) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Én sosem próbáltam, de létezik egy ilyen írás is!

Wifi repeater készítése dd-wrt firmware-rel.

(#12515) Integra válasza Intruder2k5 (#12514) üzenetére


Integra
titán

igen, ezt csináltam végig. nem értem mi a nyavaja lehet a baja.
a fő routerem 182.168.1.254. a linksys meg 192.168.1.1.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12516) Intruder2k5 válasza Integra (#12515) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Többet nem tudok segíteni, mert én sosem próbáltam ezt, DD-WRT-t sem használok, és most még csak otthon sem vagyok, ergo csak a linket tudtam adni! Sajnos passz...

(#12517) Integra válasza Intruder2k5 (#12516) üzenetére


Integra
titán

semmi gond, köszi a linket :)
egyébként pedig érdekes, mert ugye azt mondja, hogy host és a client ssid nem lehet ugyanaz. no de pont az a lényeg, hogy az eszközök egy ssid-t lássanak bárhol a házban, mindig ugyanazt a hálózatot és ssid-t érzékeljék, mindenhol ugyanzon a néven.

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12518) Intruder2k5 válasza Integra (#12517) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

De most így eszembe jutott, hogy én is próbálkoztam már régebben egy hasonló beállítással, ahol is egy WRT54G v2.2 lett volna WiFi kliens, és AP is egyben, de nem jött össze, mert annak a Wireless Chipset-e nem volt erre alkalmas! Akkoriban, ha jól rémlik And nézett utána, és kiderült, hogy valóban vannak olyan példányok, amik nem alkalmasak virtuális AP-k hozzáadására, mert csak egy AP kezelésére képes a chip! Lehet Te is pont egy ilyennel rendelkezel, és ezért nem megy...

Tomato fw egyébként ki is írta, hogy csak egy AP-t lehet beállítani rajta, DD-WRT-t ez nem nagyon érdekelte, de működni azon sem működött!

Az akkori Linksys WRT54G-m, és egyéb ASUS routerek!

[ Szerkesztve ]

(#12519) Integra válasza Intruder2k5 (#12518) üzenetére


Integra
titán

vagyis a hiba a zte router chipsetében van?
oda-vissza látják egymást, látom mindkét eszközt egymás mac address listájában.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12520) Intruder2k5 válasza Integra (#12519) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Az én esetemben a WRT54GL volt a hunyó, mert nem volt képes egy időben kliens és AP módban is működni! A képeken a nyíllal jelölt helyen 1-es volt benne! A fő router, ami nálad a ZTE, nem igazában játszik bele ebbe, mivel ez szimplán csak AP módban megy, amire minden WiFi router képes, hiszen erre van csinálva! Neki aztán teljesen mindegy, hogy aki rá csatlakozik, az egy notebook, egy telefon, egy USB stick, vagy éppen egy másik router! Itt a dolog a kliens routeren (esetedben a Linksys) múlik, hogy működik-e, vagy se... Szerintem!

(#12521) Integra válasza Intruder2k5 (#12520) üzenetére


Integra
titán

kéne kerítenem egy másik routert akkor. vagy valami kifejezetten range extender készüléket router helyett..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12522) Intruder2k5 válasza Integra (#12521) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Hát igen, szoftveres mókolással sok router alkalmas erre, de tuti csak a célhardver! Kábellel nem tudod összekötni a két eszközt? Akkor már simán menne a dolog, ráadásul ott működik a Te elképzelésed is, hogy azonos SSID, azonos jelszó és titkosítás, csak a csatornaszám más, és így az erre felkészített kliensek automatikusan át is állnak az erősebb jelforrásra!

(#12523) Integra válasza Intruder2k5 (#12522) üzenetére


Integra
titán

sajnos nem megoldható a kábelezés :(

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12524) And válasza Integra (#12517) üzenetére


And
veterán

"no de pont az a lényeg, hogy az eszközök egy ssid-t lássanak bárhol a házban, mindig ugyanazt a hálózatot és ssid-t érzékeljék, mindenhol ugyanzon a néven."
Ez repeaterrel, legalábbis a dd-wrt VAP-os megoldásával szerintem nem fog menni, a virtuális AP SSID-je ne is legyen ugyanaz, mint a fizikai wlan-csatolóé (ami repeater-híd módban a kliensé, amellyel a távoli AP-re csatlakozik). Meg lehet oldani,hogy ugyanaz legyen az SSID, de ahhoz nem repeater kell, hanem WDS! Pont a dd-wrt-féle WDS tudja azt (azonos típusok vagy legalábbis chipsetek között), hogy a két WDS-be kapcsolt router között a kliens szakadás nélkül tud váltani. Tehát ami repeater-híd esetén nem megengedett (azonos SSID), az WDS-nél egyenesen követelmény, ha a dd-wrt megoldását használod. Mod.: csakhogy ehhez mindkét oldalon WDS-t kell konfigurálni, ami eltérő típusok vagy chipsetek esetén nem feltétlenül lesz problémamentes, ha pedig a ZTE modem+router nem támogatja a WDS-t, akkor főleg nem.
Egyébként többször használtam a WRT54GL-t repeaternek, és semmi gond nem volt vele, lényegében az általad először belinkelt (dd-wrt wiki-s) leírás alapján konfigurálva.
#12520: WRT54GL-ek esetén nincs ilyen gond, mivel összesen kétféle hardververziót élt meg, mindkettő esetén a "wl0_corerev" változó értéke 9, vagyis teljes mértékben (eltérő MAC-címekkel) támogatja a virtuális AP-k létrehozását.

[ Szerkesztve ]

(#12525) Integra válasza And (#12524) üzenetére


Integra
titán

na ez a durva, hogy németországban a másik wrt54gl-em simán működik egy fritz!box dsl moden+router készülékkel. itthoni meg szopó :DDD ennyit még tényleg nem szívtam vele, komolyan...

holnap megnézem ezt a WDS dolgot a zte routerben, már nem ott vagyok, köszi a tippet :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12526) llaszlo


llaszlo
veterán

JTAG kábelt olyan párhuzamos portból is lehet építeni amit nem lehet szétszedni?
Itt a képen szétszedhető kábelt látok, viszont nekem csak nem szétszedhető van éppen ha jól emlékszem.
[link]

Illetve ha a power villog folyamatosan, akkor sehogy sem tudok hozzáférni a routerhez?
A gyári FW-ről frissítettem és sajnos sikertelen lett. Aztán a power villogás fogadott, amikor rebootoltam. De lehet, hogy ezt sem kellett volna, mert akkor még pingelni tudtam legalább.
Linuxal javítható az FW? v2.2-es verzióm van, egyből felmehet rá egy dd-s fw is, vagy gyárit kell feltenni?

[ Szerkesztve ]

(#12527) Intruder2k5 válasza And (#12524) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Jaja, azt tudom is, hogy WRT54GL-el ez nem probléma, csak éppen elkerülte a figyelmem, hogy neki ilyenje van! :)


llaszlo

Érdemes megpróbálni tftp-vel!

[ Szerkesztve ]

(#12528) llaszlo válasza Intruder2k5 (#12527) üzenetére


llaszlo
veterán

A tftp-nél melyik porton kössem össze a routert a géppel? Ezt nem találtam meg. Simán az 1-es portba dugjam az utp-t?

És a gépet hogyan kell beállítani? Fix vagy dhcp? hálózati mask? Ezeket sehol sem találtam a leírásokban.

[ Szerkesztve ]

(#12529) Intruder2k5 válasza llaszlo (#12528) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Igen, például abba is dughatod... Illetve ezt is használgatod kliensként!

http://users.atw.hu/intruder2k5/apps/portable_tftp_upgrade_firmware.zip

[ Szerkesztve ]

(#12530) llaszlo válasza Intruder2k5 (#12529) üzenetére


llaszlo
veterán

Kösz. Közben szerkesztettem a hszt a gép beállításait kérdeztem. A kliens felejtős egyelőre, mert vagy OSX vagy linux van itthon.

Itt sehol sem írnak róla mármint a gépről: [link]

[ Szerkesztve ]

(#12531) Intruder2k5 válasza llaszlo (#12530) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Természetesen fix IP mivel, ilyenkor nem megy a router DHCP szervere!

IP: 192.168.1.10
Maszk: 255.255.255.0

Más egyéb nem szükséges!

Linux tftp is tökéletes!

[ Szerkesztve ]

(#12532) Integra


Integra
titán

ezekről mi a véleményetek?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12533) llaszlo válasza Intruder2k5 (#12531) üzenetére


llaszlo
veterán

Na eddig jutottam.
1 Router kihúz minden kábel áramtalanít
2. Géppel összeköt 1-es port
3. Fix IP beállítva
4. A gépen beírtam ezeket a parancsokat. Az utolsó előtt bedugtam a routerbe a tápkábelt és utána adtam ki a put parancsot azonnal.

@ ~ $ tftp 192.168.1.1
tftp> binary
tftp> rexmt 1
tftp> timeout 60
tftp> put /Users/llaszlo/Desktop/WRT54G_4.20.8_ETSI_code.bin
tftp: WRT54G_4.20.8_ETSI_code.bin: No such file or directory

Hol hibáztam?

(#12534) Intruder2k5 válasza llaszlo (#12533) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem létezik a WRT54G_4.20.8_ETSI_code.bin file?

(#12535) garga01


garga01
senior tag

Sziasztok!

Hozzám került egy WRT54 GS v7-es router, természetesen nem műxik. A 4 LAN + internet led folyamatosan zölden világít, a többi meg sötét. Lehet ezzel kezdeni valamit, hogy működjön újra? Rádugtam kábellel a gépre, de még fel se villan a pc-n a lan csatlakozó led-je, jól gondolom csak jtag flash-el lehet javítani?

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

(#12536) llaszlo válasza Intruder2k5 (#12534) üzenetére


llaszlo
veterán

A hibaüzenetet én is megértettem csak azt nem értettem, hogy miért nem találja, amikor megadtam a teljes elérési útvonalat.

Amúgy már jó, sikerült egy Maces klienssel megcsinálni. Köszönöm a segítséget.
Most kérnék egy jó leírást amivel a gyári fw-t le tudom cserélni egy dd-wrt-re. A tomatoval (több verziót is próbáltam) folyton újraindulgatott. A dd-vel nem volt ilyen gondom, viszont amikor a gyáriról akartam feltenni a dd-t, akkor ment tönkre.

(#12537) Intruder2k5 válasza llaszlo (#12536) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Passz! Nem tudok ilyet, csak a DD-WRT WiKi-t! Amúgy nekem meg volt egy WRT54G-m, ami minden más fw-vel újraindulgatott, aztán a 108-as Tomato-val jó lett! Odaadtam egy barátomnak, épp ma voltam nála, körülbelül 3 hete megy stabilan, újra sem lett indítva!

[ Szerkesztve ]

(#12538) csixy válasza llaszlo (#12536) üzenetére


csixy
addikt

törölve

[ Szerkesztve ]

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.

(#12539) And válasza llaszlo (#12536) üzenetére


And
veterán

"Most kérnék egy jó leírást amivel a gyári fw-t le tudom cserélni egy dd-wrt-re."
A Mini-verzióval kezdted az előbb? Mert a standard elsőre túlságosan nagy lehet, ezért erősen ajánlott a Micro vagy Mini-kiadások valamelyikét feltenni először, és utána a Standard-generic verziót, de ezt a dd-wrt router-adatbázisa is említi. Ezen felül semmilyen extra előkészületet nem igényel.

(#12540) llaszlo válasza And (#12539) üzenetére


llaszlo
veterán

Egy olyat próbáltam feltenni ami már volt rajta korábban. Nem mini vagy micro, viszont az tuti, hogy azzal ment. Legfeljebb megpróbálok egy mini-t. A webes felületen keresztül próbáltam amivel korábban nem volt gondom.
Az lehetett gond, hogy közben egy másik fülre váltottam a böngészőben? Talán netezni is próbáltam, erre már nem emlékszem, csak arra, hogy másik fülre váltottam.

[ Szerkesztve ]

(#12541) And válasza llaszlo (#12540) üzenetére


And
veterán

"Az lehetett gond, hogy közben egy másik fülre váltottam a böngészőben?"
Ha a feltöltés nem szakadt meg közben, akár torrentezhetsz is közben, meg böngészhetsz egyszerre huszonöt ablakban, az sem számít. Ráadásul magának az image-fájlnak az átvitele - tudomásom szerint - nagyon gyorsan megtörténik a routerre, a flash-be írás (RAM-ból) az, ami viszonylag lassú, de azt a router intézi, már hálózat nélkül is. A nagyobb méretű image-ekkel az a baj, hogy a gyári firmware egy mérethatár felett nem támogatja a beégetést, ezért kell a Mini-verzióval kezdeni, amire a dd-wrt keresőjében megjelenő találatok is utalnak: "Mini-Build required for initial flashing via WEB / TFTP". Ha már egyszer nem gyári van rajta, ez nem számít, mert a 3rd-party firmware-ek esetén a méretnek csak a flash-tárban lévő tényleges rendelkezésre álló hely szab határt. Azt viszont nem tudom, hogy gyári fw és mérethatár feletti új image estén történhet-e ilyen hiba (tehát csak részben íródik be az új firmware, ami után képtelen lesz boot-olni a vas), vagy egyszerűen elutasítja, el sem kezdi a flash-be írást a router.

(#12542) bacizone


bacizone
csendes tag

Üdv,

Van egy Linksys WRT54GL v1.1 (CL7B = WRT54GL v1.1) routerem, ami UPC Fiber Power 50/5-el használok, a 100Mbites ethernet porton keresztül kábelen.

A routeren a VOIP Generic (DD-WRT v24-sp2 (08/07/10) voip, dd-wrt.v24_voip_generic.bin, 2010-08-09, 3,61 MB) van. Ez a legfrissebb béta, de a jelenség a legutolsó stabil ddwrt-vel is fennállt.

Az a problémám, hogy ha közvetlenül a UPC modemből átdugom az Ethernet kábelt a gépbe, akkor simán kapom a szolgáltatásban meghatározott 50/5-ös sebességet.

Ha a routeren keresztül működik a gép, akkor viszont csak 36/5 sebességet kapok, sosem többet.

Olvastam, hogy talán a 200Mhz-es proci nem képes már ennek a sebességnek a kábelen keresztüli kezelésére? Az hogy nem megy wifi-n 54-el, az nem érdekelne...na de a kábelen?

Látom lehetne emelni az órajelet a ddwrt-ben, de nem ezzel kezdeném ha nem muszály, ne melegedjen meg fogyasszon jobban mint kéne...

Mit kéne tennem, hogy kábelen kapjam a rendes 50 MB-os letöltési sebességet? :)

Köszi,
Baci

[ Szerkesztve ]

(#12543) Intruder2k5 válasza bacizone (#12542) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Mit kéne tennem, hogy kábelen kapjam a rendes 50 MB-os letöltési sebességet?

Szia!

Sajnos egy megoldás létezik csak, a router cseréje! A Linksys WRT54Gx széria nem erre van tervezve, sosem fog átmenni rajta 50Mbps sebesség!

[ Szerkesztve ]

(#12544) bacizone válasza Intruder2k5 (#12543) üzenetére


bacizone
csendes tag

Hát igen, gondoltam, akkor ez ennyi…

Asszem váltok egy TP-LINK TL-WDR4300-ra.

Köszi!

(#12545) ginola válasza bacizone (#12544) üzenetére


ginola
addikt

A TP-linket nem ajánlanám, ezzel a típusnál sok a probléma.

Nekem most azt csinálja a routerem, hogy hiába állítom be, hogy lássa az enyém, mindig egy default nevű wifire akar csatlakozni, holott az nem az enyém, mi a teendő, hogy egyből a sajátomra menjen?

[ Szerkesztve ]

(#12546) vargalex válasza ginola (#12545) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

TP-Link-el sincs több probléma, mint a többi gyártó termékével.

Alex

(#12547) ginola válasza vargalex (#12546) üzenetére


ginola
addikt

Szia, én a konkrét típusra írtam, hogy média részével, ill. az USB-re aggatott cuccokat "érdekesen" látja vagy nem látja. Főnököm, már 3-szorra cseréltette ki ugyanezt a típust, de az új is szar.....Nem javítják, cserélik. A 1043 meg állandóan eldobálta a netet! Személy szerint nincs jó tapasztalatom ezekkel a TP-Link-ekkel.

[ Szerkesztve ]

(#12548) vargalex válasza ginola (#12547) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

Az USB-s cuccok külön kérdés. Általában tápellátási problémára vezethető vissza. Ez egy router, a szabvány szerinti 500 mA leadására képes, ez elég sok HDD-nek kevés.
Igaz, én gyári firmware-val egyiket sem használtam, de van egy TL-WR1043ND-m, egy TL-WDR4300-am és egy TL-WR741ND-m is. Egyikkel sincs gond.

Alex

(#12549) ginola válasza vargalex (#12548) üzenetére


ginola
addikt

Szerencséd volt akkor velük!

(#12550) vargalex válasza ginola (#12549) üzenetére


vargalex
félisten

Szia!

Nem hinném, hogy szerencse kérdése. Megfordult a kezeim között kb. 5 db TL-WDR4300, 5 db TL-WDR3600, néhány TL-WR741ND, TL-WR841ND, TL-WR941ND és legalább 50-60 db TL-WR1043ND is.

Alex

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.