- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WRT54G típusú routerem már jó régóta. Hosszú ideje Tomato v1.28 al használom. A tegnapi napig nem is volt vele gond, amikor is új internet szolgáltatóra váltottunk (DIGI). Amikor a digi szerverére megpróbáltam felcsatlakozni az általuk megadott felhasználónévvel és jelszóval, szépen ki írta, hogy létrejött a kapcsolat "connected" ip címet is kaptam, de internet az nem volt maga a router se tudott külső szervereket pingelni. Kipróbáltam direkbe a DIGI-t úgy ment a dolog. Gondoltam egyet és nyomtam egy full factory resetet, hátha az segít. Szépen fel is állt a rendszer, de azóta valami nem oké. Nagyon lassú a web felület és nem tudok beállítani semmilyen olyan dolgot amihez újraindítás kéne (ez kb minden) mivel amikor rá megyek h "safe" akkor lefagy az egész. Ilyenkor kihúz bedug és ugyanott tartok mint amikor elkezdtem. Valakinek van erre valami tippje?
Előre is köszi!
A netet amúgy megoldottam egy tp link routerral, tehát most az a kissebb gond, jó lenne újra életet lehelni a jó kis linksys-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest