Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doosa
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WRT54G típusú routerem már jó régóta. Hosszú ideje Tomato v1.28 al használom. A tegnapi napig nem is volt vele gond, amikor is új internet szolgáltatóra váltottunk (DIGI). Amikor a digi szerverére megpróbáltam felcsatlakozni az általuk megadott felhasználónévvel és jelszóval, szépen ki írta, hogy létrejött a kapcsolat "connected" ip címet is kaptam, de internet az nem volt maga a router se tudott külső szervereket pingelni. Kipróbáltam direkbe a DIGI-t úgy ment a dolog. Gondoltam egyet és nyomtam egy full factory resetet, hátha az segít. Szépen fel is állt a rendszer, de azóta valami nem oké. Nagyon lassú a web felület és nem tudok beállítani semmilyen olyan dolgot amihez újraindítás kéne (ez kb minden) mivel amikor rá megyek h "safe" akkor lefagy az egész. Ilyenkor kihúz bedug és ugyanott tartok mint amikor elkezdtem. Valakinek van erre valami tippje?
Előre is köszi!
A netet amúgy megoldottam egy tp link routerral, tehát most az a kissebb gond, jó lenne újra életet lehelni a jó kis linksys-be.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest