Új hozzászólás Aktív témák

• Doosa

aktív tag

Sziasztok!

Van egy Linksys WRT54G típusú routerem már jó régóta. Hosszú ideje Tomato v1.28 al használom. A tegnapi napig nem is volt vele gond, amikor is új internet szolgáltatóra váltottunk (DIGI). Amikor a digi szerverére megpróbáltam felcsatlakozni az általuk megadott felhasználónévvel és jelszóval, szépen ki írta, hogy létrejött a kapcsolat "connected" ip címet is kaptam, de internet az nem volt maga a router se tudott külső szervereket pingelni. Kipróbáltam direkbe a DIGI-t úgy ment a dolog. Gondoltam egyet és nyomtam egy full factory resetet, hátha az segít. Szépen fel is állt a rendszer, de azóta valami nem oké. Nagyon lassú a web felület és nem tudok beállítani semmilyen olyan dolgot amihez újraindítás kéne (ez kb minden) mivel amikor rá megyek h "safe" akkor lefagy az egész. Ilyenkor kihúz bedug és ugyanott tartok mint amikor elkezdtem. Valakinek van erre valami tippje?

Előre is köszi!

A netet amúgy megoldottam egy tp link routerral, tehát most az a kissebb gond, jó lenne újra életet lehelni a jó kis linksys-be. :(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés