- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUresz
tag
Egyetertek!
PET-G -bol keszitettem a reteghutot, minden mast PLA-bol. Tarantulam egesz rendesen szet van mar barkacsolva. Egyedi X kocsi, egyedi rogzites a radiator hutesnel ... sok sok mokolas.
Idovel beepitettem, egy "szekrenybe" es elerkezettnek ereztem az idot, hogy elovegyem a mar regota tartogatott ABS es HIPS tekercseket.
Elkezdtem ABS-bol nyomtatni ... Mivel nalam a TT directdrive-ban uzemel, kicsit magasabban vannak a dolgok mint normalisan, de meg igyis megvetemedtek a PLA alkatreszek. Arra lettem figyelmes, hogy zorog valami, benezek az uvegajton es latom, hogy a bltouch vidaman gravirozza a friss muanyag feliletet.
Most az X iranyban a teherviselo elemek ABS a reteghuto pedi PET-g bol van.
En is szeretem a petg-t, de van ahol nem tudom olyan jol hasznalni mint a PLA-t. Lehet, hogy meg nem talaltam meg a megfelelo beallitasokat. De vannak olyan apro es egesz bonyolult "csatlakozo feszkek" amik jelentosen szebbek pla eseten.
@Saccco: Anno rendeltem en is TPU-t ... azt hiszem ti linkeltetek meg ...
Van mar vele ertekelheto tapasztalat?
Kivancsi vagyok ... nalam direkt a titan ...
hetvegen kiprobalom szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest