- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
mézespálinka #45572 üzenetére
Nekem ránézésre ez csak az mcu firmware, ha jól tudom flashforge klipperes printerek alapból, bár klippert futtatnak mint firmware, de saját szoftverük van a moonraker helyett.
A konkrét kódba nem néztem bele hogy mit változtattak egy gyári klipper firmware-hez képest.
Ennél a gépnél az mcu mellett van egy Allwinner T113-S3 (olcsóbbat nagyon nem is találhattak volna), amin fut gondolom egy armbian kiherélve.
A legépkézlábabb megoldás az lenne hogy ezt a SOC-ot kukázni és közvetlen az MCU-val beszélgetni valamilyen külső eszközről. A 128mb ram nagyon kevés egy linux + moonraker+ klipper + fluidd/mainsailnek, ennél jóval izmosabb SOC-on is próbáltam, 512mb ram alatt gyakorlatilag használhatatlan, főleg ha szeretnél valamilyen postprocessinget is használni.
(Skip object, ilyesmi).Edit: Minden gyártó tolja a saját hülyeségét, és költenek a szoftveres baromságaikra, ahelyett hogy letennének az asztalra egy épkézláb megoldást.
Egy STM32F4 (kb minden aftermarket board erre épül) és egy különálló, valamilyen combosabb, de standard raspberry pi klón megfelelne erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest