- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
azbest #22711 üzenetére
Még most is sima extruderes....Semmi nem volt cserélve rajta.Megvettem,összeraktam.Gyárilag 80volt,de használtan vettem gondolom az előző tulaj igy használta.Aztán kellett 227,83 volt...Most valamelyik nap meg 232-re tettem,mert nem volt pontos.
Mikor raktam össze kipucoltam mindent.Akkor próbáltam kihúzni az extruderből a teflon csövet,de nem jött.Nem akartam nagyon erőltetni ezért hagytam aztán úgy.
És ennek a megoldásnak mi a lényege?Amint látom csak annyi hogy kétfele van választa a teflon cső a hotendben és ki van alátétezve.Mire jó igy,ha ugyan úgy teflon cső van a nozzleig?Ugyan úgy megég idő után nem?Ja meg ma kikellett cserélnem a csapágyakat mert úgy elvolt kopva,hogy 2helyen ha mozgattam rendesen megakadozott.Ennyit bir egy csapágy?Vagyis csak az a műanyag burok rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest