Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Az új nyomtatómat jelenleg egy SKR 1.3 hajtja és tegnap este óta nagy furcsaságokat csinál.
Marlin 2-t használok, szépen működött és éppen a mindenféle kalibrálásnál jártam amikor egyszer csak olyat csinált, hogy XY homing után amikor beküldtem X150, Y150 -re akkor csak 75,75 -ig ment el, illetve a kishajó helyett is csak egyenes vonalban egy csíkot nyomtatott (core XY és csak egy motort mozgatott a kettő helyett). Ha ezután kikapcsoltam bekapcsoltam, akkor megint jó volt 2-3 alkalomig, de után újból felezte a távolságokat és elkezdett össze-vissza járni a fej. Tehát elküldtem jobbra, mire elment balra-hátra. Sőt egyre gyakrabban szakadt meg a kapcsolat az Octoprint és az SKR között.És most ott járok, hogy bekapcsolás után megjön a Marlin üzenete, de ezután semmire se reagál a nyomtató. Se mozgásra, se fűtésre, se státusz lekérdezésre semmire. Beírok bármit a terminálba és nincs válasz, de maga az USB kapcsolat nem szakad meg.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Lehet megmurdelt az alaplap?Marlint többször is újrafordítottam, eltárol firmware adatokat töröltem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NBA és kosárlabda topic
- Windows 11
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.