- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Az új nyomtatómat jelenleg egy SKR 1.3 hajtja és tegnap este óta nagy furcsaságokat csinál.
Marlin 2-t használok, szépen működött és éppen a mindenféle kalibrálásnál jártam amikor egyszer csak olyat csinált, hogy XY homing után amikor beküldtem X150, Y150 -re akkor csak 75,75 -ig ment el, illetve a kishajó helyett is csak egyenes vonalban egy csíkot nyomtatott (core XY és csak egy motort mozgatott a kettő helyett). Ha ezután kikapcsoltam bekapcsoltam, akkor megint jó volt 2-3 alkalomig, de után újból felezte a távolságokat és elkezdett össze-vissza járni a fej. Tehát elküldtem jobbra, mire elment balra-hátra. Sőt egyre gyakrabban szakadt meg a kapcsolat az Octoprint és az SKR között.És most ott járok, hogy bekapcsolás után megjön a Marlin üzenete, de ezután semmire se reagál a nyomtató. Se mozgásra, se fűtésre, se státusz lekérdezésre semmire. Beírok bármit a terminálba és nincs válasz, de maga az USB kapcsolat nem szakad meg.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Lehet megmurdelt az alaplap?Marlint többször is újrafordítottam, eltárol firmware adatokat töröltem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Garmin FENIX 8 51mm AMOLED Sapphire, karbonszürke DLC titanium, fekete/sötétszürke szilikon szíjjal
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest