- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIZS
aktív tag
Az új nyomtatómat jelenleg egy SKR 1.3 hajtja és tegnap este óta nagy furcsaságokat csinál.
Marlin 2-t használok, szépen működött és éppen a mindenféle kalibrálásnál jártam amikor egyszer csak olyat csinált, hogy XY homing után amikor beküldtem X150, Y150 -re akkor csak 75,75 -ig ment el, illetve a kishajó helyett is csak egyenes vonalban egy csíkot nyomtatott (core XY és csak egy motort mozgatott a kettő helyett). Ha ezután kikapcsoltam bekapcsoltam, akkor megint jó volt 2-3 alkalomig, de után újból felezte a távolságokat és elkezdett össze-vissza járni a fej. Tehát elküldtem jobbra, mire elment balra-hátra. Sőt egyre gyakrabban szakadt meg a kapcsolat az Octoprint és az SKR között.És most ott járok, hogy bekapcsolás után megjön a Marlin üzenete, de ezután semmire se reagál a nyomtató. Se mozgásra, se fűtésre, se státusz lekérdezésre semmire. Beírok bármit a terminálba és nincs válasz, de maga az USB kapcsolat nem szakad meg.
Tapasztalt már valaki ilyet?
Lehet megmurdelt az alaplap?Marlint többször is újrafordítottam, eltárol firmware adatokat töröltem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged