Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-05 17:45:35

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#130291) bobalazs válasza attiati (#130290) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

Erre nem fogsz statisztikát találni. Könnyen lehet hogy egy adott kártya elmegy akár 10 évig és akkor mi van? Kkor nem ette meg az élete 3/5ét.
Ipon vezetett statisztikát hibás dolgokról, de aztán weboldalt újított a statisztikák meg mentek a levesbe, ahgoy régebbi termékek linkjei is unfortunately.
10 év amúgy nagyon hosszú idő, teljesen elavul; mondjuk egy 2010es kártyát nézel ma. Számolj 4-6 évvel annyit meg szerintem a nagy átlag kibír. Egyébként is, ha aggódsz, vegyél újat; és tudsz plusz 3év garanciát vásárolni mondjuk Alzán, többi boltról nem tudok. Vagy vegyél pl EVGAt iponnál, és tudsz extra ?? év garit venni evgan keresztül. Vagy ott a Zotac, 5 v 10 év extra, garit ad ha beregisztrálod a terméket 30? napon belül.
A másik dolog meg, ha nem szériahibáról van szó, ami bizonyos esetben garancia időn belüli meghibásodáshoz vezet, a használattól is függhet az adott vga élettartama. Csutkán hajtva, mondjuk 144 hz-el, egy melegedős fajta, hamarabb el fog nagy valószínüséggel hullani mint egy 60 hz-es jó hűtésű kártya.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Milyen videókártyát? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.