Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
üdv
létezik olyan program amely teljesen nullára állítja vissza a windows, mintha teljeseen új telepítés lenne, személyes adatok nélkül? és ezután egy végleges törlés a szabad területen...
nincs telepítőlemezem, minél kevesebb időt szeretnék eltölteni ezzel, ha eladom a gépem. -
Gergő_
őstag
Üdv
Van egy olyan 140 oldalas pdf-em, amelyen egy oldal valójában kettőt tartalmaz egymás mellett,ugye érthető...
Ezeket a lapokat szeretném szétvágni, mindegyik két oldalra, azaz 280 oldalasat szeretnék, mert az ebook olvasón így lehetne normálisan megjeleníteni.
Erre milyen programot ajánlotok?
-
Gergő_
őstag
...exif nézegető program, beépül a winfülek mellé, ha egy kép tulajdonságaira kattintok a Speciális fül mellett ha jól emlékszem. Beépül a képfájlra kattintott környezeti menübe remove exif data opcióként is. Mi lehet a program neve? korábban használtam de nem emlékszem...
-
Gergő_
őstag
A gondom az, hogy be vagyok jelentkezve skpe-on de mégsem vagyok látható a skype-partnereknél
nemrég lefuttattam egy szken-t és talált is egy rootkit-et az avast...
azt olvastam hogy ez okozhatta, ergo elbújtatott
de a hiba csak kb. félig-meddig szűnt meg, néha jó, néha pedig nem...
tud valaki ajánlani valamilyen célirányos hatékony rootkit eltávolítót?(avastot nem cserélném le)
ma megpróbálom még a search and destroy-t -
Gergő_
őstag
-
Gergő_
őstag
van nekem egy wmw3 mov-om
fent lévő lejátszóprogramjaim egyike sem képes lejátszani(kmplayer,vlc,mpchc,qt)
Milyen kodekre van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi