Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Czimby
üzenetére
Ahogy írták a TC-hez van egy csomó ilyen plugin, pl.: mthumbs.wlx 20210405 -> a média file-okhoz és pdf-hez.
Office doksikhoz meg ez: Office2007wlx_64 0.0.6.5 (keress rájuk a böngészőben ezen az oldalon).De amúgy alapból is nagyon sok kép file és videó "bélyegképét" tudja megjeleníteni a TC. Alap esetben fent, balról a negyedik ikon. A bélyegképek méretét meg a Konfiguráció-> Opciók -> Bélyegképek alatt tudod állítani.
-
válasz
Czimby
üzenetére
Ha van időm, szeretek kutakodni különböző cuccok után a neten, épp a héten akadtam rá erre a -talán nem annyira ismert- File Manager-re, ami talán épp pont jó lenne Neked...
Próbáld ki, hátha bejövős: FileVoyager -
válasz
Czimby
üzenetére
mediacoder is ilyen, de eddig csak néhány fájlt raktam vele egy job-ba. Van belőle portable is. De szerintem alapból ő sem írja felül az eredetit, hanem ugyanoda menti más fájlnévvel. De nem néztem végig a beállításait.
Letölthető
Pont kellően részletes GUI van hozzá, ezért is szerettem meg jobban, mint a handbrake-t. -
cigam
titán
válasz
Czimby
üzenetére
A shutterencoder-nek van ilyesmi funkciója. Alapból a behúzott videó könyvtárába menti a konvertált videót. A felülírásban nem vagyok biztos, hiszen konvertálás közben folyamatosan olvassa, és menti egy másik fájlba.
-
cigam
titán
válasz
Czimby
üzenetére
A Windows-ba épített (miért) nem jó? Lementi a rendszermeghajtó lemezképét, és a telepítő médiáról indítva a gépet, pik-pak visszatölti azt.(Egyszerre több lemezképed is lehet, ekkor csak ki kell választani a készítés dátuma szerint, hogy mikori állapotot töltse vissza)
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi