Új hozzászólás Aktív témák

• Chello

tag

Háát izé..

Na kezdem azzal, hogy az Active presenter legalább 90% on húzta a procimat, de volt annak 100 közeli élménye is. (Ez lemaradt az előzőből)
    Igaz viszont, hogy ingyé adják.

Feltettem Win 7 alá is a Bbf-et kiv. voltam mit csinál. Egyenlőre ott tartok, hogy fekete a kép amit felvesz.
    Majd megnézem hátha sikerül megoldanom. (Ötletek jöhetnek)

Camtasia.. Fel akartam rakni xp sp2 32 bit alá. Átszenvedtem a pc mark 7-est mivel úgy emlékeztem, hogy abban van a netframework 4. (muszály neki lenni a gépen)
    Átszenvedtem a 3d markot mivel abban tudom, hogy van ntfw 4. De az nem települt.
    Így a terhelési összehasonlítás sajna nem lehet mérvadó.

Sp2 alá 3.5 fölötti framework is felmegy ??

Mindegy,.Feltettem Win 7 alá. kivállóan működött. mindent felvesz és nagyon gyors a felvételen a kép.
    Vajon mit jelenthetnek a telepítés alatti folder beállítások ? Most hagytam ahogyan volt, de nem szeretem amikor a D&S-be dolgozik egy program uh. vsz újrateszem majd és megnézem mi van, ha nem engedem neki a folderes játékát.
    Ennek egyetlen sajnálatos hibája, hogy nekem ad.1 nincsen letöltve offline a
    ntfw 4, ad.2, ha nem megy fel XP sp2 32/64 bit alá akkor sajna félig kieső. Viszont a problémámat megoldotta Xp-re meg jó a Bbf.

Többek között itt is látni majd felvételeimet, mert időközben eldöntöttem, hogy így osztok majd meg sok kérdéshez kapcsolódó infót, valamint másoknak tanítgatom amiben én tudok segíteni.

Sokba került ez az adatmennyiségfüggő netemnek. Kb. 500 ft., de most kivételesen nem zavar.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés