- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
Nem nyúltál mellé, nekem is Sensira van, meg összes rokonomnak havernak azt raktunk fel
Mind FTXF
Szimplán csak írtam hogy friss ropogós telepítésről jöttem haza, Mitsu HR35 került fel a falra és bizony van amiben jobb mint a Sensira persze a drága wifimodul kicsit lelomboz illetve a fapad funkciók. Nincs turbo gomb, nincs éjszakai mód, nincs ECO gomb, nincs comfort gomb. 4 ventilátor fokozat van, abból az 1 csík a leghalkabb kb. a 3. a legerősebb mellé van még AUTO és slussz. Beltéri szétszedésben a Daikin szerintem jobb, szűrő méretben a Daikin nagyobbat használ, Mitsu ellenben tud VANE-t vagyis 5 állásban fixen tudod a legyezőt pozícionálni míg a Daikin esetében Swing van amit megállítasz ott ahol neked szimpatikus.Kültéri Daikin esetében nehezebb, hangerőre picit halkabb is nagy fokozaton, leszabályozva kb. azonos halk szinte hangtalan mindkettő. Mitsu elől fém rácsos, hátul van plusz műanyag rács neki, Daikint hátul semmi sem védi.
Bármelyikkel jól jársz csak a 34-35ezres Mitsu wifi modul ár tényleg lelombozó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest