Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
-
PROTRON
addikt
Azért ne felejtsétek el srácok, hogy nem pontosan havi 210 van, ezt csak a leegyszerűsítés kedvéért használtuk korábban.
Valójában a mocsok MVM napi elszámolásban hisz, tehát hogy adott hónapban hány nap van.
Évente van 2523 keret, tehát naponta matematikailag 6,93 jár.
Ez ugye azt jelenti hogy 31 napos hónapokban 214, majd 30 napos hónapokban 207, míg az 1 szem februárban meg csak 194 jár kedvezményesen.
Persze létezik kerekítés, szal még jár évente 1-3 kWh...Ezt azért írom, mert az első évben én elbuktam 6 kWh-t az éves keretből, mert átalánydíjas elszámolásban voltam, így februárra automatikusan számlázták a beállított 200-as havi értéket, amiből csak 194-ig járt a kedvezményes keret, majd éves óraleolvasáskor pont úgy jött ki hogy matematikailag nem "kellett" korrigálniuk.
Pedig adott hónapban csak 168-at fogyasztottam, de előtte volt feltorlódásom korábbi hónapokból.Egy szó mint száz, ha valaki átalánydíjat állít be, akkor Január előtt azt érdemes lemódosítani hogy havonta csak max 194 legyen 2 hónapig (február miatt), az év többi részén meg max havi 207 legyen.
Persze ha eleve havonta alatta fogyasztasz és azt adod meg, akkor nincs számlázási gond.
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
kicsiogre
tag
válasz TeeJay #79481 üzenetére
Elindult a teszt a mobilklimával. Kivezető csövet megvariáltam( most meg meredekeben megy ki ) , csepptálcát néztem szépen lefolyik a víz.szűröt elmostam , kondenzátor is tiszta. Most tolja szépen kifelé a forró levegőt. Csatolok pár képet, (a szigetelés az nagyon gány tudom )
[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
-
arcitec
addikt
válasz miezez #79475 üzenetére
Nálunk is Daikin van az alapján írtam, hogy abban tutira nem a távirányítóban van, sokszor nem is abban a helyiségben van, amiben megy a klíma. Egyébiránt 99%-ban fenyőfa módban megy 24 fokra állítva és csak max fél délutántól estig, illetve max kora hajnalig.
Ez egy új future lehet a mi klímáink most tolják a 7-ik évüket...
U.I: Most olvasom vissza, hogy 2 óra után kikapcsol az IFeel funkció, na ennek sok értelme van akkor, na meg csak érvényes, ha másik helyiségben van a táviránytó akkor is bakfitty.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
BBéci
legenda
válasz arcitec #79473 üzenetére
De bizony, a távirányítóban van hőérzékelő. Különben nem lenne értelme az iFeel-nek.
A WiFi vezérlés teljesen más, ne keverd!
Kivételesen nem olvastam el az összes hozzászólást, csak utóbb láttam, hogy mások is leírták az IFEEL működését.
Ismétlem: szerintem rendkívül hasznos funkció, nagyon hiányolom a Mitsubishi HR-ből. Tojjanak sünt![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz TeeJay #79456 üzenetére
Kezdjük az alapoktól!
A Stiebel Eltron távirányítója és az iFeel funkció a következőképpen működik:
Beállítok egy hőfokot, leteszem a távirányítót magam mellé az asztalra és várok. Időnként megnyomom a ROOM gombot, ami a távirányítóban lévő hőmérő által mért értéket mutatja. Egy idő után a kettő megegyezik, annyi a valós hőmérséklet ott az asztalon, amennyit beállítottam.#79463TeeJay
Ne a beltérinél legyen annyi a hőmérséklet, amit beállítottam, hanem ott, ahol én vagyok. Erre találták ki az iFeel funkciót. iFeel = én érzem.
Ezt hiányolom a Mitsubishi HR-ből és emiatt bánom, hogy nem AP/AY-t vettem.#79461MaxxDamage
A távirányítón beállított értéknek kell lennie a mellé tett hőmérőn, akkor működik szabályosan az iFeel funkció. Magától értetődő, hogy a távirányítóban is van egy hőérzékelő. Optimális esetben az általa mért hőfokot ki lehet tenni a kijelzőjére.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nagyúr
válasz MaxxDamage #79449 üzenetére
ebben a pozícióban nem hiszem hogy tudja irányítani a beltérit a távírányító!
Az i FEEL csak úgy működik ha a távirányító tudja infán keresztül vezérelni a beltérit, onnan az asztalról nem hiszem hogy tudja irányítani!(nincs rálátása a beltéri infra vevőjére)és gondolom a beállítását elolvastad hogyan kell!
Ha pedig telóról kezded piszkálni az appban a klímát az azonnal felülírja amit a távirányítón állítottál ezt követően az appban beállított módon fog működni!
Tehát az i FEEL is kikapcsol, viszont ugye a távirányító nem tudja hogy te közben telóról piszkáltad és ő ugyan úgy fogja ~17.percenként küldeni a távirányítón beállított paramétereket, amik felül írják azt amit te a telón beállítottál, szóval ha azt akarod hogy a távirányító mérje a hőfokot és működjön az i FEEL akkor tedd olyan helyre a távirányítót ahol van rálátása a beltérire(magyarán ha nyomsz rajta 1gombot azt érzékelje a beltéri) és ekkor telóról ne piszkáld a klímát!
[ Szerkesztve ]
-
miezez
csendes tag
válasz MaxxDamage #79484 üzenetére
Olyan nagy kavarást nem csináltál, de:
Ha az appot használod, az folyamatosan lekérdezi a klíma állapotát. Ha pl a távirányítón átállítod 25 fokról 24 fokra, akkor a távirányítódon, meg a klímán, meg az appban is 24 fokot fog mutattni a beállított hőmérsékelt. Eddig ok.
Ha viszont az appban visszaállítod a kívánt hőmérsékletet 25 fokra, akkor az appban, meg a klímapanelen is a 25 fok megjelenik, és el is indúl ez az üzemmód. A távirányító viszont erről mit sem tud, az mutattja a rajta legutóbb beállított hőmérrsékletet, (24 fok) ami már nem igaz. ( a távirányító csak addni tud vezérlőparancsokat a klímának, visszafelé nem kommunikál, fogalma sincs a klímád állapotáról, működési üzemmódjáról).
Ha viszont be van állítva az iFeel, akkor bizonyos időnként küldi a klímádnak azokat a vezérléseket, ami a saját hőmérője szerint szükséges. Az, hogy az appban ezt hogy látod, itt jön elő, hogy beépített olcso, majdhogynem univerzális kínai modult használsz, vagy speciális, a vezérléshez tervezett modulokat. Nem azért 20E egy Daikin modul, mert nagyon sokat akarnak rajta keresni, hanem azért, mert szinbiózisba van azzal a vezérléssel, amihez tervezték, és azzal az appal, amit írtak hozzá (és csak bizonyos vezérlőpaneelekhez jó, tehát a fejlesztést csak korlátozott darabszámra lehet leosztani).
Szóval igen, kicsit csak bekavarsz, mert ha az iFeel megy, az rendszeresen fölülírja azt, amit az app-ban beállítottál. -
MaxxDamage
félisten
Ez a távirányító megkavar rendesen...🤭🫢
Ha csak a cooling van a "kijelzőn" akkor a távirányító nincs bekapcsolva igaz? (tehát wifi telefonról vezérlés van és beltéri szerint van a hőmérséklet érzékelés?)Ha a távirányító be van kapcsolva, akkor nem csak a coolingot mutatja, hanem a display és I feel alul, meg mutatja a módot, akkor gondolom az vezérli meg minden egyéb... amúgy mióta beállítottam a WiFi/telefont, azóta azt használom, kivéve mikor a távirányító is buzeralva lett az I feel funkció miatt...de akkor most azzal jól bekavartam neki.☝️✌️🤭😁🤔
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
TeeJay
félisten
válasz kicsiogre #79479 üzenetére
Nincs lamellafésűm mivel én nem kócolom össze sehol semelyik lamellát, ahol meg olyan klímával várnak úgysem vállalnék rá semmi garanciát, megmutatom hol tudnak venni aztán essenek neki Láttam már olyan kültérit ahol emberünk porszívócsővel szépen megsimogatta a kültéri kondenzátort...
Ha viszont vennél valami ilyesmit nézz ami több méretű lamella távhoz is jó
[link][ Szerkesztve ]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
szacsa33
tag
válasz kicsiogre #79476 üzenetére
Az enyémet nem érdekli hogy poros vagy sem,időnként beadja hogy tisztítani kell a szűrőjét.Ezt egy leddel jelzi is,de ha nem is takarítom ki a szűrőjét csak nyomva tartom a led alatti gombot amíg el nem alszik akkor megy tovább hogy megvolt a szűrő "tisztítás".
szacsa
-
kicsiogre
tag
válasz TeeJay #79450 üzenetére
Ma volt ez először , igaz most párás az idő nyomta is ki a vizet. Hogy van e köze hozzá nem tudom , ahol a vizet kell leereszteni tettem rá egy csővet hogy egy tálba folyon a viz. Jött is rendesen belőle , aztán ventit fullra nyomta , a kivezető cső ezután nem volt meleg. Kondenzátor tiszta ,mikor beindult nyomta kifelé a meleg levegőt. Csővet igazitottam ahol csatlakozik a géphez volt egy pici repedés kijavitottam. Holnap megnézem még cseptálcábol lefolyik e jól a viz, aztán meglátom . Remélem jó lesz , ezt a keveset már huzza ki ami van a szezonból.
-
kicsiogre
tag
válasz szacsa33 #79464 üzenetére
Kondenzviz az jön belőle rendesen , ma csinálta ezt ,mondjuk párás a levegő pár óra allatt 2 liter kijött. Nem tudom van e köze hozzá de ahol a vizet kell leereszteni tettem egy csővet rá hogy egy edénybe folyon. Holnap megnézem csepptálcát meg a szürőt elmosom ( bár tiszta pár napja mostam) aztán kiderül.
-
miezez
csendes tag
válasz arcitec #79473 üzenetére
Nem WiFi-n, infrán. A távirányító méri a hőmérsékletet, és időnként infrán küld vezérlést a klímának. Ha WiFi-n lenne a távirányító, akkor kibírna kb. pár hetet. Infrán nincs szükség a folyamatos kapcsolatra, csak néha küld kis fényt.
Nállam van 4 Daikin (azok nem tudják ezt a funkciót), meg egy Fischer a pincében, az tudja, de ippen nem használom. Kitapasztaltam, hogy 23-ra állítom csendes módban, és akkor minden happy.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz MaxxDamage #79446 üzenetére
Ez ilyen, állítsd be, ahogy neked jó, tök mindegy a klíma mit mutat.
[ Szerkesztve ]
-
miezez
csendes tag
Hi! Jól látom, a távirányító zacsiban van?
Ez kicsit megkeverheti a mérést. Próbáltad zacsi nélkül?[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz TeeJay #79463 üzenetére
Mármint mit kapcsoljak ki?
Tavkapcsot? Azt most elvileg kikapcsoltam, mert csak cool-t irja, mást nem.[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz #41553344 #79468 üzenetére
Nem, az most be sincs kapcsolva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz TeeJay #79463 üzenetére
Most megnyomtam folyamatosan és kikapcsolt.
Bekapcsoltam és a display meg I feel is a képernyőn van.
Gondolom így jó? 25 fokra van állítva.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
arnyekxxx
veterán
A számlák szerint:
Az eonnál a H tarifás mérő számláján A1 és H volt a számlarészletező felett de magában a táblázatban már
hőszivattyú téli
éshőszivattyú nyári
a megnevezése a tételeknek,Az uj mvm-es számlában meg az egész ömlesztve van és csak H árszabás szerepel nyáron is.
Szóval is nyáron is H tarifa van, csak az nem a téli árszabással hanem az A1-el egyezik meg.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz MaxxDamage #79461 üzenetére
Kapcsold ki és hagyd hogy a beltéri mérje a hőfokot fent.
24fokon teszi a dolgát majd nyugodtanMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MaxxDamage
félisten
Akkor lehet én használom nem megfelelően?
Megnyomom az option gombot és I feel van választva és azt külön hol/hogy lehet be állítani?
Amit mutat hőfokot az a beállított és az alá nem kéne hűteni nem?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
A távirányítón lehet váltani, hogy a beállított vagy az éppen mért hőfokot mutassa. Amennyiben ezek egy óra működés után eltérnek, ott valami baj van. Próbaképpen állítsd legyezőre a lamellát.
-
TeeJay
félisten
Polar Optimum-nak hol van a távirányítón kiírva mit mér?
iFeel módban tudja a parancsot adni a klímának meddig hűtsön
3 darabot raktunk ma fel öcsémmel de a távirányítóval parancs hőfokot adunk a klíma meg majd méri hogy mennyit kell tekerjenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz kicsiogre #79445 üzenetére
Túlmelegszik a kondenzátor talán?
Tudja fújni magáról le a forró levegőt? Ilyet én akkor láttam amikor egyik srácnak őrzött garázs bódéban meghalt a mobilklíma kifújó ventilátor de ott 10másodperc után leállt az egész mert ugye túl melegedik a kondenzátorMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MaxxDamage
félisten
Nem.
Digitális és manuális hőmérő is.
Tavkapcs az 25 fokot mutat (arra van állítva)
Helyzete megfelelő.(fel fordítva és sensor a beltéri felé néz) - jelölve a képen!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
BBéci
legenda
válasz MaxxDamage #79446 üzenetére
Azt a 21 fokot a távirányító (saját, beépített hőmérője) mutatja? Az infraszem a beltéri felé néz?
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Kibírom még néhány hónapig légkondi nélkül, csináltam magamnak elképesztő passzív léghűtést, jelenleg fázósra sikerült kb. 23 fokra lehűteni, addig a légkondi topikra többé nem írok, csak olvasok! Viszlát topik lakók!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
MaxxDamage
félisten
Harmadik klíma is fel lett rakva.
Reméljük ez is jó lesz
Én csak azt nem értem, hogy 25.5c fokra van állítva, cooling meg auto fán és 21c fok is volt tegnap este felé...pedig direkt a tavkapcs alatta (2 méterre) asztalon van a tavkapcs és I feel funkció be van kapcsolva .. akkor mégse jó?Eddig úgy vettem észre 2c fok különbség volt a beállított és valós Fok között.
Pl. Beállított 25.5c a valós 23.5c volt..[ Szerkesztve ]
-
kicsiogre
tag
Hello. TeeJaay- illetve hozzáértőt kérdeznék. Van egy mobilklimám ma elkezdte azt csinálni : bekapcsolom ( 16 fokra álltitva a hütést ) alacsony venti fokozaton .egy idő múlva felkapcsol magas venti fokozatra és leáll a hűtés. Kivezető cső okés megnéztem ki tud menni a levegő, szürő illetve kondenzátor tiszta ( minimális por van rajt) . Mi lehet a baj ? Lehet az nem tetszik neki hogy a kondenzvizet egy edénybe folyatom ( tettem a le eresztő csonkra egy csővet) ?
-
static00
csendes tag
válasz TeeJay #79424 üzenetére
Helló!
Itt a sound pressure levelt kell hallgatni,ugye?
A power level az mit jelent?Köszi
Sound Pressure Level dB (A) Cooling: 43/39/37/33/31/29/26/18 Heating: 43/39/37/35/33/31/30
Sound Power Level dB (A) Cooling: 59/54/52/48/46/44/41 Heating: 59/54/52/50/48/46/45Sound power is the total airborne sound energy radiated by a sound source per unit of time. Sound pressure, on the other hand, is the result of sound sources radiating sound energy that is transferred into a specific acoustical environment and measured at a specific location.
Közben megkerestem, a pressure amikor kijön a hangtompítóból,nekünk az kell😀
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Írd már le ki az a cég/embör, hogy más ne hívja! Nálam az ilyen felejtős, kuka.
Legalább annyi tisztesség lett volna benne, hogy felhív, hogy közbejött valami és egyeztetett volna másik időpontot. És nincs egyéb hablaty, meg volt nálad beszélve mára.[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Nem jöttek el megjavítani vagy cserélni a légkondit garanciálisan!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz #41553344 #79434 üzenetére
Köszi ez hasznos infó volt. Persze mindenki lexarja.
Kis érdekesség: Németországban így néz ki a zajongás:
Helyi újságból fényképeztem, elnézést a képminőségért.Azért beszédes, hogy míg Magyarországon létkérdés, hogy reggel 6-tól este 22-ig beledögölj a munkába és zajongj, addig itt azért él az a felfogás, hogy 8 előtt nem. Meg 19:00 után sem...
Mondjuk csend is van, meg nyugalom, ja meg kutyaugatás sincs(az más kérdés, hogy babakocsiban tolják a kutyát(ezt saját szememmel láttam, és nem haverom mesélte)).Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Mégegyszer szeretnék köszönetet mondani a segítségetekért.
Végül egy újabb Oasis Plus lesz a befutó. "Hirtelen" találtak kettő 3.5kW-os példányt, ami beragadt tavalyról a raktárban 340e Ft-ért. Ugye milyen érdekes... Ezt az elején valamiért nem említették.
[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
-
TeeJay
félisten
válasz nevemnetudd #79414 üzenetére
Ezekkel a beszerelve árakkal óvatosan webklima esetén...
Látok én jó sok 1-2méterre rakott "függönykarni alá fért csak be" meg "ide nem lehet tenni mert 3 méterre van a fal és nem folyna ki a kondenzvíz" kókle által felhányt gépet takarítások során...
Budapesten 80körül megy most 3méter valódi 3méter csőtávra szerelés 1 falfúrással normálisan nem felhányva hanem korrekten megcsinálva, cseppvízcső kivezetve, normális konzollal ami derékszöget tud nem nyeklik jobbra balra, normális rezgéscsillapítós gumibakkal ilyenek.
Az ilyen webshop felszerelések a legkotványabbakMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
276ezer a 3,5kW-os Gree Comfort Pro (plus nincs)
a 2,7kW-os tuti nem ugyanaz ezt megnézheted itt
[Gree Comfort Pro 2,7kW specifikáció]
[Gree Comfort Pro 3,5kW specifikáció]
Már csak a kompresszor sem azonos bennük a többiről nem is beszélve400-ért rakva elég vastagon fog a ceruza főleg ha ez 2méter telepítés lesz
A vevő miért nem meri elhajtani a klímást ilyenkor? Ki fog fizetni a végén? Ügyfél ha 2,7kW-ot szeretne és ez nem orbitálisan atom nagy baromság akkor miért ne vinnék neki azt.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
Lehet nincs elég hűtőközeg mennyiség ahhoz a csőtávhoz vagy túl sokat hajtottak csövezésben esetleg valahol megtörte a csövet a szaki emiatt nagyon lecsökken a hűtőteljesítmény. Láttam már ilyen klímát amit panel 9. emeletre raktak (legfelső szint), valami alap MDV gép volt 6 hajtást számoltam a 7méter csövezésben és sehogy sem tudott a gép 14foktól hűvösebbet kifújni ami meg kevés volt 40nm panelra
-
TeeJay
félisten
válasz torma1981 #79356 üzenetére
Mitsu HR35 kültéri már csak 22kg ha jól láttam, halk de azért hallhatóan nagyobb fordulaton pörgeti a kompresszort mint a Daikin FTXC pl
wifiben Mitsu rablás, Daikin 20 ezer körül.
FTXC szerintem többet tud funkciókban elleben nincs VANE vagyis legyező fix pozícionálás gombnyomásra.Utóbbi napokban nagy sláger a Mitsu HR35 és Daikin FTXC35 itt, raktam jó párat itt fórumtagoknak és igazából bármelyikkel jól jártok, én meg mindkettő nagyon szeretem szerelni
-
Z.É.T.
őstag
(úgy néz ki, hogy mégis szabványosítani kell a mérőhelyet, nem 2 fillér, egy szezon alatt kiderülne, hogy mennyire éri meg középtávon és lenne idő összerakni rá a pénzmagot, nem kellene hirtelen eladni az autót és lecserélni egy sokkal rosszabbra; de azért megvárom még az E.On-os szakit, mert különböző villanyászok különbözőt mondtak...)
-
Z.É.T.
őstag
#gyorskérdés
Amennyiben felkerül 2-3 olyan klíma, ami H-tarifa "kompatibilis", utólag, mondjuk 6-12 hónap múlva is lehet kérni az H-s órát és csak át kell kötni az A1-ről (dugaljas) a H-s (fixre kötött) áramkörre?
(remélem, érthető a kérdés, kissé szét vagyok esve)
-
nevemnetudd
csendes tag
Tudtok ennél most jobbat ,bestbuyt ?
Midea MGP2X-12-SP - KLÍMA Akció, Raktáron – WEBKLIMA
315 900 Ft BESZERELVE
mennyire ajánlott ez a készülék ? Pláne ennyiért?
Illetve 18 m2 szobába berakhatom-e mivel a kisebb készülék beszerelve drágább. -
bolic
őstag
Mutassanak Mitcsu HR35 távirányítóját! Szvsz ultragagyi lehet Gree után!
-
tomazin
veterán
Gondolom ez itt off, de epitos topicban nem kaptam valaszt. Bp es kornyeken tud valaki legtechnikai ceget ajanlani?
-
arnyekxxx
veterán
válasz Reggie0 #79406 üzenetére
ránk a próbateremben kihívta a szembeszomszéd a rendőröket du 7kor, hogy túl hangosak vagyunk. Egy forgalmas út meg némi sín túloldalán. Kb annyi zaj ment ki tőlünk az épületből mint egy közepesen feltekert autóhifiből. Kijöttek a rendőrök, és szóltak, hogy halkabban vigadjunk mert ungabubga lesz. Ugyan szerintük sem vagyunk hangosak de ha a szomszéd ránkhívja őket akkor nincs mit tenni.
-
arcitec
addikt
válasz Reggie0 #79406 üzenetére
"De a joggyakorlat az mas, a szuksegtelen-t sem szo szerint ertelmezik, meg van nemi turesi kotelesseg is."
Na ez a baj nálunk, van is meg nincs is, magyarul szar rá mindenki mindenkire, mindenre.
Továbbra is csak kelet .. Sajna ez van ...[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz static00 #79404 üzenetére
A papagaj amugy ejjel total csontben van Kivetel, ha valami tamadja vagy fajdalmat okoz neki.
#79405 Atomgeszi: Amugy a PTK-ban konkretan a szuksegtelen zavaras van benne, nem konkretan a zaj. Ergo szagosat fozni, vagy budos ketutemu/dizel kipufogogazt sem szabadna eregetni De a joggyakorlat az mas, a szuksegtelen-t sem szo szerint ertelmezik, meg van nemi turesi kotelesseg is.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Reggie0 #79402 üzenetére
Mondjuk a sok köcsög a lyukas kipufogóju stiftel eléggé szükségtelen zaj, mégse csinálnak velük semmit. A 10 km rol üvöltő Simsonokkal sem kezdenek itthon semmit. Németországban elment mellettem egy, azt hittem, hogy elektromos. Ég és föld.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
arcitec
addikt
válasz arnyekxxx #79398 üzenetére
Arra amit írsz a napi 7kWh brutál sok...
Amúgy elbattyogsz a jegyzőhöz és feljelented a kutyát. Ez most komoly.
Nyugaton talán Svájcban meg van határozva mennyit ugathat a kutya, egyébként bünti.
Bünti akkor is ha eldobod bárhol közterületen a csikket és akkor is ha nem a kijelölt sávban parkolsz, magyarul kilóg a kocsid. Nem parkolhatsz más előtt, ha nem oda mentél.
stb stb . Ügye az a fránya nyugat, itt meg szabadság van, mindenki azt csinál amit akar, ahogy neki jó, lehetne sorolni ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Politika
- Filmvilág
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
- Siemens Porsche Design kávé és teafőző eladó
- Ruhaállvány, fogas INGYEN 180cm magas, ezüst/fehér színben
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest