- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
C&H Arctic tapasztalat így 1 hónap hűtés után.. A kínai fűtésre "optimalizált" klímáknak azért hűtésben is van hátránya. Mivel nem tud rendesen leszabályozni (400W körül láttam eddig, meg 130w,de az szerintem már csak simán a ventilátor), így vagy hűt rendesen, elég hideg levegővel (amivel nekem nincs bajom, de párom gyűlöli mikor éri a hideg), vagy csak keringeti a levegőt, le nem áll. A szar whirlpool ugyan megadta magát 5 év után, de hűtésre sokkal komfortosabb volt, gondolom le tudott normálisan szabályozni (fűtésben is, mert sose kapcsolgatott ki átmeneti időszakban, mint az Arctic).
Ha valaki csak hűteni tervez a klímával, esetleg ősszel-tavasszal fűteni, akkor érdemes kerülni ezeket a típusokat szerintem (gree fűtésre optimalizált klímák és klónjaik), de elég lehet akár egy alsóbb kategóriás kínai is, ami normálisan szabályoz.A következő lakásba, ahol már jópár évre szeretnék tervezni, tuti nem fogom sajnálni a pénzt egy normális japánra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged