Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
C&H Arctic tapasztalat így 1 hónap hűtés után.. A kínai fűtésre "optimalizált" klímáknak azért hűtésben is van hátránya. Mivel nem tud rendesen leszabályozni (400W körül láttam eddig, meg 130w,de az szerintem már csak simán a ventilátor), így vagy hűt rendesen, elég hideg levegővel (amivel nekem nincs bajom, de párom gyűlöli mikor éri a hideg), vagy csak keringeti a levegőt, le nem áll. A szar whirlpool ugyan megadta magát 5 év után, de hűtésre sokkal komfortosabb volt, gondolom le tudott normálisan szabályozni (fűtésben is, mert sose kapcsolgatott ki átmeneti időszakban, mint az Arctic).
Ha valaki csak hűteni tervez a klímával, esetleg ősszel-tavasszal fűteni, akkor érdemes kerülni ezeket a típusokat szerintem (gree fűtésre optimalizált klímák és klónjaik), de elég lehet akár egy alsóbb kategóriás kínai is, ami normálisan szabályoz.A következő lakásba, ahol már jópár évre szeretnék tervezni, tuti nem fogom sajnálni a pénzt egy normális japánra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest