- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
Lacielvtárs #21594 üzenetére
Értem, tehát alsó hangon 300k körül számítsak és akkor nem ér meglepődés.
Nálunk egy gond van, azon kívül, hogy tetőtér és pala...
Történetesen az, hogy két szoba van fent és nyáron mindkettő pokol. Nappal azért, mert alapból meleg van, este meg a pala ontja magából a hőt és éjjel is meleg van. Padlásra ki se lehet menni, mert megfulladsz.
Namost kérem babaprojekten dolgozunk és a mostani háló lesz majd a babaszoba, ez a kisebbik és észak, észak-nyugati fekvésű, a másik kicsit nagyobb alapterületű és amolyan dolgozószoba, ebből lenne egy háló-dolgozó kombó, ez dél, dél-keleti fekvésű és szinte egész nap besüt a nap, itt van egy kisebb erkély is, tehát ablak+ajtó = nagy üvegfelület. Ezt nem is akartuk gyerekszobának az előbb említett felsorolás miatt.A kérdés, hová tegyük így a klímát?
Ajtókat csukjuk, mert lent az öregek bagóznak, tehát az előszobába (lépcsőhöz) nem tehetjük. Bár ilyen időben igazán kimehetnének... Lehet ha kiraknám a tévét kiköltöznének...
Esetleg össze lehetne nyitni valamelyest a két szobát, mert tulajdonképpen egy beépített szekrény választja el egymástól a két teret.Sajnos tegnap (sem) nem nyertem a lottón, úgyhogy elköltözni egyelőre nem tudunk, én már évek óta győzködöm az asszonyt, hogy szereljünk be klímát, mert egész nyáron nem lehet pihentető alvásról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Philips LCD és LED TV-k
- DV digitalizálás
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest