Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Nem a ventiket hallod maxon, hanem a levegőt hogy átmegy a házon. Betettem a felső részre a kimaradt ventimet és nagyon durván leestek a hőfokok már alapon is. Mivel nekem micro-ATX lapom van, így a ház tetején van minden (cpu, vga stb..). Lehet ATX lapnál lentebb kerül a VGA és úgy elég a fenti egy venti is. Szerintem veszek egy 14 cm-es ventit fentre és még egy egyet a táp mellé (hogy meglegyen a túlnyomásos tér a por miatt) a és nagyon jól fog muzsikálni a dolog.
Amúgy a ház hangcsillapításától nem esek hasra, de hozzátartozik, hogy a gyári CPU hűtőm elég hangos, illetve a kimaradt venti se egy csendes darab. Persze az előző házhoz képest ég és föld. Talán, ha a tetejére 14 cm ventit teszel sokat nem fogsz veszíteni a hangszigetelésből.
Nézegetem a ventiketés látom különböző fordulatszámú modellek vannak (Nanoxia Deep Silence ha már a többi is az). Az a baj nem tudom a gyáriak melyikek. Érdemes ezekből a nagyobb légszállításút venni? Illetve vannak ennél lényegesen jobb ventik azonos, illetve kisebb árcédulával? (3k)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox Series X|S
- Politika
- Robotporszívók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest