Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sur1G

aktív tag

válasz Shing #51361 üzenetére

Nem a ventiket hallod maxon, hanem a levegőt hogy átmegy a házon. Betettem a felső részre a kimaradt ventimet és nagyon durván leestek a hőfokok már alapon is. Mivel nekem micro-ATX lapom van, így a ház tetején van minden (cpu, vga stb..). Lehet ATX lapnál lentebb kerül a VGA és úgy elég a fenti egy venti is. Szerintem veszek egy 14 cm-es ventit fentre és még egy egyet a táp mellé (hogy meglegyen a túlnyomásos tér a por miatt) a és nagyon jól fog muzsikálni a dolog.

Amúgy a ház hangcsillapításától nem esek hasra, de hozzátartozik, hogy a gyári CPU hűtőm elég hangos, illetve a kimaradt venti se egy csendes darab. Persze az előző házhoz képest ég és föld. Talán, ha a tetejére 14 cm ventit teszel sokat nem fogsz veszíteni a hangszigetelésből.

Nézegetem a ventiketés látom különböző fordulatszámú modellek vannak (Nanoxia Deep Silence ha már a többi is az). Az a baj nem tudom a gyáriak melyikek. Érdemes ezekből a nagyobb légszállításút venni? Illetve vannak ennél lényegesen jobb ventik azonos, illetve kisebb árcédulával? (3k)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés