Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ozsvar
tag
Sziasztok!
Erről a mini-ITX paneltápos házról mi a véleményetek? Valaki látott már ilyet élőben? Milyen minőségű lehet a paneltápja? (HTPC lenne 2 polc közé szellősen, diszkréten (és némán), kemény 10W-os J1800-as deszkával 1 HDD-vel, semmi más..)
"In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on."
-
ozsvar
tag
A ház minősége majdnem másodlagos, egyszer fogok vele megküzdeni, aztán nem nyúlkálok hozzá. Melegedni nem fog, és fogyasztani sem, ezért a gyenge szellőzés nem gond (már ha olyan egyáltalán).
A paneltápról van konkrét tapasztalat? A 12V-os dugasztápot cserélném egy elfekvő MeanWell típusra, de a házba szerelt DC-DC táp panel maradna..elvileg 120W-ot képes kipréselni magából, én a tizedét fogom használni, leírás szerint túlfesz/túláram/rövidzár ellen védett, biztató, hogy pillanatnyi max terhelést is említenek, laikusként gondolva ennyire nem lehet gány. Vagy mégis?
-
w333
félisten
Köszi ... akkor felső tápos max. 10k -ért mi az ajánlott ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
félisten
Új cube-formátumú házak az Aerocool-tól, DS-nél jobbnak tűnő hűtéssel, 7kg-os súllyal, változatos színekben:
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
w333
félisten
Na ... szerintetek melyik lenne a jobb Sharkoon VS3 vagy MS140 ?
Vagy ilyen árban van jobb
-
w333
félisten
(#48412) BomiBoogie
Na akkor a gépezet ez lesz pontosan ...
FSP 350W + Asus H81 + 4GB/Ram + i3 4160 + Asus GTX 750 !
Ezek az alkatrészek szerencsére elég hűvösek ... MS140 jó lesz ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz BomiBoogie #48412 üzenetére
Azért feketében elmennek...
(#48415) ShellKretor
Hát, én sem vagyok tőlük elájulva, de pl. anno a Sharkoon T9 Value-m sem volt az az égbekiáltó minőség, mégis elvoltam vele.7kg anyag egy mATX házban biztatónak tűnik, csak keveslem a 3 merevlemez-helyet.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
w333
félisten
válasz BomiBoogie #48414 üzenetére
Köszi !
(#48419) AxBattler
Jah, élőben már nagyon kíváncsi vagyok ...
Viszont mi ez a kavarodás a pcx -nél ? rendelni szeretném kijelölöm hogy személyes átvétel, erre pedig megrendeléskor ott szerepel hogy "személyes átvétel" viszont alatta a címem is, nem értem ez most mi ?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz AxBattler #48410 üzenetére
No, varázslónál már kapható az xpredator cube - csak sajnos pont nem a szupermenő vasemberes, ill. amerikakapitányos színösszeállítással, pedig...
[ Szerkesztve ]
-
ozsvar
tag
válasz AxBattler #48419 üzenetére
Hát nem tudom, nekem MS120-am van (MS140 kistesó), de nagyon megbántam már. Berezonált (WD Green bármilyen pozícióban), aztán beragadt a bekapcsológombja (2 hetesen), ami az össze vissza ki-be kapcsolgatástól hazavágta a BIOS-om, szóval végül darabokra szedtem, és le kellett sorjáznom, hogy használható legyen. Látszik, hogy nem Codegen minőség (gumitalpak, hozzáadott hátlapok, halk ventik, relatív vastag oldallemez, porszűrők, stb.), de nekem annyi bosszúságot okozott, hogy senkinek sem ajánlom.
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Egy CM 690 be vajon belefèr egy sappgire 280x vaporx?
-
alfiboy
aktív tag
válasz castiels #48425 üzenetére
Szia!
[CM 690 III]
[sappgire 280x vaporx]sappgire 280x vaporx:
Dimension 308(L)X108(W)X35(H) mm Size
CM 690:
Supports long VGAs up to 423mm / 16.6 inch
Ezek szerint be....
-
castiels
addikt
-
dattis_
csendes tag
sziasztok,
vettem egy cooler master 650 pure házat. Tudnátok légyszi nekem abban segíteni, hogy a fényképen található kábel az mi a retekhez kell?
Igazából fogalmam sincs, minden működik. Előre el van valahova vezetve, de nem akarom szétszedni a házat, hogy megtudjam mi az. Ventik működnek. A ház könyve e téren hiányos, nem találtam infót erről a kábelről.
köszi a segítséget
üdv:
DAttis -
w333
félisten
Na srácok változott a terv ... i3 helyett i5 4670 lett, szóval most ehhez kéne nézni valami házat, olyat amit azonnal megtudok vásárolni BP. -n, a keret sajnos ezzel lecsökkent kb. 8-9k -ra, a lényeg csak annyi lenne hogy 3.5 jack + 2 usb az előlapon legyen, a nem ajánlott rosszak közül a jobbik rossz kéne
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz kalozhun100 #48438 üzenetére
Alsó táp miatt nem jó !
Szerk.
Ha szerencsém van akkor a tegnap amit lemondtam MS140 hamarosan készleten lesz, akkor bemegyek és mégiscsak megveszem azt
(#48440) kalozhun100
mAtx !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
De az is jó ha valaki mond egy olyan boltot ahol sok számítógépház felhozatal van, személyesen megnézném és legyen miből válogatni !
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A CM Elite 110-ről valaki, akinek van esetleg, tudna véleményt mondani?
Kis pentiumos ITX-hez kellene, semmi csicsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest