Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
3.Aragorn
addikt
válasz alfiboy #45162 üzenetére
"Abba jó lenne, nem nyomná befelé a meleget?"
Szvsz de. A DS2 nem a legjobb megoldása a nanoxiának vízhűtéshez. Nézz szét az oldalukon. Vagy néz meg ezt.Az utóbbi időben sokat olvastam a házaikról - nekem egy DS5-ös érkezik holnap, ha minden igaz - igaz, nem vízhűtéses rendszert tervezek.
Atii91: Ezért a pénzért már tisztességes házakat lehet kapni. Mik a főbb szempontjaid?
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz alfiboy #45180 üzenetére
Merlinről.
A kéményes megoldás alapvetően tetszik nekem, viszont nem használnám ki, mivel az egyik hangfalam a gépház tetején szokott pihenni. A méretei, a nagyobb lemezvastagság, 3 db 14-es venti miatt választottam ezt a DS1-gyel szemben (ill. olyan apróságok miatt, hogy a pci takarólemezek szellősebbek, a plexi kivágás szebb vonalvezetésű, jobban eltalálták a festését.) -
-
veterán
válasz alfiboy #45611 üzenetére
Aha, köszi Hozzászoktam hogy már nem is nézek ilyenekből magyarországon, mert vicc hogy néha ugyanazt a tablet tokot pl 2 ezerrel olcsóbban kapom meg ajándék usb kábellel és képernyővédő fóliával, mint ha lemennék a boltba
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
3.Aragorn
addikt
válasz alfiboy #46148 üzenetére
Köszi! Megtörtént a beüzemelés. Szépen működik minden. A beszámolóba most nem kezdenék bele, mert készül egy hosszabb hangvételű írás, mely ha jól sikerül akár cikk - szerencsés esetben akár teszt - is lehet belőle. Egyelőre próbálom összeszedni az összeszerelés során szerzett tapasztalataimat. Fényképező és bárminemű mérőműszer hiányában komolyabban nem ásnám magam bele a témába.
A jelenlegi és az eljövendő konfigommal is szeretném letesztelni a rendszert, valamint plusz ventilátorok beépítése mellett is.
Korlátaim lesznek: nincs/nem tudok beszerezni hangnyomásmérőt, illetve digitális hőmérőt a környezeti hőfokok méréséhez. Ez utóbbit jobb híján fali hőmérővel pótlom majd.
Ha tervemmel kapcsolatban bárkinek bármilyen ötlete/javaslata/jó tanácsa van, szívesen meghallgatom! -
-
castiels
addikt
-
-
Pgraph
aktív tag
válasz alfiboy #55555 üzenetére
Szia!
Használom egy kis ideje, és nekem jó a véleményem róla. HDD-t nem használok benne, csak SSD-t, így a HDD rekeszeket ki lehet belőle venni. Szerintem az elöl lévő befújó és a hátul lévő kifújó gyári ventivel akadálymentes légáramot lehet így összehozni. Emellé nagyon csendesek a gyári ventik. Konkrétan semmi hangját nem hallom a gépnek közelről se. Egy i7-4790-et használok benne, kb. 30-35 fokos szokott lenni, az alaplap is olyan 30 körül (persze nem játékgép...)
A HDD keretek egyébként praktikusak, gumírozottak, szintúgy a tápegység aljzata, illetve a hátsó illesztéke is.
Ha nincs benne túl sok minden, szépen el lehet benne rejteni a kábeleket is.„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
-
Pgraph
aktív tag
válasz alfiboy #55557 üzenetére
Még nem pucoltam őket. Szemre nem látni különösebbet, olyanok, mint „általában”.
Ha sűrűbb szövésűek lennének, erőlködne a venti, nem lenne légáramlás, ha ritkábbak, akkor meg semmit se érnének. A háztartási finom port szerintem mindegyik beengedi sajnos...[ Szerkesztve ]
„A világosság felé vezető úton megtett minden lépés mélyebb sötétséget idéz.” - Hamvas Béla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest