Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz Hauptmann #14675 üzenetére
Köszi, most akkor már 4féle van ami közül nem tudom hogy nekem melyik a legjobb... Viccet félretéve, köszi az infót!
Akkor kiegészítve: blue, brown, black, red közül melyik lenne a legjobb? felhasználáshoz még annyit, hogy gépelek is természetesen a játékokon felül, de nem túl sokat. Napi 1 levél megírásával lehet számolni + amit itt fórumozok.
Ja és ha ez fontos, nem tudok 10 ujjal gépelni )[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bencze
senior tag
válasz Hauptmann #14677 üzenetére
Jobb legfelül a tudnivalók alatt megtalálhatók a leírások.
Ha nem így értetted, szerintem mindegyik jó mindenre, én feketét nem próbáltam és nem is tervezek, az erősebb rugó miatt. Nem hiányolom. A kéket picit fennebb kell állítólag engedni az újra nyomogatáshoz, amiket én játszom abban fel sem tűnt.
Más-mások érzésre, bármelyik jó, a kék click-szerű hangjával nekem nincs bajom de ha az ember alvó társ mellett nyomogatja akkor semmiképp nem ajánlott. Azon kívül ki kell próbálni. Lenyomásra nekem a kék jön be a legjobban.
Azt mondanám a barna és a piros a két erősen main stream, mindkettő jó mindenre, a barnát preferálom írásra az érezhető lenyomási pont miatt de nem pötyögök elég finoman így gyakorlati jelentősége nincs.
Barna vagy piros bármelyik jó annak aki nem ismeri őket, ha nincs alkalom kitapasztalni akkor pénzfeldobás? jó esetben meg sem tudod, milyen a másik.[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
anytime
őstag
-
ViZion
félisten
válasz Hauptmann #27248 üzenetére
Ozone mecha, kanyon az ehhh... nyomkodd meg vmi boltban, ha teheted.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Hauptmann #27250 üzenetére
Bocs, strike battle-ra gondoltam
Mediában voltak minden félék korábban.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
S4LK3R
csendes tag
válasz Hauptmann #28492 üzenetére
Szia én egy Bladet használok lassan 2 éve s semmi bajom nincs vele.(Igaz a mechanikus társára fáj a fogam Ozone Strike Battle)
Jó érzés vele gépelni, nem csúszik a talpa arrébb.
Nekem mindösszesen a d-nek kezdett meg kopni a festése.(2 év alatt, pedig nyüstölöm ezerrel CS:GO-val)
Én merem ajánlani neked.
-
notika77
senior tag
válasz Hauptmann #28707 üzenetére
Nálam az ócska kivitelezésen felül már nem százas a space és a numerikus 7-es gomb sem. Nem is tudom bántam-e már meg jobban 10000 forint kifizetését bármire. Az itteni ajánlás után már mechanikus billentyűzetekre gondolni sem merek, mert azok milyenek lehetnek, ha ez ajánlott.
-
-
Hunork
veterán
válasz Hauptmann #28879 üzenetére
Hát nem tudom. Ma bementem MM-be. Ott kipróbáltam, sok mást is. A Genius-ok közös jellemzője, hogy a Space zörög, nem kicsit. Ez rossz hír. Persze a 32k-s az nem.
Ha 10k a keret, mert ennél többet nem adok olyan billentyűért, amit hárman használunk itthon, és úgyis elkopik, kiesik, blabla, akkor röhejes, de a Hama Urage Illuminated volt a legjobb, mind világításban, mind billentyű "hangzásban". De még nem tudom, a mostani is jó, csak 2 gomb teljesen elkopott, massza van a helyén."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Domonkos
Ármester
válasz Hauptmann #35372 üzenetére
Gondolom akkor az en hsz-emet talalhattad meg.
Nem tudom, hogy mennyire egyertelmu, de a "megjegyzi" ebben a kontextusban annyit tesz, hogy nem kapcsol ki/le. Szoval vilagitani fog vegig (mert hat ugye nem tudja a gep allapotat) - amit azert lehet erdemes figyelembe venni, ha valaki mondjuk egy szobaban szeretne vele aludni. Mondjuk arra az esetre, ha a bill csak siman az asztal tetejen van, lehet hogy szivarvanyokat rajzol a plafonra, egyebek...Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Skynet258
veterán
válasz Hauptmann #35474 üzenetére
Külön tudod megvenni, a bill árához képest olcsóér'
-
nyunyu
félisten
válasz Hauptmann #35493 üzenetére
Egyáltalán ezek Cherry kapcsolókat demóznak?
Ez a kép erősen Gateronnak látszik, tekintve azt, hogy Cherrynek nem nagyon van sárga kapcsolója, meg a kék és barna is jóval világosabbnak tűnik, mint az MX Blue vagy Brown stemje.
Ezt meg végképp nem tudom értelmezni:
#4 12 Keys - Black, Blue, Light Blue, Red, Brown, Dark Brown, White, Linear White, Yellow, Green, Gray, Linear Gray/White az jelentheti a Cleart is, odáig oké, DE:
MX White: clicky kapcsoló
MX Clear: taktilis kapcsoló
Gateron Clear: lineáris(Gray az OK, abból van:
MX (Dark/Linear) Gray
MX (Light/Tactile) Gray )[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Kvelstadt
veterán
válasz Hauptmann #35530 üzenetére
Itt kint a Currys pc world olyan mint otthon az MM.
Nemrég voltam pont azért hogy megnyomkodjam a mechákat és mondtam az eladónak hogy, tud e nekem mutatni olyan bill-t?
Erre odavitt ilyen optimus prime kinéuetü gamer gumimembrános 30.gagyi márkáju billhez hofy ezek a minőségi gamer billek amit tartanak az üzletben...
Tisztára MM..."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Hauptmann #35692 üzenetére
Nem vagyok én ennek nagy szakértője, vannak itt, akik erre nálam jobb választ tudnak adni, de én annyit derítettem ki, hogy elkerülhetetlenül kopni / fényesedni fognak (ennek a mértéke nyilván felhasználófüggő, rámész-e csuklóig ketchupos kézzel, rommá izzadod-e, hogyan takarítod stb... de hacsak nem selyemkesztyűben használod egy laborban, akkor valamennyire mindenképpen fognak), egy elég olcsó módszert választottak a kupakgyártáshoz, várhatóan 1, max 2 évig maradnak szépek azok a kupakok. De konkrétumot senki nem tud rá mondani, mert nincs még ennyi ideje forgalomban a billentyűzet.
A supportnál én rá is kérdeztem, hogy a 3 év garancia fedi-e az esetleges kupakcserét, a magyar support azt válaszolta hogy nem, a nemzetközi azt, hogy "majd ha lesz ilyen, rákérdeznek van-e esetleg éppen elfekvőben kupakszettjük"... szóval valószínűleg nem, és még venni sem lehet hozzá. Ha elkoptak (márpedig el fognak), vehetsz új billentyűzetet 30 / 50 ezerért. Hogy ez pontosan mennyi idő alatt következik be, azt nem lehet tudni, de nem jósolnak rá sokat.
Nekem itt állt meg a dolog, mert az árát nem sajnálnám, még akár az RGB-sre sem, de ez a bizonytalanság nekem nem fér bele (ha már ennyit kiadok érte, minimum 5 évig használni szeretném).
[ Szerkesztve ]
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz Hauptmann #35706 üzenetére
Ehhez nem jó a pro magyarítója. Vagy nem tudom, rárakni még valszeg rá lehet, de nagyon hülyén nézne ki.
Én inkább matricában gondolkodom, de abból se hallottam még értelmes minőségűről, meg a betűtípus is eltérne. Ha esetleg találok nagyon hasonló kinézetű, és nagyon tartós matricát, az lehet egy B terv.
Megkérdeztem ticketben a CM supportot, hogy mik a terveik (lesz-e esetleg ehhez is magyar kiegészítő), hátha mondanak valami jót, de még nem válaszoltak rá.
-
Vanir
veterán
válasz Hauptmann #36021 üzenetére
Kis helyre jobb, főleg, ha az egérnek nagy hely kell.
Amúgy több olyan megoldást szeretnék látni a piacon, mint a CM Masterkeys Pro M. -
-
csibuka85
senior tag
válasz Hauptmann #38812 üzenetére
Köszi szépen. Kicsit húzós árban van.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
csibuka85
senior tag
válasz Hauptmann #38856 üzenetére
Köszönöm , néztem csak a csuklótámasz és + gombok hiánya sajnos nem valami jó. Meg azt nem értem mi kerül ezen ennyibe ? Sima Snassz klaviatúra , semmi extra csuklótámasz vagy valami , azért ilyen drága mert vezetéknélküli meg egy billentyűcsipesz jár hozzá ?
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
csibuka85
senior tag
válasz Hauptmann #38858 üzenetére
Most kérdeztem meg a Tesoro Loberat , hát néhany azt mondják hogy jó néhánxyan meg hogy közepes.
-
csibuka85
senior tag
válasz Hauptmann #38866 üzenetére
Kapcsoló nem annyira jó meg az anyaghasználat , de én inkább ezt saját szemmel nézném meg.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Hauptmann #38969 üzenetére
Hát gondolkodtam már olyanon,hogy normál világítás mentes billentyűzet de az asztal kihúzható fiókján belül ledsor és az világítaná meg de nem tudom,úgy milyen lenne.
#nyunyu
Hát azt már csak akkor látnám,ha meg jött volna.
És az az 50 eurós kupak szett jobb mint amit a boltban veszek billentyűzettel együtt akkor?[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
L.
tag
válasz Hauptmann #51486 üzenetére
Mostmár igen, van fullsize is, kb 2 hete jöttek be vele. Viszont nem pbt keycap hanem csak abs.
Ezt az aqua-ból húztam be. De mostmár mindenfelé van, a caseking.hu a nagyker ott meg tudod nézni mik. A kiskerek beszerzik ha véletlenül nincs valami náluk kitéve.Annyi hogy eddig a fekete van, nemtudom fehér lesz e magyar egyáltalán és titkos favoritom a skyline sincs , gyanítom nem is lesz. A spéci magyar kiosztás és a kis piac átka.
-
L.
tag
válasz Hauptmann #51489 üzenetére
Közben editáltam a választ
itt van egy fácsés hír abban van screenshot
https://www.facebook.com/xtremesolutionzone/posts/new-ducky-rgb-software-releasedcompatible-with-ducky-yotd-keyboard-one-2-rgb-100/1925535830855409/ráklikkelsz a színre és kijelölöd a billenytűt, egyet vagy többet és már cseréli is a világítást.
-
L.
tag
válasz Hauptmann #51493 üzenetére
Hát eddig mindenkinek a pixel.hu-t ajánlották, hogy ott mindenvan és főleg nyomkodni is lehet
a másikra meg a red/silent red ajánlott elsőre játékra, de ez már egyéni preferencia kérdésea profik majd ellátnak tanácsokkal és csak kibicelek
én biztonsági játékosként kipróbálás nélkül brown-t vettem, kb tudtam hogy az jólesz és jó is lett
de tuti ha veszek egy gmmk-t akkor lesz valami ordenáré hangos klikkelős switchem is -
Khaosz55
addikt
válasz Hauptmann #51520 üzenetére
Hali,
nekem red van meg próbáltam a haverom a brow billentyűjét. Alig lehet észre venni a különbséget mert én tövig nyomom neki. Azt hittem hogy a feedback nagyobb lesz a barnában alig érezni. Én tövig nyomom nekem a red jobban bejött. Kinek mi tetszik kb nekem olyan érzésem van a barnával mintha egy kicsit "rossz" red lenne.A CM CK530-at ,megvettem volna már ha red kapcsolós lenne. Igaz ajánlották, hogy próbáljam ki mert abban nem cherry barna kapcsoló van és más érzetre.
Sajnos még üzletben nem láttam. Nekem nem sürgős a csere 5-6 éves magyar gigabyte osmium red van tökéletes kapott a gyerekektől már 1 liter szörpöt, 1,5 kg morzsát és 1 kg sót ropitól. Tökéletesen bírja, néha tisztítom. CSak TKL miatt csábultam volna el másik billentyű után. Igaz nekem a csuklótámasz nagyon hiányzik hogy nem adnak a mai billentyűhöz én személy szerint nagyon szeretem. Persze külön is lehet venni, de nem tudom hogy passzolnak magasságban.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Hauptmann #51672 üzenetére
No Én meg is vettem a brown fajtát.
Nekem tetszik ! Mondjuk még sose volt mechanikus billentyűzetem. Az alzában sikerült néhány bill-t (cherry) még kipróbálnom. Ott elég furik voltak, azt tudtam, hogy a blue nem nekem való mert még az a kattanás is az nekem kicsit sok volt úgy. A red kifejezetten tetszett de most hogy brown van itthon (bár nem cherry) így kezd ez is tetszeni Szerintem jó vétel. Írásra és úgy érzetre nem érzek sok különbséget, de hosszútávon tuti megjelenik majd, hogy nem cherry a switch és hamarabb megfogja adni magát. De hát és akkor mi van ? Veszek hozzá új switchet és beszerelem Ez volt a főszempont most, hogy újrafelhasználhaató billentyűzetet vegyek.
Maga a szoftver is tetszik amit hozzá lehet letölteni, amit kicsit bánok, hogy automata profil váltást nem tud. Illetve, hogy ha custom szeretnél billentyűket színezni akkor a magyar gombok nem jelennek meg a UI-n a szoftverben :'(Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs