Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #26208 üzenetére
Most hoztam el tole az egyik serult nemet IBM T40 billzetet 990-ert.
Elvileg annyi baja van, hogy ket gombnak el van torve a fule, igy nem lehet raakasztani az ollora.De az pont nem erdekelt, mert ugyis csak a TrackPoint kell belole.
Ha lett volna magyar kiosztasu belole, akkor azt vettem volna, mivel a kupakjait at tudtam volna tenni egy az egyben a francia IBM Travel Keyboardomra, de igy oly mindegy, hogy francia vagy nemet kiosztassal all a sarokban.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
olle
senior tag
válasz dobragab #30993 üzenetére
Én is ilyet használok. Mármint a billentyűzetet. Eddig hozza az elvártat. 16K ért az egérrel jó vétel volt. Mondjuk ahhoz még nem igazán nyúltam hozzá, marad tartaléknak. Nem cserélem még le az SS Rival 100-at. De aki jó áron szeretne egér billentyű kombót annak megérheti. 10K+6K best buy.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Domonkos
Ármester
válasz dobragab #30993 üzenetére
En egyszer probaltam ezt a billentyuzetet es nekem nem tetszett - ahogy eddig nem talalkoztam egyetlen olyan mem-mecha (hibrid) kapcsolos billenccsel sem, amit jo szivvel tudnek ajanlani. Sajnos mindket kategorianak a rossz tulajdonsagait orokitik. Viszont az araert ez tudja a legjobb epilepsziat elodiezni. Szoval jah - en ajanlani nem fogom, de aki tobbet szeretne mutogatja a haverjainak/szuleinek, mint hasznalni, annak az egyik legjobb vetel lehet.
Kupakjainak befernek a budget kategoriaba.
Ha valamit kene irnia megjegyzesbe: Budget RGB - a hattervilagitason kivul semmiben sem kiemelkedo.haxi, te mint gondolsz rola?
Gender of electrical connectors is defined by the pins.
-
Domonkos
Ármester
-
Varoz
addikt
válasz dobragab #35272 üzenetére
Ez érdekes, mert általában fordítva szokott lenni! Én is amióta ANSI billentyűzetem van, az összes ISO-s cuccon körülöttem AltGr+j-zek, mert ezerszer kényelmesebb.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
[Prolixus]
addikt
válasz dobragab #35270 üzenetére
Halkít, de szvsz nem annyira drasztikusan. Itthon én is O-ringes MX Brown-t használok, munkahelyre nemrég vittem be egy MX Silent Red-es billt. Utóbbi tényleg szinte hangtalan, kb egy szinten lehet hangban mint a halkabb membrános billek újonnan, még mielőtt utóbbiak elkezdenének hangosodni. Gépelni jobb a Brown-on még O-ringgel együtt is ez kétségtelen (Glory for the Brown Switch Team! ) , de a békesség érdekében egy ilyet nem kockáztattam meg melóhelyre.
O-ring-gel az a baj, hogy csak a bottoming-out hangot tompítja, a billentyű felengedése ugyanúgy hangos, másrészt én úgy vettem észre, hogy a nagy keycap-ek esetén sokkal kevésbé érezni (hangban) a hatását. Szóval Enter, Backspace, Space püfölés kb olyan hangos O-ringgel együtt is mint anélkül.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
kuyarashi
őstag
válasz dobragab #35854 üzenetére
Írtam a ROCCAT support-nak (lehet-e a makró gombokkal mappákat nyitni). Úgy fél óra múlva (le a kalappal) jött is a válasz:
"Hello there,
thank you for choosing ROCCAT.
I am very sorry but that is unfortunately not possible. The Ryos MK can only launch .exe files via the quicklaunch function.
If you require further assistance or additional information please do not hesitate in contacting me.
Viele Grüße / Best regards,Andi Wulff
Technical Support"Számomra ez szinte felfoghatatlan. Marad az AHK.
Kösz a tippet mindenkinek.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Mr.Csizmás
titán
válasz dobragab #35951 üzenetére
ha 14 napon belül vagy, vidd vissza, és vegyél egy KM780-ast. fizikailag K70/K95, de az appjában egyszer beállítod a profilokat, onnan törölheted - nekem w8.1 -> w10 hurciba után (új telepítés ssd-re) megtartotta az összes beállítást.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #35979 üzenetére
Az a baj, hogy már annyi féle kapcsoló van, mint égen a csillag, senki sem tudja mindet követni, hogy melyik milyen.
Mittudomén, Csak a Kaihua piacradobott 4 új kapcsoló családot az elmúlt pár évben:
- Speed
- Speed Pro
- Boxed
- vékonyEz összesen ~15 új kapcsolót jelent.
Cherry messze nem újított ennyit (SMD világítás kompatibilis új ház az MX RGB-ken, rövid úton kapcsoló MX Speed/Silver, hangtompítós MX Silent, amit aztán átkereszteltek MX Silent Redre, mert jött a keményebb MX Silent Black)
Sokkal durvább a helyzet, mint egerekbe való kapcsolók frontján.
(Tényleg, Cherry DG2 milyen karakterű az Omron D2F-01F-hez képest? )Alps? Az sajnos múlt idő, mivel már vagy 20 éve nem gyártanak billzetbe való kapcsolókat, különböző OEMek által gyártott Alps licenszes kapcsolók sincsenek 2012 óta.
(Azóta jött helyettük a kanadai Matias.)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #36049 üzenetére
Regen en is hanyagoltam az ekezeteket, mondvan anelkul 2x gyorsabban gepelek.
Aztán tavaly áprilisban valaki beszólt érte itt a topikban, hogy mit ugatok a tökéletes ISO HU kiosztású billzetekről, ha még ékezeteket sem vagyok képes rajta használni, úgyhogy akkor felfújtam a pofámat, aztán azóta ékezetesen írok.
Kb. 1 hónap után már nem volt különbség sebességben.Mondjuk akkor már ~8-9 éve magyar kiosztást használtam melóhelyeken, csak ékezet nélkül.
Abból mondjuk az első 1-2 év tényleg nyögvenyelős volt 15 évnyi ANSI US után.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
dobragab
addikt
válasz dobragab #35951 üzenetére
Sziasztok!
Mar jo ideje hasznalom parhuzamosan a Corsair K70-et MX Red kapcsolokkal (otthon), es az MX Brown-os CM QuickFire Ultimate-et (munkahelyen). Egyre inkabb ugy erzem, a Red nem nekem valo, a Brown sokkal jobban bejon.
Elkezdtem keresgelni, hogy milyen MX Brown-szeru kapcsolok vannak, es kb. ennyit talaltam. Tudtok olyat, ahol ki tudok probalgatni Kailh Coppert, es/vagy Gateron Brown-t?
[ Szerkesztve ]
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
bencze
senior tag
válasz dobragab #37391 üzenetére
Előrebocsátom, hogy még nem próbáltam ki, a héten jön meg a clear-es billentyűzetem de talán egy próbát megérhet azt mondják erősebb a tactile bump benne mint a barna kapcsolóban. Ha a rugó erős akkor cserélhető gyengébbre, lesz "ergo clear"-ed. Esetleg megszakérti valaki ha hülyeséget mondtam de nekem ez jött le.
Nem tudom ilyesmit keresel-e de egy érdekes alternatíva lehet, persze kicsit ritkább.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #37391 üzenetére
Elkezdtem keresgelni, hogy milyen MX Brown-szeru kapcsolok vannak, es kb. ennyit talaltam. Tudtok olyat, ahol ki tudok probalgatni Kailh Coppert, es/vagy Gateron Brown-t?
Ebben max a DIY megszállottak tudnak segíteni, akik használtak már ilyesmiket.
(Nálam van pár db különálló Kailh Speed Copper, Gateron Brown, ezeken felül billzetbe építve: MX Brown, "MXG" Brown, Kailh Speed Copper
+nem taktilisben: külön: Gateron Clear, Outemu Blue, billzetben MX Black, elvileg tudok prezentálni vintage MX Bluet is, ha visszacserélem a stemet a Frankencherryben a sajátjára)Ezeken felül taktilisben létezik még:
- Gateron Silent Brown
- Kailh Box Brown
- MX Clear
- MX Tactile Gray
- Kailh Pro Purple
- Outemu Purple (62gr, 68gr)
- Outemu Ice Purple (62gr, 68gr)
- Zealio Purple (62, 67, 75?)
(plusz még amit kihagytam kevésbé ismert márkákat)De ezek közül max az első kettőt mondanám MX Brown-szerűnek, többiek inkább az MX Clear posztjára pályáznak.
Kailh Pro Purplet nem szeretik annyira a külföldi fórumokon, mert ugyanott van és ugyanakkora a tactile bumpja, mint a Kailh Speed Coppernek, de hátrébb kapcsol, valahol ott, ahol a hagyományos kapcsolók.
Outemu Purple jóval taktilisebb, de azért elég pofátlan árakat kérnek, majdnem annyi, mint az MX Clear[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Állásajánlatok