Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
Van olyan bolt/hely, ahol kézbe lehet fogni és ki lehet próbálni egyes Varmilo, Ducky vagy Keychrone billentyűzetet? Vagy ilyenről ne is álmodjak.
-
Mephike
őstag
Ma fogtam a kis batyumat, útra keltem és felkerestem a Pixel nevű boltot. Kipróbáltam több mechanikus billentyűzetet, és most már egészen biztos vagyok abban, hogy milyen switchet is akarok a leendő billentyűzetemben. Köszönöm a tippet még egyszer!
A "gond" az, hogy a próbálgatás közben megtetszett a boltban található Varmilo MA109M Yakumo EC Rose V2 ebben ugye a cég saját készítésű Varmilo EC Rose switchei vannak. A billentyűzet és a gombok is nagyon tetszettek.
A problémám az, hogy mindenki a Cherry MX-re esküszik és erről az EC Rose switchről semmi infót nem találtam. Illetve érdekelne a szakértők véleménye, hogy mennyire jó ez a márka, van-e bárkinek hosszútávú tapasztalata?
Jah a terv eddig a Keychrone K4 rendelés, csak most kcisit meginogtam
Köszönöm előre is minden segítségeteket![ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
Köszönöm mindenkinek a legutóbb nyújtott segítségét. Ismét kérdeznék, bocsánat ha némelyik kérdés full alap.
1. Utánaolvasgatva a dolgoknak jól értem-e, hogy az olyan billentyűzet, ami hot-swappable, ott a switcheket forrasztás nélkül tudom cserélgetni? Esetlegesen egy célszerszám kell csak a switch kivételéhez, de nem kell forrasztópákával nekiesnem.
2. Mivel néha van olyan munkám, ahol számokkal kell dolgoznom, ezért biztos akarok numpadot a billentyűzeten. Ide egyértelműen olyan switchet szeretnék, ami úgymond a lehető legjobban visszajelez nekem mind nyomás, mind hangzás területén. (Szóval kattogjon csak ahogy bír nem baj ha hangos.) Erre a blue switchek a legjobbak? -
Mephike
őstag
válasz Johnny194 #64705 üzenetére
Ha Keychron K4 mellett döntesz (mint én is tettem), akkor magyar honban itt meg tudod rendelni.
-
Mephike
őstag
válasz Mr.Csizmás #64874 üzenetére
Huhh, ez tényleg rondácska.
-
Mephike
őstag
válasz 4nick8 #65247 üzenetére
Fiatal koromban az volt a gond, hogy nem volt pénzem a különböző hardverekre és gyűjtögetnem kellett rá, ez miatt egy vásárlás értelemszerűen elhúzódott, mire meglett a pénz a kiszemelt termékre.
Most öreg fejjel ott tartok, hogy van pénzem, de mindenre várni kell, hogy hozzájussak, mert nincs vagy nehezen beszerezhető, netán késik a termék.
Nem érte meg megöregedni -
Mephike
őstag
Közben megjött a levél, közeledik a nap, amikor megérkezik a szeptember 7.-e óta a világot járó Keychron billentyűzetem! Boldogság van
-
Mephike
őstag
válasz _Atesz #65273 üzenetére
Tudom ezredrangú és a működését abszolút nem befolyásolja, és teljesen szubjektív, de szerintem ez a billentyűzet akárhány képet néztem róla olyan rondácska, bumfordi, esetlen.
Még egyezer mondom, ez a saját véleményem, és lehet ha élőben látnám ezt a terméket úgy mást mondanék, bár kétlem. -
Mephike
őstag
Felnéztem a a Keychron oldalára és most látom, hogy már egeret is fognak csinálni. Ez mostanában került ki, vagy csak én vagyok lemaradva?
-
Mephike
őstag
Megérkezett az új Keychrone K4-es billentyűzetem. Nagy a boldogság most, és nagyon tetszik a kis aranyos.
Viszont lenne pár kérdésem:
1. Lehet-e valahol ehhez a billentyűzethez billsapkákat venni a gyári oldalon kívül? Egyet találtam, ami nagyon tetszik, a www.wasdkeyboards.com-ot. Rendelt innen már valaki innen? Milyen a minősége ezeknek a sapkáknak?
2. Lehet ehhez netán valahol rendelésre ékezetes karakterekkel rendelkező sapkákat venni ehhez a billentyűzethez? Nem létszükséglet, inkább csak kérdés.
Köszi a válaszokat előre is! -
Mephike
őstag
Tudom volt már szó a Ducky One 3-ról, de nekem most jött szembe a videójuk, és bizony szép lesz ez is
-
Mephike
őstag
Sziasztok! Szeretnék tájékozódni a különböző keycap-ekről. Típus, fajták, előny/hátrány, stb. Van erről olyan cikk/yotube videó, amit ajánlatok ez ügyben?
Köszi a segítséget! -
Mephike
őstag
válasz lesi20 #65609 üzenetére
Szia! A saját "lovam" dicsérném/ajánlanám. Nézz körül a Keychron billentyűzetek területén.
Cserélhető switches, tehát ha bedöglik a dupla W-d, csak cserélned kell. Olyan switchel veszed meg, amelyik szeretnéd, ha netán váltani akarsz akkor cseréled a switcheket.
Van Bluetooth és/vagy kábel is, meg szép fények és még árban is egész elfogadható mutatvány.
Itt a hivatalos oldal, itt pedig egy magyar, ha nem akarsz heteket várni rá. -
Mephike
őstag
Aki most keres billentyűzetet, annak lehet megéri majd Leet oldalán is körbenézni. Elég jó árak jönnek a fekete péntek alkalmából.
-
Mephike
őstag
Nekem kell a nagy teli enter és az í betű. Viszont simán megvagyok a feliratok nélkül. Szóval nekem az ISO angol bejött. Az más kérdés, hogy jó gombokat ehhez se könnyű találni.
-
Mephike
őstag
válasz nyunyu #65895 üzenetére
Az a doboz azért nem rossz, azt el kell ismerni és még hasznos is.
Amúgy ezek a kis gombocskák ideértek egy hét alatt. (26.-án adtam le a rendelést.) Rendeltem már párszor Kínából, de ilyen gyors kiszállításra nem nagyon emlékszem.
Lehet mákom volt és a kis dobozom még éppen felfért egy induló repülőre? -
Mephike
őstag
válasz nyunyu #65895 üzenetére
Közben agyaltam azon, amit írtál és a klón szón elmerengtem. Itt arra gondolsz, hogy kínai a termék, vagy arra, hogy létezett egy úgymond első botanical keycap set, ami népszerű lett és mindenki lemásolta. Ha az utóbbi, akkor van linked az eredetihez? Csak mert érdekelne. Köszönöm a válaszod előre is, és bocs ha triviális a válasz rá csak én nem vagyok tisztában vele.
-
Mephike
őstag
Elkészült a Botanikus kertem... billentyűzetem
Sokkal jobbak a sapkák, mint azt vártam. Megmondom őszintén, hogy bennem azért még ilyen Aliexpress oldalról történő rendelésekkor mindig ott mocorog a hangya az agyamba, hogy amit rendelek az lehet gagyi Kínai termék lesz. (Egy póló volt idáig csak gyengébb minőségű a sok rendeléseim közül.) De se sorját, se hibát nem találtam rajta.
Ami furcsa, hogy azt hittem, hogy PBT kupak létére ez hangosabb lesz, de még halkabb is lett a billentyűzet, mint előtte volt. Ami nem baj, sőt, örülök is neki, csak nem erre számítottam.
Talán egyedül a nagy Enter kialakítása az, ami lehetne jobb, mármint a felső része egy hangyányival lehetne magasabb. Az viszont nem kérdés, hogy tapintásra nekem jobban bejön ez az enyhén érdes felület. -
Mephike
őstag
Úgy néz ki hozzáférhetek Cooler Master és Redragon billentyűzetekhez. Az ajánlott listában van szép számmal CM, szóval onnan tudok szemezgetni. A Redragon termékek közül egy sincs az ajánlott listán, gondolom ennek az oka, hogy a termékeik nem olyan jó minőségűek, hogy a lista valamelyik részére felkerüljenek.
Mégis van olyan köztük, amit kipróbálásra ajánlatok? Köszi a választ előre is! -
Mephike
őstag
Egy kis műsor, popcorn legyen kéznél
Ilyen egy KÉZMŰVES BILLENTYŰZET! | Glorious GMMK Pro Build TheVR Tech -
Mephike
őstag
Mások is biztos ajánlani fogják, hogy menj be a Pixel-be, vagy más olyan számtech boltba, ahol tudnak eléd tenni különböző mechanikus billentyűzeteket, más-más kapcsolókkal. Ezt csináltam én is, meló után beültem, és pötyögtem egy kicsit az egyik boltba, majd másnap visszamentem egy körre ismét.
Illetve én még az ismerőseim és diákjaim billentyűzetét is kipróbáltam. Nekem így ezek után a red jött be a legjobban. De igen, még így is van több switch is, amit nem is próbáltam. -
Mephike
őstag
Nemrég kaptam levelet, hogy rendelhető a Keychrontól a Knob Q1. Nézegetem az oldalt, és látni, hogy lesz Q2-ből is ilyen. A Navy Blue-s barebone nagyon jól néz ki.
-
Mephike
őstag
BUÉK mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy mióta új billentyűzetem van és vettem mellé egy méhsejtes kialakítású egeret (Glorious Model D wireless), kényszert érzek, hogy esténként letakargassam őket. Van egy kis zsákom, amibe elfér a bill+egér páros, ezt terítem rájuk ha nem használom hosszabb ideig.
A kérdésem az, hogy ez nagyon súlyos, és ha igen, kezeltessem-e magam? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SteelSeries Apex Pro TKL Billentyűzet, új ára 90eFt felett! 12 hó jótállás! HATALMAS AKCIÓ!!
- Logitech K120 HU billentyűzet (több darab)
- Keychron V4 ISO UK
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- ZSA Moonlander MK1 programozható ergonomikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest