Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hali,
Összeszedtem pár infót a tervezett billentyűzethez. Egyelőre nem tudom, hogy a Varmilo megéri-e az extra felárat a CM-hez képest.1.Mekkora összeget szánsz rá? 60.000
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Tesoro Gram Spectrum
4.Mire használnád a billentyűzetet? játék (fps), netezés, minimális gépelés
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) mechanikus, cherry silent red v brown
6.Van konkrét modell ami tetszik? Cooler Master MK730, Varmilo VA109M CMYK (ill a tkl változata)
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) TKL vagy full size
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) világításEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Rgb nem erdekel, ha van akkor ok, de ha nincs akkor nincs.
Varmilot mindenkepp megneznem eloben, hogy milyen. Cca 2 het mulva igerte a pixel a tkl valtozatot. Gepeles annyira mindegy, foleg jatekra hasznalom. Ranezek a cm 530-ra, koszi a tippet.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
Nehéz róla infót találni, de ez a nemrég linkelt egerek.hu webshop megbízható, rendelt innen már valaki?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
A CM mk730 vs ck 530 kozott miert van 13e ft difi, ennyi lenne a csuklotamasz? Masban nem lattam nagy elterest.
-
MODERÁTOR
Varmilo VA109M CMYK TKL változatnak mennyi szokott lenni az itthoni ára? a full size 59e.
-
MODERÁTOR
Ennyiért nagyon jó lenne. Csak érkezzen már raktárra.
Korbel78: úgy tűnik tesoroéknál ez a duplázás valami extra fícsör lesz, nálam először az S betű kezdte el, visszavittem, hogy gariba nézzék meg és szartak rá, visszakaptam azzal az indokkal, hogy rendeletetés szerűen működik, nincs baja. Azóta már az É betű és a vessző is dupláz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Csak nem akar megérkezni a tkl varmilo a pixelhez, biztos elakadt félúton.
-
MODERÁTOR
Varmilo tkl bill esetén megér 10k felárat a silent red a sima redhez képest? gondolom nem (csak) a színes keycapek miatt kerül ennyivel többe.
-
MODERÁTOR
Igen, ilyen válaszra számítottam igazából ki tudom fizetni, de magamnak kéne eldönteni, hogy jobb-e 10e ft-tal. Inkább a technikai része érdekelne, hogy egy mx reddel mennyivel vagyok előrébb/hátrébb ha főleg játszom és nem gépelek.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
1.Mekkora összeget szánsz rá? 60k
2.Használt szóba jöhet? nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? Varmilo VA88M CMYK, kéne full size, nem jó a TKL
4.Mire használnád a billentyűzetet? net, game
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) csak mecha, cherry mx red silent vagy red
6.Van konkrét modell ami tetszik? VARMILO VA109M CMYK
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) magyar
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) full size
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) háttérvilágításVan valami más márka ami tudja azt minőségben amit a Varmilo?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aha látom, 3 féle van, nagyo macsós színek és elnevezések lettek A sakura vagy a daisy már jó lehet bár az actuation force-on kívül nem sokat tudni a kapcsolóról.
Szerk ja, de ott van, hogy linear mindhárom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Végigpörgettem, elég felemás lett. Nem tudom be merjem-e vállalni ezt az újfajta switchet vagy maradjak cherry vonalon. A kinézett bill sajnos nincs red speed kapcsolóval csak barnával, talán nincs akkora difi, hogy nagyon rossz legyen.
Hátőőő, éérdekes színekEladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Köszi, most mégjobban összezavarodtam a fejemben még mindig az van/volt, hogy a cherry a csúcs. Mondjuk az elmúlt ~1,5évben semmi gondom nem volt a varmiloba rakott silent reddel. Lehet, hogy elmegyek a pixelbe és végignyomkodom a cseri barnát és a varmilo sajátjait.
-
MODERÁTOR
Még mindig nem vagyok sokkal okosabb, hogy a varmilo EC Rose V2 vagy Sakura hol helyezkedhet el minőségileg a cherrykhez képest. Mozgásban az mx redhez lehet talán hasonló.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz fornettisuti #62707 üzenetére
Most, hogy mondod. Közelről hallgatva a gomb felengedésekor van egy pengő hangja. Egyelőre jobban zavar az, hogy nem lehet vele igazán halkan gépelni. De a lineáris kapcsolóját nem mertem berendelni. Legalább nem clicky.
-
MODERÁTOR
Varmilo kapcsolói milyenek? most cherry brown van, de nem igazán tudtam megszeretni. Vagy visszamegyek mx red speedre vagy a varmilo sajátjai közül sakura v daisy.
-
MODERÁTOR
A ducky one 3 keycapben hozza egy varmilo minoseget? Magyar kiosztas eseten.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Sajnos vissza kell adnom ezt a sakura kapcsolós varmilot. Nagyon szenvedős rajta a gépelés, és a bottom out hangos nagyon. Hiába vajsima a mozgás, elképesztően érzékenyek a gombok. Szerintem visszamegyek a bevált red silentre, hacsak nem találok valami jobb megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest