Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitseg kellene! Passat VI 2005 2.0 S TDI 140 euro 4 szabvanyu motorral rendelkezik, vagy meg euro 3-as? Koszonom elore is!
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
(#33154) joshua7: Restellem, de elfelejtettem kesziteni. Az auto perpill a melohelyemen parkol a biztositas es az utado hianya miatt, de hetfo estere teszek fel parat.
Karpit takaritast erdemes kifejezetten erre a celra alapitott vallalkozasra bizni, esetleg megcsinalhatom en magam is? Bocs a hulye kerdesek miatt, de elegge tapasztalatlan vagyok meg.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz zolikaDB #33419 üzenetére
Februarban hazamegyunk vele, aztan meglatjuk, hogyan tovabb.
(#33422) bitpork: Koszonom szepen! Kivancsi vagyok, mit mond ra a szerelom. Amit csak most vettem eszre, hogy egyesben, lassan haladva, ha jobbra tekerem a kormanyt, ket halk kattanast lehet hallani, es erezni a kormany felol. Es van service now feliratom is inditaskor.
-
alibaba78
őstag
válasz zolikaDB #33435 üzenetére
Mert mindketten (felesegemmel) szerettunk otthon elni, es hianyzik. Lehet, csak egy fellangolas, meglatjuk. Fel evet raszanunk most.
Ocsednek uzenem, hogy probaljon barmit az elejen (akar takaritas), es ha mar van kereset, akkor lehet tovabb nezelodni. Neheznek nehez, de meghalalja magat.(#33461) bitpork: [link]
-
alibaba78
őstag
Ha mar szoba kerult a szerviz, en is tegnap jottem haza a szerelotol. Elso komplett atvizsgalas. A kotelezo szerviz: vezermuszij, olaj, gaz, szurok csereje + egy erzekelo, ami miatt a klima folyamatosan megy, jobb hatso kerek csapagyas, tehat csere, es 2 gumi, meg persze futomuallitas kerul osszesen 180k-ba atszamitva, amire azt a valaszt kaptam, hogy olcsobb, mint Magyarhonban.
Masodik korben kormany vezermu csere, mert kopog, 2 zsaner az elso ket ajtoban ujabb 180k osszesen kb.
A kettos tomegurol meg nem volt szo, az egyelore jonak tunik. Abs lampam nem eg vmiert, de a szamitogep nem dobott hibat, ugyhogy az mondta a szerelo, az rendben van. A lenyeg, hogy az elso korben megtortent szervizzel mar haza tudok menni Magyarorszagra.
[ Szerkesztve ]
-
-
alibaba78
őstag
Megkerdezhetem, miert?
Persze, mert azt szoktad meg, nem (bal kormanyost)? En mar itt csinaltam meg a jogsit, es itt vezetek egy eve. Nekem a bal kormany lenne furcsa. Nyilvan lesz kellemetlensegem a jobb kormanybol, de talan konyebb a mekin tullepni, mint megszoknom a masik oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz Mágus2 #34020 üzenetére
Mire fel ez a felhaborodas? Honnan tudod, mit fogok kezdeni, amikor hazamegyek? Elso dolgom egyebkent, hogy a lampakat atallittatom, mar le is beszeltem a sogorom szerelojevel. Az elozes pedig helyzettol fugg, ha latok, elozok, ha nem, akkor nem. Problem?
(#34021) Balupapa: Es ez miert baj? Bantja a lelkedet? Komolyan mondom, mar banom, hogy ideirtam.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz Balupapa #34024 üzenetére
Annyival nem olcsobb, hogy megerje innen venni, kijonni erte, hazamenni vele. Es bele kell kalkulalni azt is, hogy mi van akkor, ha nem az lesz a szemed elott, mint ami a hirdetesben.
Honnan tudod, hogy nem lesz ugyanaz? Tan csak nem van tapasztalatod benne? A titok nyitja szerintem, az ovatos vezetes. Ha pedig mar megvan a tapasztalat, akkor lehet lazabban is (SZERINTEM).
(#34025) Mágus2: A velemeny, a es a stilus kozott van kulonbseg. Arra pedig magasan tojok, hogy mit vehettel volna, es mit vettel. Leirtam a problemamat, te pedig letamadtal. Hagyjuk is inkabb, mert az ilyen stilus, es forumozas miatt nem szeretek idejonni.
[ Szerkesztve ]
-
alibaba78
őstag
válasz werszomjas #34030 üzenetére
Ugy emlekszem, angol jogsival lehet angol autot vezetni. A rendorseg annyit mondott csak, hogy allittassam at a lampat. Anyosom tud intezni biztositast kulfoldi rendszamos autora hivatalosan 1 evre, de fel even belul ugyis kiderul, maradunk-e, mert akkor beregisztralom itthon. A tulaj pedig en vagyok. Igen, csak szeptember vegeig van muszakim. Ez a nagyobbik problema. A rendor (ha megallit), honnan tudja, hogy van-e kulfoldon bejelentett lakcimem? Lakasszerzodes legyen nalam?
-
alibaba78
őstag
válasz alibaba78 #34075 üzenetére
Ugy birom, hogy emberek nem is tudjak, hogy vezet a masik az uton, de mar osztjak az eszt, hogy ne elozz, meg nem hasznalj jobb kormanyost otthon. Tisztelem en masok velemenyet, de kivetelesen ne magatokbol induljatok ki! 35 eves, 1 gyermekes csaladapa vagyok. Nem vezetek felelotlenul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest