- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz
SzlobiG #128548 üzenetére
1,6M volt az autó, 1,5M-ra becsülték fel ( EUROTAX), így 10% önrész levonása után 1,35M-öt kapok majd, ha végre hajlandóak kivonni a forgalomból...
szóval még mindig jobb, mint ha nullán lennék, én kevesebbre számítottam...Az a baj, hogy én is attól félek, kifogok egy ilyen kehes példányt, mint amit linkeltél, és akkor kicsit morcos leszek
Ilyen futómű alkatrészek cseréje, meg egy két dolog simán beleférne, de hogy hengerfejes legyen, az már nem. Már csak azért sem, mert nekem minden nap kell az autó, nem fogok BKV-zni azért, hogy szerelőnél álljon az autó. Ezek elvek, nem akarom megmagyarázni, aki nem éri, az nem is fogja
Szóval ha sikerülne egy jót venni 2M-ig, szívesen ráköltök 500k-t is egy év alatt, ha tudom, hogy utána jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vaku topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest