- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Aktív témák
-
-
törölt tag
Hy!
Aszonykának friss jogsija van.Autót kelett néznem neki a neten és igazából olyan kelett ami kicsi és ha valami baja lesz nem kell,hogy fájon a szivem érte.
Kicsi legyen a fentartása stb...Szóval vettem neki egy 1999/10 avi Daewoo Matyit 45.000szervizelték majd mentek vele 62.400km-t és a gazdája meghalt.
Igazából semmi extra nincs benne de nagyon kulturlát és csendes és tényleg nőknek találták ki.
550.000ft volt az ára aranysárga metal.[ Szerkesztve ]
-
bajuszati
tag
Hello!
Valami érvet és ellenérvet tudnátok mondani mazad 323 1.5 sedan(95'-96') ról?!!!
-
Dumb
senior tag
-5 fök + köd = [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #9475 üzenetére
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Sipi16
őstag
válasz AMD Power #9476 üzenetére
Ha van fix munkahelyed akkor vegyél bártan. Ha nincs és szeretnél tanulni akkor várj még vele... (Szerintem...)
Khelben: Már én sem vagyok dízelpárti, de evvel éri meg taxizni.
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
AMD Power
titán
válasz (Kolombusz) #9475 üzenetére
Is is. Nem mind1 neked, hogy mikor veszek kocsit?
-
Sipi16
őstag
válasz AMD Power #9472 üzenetére
Ha huzamosabb ideig a belső sávban 100-110-zel mész akkor le fognak tolni...
(Tanulóként is végig 130km/h-val mentem pályán.)Khelben: 2500-3000nél nyit a kályhacső és onnantól füstpamacsot okádik... Ha valaki tötyög előtted és megelőzöd akkor kap egy kis tüdőápolást...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
válasz AMD Power #9468 üzenetére
Ezek is mennek 100fölött csak nem történik nagy változás ha lepadlózod... Ez a lényeg.
-
Sipi16
őstag
Nem rossz a szívódízel csak nem száguldozásra való... A világ végére elvisznek azok a motorok. (500000km generál nélkül és még megy 190-et... )
Text: Megoldható csak nem olcsó dolog. Egyszerűbbb egyből TD-t venni.
[ Szerkesztve ]
-
shaft72
tag
Előbb volt az autómániában az "új" RS6 kombi.
Felpiszkált Gallardo motor, V10 TFSI, 580 ló, 650 NM nyomaték
1-esbe 70
2-be kiló 30Ezt az autót így utakra mint logikus családi autó
-
bandus
veterán
szívó dízelre lehet rakni turbot, hogy turbodizel legyen?
(kíméljetek meg attól h dehülye vagy műszakilag egyáltalán nem értek az autókhoz, cask kíváncsiságból kérdezem)"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
törölt tag
-
dragonfx
veterán
"Romániából jönnek az új Porsche- és BMW-motorok
A 15 hektáron 100 millió euróból épülő gyár elsősorban a Porsche, Jaguar, Volkswagen és a BMW személygépkocsik részére gyártja majd a motorblokkokat
Motorblokk-gyártó üzemet épít a Kolbenschmidt Pierburg a romániai Dés városban - erről egyezett meg a német autóipari vállalat a kisváros vezetőivel.
A 15 hektáron 100 millió euróból épülő gyár elsősorban a Porsche, Jaguar, Volkswagen és a BMW személygépkocsik részére gyártja majd a motorblokkokat. A Kolozsvártól mindössze 40 kilométerre tervezett gyárban várhatóan 2009 januárjában indulhat be a termelés, a korábbi információk szerint kezdetben 100 főnek ad majd munkát."
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Ehhez mit szóltok?
-
dragonfx
veterán
"amit mi elképzelünk, hanem attól, amit a közlekedés többi résztvevője lehetővé tesz"---ezért kell büntetni....hogy megtanulják a 130 az nem 110 és nem is 160...ha mindenki 130cal menne én is...fószer is elírja a 110 életvezsély és pazarlás ez így van... a 170 max. üres pályán tartható..de benzinbe odafizeted az időt...
A 140 ténylegaz aranyközépút..lehet maradok én is annyin..de aki kibax elém az agyát kivillogom..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Sipi16
őstag
válasz AMD Power #9433 üzenetére
Jó azért a benzines is... Tudom jól húz a td... de egy 3200as autómata benzinesnél nincs jobb... (Nem a fogyasztásra értettem. )
Nekem ezt is élmény volt vezetni...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Legalább az eredeti típust mondd meg. Aztán csöpögtethetitek az utólagos finomításokat.
Érdekes sbesség/idő teszt. Talán jobb lett volna egy komplett Bp.-Győr, Bp.-Szeged vagy Bp.-Miskolc/Debrecen/Nyíregyháza utat megnézni.
A legjobb aláírás a héten
-
Rick4
félisten
válasz AMD Power #9429 üzenetére
nagyon jó volt:
-mert keveset evett
-mert nagyon ment
-mert egy csepp benzint sem fogyasztott
-mert 200 fölött is húzott
-mert mittudomén...
értem én, hogy szubjektív a véleményed, de azért csak mondj már rá valamit, hogy miért..49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
AMD Power
titán
Vezettem ma egy 1.7TD 2004 Corsát. Nagyon jó volt a kis diesel.
-
hobizoli
nagyúr
Oooo, Integra ezt meg tudo erositeni (iment olvastam egy masik forumban, szoval idezet):
Új Jazz infómorzsák:
Idézet
itt van előttem az előzetes motorpaletta, (09YM) árak minden... 1.2-es és 1.4-es i_VTEC 90 és 100 lóval. Alacsonyabb fogyival, mint az elődök. Nyomatékértékek még nincsenek.
1.4 LS oldal és függönylufikkal, 6 hangszórós USB-s, CD-s zenével, első ködlámpákkal, 15"-ös kf.felnikkel, bőrkormánnyal, automata klímával, elektromosan behajtható tükrökkel, csomagtértálcával, egyéb elektromos kütyükkel 3.449e. Remélhetőleg azért hoznak az 1.2-wesből egy butított változatot a 3 misis lélektani határ alatt! Sajna 1.5 RS i_VTEC nincs a palettán...
i-DSI moci eltűnik...
CVT váltó is, lesz helyette opciós 6AT (i-Shift)hobizoli
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Rick4
félisten
hoppá....[link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tbs
addikt
Dodiautó:
Nincsenek rá szavak. Köszönöm, hogy láthattam.
[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Melyik az a négykerekű, autó kinézetű közlekedési eszköz, ami nem autó, nem kell hozzá rendszám, és segéd-motorkerékpár jogsival is lehet vezetni?
Egy ismerősöm ilyet akar venni németbe, és én is láttam valamelyik nap az utcán, de a nevét elfelejtettem. Ha jól rémlik A-val kezdődik a neve.
Ismeri valaki közületek?
Tudna valaki valami bővebb infóval szolgálni felőle?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #9404 üzenetére
betudod scannelni?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TexT-BoY
addikt
-
erdoke
titán
Újabb adalék a beszámolómhoz:
Az ablaktörlő bajusz pontosan fordítva működik, mint az összes autóban, amit eddig vezettem. Azaz felfelé húzva lehet egyet törölni, lefelé kapcsolgatva jönnek a szakaszos-folyamatos-gyors fokozatok. Miért?
A világítást túl okosra akarták csinálni, de a hazai (és sok európai) szabályozás mellett pont fordítva, idegesítően működik. Ha sötétben felkapcsolom a világítást, automatikusan gyengébbre állítja a műszerfal megvilágítását. Király. Csakhogy ugyanezt teszi verőfényes napsütésben is, amikor elhagyom a lakott területet, és emiatt felnyomom a tompítottat. Na ilyenkor szinte semmit nem látok a műszerfalból.
Fényerőt állítani természetesen a kormányon keresztül benyúlva, az órából kiálló miniatűr tekerővel lehet. Vezetés közben életveszélyes, emiatt megállni meg...[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Khelben #9397 üzenetére
Az új Mondeo full gagyi műfa berakásához képest ez Maybach... Ültem már mindkettőben (szalonban ), de mind külsőleg, mind belsőben a Mazda6 sokkal komolyabb, jobban összerakott autónak hat. Képek alapján nem szabad megítélni egyetlen típust sem, bele kell ülni, nézelődni, megfogdosni, fészkelődni az ülésben, stb.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- Óra topik
- PlayStation 1 / 2
- Látásjavító szemműtét
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest