Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz rebel56 #5619 üzenetére
Hali
Régebben a dízel Asconában haszáltam "öblítőt"/kicsit iszapos volt / igaz nem ezt a márkát , segített , utána sokkal tisztább lett a motor , arra kell figyelni , hogy a motort nem szabad terhelni .
Normális minőségű , és megfelelő teljesítményű /API betűkód / olajnál normál használat mellett /amibe szerintem belefér nem egy padlógázas gyorsítás is / a gyári előírás szerinti csere szerintem elég .Az élet kegyetlen .
-
Dr. Ernő
tag
válasz rebel56 #5619 üzenetére
Nyilván egy régi autóba ami már futott többszázezer kilométert már nem számít annyira az olaj minősége pláne ha kopott a motor (lehúzógyűrük, hüvelyfal). Egy Wartburgba elég a vénusz napraforgó mert ott nem számít. Ezek a motoröblítők olyan adalékokat tartalmazhatnak, amik nem feltétlenül túl hasznosak a motor alkatrészeinek, de van olyan autó, aminek már tök mindegy, annál lehet használni, lehet hogy hígított tesco gazdaságost nyomott bele az előző tulaj mert csak az autót tudta kifizetni.
De kulcsszó a minőségi motorolaj és gyakori olajcsere. A sportosan nagy teljesítményű és gyakran nagy fordulaton használt motoroknál kötelező a legjobb olaj és szigorú 5-10 ezres olajcsere. -
Stafni
aktív tag
-
Khelben
nagyúr
válasz rebel56 #45736 üzenetére
Matiz vs. Octavia kombi?
Egy: a matiz biztonsága ugye nulla, én nem ültetném abba a családomat. Kettő: még az octavia kombi is határeset 2 gyereküléssel, mert egy harmadik már alig fér el benne illetve a 2 ülés mellé csak cipőkanállal tudsz beültetni egy felnőttet. És ha egyedül mész épp munkába, akkor sem árt, ha nem papírautóban ülsz, mert valakinek fel is kell nevelni azokat a gyerekeket.
Tapasztalat: mi egy focust cseréltünk mondeora, mikor megszületett a második gyerek és nem érzem, hogy kihasználatlan lenne, pedig én is azzal járok dolgozni. Sokszor jól jön, hogy elfér hátul 3 gyerekülés vagy 2 gyerekülés+1 felnőtt ember. A kombi meg alap gyerekek mellé. A matizba még egy babakocsit se teszel be, nemhogy kettőt. Ha meg nagyobbak lesznek, jönnek a biciklik, kismotorok, játékbabakocsik, sose lesz elég a hely. A tetőboxot az octavia kombira is fel kell majd raknod nyaraláskor, hidd el
-
dabadab
titán
"Szóval a kérdés sarkítva: Matiz vs. Octavia kombi?"
A Matiz remek kis auto, amennyiben soha nem akarod a varosbol kivinni es nem fordul elo tul gyakran, hogy ket felnottnek egymas melle kell ulnie, mert akkor vallban szuk Szoval csaladi autonak kb. alkalmatlan, masodik, tescobamenos autonak viszont idealis, ha veszel egy mosogatogepet, az is belefer.
A csaladi auto szerepet nalunk egy C5 tolti be, abban altalaban elferunk[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Rick4
félisten
Szerintem egy Ford Galaxy- VW Sharan méretben nézelődjetek, ha évi 10-15K km-re kell, akkor vehetsz egy benzinest is, jóval olcsóbb lesz, mint egy dízel, és annyival meg nem ér többet..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Aktív témák
- Asus Vivobook S15 i3/8gb/512gb/FullHD GAR
- 2024 Apple Watch SE 44 mm, Apple garancia: 24.12.23., 100% akku
- Gamer PC (Ryzen 5 5600, 32GB DDR4, RTX 4060 8GB, 2TB NVMe SSD, 750W Gold)
- Tekken 7 collector's edition
- XBOXONE fat,S,X,series S/X készülék, kontroller/joystick felújítás,javítás-szervíz és adásvéte
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest