Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
zoo8800
veterán
-
-
dízelracer
őstag
válasz bandus #38825 üzenetére
Miért? Azért, hogy hirtelen felindulásból ne szopassa halálra magát : [link]
Nissan 200/240SX, Mazda RX7, MX5, Toyota Celica, BMW 318d/320d, BMW Z3, MB C180/C200. Ezek az autók nem éppen az olcsón fenntartható kategória. 15éves korukra java részüket már szétrúgta a sokadik tulaj persze költeni rá, az már luxus. Ha kijön egy drágább hiba aminek az elhárításához már mélyen a zsebbe kellene nyúlni inkább tessék lássék összegányolják és gyorsan továbbadnak rajta. Aztán jön a naív vevő (bocs, inkább balek) aki megköti élete üzletét és visszautasíthatatlanul jó áron megveszi a gyerek kora óta csodált japán/német sportkocsit. Aztán 2-3hónapon belül nyakába ömlik a szar mert rosszabb esetben akár több százezret rá kell költeni, hogy egyáltalán használni tudja. És akkor még nem is tette rendbe csak az eltitkolt hibák egy részét elháríttatta. Én továbbra is azt mondom, akinek ennyire jól megy az vegye csak meg bátran a fent felsorolt autók valamelyikét jóval piaci ár alatt ("alkalmi vétel..."). Csak aztán később egy szava ne legyen ha rádöbben, hogy rossz üzletet kötött mert kurvára átbaszták. Nem egy ilyen előfordult már az ismerettségi körömben.
szerk: hobizoli megmondta a tutit. Motorhibás kocsit kell venni kurva olcsón és azt rendbe rakatni.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz bandus #38506 üzenetére
igen, 2007 utáni, modellfrissített változat, a most kifutott generáció. arról ismerni fel elsődlegesen, hogy az oldalsó koptató csíkban benne van a hybrid felirat. meg belül a hifin látszik a wma/mp3 felirat meg pár apró dolgot követtek el még rajta.
valszeg 2008-ast fogok nézni. nagyon kiforrott darabok, made in japan és 2 év teljeskörű garival tudom elhozni.
a legújabb generáció még jobb, iszonyú szép belül, döbbenetes minőség, de azt meg fizesse ki aki tudja.. egy dolog zavar ebben a modellben, hogy az érintőképernyő megszűntnapfénysüti:
berakod d-be, klímát be, hifi be, és hangtalanul suhansz. nem rángat (cvt), nem zajong, csak suhan. egész elképesztő. egyedül az ezüst toyota corolla hifi tekerő gombok gáz, de az nagyon[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anjani182
őstag
válasz bandus #37172 üzenetére
Jó is lenne...
Egy cimborámnak fehér 1.8-as sedanja van, az tény hogy nagy autó, mármint hosszú, szerintem a 4,5-4,6 méter bőven megvan. Jól néz ki, de szerintem a 3 ajtós egy picit fiatalosabb, meg egy leheletnyit jobban is megy.
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Dare2Live
félisten
válasz bandus #37198 üzenetére
volt bnöm nagybátyjának van pár % (~5%) részesedése egy Magyar országon tevékenykedő autópálya építő cégben. Tárgyalásokra külön autó van a másik négy mellett. A tárgyalásos kocsit 3évente újra cseréli. Nem tétel.
szerk: ONG_TATA: Nem tudom milyenek romániában az utak, de ha igaz amit te+Integra ír és tényleg nem hülyeség a 4x4 akkor énis a SUV mellett lennék. Tény a SUV drágább.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Integra
titán
válasz bandus #37194 üzenetére
persze. tárgyaláshoz luxus limuzin vagy terepjáró.
az ls600h rendben van, de nem kapsz a kijelölt keretért.
nem jár senki sportkocsival alapvetően. sofőr és s-klasse, ez az alap cégvezéreknél. privátban sem adod alább, csak te vezetsz....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz bandus #37187 üzenetére
esélytelen az infiniti. egy percig király vagy, ha v8-as, amúgy bukós. japánokból csak a lexus ér valamit ilyen téren. pedig bitang jó az infiniti, szar design, de techinkailag nagyon ott van.
legjobb barátomnak nézek épp dízel v8-as a8-at, pár éveset, mert kell ide a tárgyalásokhoz megjelenni. új camaro-t is intézhetnék neki, de az bukós a céges dolgokhoz, pedig azért él-hal. de tisztában vele, hogy azzal nem veszik komolyan. ez egy ilyen világ, amíg nem mozogsz benne, addig az egész egy agyrém. utána meg már csak egyszerűen elfogadod, hogy ez van.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anjani182
őstag
válasz bandus #37170 üzenetére
Meg mondjuk az emberek 95%-a nagyon nincs otthon a nem átlag kategóriában! Azt se tudja mi most a legújabb dizájn, modell, nemhogy a korát megmondaná ránézésből
MOD: 5M-ból az Accord nehezen jön ki, Civic Type-S lett. Az Accord 5.7M de még "csak" Comfort felszereltséggel.
[ Szerkesztve ]
-
anjani182
őstag
válasz bandus #37167 üzenetére
Én kimaradnék a témából, de értem amúgy miről van szó, ugye én tavaly vettem új autót (nem vagyok cégvezető vagy ilyesmi), 5M volt a keret, inkább döntöttem egy új Honda mellett, mintsem mondjuk egy 5 éves 2.0 TDI A6 mellett...a lehetőség adott lett volna, de írhattam volna egy 4 éves 320d-t is, tökmind1.
Kétségtelen, az A6-tól sokan elájulnak, főleg ha L rendszám van rajta, az se baj ha fapad és xenon sincs benne, hozzá nem értő ember hanyatt vágja magától tőle.
Tehát ilyen szempontból valóban az A6-nak van nagyobb presztízse bizonyos körökben!, de az tény hogy NÁLAM sincs presztízse egy használt már lefutott A6-nak (mind dizájnban, mind km-ben az első tulajt már megszolgálta, a 2. tulajnál már szerintem presztízst vesztett)
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz bandus #35809 üzenetére
300k egy olyna auto az e36ért kapnék cserébe. a motor szétnyühetetlen. a tuning jöhetne apránként rá.alkatrész olcsóbb és több van.
vr6-fun>>nem kell etanol szétesz valami gumit..és utszélén maradsz.gáztól felrobbansz.
ja csak nekem nem kell olyna nő akinek 600gros fuksz meg 530d a beugró szint..... ....elegem volt ezekből.max. leitatni jo az lec******ni...ennyi.semmi másra nem.
90-100zal emgye főuton én is ha megyek.de lassan városba is.
mert jobb a motorhang, lelözök mindenkit.
minek olcsóbb fenntarható auto??hogy uj hazsnált legyne amivle lehet mégtöbb gond van.
nem biztos hogy kell rá és lezs generál.
minek?? ..inkább tolom amíg megy azt csá.[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz bandus #35805 üzenetére
oda se pláne nem.
hát ja kb....a hajógyáris szopadékok körében igen...én meg ha erre mennék cisnálnék egy e30at oylanra hogy mindegyik bevizel a tangájába.neonnal.ültetve.remus.17es 3 részes felni...szempilla...ilyenek....amugy gondolkodok..downgrade.n ha lesz valami ezzela mostanival.
e30 318i.M10zel.az láncos.1020kg.105 ló.+tuning.és 300é van.kímélve 8at eszik.de hanem akkor meg ugyanannyi ló szinte és -150 kiló miatt jobban megy"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
tildy
nagyúr
válasz bandus #18445 üzenetére
Nem akkor jó hitelre venni valamit, mikor nagyon gyenge a forint?
Pénzembereknek persze bukó, hiszen ha erősödik, akkor kisebb a törlesztő, kevesebb lehet a nyereség ...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
VR6-Fan
veterán
válasz bandus #17702 üzenetére
ez igaz, de azért vicess hogy egy 20 évvel idősebb technologia fektette két vállra
hát kinek mi tetszik
én is 1-3-as golf közt zongorázok hogy milyen kasztni legyen, közép út lett.de élmény autózásra azért még is egy retro look cabrio mint egy civic seden, kicsit többen megbámulják azért
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
E-Maxx
tag
válasz bandus #16478 üzenetére
Hmm, az jól hangzik.
A másik, amitől parázok, az automata. Írták, hogy kb 200.000km-et bír, egyikben minimum 214.000 van, nem tudom, hogy volt-e cserélve automatában bármi is, ha azzal lenne szop@s, az húzós lenne, és akkor autó nélkül lenni nem egy napig...# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #
-
-
dragonfx
veterán
de ez csak 5.7
mega harman kardon,meg az m-pack, meg az hogy coupé..meg ujabb verzsőn 2003as(2002ig votl elöző), meg az a 67e kb semmi ennek autónak..na persze ha az tényleg annyi...de ugye első 3évbe tuti egy 15 millós autót a szakszervízbe visznek,ott meg utánanézethetsz mennyi is az annyi, és ha pl:ilyet kapsz hogy 35-60-62-65..akkor ott baj van ...de ha rendesn oszlik el..akkor klassz.ettől függően tényleg kicsi huzós....de vedd azt 4 éve 2.5x ennyié vették...a mini morris design autó ahogy a bogár avgy amini..hobbyautnak kalssz, de amugy szerintme felejtő....meg az a 41 ló....chippelve tán 50...az el is viszi azta 7kilót...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
aesir
veterán
Azért lehet, mert a kocsi teljesen kortalan. Az évek során alig fejlesztettek ratja valamit.Az alkatrészek árát nem tudom, de a MINI-clubokon keresztül mindent nagyon könnyen be lehet hozzá szerezni.
Mondjuk nagyon drága nem lehet, az egész autó olyan egyszerű mint a faékVan saját életem...
-
bandus
veterán
ehh,mégse ilyet mértem...
az egy W15-40 castrol txt volt...aesir: ahogy nézem az egyik 73-as, a másik 90-es.. utóbbi még 20 éves sincs, az első jóval régebbi, mégis alig van árkülönbség. ennek mi lehet az oka?
illetve mennyibe kerülnek hozzá az alkatrészek?[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
tiv83us
veterán
-
dragonfx
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest