- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
7900 - 7801
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
erdoke
titán
-
Integra
titán
-
szatocs
őstag
Ha még eredeti benne, akkor: ülés, kormány kopottság.
Én megnézném valahogy a csomagtartónál és a motortérnél is a festést, nem lehet-e rajta látni jó kis módosításokat, egy esetleges törés után. Szoktak még rétegmérőzni, de azt egy műszaki átvizsgáláson is megmondják, hogy volt-e már átfestve, és melyik elemmel lehetett gond a múltban.
Ha már vezetésen van a sor, akkor megnézném, hogy a kormányt egyenesbe, alaphelyzetbe téve az autó tényleg annak megfelelően, egyenesen megy-e. Pörgetném a motort, hogy bírja-e vagy csak annyira csinálták meg, hogy 3 ezres fordulatot bírja, addig, amíg el nem adja másnak az autót. Motort megjáratni általában úgy érdemes, ha már lehűlt állapotban van, mert akkor jobban hallani a bakikat a motorjárásban. Meg van még egy pár, ami most hirtelen nem jut eszembe, de a neten nem is egy ilyen cikk volt már, ahol részletesen levezették, hogy mik azok, amiket mindenképp érdemes magunknak leellenőrizni. Pl.: vezess.hu - n -
Probiker
aktív tag
RE
látom nagy vita támadt a régi autókkal kapcsolatban a mazdás kérdésemből.
Abban maradtunk, hogy jövő héten hétvégén megnézem Mazdát, és ha a haverom (aki keni vágja autó műszakit) azt mondja, hogy nem érdemes akkor tabu. De ha tényleg olyan egyben van ahogy mondja tulaj akkor megvéve.
Esetleg tudtok mondani olyan dolgot amit mindenképpen meg kell nézni egy autón, hogy kiderüljön milyen állapotban is van valójában? Ne tűnjek már prolinak
-
dokar
addikt
az S2000-nek nagyobb egy picivel a teljesítménye kW-ban.
az RX8-nak meg hamarabb jelentkezik nyomatékmaximum.
az S2000-ben csak kb 6000RPM felett van élet.
az RX8 0.2s-el lassabb 0-100-on, mint az S2000.szal ha a teljesítmény oldalt nézzük, akkor kb egyforma a két autó, de útfekvésben jobb az S2000. szal dragban egál lenne a kettő, míg a körversenyt az S2000 nyerné. az RX8-ba több nő fér.

-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
stangli
senior tag
-
dokar
addikt
-
erdoke
titán
-
Vandit.
addikt
Külföldi használtautót érdemes venni v. felejtsem el?

-
Integra
titán
-
erdoke
titán
Eltérő igények. Más is létezik a menettulajdonságokon kívül, pl. belső tér, biztonság, stb. Valamelyik nap 5 percig röhögtem az S2000 belső méretein. Talán a feleségem beleférne a húgával, de nem biztos.

Az RX8-ba meg én beférek az öcsémmel, hátra pedig oldalbordák. Nem mindegy, ugyanis egyik esetben minden menetteljesítmény pusztán teoretikus... -
Integra
titán
-
Rick4
félisten
-
dabadab
titán
-
szatocs
őstag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
lsc
nagyúr
Az különösebben nem érdekel , hogy milyen tuning , vagy tetszik , vagy nem .
Nekem mindkettőn van tulzás , de még midkettővel meg tudnék barátkozni
.
Pl . amelyik Civicet azzal a karbon motorháztetővel linkelte valaki , az már nekem befejezetlennek hat , de szerencsére nem vagyunk egyformák .
A legnagyobb gondom meg az , hogy nálam a fenti problémák valószínüleg maradnak elméleti síkon . -
Integra
titán
-
lsc
nagyúr
Szép ez a Supra , viszont a másikon is ehhez képest a festés és a hátsólámpa sötétítés tér el . A hátsó lámpát már írtam , a festés szerintem még visítva elmegy , viszont a spoilerek nem erőltetebbek , mint ezen . Pl. ezen a motorháztetőzár nekem már nem kellene , a fekete felnik sem igazán tetszenek .
-
Füge007
senior tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
de, imádom a régi toyotákat.
celica, supra, mr2...
családban akad is egy mr2 turbo, talán az ország egyik legcsodásabb példánya... épp ma szereltük picit az új műszereket bele, új a oszlopot, középkonzolt etc..
és perszek mkiv minden toyota felett..
na ez szép. de az amit linkeltél.. max a carstylingba fér fel a sufni kategóriába

-
(Kolombusz)
veterán
Akkor hánynál igazán, mikor meglátnád, hogy egy nyomorék mit csinált egy Mi16-os Peugeot 405-ből.
Ha meglátom egyszer valahol, lefotózom majd, de erre kevés az esély, mert a múltkor szóltam neki, hogy jó lenne, ha nem parkolna a garázs előtt, a parkolni tilos tábla alatt, mert, ha a magán parkolóban állnak és ő meg beáll a tilos tábla alá, akkor nagyobb autóval egyáltalán nem, kisautóval meg csak farral lehet bejönni a garázsba. Nem véletlenül van ott. Ezután még neki állt feljebb, és azt hajtogatta, hogy sosem áll itt és most is csak 5 percre megy el. Itt jegyezném meg, hetente többször állt már ott meg, egyszer meg is büntették, és nem 5-10 percet szokott állni.
Közöltem vele, hogy nehogy véletlenül baja legyen a kocsinak, gyorsan el is húzott.
Na mindegy, a lényeg, hogy totál leültetve, kék-fekte festéssel, nagy alufelnivel, nagyon sötét, átláthatatlan fóliával, Lexus lámpával, spoilerrel elcsúfított Mi16-ról van szó.
-
tbs
addikt
-
lajafix
addikt
nem azért 5 gangos a váltó, mert 1,5 tonnával és a nagyobb légellenásával csak kínlódna 6-ban? Gondolom belepróbálták a gyárban, utána diszkréten kerestek egy 5ös váltót.
.
nem semmi, hogy egy ilyen 'p*nc*kocsiért' 6 milla a legalapabb verzió. Akkor inkább már egy gumicsövet a gatyámba!
-
aesir
veterán
-
lsc
nagyúr
-
Integra
titán
-
aesir
veterán
-
Integra
titán
-
a_tesz
Korrektor
GA volt a legalapabb a régi swiftből, de azt 1998 környékén abbahagyták gyártani. abban nem volt se kalaptartó, se hátsó ablakfűtés, még az átlátszó ablakok is extrának számítottak
olyanunk volt is, szerencsére csak egy évig.
GA után jött a GL, ebben már az előbb említett dolgok megvoltak, de kb ezzel ki is fújt.
ez után következett a GC, ebből azonban csak 1.3as volt, itt már járt a fordulatszámmérő, a vastag kormány, és a lökhárító (először csak a felső fele, a végén már az egész) festett volt.
efelett volt még a GLX, ez volt a régiből a csúcsmodell, illetve volt a GS (régebben GLS), ez pedig csak a háromajtósokhoz járó felszereltség volt -
lsc
nagyúr
-
bajuszati
tag
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
stangli
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Notes
senior tag
-
bajuszati
tag
hát igen nézegettem azokat is...
azokat ami néztem nem jönnke ki 500k alatt...bár lehet találni gondolom -
(Kolombusz)
veterán
Ha ezt nem teszed hozzá, adó miatt 1,4 alatt, már egyőb ajánlottam volna a Primera 1.6 Lx, vagy Slx változatát, nagyon megbizható, elég jól megy (103 ló), tágas és kényelmes.
Nem tudom, hogy mennyi az adókülönbség, de keveset fogyaszt és mivel megbizható, ezért szervizre sem nagyon kell költeni, megfontolnám a helyedben.
-
TexT-BoY
addikt
-
bajuszati
tag
-
Füge007
senior tag
-
bajuszati
tag
Kösz a tanácsokat.
Mivel első kocsim lesz nem szeretnék a szervízbe szaladgálni vele ...
megbízható kocsi kell ami nem fogyaszt sokat
-az egyik opció a japán kocsi volt...jók még a misuk is 92-93 évjárat
- neten nézegetem és ha lesz pár konkrét akkor egy autószerelővel megyek majd el, vagy az adott kocsi márkaszervízesével... -
Gyok2
senior tag
Egyik ismerosunknek volt a kocka mazda utani kerek mazda 626, szinte semmi baj nem volt vele, egy szinkrongyuru ment tonkre benne, es 2-300000 Ft korul kaphatoak.
-
lsc
nagyúr
Ezek közül a Corollát ajánlanám , saját tapasztalat alapján /kettő van a családban / , ezek még japánban készültek , ez a minőségükön meg is látszik . A hatchbak gondolom 5 ajtós , a kategóriájához képest meglepően tágas , a fogyasztás nem megy 8 l fölé még télen sem .
96-ban jött be az 1.4-es , ez egyébként az előző 1,3-as motor , csak az 88 lovas , ez pedig vissza van véve 75-re , viszont a nyomatéka pár Nm-rel több /a nyugati biztosítási kategóriák miatt lett visszavéve /, vezettem mindkettőt , nem igazán észlelhető a különbség . Arra figyelj , hogy a karosszéria gyári legyen , akkor semmi gond nincs vele , még ilyen idős korban sem , viszont ha törött volt , akkor ez a javítás minőségétől erősen változó . Az alkatrészárak nem igazán magasak /jó , pl. a tetőkárpit 110-e körül van /, és nagyon ritkán kell , a kopó és cserélendőn kívül még semmi nem kellett pluszba . Amennyiben egy olyan kocsi kell , amibe szinte csak tankolni kell , és nem fontos a külső /szerintem nem csúnya , igaz van szebb is ezektől / akkor én ezt ajánlom . Amennyiben nem a Corolla , akkor a két másik japán közül választanék , a többit én hanyagolnám . A két másik japánnál mé esetleg annyi , hogy mivel azok sportosabb modellek , sokkal több közöttük a törött , széthajtott , a választásnál érdemes jól átnézni őket . -
dragonfx
veterán
-
dokar
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
bajuszati
tag
-
TexT-BoY
addikt
HONDA Civic 1.5 GTICoupé...93....480k
Ilyenről nem tudok hogy létezne, valószinüleg te az 1.5 90le-s 3ajtós 5.generációs civicre gondolsz, de az sose volt GTI, mivel a honda nem használt ilyen jelölést.
Én ezeket egészen biztos NEM venném:
FIAT Bravo 1.6 SXhatchback...97....530K
OPEL Corsa 1.0 12V Champion...98....480k
VOLKSWAGEN Polo 1.0hatchback...98...480k
utóbbi 2 nagyon vérszegény, az első pedig nekem sose volt szimpatikus, és amióta osztálytársam jár vele mégkevésbé tetszik. -
bajuszati
tag
Hello!
Kocsivásárlás előtt állok, első saját kocsi úgy 2-3 évre tervezem a használatát.
olyan 400-500K körül szeretnék hozzájutni.
Mivel az egyik lakcímem Szlovákiában van ott fogom regisztáltatni,olcsóbb, kevesebb adó...
Ilyenekben gondolkodtam!MAZDA 323 1.6 GLXsedan,... 93...450k
FIAT Bravo 1.6 SXhatchback...97....530K
HONDA Civic 1.5 GTICoupé...93....480k
TOYOTA Corolla 1.4 XLihatchback.....96...450k
VOLKSWAGEN Polo 1.0hatchback...98...480k
OPEL Corsa 1.4i Family........96......500k
OPEL Corsa 1.0 12V Champion...98....480k
az árak még alkuképesek....Ha van kedvetek irjatok véleményeket melyik éri meg ár/szervíz/fogyasztás függvényében szerint.

erdoke nem csak neked szólt......bocsi
-
erdoke
titán
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
dokar
addikt
-
Notes
senior tag
-
lenox
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
törölt tag
A héten voltam Londonban, Heathrown találomra vettem egy MaxPower nevű újságot.(mindent megvettem és maradt még egy kis apróm
)Van benne egy angol emberke, pályafreak, évi több ezer kmt autózik pályanyiltnapokon, erre épített saját kezűleg magának egy autót.
Mk1 Golfba
belerakta a B18Ct
hozzáillő futóművel meg mindennel, csövezve, Corri fékekkel, elég brutko.
Ott virít a Type R a motorháztető alatt. -
TexT-BoY
addikt
Hát nemtudom, faternál most egy 1.6 Fusion TDCI-van, ez a PSA-s nem? Azt mondja a fogyasztason kivül semmi elönye nincs az 1.6Focusához képest. Csak abba most ment bele a 20.000km és nem tud vele melozni amig nem viszi olajcserére
.
Én tudom hogy csak a 2.0TDCI-vel van 6gang. Az ára meg nevetséges, szerintem az egész ford paletta, kicsit magsabbra van kalibrálva mint kéne, ennyit dobott volna az uj image amit rádobtak minden autóra az s-max óta? -
erdoke
titán
-
TexT-BoY
addikt
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
-
t1
veterán
-
Khelben
nagyúr
-
dragonfx
veterán
kivételek persze vannak....de én az átlagról beszélek.....
ugyanígy müxik hogy sok bmw-s állatul vezet ezért általánosítanak mindre!!...renegetg törve van és széthajtva így mindre azt gondolják!...mégsem így van egyik se detto ez a szitu. -
Integra
titán
most szalltam ki zsiruj kemenytetos cc ghia focusbol.
szep auto, eltekintve par gagyi reszlettol.
az 5 gangos manualis valtot megmosolyogtato. -
Rick4
félisten
-
Füge007
senior tag
-
Rick4
félisten
-
(Kolombusz)
veterán
A tré dizel technikáról annyit, hogy nagyfaternek szőlőbe kijárni, meg nagy terhet hordani van egy 2.3 literes, 22 éves Ford Sierra dízele, 400 ezer kilométerrel és még szépen megy. Nem egy versenyautó nyilván, de 5.5-6 literes fogyival el lehet vele járni és a 120-130-at tartja kényelmesen.
A kocsi maga pedig nagyon nagy és kényelmes. Hátsókerekes. -
Füge007
senior tag
Parázs vita alakult ki úgylátom. Persze lehet kocsit venni olcsón is, és ki lehet fogni régiben is jót. De vegyük tudomásul az idő vasfoga nem kímél egy autót sem. Rozsdásodik, a gumialkatrészek tönkremennek, szimeringek elengedik magukat, stb......
A lémyege a dolgoknak olyan megoldást javasoltunk, ami objektíve jó lehet egy első autónak kevés pénzből. Pro és kontra érvek lehetnek mindkét oldalon, a döntés nem a mi kezünkben van.
Felesleges egymás torkának esni ezen

-
Rick4
félisten
-
t1
veterán
-
Rick4
félisten
-
dragonfx
veterán
-
Rick4
félisten
azért lehet találni 150K körül itt-ott megnyomott, horpadt swiftet, arra meg, hogy üsd vágd, nincs jobb....én tudom, volt már egy, amit ki akartam nyírni, nem kíméltem, és nem volt baja. igaz, az új volt, és az első 60ezer km-t én tettme bele...igaz, addig 4X kellett bele féktárcsa, mert az is annyira elkopott, meg a szokásos, levegőszűrő, olaj, de semmi más...

-
G@ben
addikt
-
dragonfx
veterán
Egyáltalán nem igaz hogy a régi autók rosszak csak tudomásul kell venni akkor a dízel technika még egy trágya volt, azt enm szabad venni tehát olyna 12 vagy annál réágebbit kb.
Benzinest érdemes, demivle akkor még enm számított a fogyi tudni kell azok meg esznek...De még mindig jobb ha többet eszik és jó mint fordítva...Ha meg minfkettő kell akkor meg uj..de az sme bizti hibamentes lesz....ez egy szép angy kör amiből te mindenképpen xarul jössze ki
...ki kell választani alegkevésbbé xarabbat.... a kocsi manapság tényleg nem jó pénzügyi befektetés.....ezt figyelembe véve tényleg luxuscikk...persze a kényelem emberi lustaság néha ugye legyőzi a pénztényezőt és így vane nnyi embernek kocsija.Rick aza 200k durva azért én a feléből veszek 4 gummát+telitank benzint a bömösre.
Ezt meg már sokan soxor elírták 500k alatt kocsit venni nem szabad és érdemes.....mert tele elszel gonddal csak.....
-
G@ben
addikt
-
t1
veterán
-
stangli
senior tag
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
-
Notes
senior tag
Ilyen kocsink volt évekig. egy biztos: nagyon megbízható. 250.000km-el adtuk el 2001-ben és még manapság is szoktam látni az utcán. Teljesen egyben van.
Az ilyen régi kocsiknak az a titkuk, hogy nem szabad meghajtani őket. Szép öreguras stílusban a világból is kimegy ez a Mazda veled.
Nekünk ami bajunk volt vele az hogy a hátsó doblemez elkezdett rohadni, így az komolyan kezelésbe kellett venni, ezt, meg az alját vásárláskor nagyon nézd meg.
Fogyasztása nem volt vészes, 8.5-ös átlaggal eljártunk.
Én két dolgot nem komáltam benne: egyrészt a kormányt veszettül nehéz volt tekerni, ez kezdő söfőrként parkoláskor lehet, hogy komolyan hátráltatni fog, másrészt az ülés nagyon alacsonan van benne (bár asszem később szerelték állítható magasságú vezetőüléssel is).
Ami viszont kurva jó benne az az óriási raktér. A nagy ötödik ajtóval meg a ledönthető ülésekkel elképesztő mennyiségű cuccot el tud nyelni.
Szal száz szónak is egy a vége: ha a motort nem pörgették szét, és a karosszéria is egyben van szerintem ennyit megér. -
Füge007
senior tag
Ne hasolíts össze egy motorkerékpárt egy autóval, azért pár alkatrésszel több van egy autóban! Végülis te veszed, de ha ennyi ember mondja gondolkodj el a dolgon, nem akarunk neked rosszat.
Néha felül kell emelkedni azon mi tetszik, ém mi a praktikus! Nem látok bele a péztárcádba, de a sok apró javítás sok forintocskát kivesz belőlle, az meg felesleges.
Persze, hogy lehet jó egy régi autó egy fanatikus gazdánál, de a képek nekem nem azt mutatták. És persze tudnod kell, hogy egy régi autó renoválása, hogy tipp topp legyen rengeteg pénz és idő. Haverom egy első szériás Porshe 944 támaszt fel, rengeteget dolgozik rajta, és egy vagyon ment már rá.
-
TexT-BoY
addikt
ne haragudj de manapság sem általános a 17es kerék. mostanság szerintem a 15-16 a jellemző, de amugy GY egale F1 (Assy) 225/45 R17-->120.000 hogy szörszálat hasogathass. De szerintem nem fenyegeti a srácot hogy venni keljen egy iylen gumit. Vagy:
215/45 R17 Bridgestone Potenza RE050 erre igazán nem mondhatod hogy szar és még mindig nagy--> 140.000Ft
15":
tól: 195/60 R15 Dayton D210 ezt már megvenném minden félelem nélkül: 48.000Ft... Akkor még mindig nem 200.000
. Depersze értettem a sarkitást. "csak dupláztam" meg 185literes tank, benzinnel?
(bár jelenleg nincs nagy difi a benzin-gzázolaj közt)Látom Prorider a kemény mag tagja, majd rájön ha tényleg nem válik be, ráadásul nem is dizel hogy bármi elönye legyen, és tényleg egy ladának a fogyasztásával küzd a mazda. Hát mind1, azért ne legyünk negativak, sok sikert a vásárláshoz, csak nem értem hogy minek jött ha nem tanácsot akar hanem dicsérő szavakat?
-
péter007
senior tag
-
aesir
veterán
-
Rick4
félisten
ne ázzak fázzak szarrá....ha ezt komolyan gondolod, swiftet veszel.....álltál te a lerobbant autód mellett valaha hajnal kettőkor egy kihalt úton? asszem fejben kellene belátnod, hogy 200K-ból nem lehet más alternatíva..de tőlem azt veszel, amit akarsz, arra költöd a havi fizudat amire szeretnéd, régi autókról én is tudok mesélni, nem egyszer többet áll a gép szerelőnél, mint alattad, de tudod mit? kíváncsian várom, hogy a megvett autóddal mennyire leszel elégedett. ha megvan, gyere vissza, és számolj be hogy milyen a gép. sok sikert..
-
Probiker
aktív tag
Persze én is tudom, hogy egy régi autónak több hiba lehetőségei lehetnek, pláne így vétel előtt lehet el is hanyagolták a műszaki karbantartást. De egy jól karbantartott öreg autó is lehet jó.
Tudom miről beszéltek, anno mikor friss jogsival motort akartam venni mindenki mondta hogy 350es jawat nehogy, mert annak a váltója fos. De én mégis olyat vettem, minden szupi volt, kb harmad nap váltó beállt
Akkor megcsinálták és azóta minden hiba mentes
Igaz fiatal vagyok, de már nem vagyok tégla lábú.
Nekem arra van szükségem, hogy A-bol B-be elvigyen bármikor (nem buszhoz kötve) és ne ázzak fázzak szarrá.
Swiftet hiába is mondjátok, még véletlen sem fogok venni
Másik autó ami még tetszik az a 323f mazda, de ezek mind drágábban mennek...
Aktív témák
-
7900 - 7801
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Steam Deck
- BestBuy topik
- AMD FX
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi belépő szinten
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Magyar vilbil! LENOVO RTX4060-8, 16/512GB - 15.6" iPS 144Hz, i5-13450, WiFi6, GAR2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

főleg ami a gép hátsó traktusát illeti...
.
...ki kell választani alegkevésbbé xarabbat.... a kocsi manapság tényleg nem jó pénzügyi befektetés.....ezt figyelembe véve tényleg luxuscikk...persze a kényelem emberi lustaság néha ugye legyőzi a pénztényezőt és így vane nnyi embernek kocsija.